vineri, 14 mai 2021

FURTUNI SOLARE ? SECETA CUMPLITA SI VANT EXTREM DE PUTERNIC !

 

                                                  13 Mai 2021,ora 6,41!


                               Hristos a Inviat,dragii mei !


Tot in aceasta dimineata,o forta nevazuta imi arata inspre Apus ,un lan mare de grau copt.

.
Dupa care,imi arata un Soare torid pe Cer, in timp ce incepuse un vant extrem de puternic,asa precum cel al furtunilor solare.

.
Prieteni dragi, chiar daca priveam spre lanul de grau copt si spre Soarele arzator foarte,simteam in fata mea, simteam cu fiecare respiratie aerul fierbinte ,chiar daca vantul era extrem de puternic. Era un vant extrem de puternic,era o furtuna ca de foc!
Din pacate dragilor, vom auzi de Furtuni solare,de explozii solare care vor aduce numai dezastre de tot felul.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa nu-si intoarca Fata Sa de la noi pacatosii,si sa ne ajute,sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!
Cu dragoste,Maria.




5 comentarii:

  1. Din cate scrieti in ultima vreme, din cate se vede cu certurile si cu aruncat rachete + ce maai spune paintele Elpidie, apai sa ne tinem bine si sa ne rugam Doamne Iisuse nu ne lasa,iarta-ne si ne apara ca incepe urgia.
    Dna Maria cam cat timp mai e pana incepe? Macar acum sa inceapa ca e vara.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incepe orice cand vrea Dumnezeu, nu cand vrea omul.
      Se spune ca sfarsitul lumii, inainte de Venirea lui Iisus va dura cativa ani. Deci nu conteaza cand incepe. Chiar daca incepe vara, daca dureaza 7 ani sau cat vrea Dumnezeu, tot vine si iarna.

      Ștergere
  2. Efectul incalzirii globale ,schimbarile climatice prea rapide pentru multe vietuitoare de pe Pamint va duce la un nou Val de migratie si noi probleme si saracie.
    Deja in sudul si est -vestul Carpatilor au aparut animale noi ca sacalii care cuceresc noi teritorii spre nord ca si musulmanii care migreaza aducind odata cu ei noi conflicte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si incalzirea globala are loc tot din cauza oamenilor rai care au defrisat excesiv, si-au batut joc de intreaga natura si de Creatia lui Dumnezeu, iar natura si tot raul facut li se va intoarce impotriva.

      Ștergere