luni, 10 mai 2021

IISUS HRISTOS SUFLA CU GURA SA ASUPRA MEA , LUMINA CEA VIE !

 


                               
                                           Noapte de 23 Aprilie 2015, ora 23,50 !

                                              Dragii mei, 

În această noapte de Mare şi Sfântă Sărbătoare, a Sfântului şi Marelui Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă,în timp ce mă rugam la Sfânta Icoana a Mântuitorului, ceva uimitor si cu totul minunat are loc.

                              ..

Vedeam dragilor, aşa cum priveam liber la Sfanta Icoana, cum Iisus Hristos din Sfânta Icoana, învie !
Ochii Lui clipeau, Gura Sa se deschidea uşor, Obrajii îi erau inundaţi de Lumină aurie, ca de Soare. 
Din Ochii Mântuitorului, ieşeau raze de Lumină aurie, iar din Gura Sa cea Prea Sfântă, ieseau valuri, valuri de LUMINĂ AURIE, ca din Soare rupta, Lumina ce venea spre mine sub formă conică.
IISUS  HRISTOS fratilor, sufla spre mine ,Lumina Sa cea Vie, Lumină ce mă cutremura ca la un şoc electric.
Eram absorbită cu totul ,de ceea ce vedeam în SFÂNTA  ICOANA a Sa .  
După ce trupul meu, întreaga-mi fiinţă a primit cu prisosinţă din LUMINA  Lui Iisus  Hristos, văd fratilor, cum pe Chipul Prea Sfânt al Lui Iisus Hristos ,a apărut din LUMINA  Sa aurie, care iesea din ochii si din gura Sa, O  COROANĂ  ÎMPĂRĂTEASCĂ, precum aceasta de mai jos, dar cu mult mai stralucitoare, şi dumnezeiesc de frumos lucrata, cu Lumina ca din Soare ruptă.

Dragii  mei, în loc de Chipul Lui Iisus Hristos vedeam Coroana Împărătească care pulsa ca o inimă.
În Mâna Sa stângă, Mântuitorul avea în locul Sfintei Evanghelii , un  Ochi albastru stralucitor, un albastru violet.
Ochiul din palma Lui Iisus, era un OCHI înconjurat de noapte, un Ochi viu şi pătrunzător.
OCHIUL  VIU, din Mâna Domnului, stralucea si pulsa, precum Coroana Sfânta de pe Chipul Său.
În timp ce priveam la toată această vie transformare , din ochii mei curgeau şiruri de lacrimi care-mi ardeau obrajii.
Erau lacrimi de bucurie si de fericire !  
Puţin mai spre dreapta Lui Iisus, văd o Sfântă Cruce care plutea in noaptea albastra, cu Domnul Răstignit, şi care avea pe capul Său ,nu coroana de spini, ci o Aureolă ruptă ca din Soare care strălucea enorm.
Totul a durat circa 20 de secunde, după care m-am cutremurat puternic, cum stateam în genunchi, iar acum, vedeam Sfanta Icoana asa cum este in fiecare zi. 


                                                             
Dragii mei, fiecare dintre noi, poate vedea pe MANTUITORUL şi poate trai asemenea clipe dumnezeiesti.
Credinţa, Dragostea, Nădejdea, Mila, Iubirea faţă de Aproapele,Împlinirea celor 10 Porunci Dumnezeiesti, toate sunt trepte care ne ajuta sa urcăm cu sufletul şi cu inima, la Domnul si Mântuitorul nostru Iisus Hristos, la Maica Pururea Prea Curata Fecioara Maria, şi să aducem Slavă, Cinste şi Închinare, acum şi pururea şi-n vecii vecilor ,AMIN ! 
                                                       Cu dragoste, Maria.

6 comentarii:

  1. O minune frumoasă de la Dumnezeu și Maica Domnului doamna Maria pentru dv.
    Ce pot sa spun BUNUL Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toți.
    Cu mult drag si HRISTOS A INVIAT.

    RăspundețiȘtergere
  2. Efectiv nu stiu ce sa mai fac. Poate imi puteti oferi un sfat.
    O ruda dracuie, blesteama si injura permanent pe oricine si orice lucru il da celui rau. Nu mai zic ca pe mine ma blesteama si ma dracuie continuu fara sa ii fac nimic.
    Daca am vrut sa mananc ceva o singura data pe zi din banii mei se uita foarte urat la mine si imi zice: "Sa se transforme in cancer tot ce mananci de acum inainte, sa nu mai poti manca!". Specific ca am luat doua fructe sa mananc intr-o zi intreaga din propriii mei bani.
    A zis ca ar face orice pentru bani, e in stare sa ucida pur si simplu.
    Are o privire demonica in ultima vreme, nu poate sa mai mearga la Biserica, nu vrea.
    Ii spun ca nu e bine sa dracuie, blesteme si sa injure si nu intelege. Mai rau face cand i se atrage atentia de catre oricine.
    Mi-a marturisit ca nu ma voi casatori vreodata ca are ea grija pentru a ma "lega". Deci imi face farmece si tot o vad ca spune ceva de neinteles, arunca tot felul de vorbe pe care nu le inteleg, are o privire infricosatoare. In tot ceasul aceasta persoana blesteama si dracuie fara sa ii fi facut absolut nimeni ceva.
    Nu stiu daca este o afectiune psihica sau chiar este vorba de posesie a duhurilor rele. Are o putere de neoprit cand sare sa bata din senin pe cineva.
    Incerc sa ii explic ce inseamna sa dracuie, blesteme si injure si nu vrea sa renunte. Imi zice ca nu e pacat deloc, ci ca existenta tuturor celorlalti e un pacat si tot felul de nascociri bolnave.
    Chiar nu stiu ce sa mai fac. A reusit sa ingrozeasca multi oameni cu care a venit in contact cu acest comportament agresiv fizic si verbal.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu sa binecuvinteze Romania,ca avem mare nevoie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceasta persoana trebuie mai intai de toate sa suporte rigorile legii pamantesti si apoi pe cele dumnezeiesti.Daca da dovada de violenta fizica asupra cuiva indiferent ca e ruda sau strain trebuie anuntata politia caci pana la crima nu-i decat un sfert de pas, vedem in fiecare zi la tv stiri cu crime odioase , asa ca trebuie reclamata la politie pentru violente fizice sau verbale(chiar blestemele si injuraturile reprezinta abuz si trebuie reclamata si macar amendata pt tulburarea linistii publice de cateva ori, oricum trebuie adusa in fata judecatorilor prin darea in judecata cu martori si inregistrari audio a tuturor jignirilor).Prin orice mijloace evitati-o, parasiti imediat locuinta comuna pt ca traiul in comun cu o astfel de fiinta va va inbolnavi; incercati sa obtineti un ordin de restrictie astfel incat sa nu se mai apropie de dv la mai mult de 100m, astfel de ordin il poate da si politia cu dovezi ale violentei pe care o exercita individa asupra dv sau a cuiva apropiat; retineti ceva foarte IMPORTANT :puneti-va dv la adapost si cu cei dragi de o asemenea persoana, nu va sacrificati ramanand langa ea si crezand ca aveti datoria sa o ajutati;pomeniti-o in rugaciunile dv dar ATAT, IN REST RUPETI-VA IMEDIAT DE EA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa intelegeti mai bine este vorba de o matusa care ii blesteama pe propriii ei copii. M-am oferit sa-i ajut si am scris pe aceasta cale pe acest blog in speranta ca poate mai vin si altii cu un sfat, cum sa facem sa o mai linistim. Ca oricat i-am explica faptul ca nu e bine ce face, nu o convinge nimic... pana sa intervina cei din afara, se linisteste aparent de frica si nu mai i se poate da vreo amenda. Dupa aceea, iar o ia de la inceput.

      Ștergere
  5. Las acestea aici:
    https://evz.ro/istoria-secreta-gelu-voican-voiculescu-banuit-de-spionaj-industrial-file-din-dosar.html
    https://evz.ro/istoria-secreta-gelu-voican-voiculescu-si-relatia-cu-securitatea-reactie-dupa-articolul-din-evz.html
    Poate intereseaza.

    RăspundețiȘtergere