luni, 17 mai 2021

DOAMNA MARIA HANDIC ,E TARE BOLNAVA SI ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU !

    HRISTOS A INVIAT ,dragii mei !


Astazi am primit mai multe SMS/uri de la dna MARIA HANDIC,care ne roaga cu lacrimi in ochi,ca s-o ajutam sa-si faca niste Investigatii medicale.

Iata dragii mei, doar cateva Mesaje ale dnei MARIA HANDIC :

 

Maria Handic

  Te pup Maria,Maria ,stiu ca nu de mult am cerut,as avea neevoie sa fac o topografie la ficat si un RMN la gât! O sa trimit trimiterea de la dr.Te pup! Nu ma simt bine de loc,Azi am fost la dr.si mi-a dat trimiterea! Trebuie sa merg la Bv.ptr.asta! Aici nu au aparatura. Oameni buni,Eu am probleme de sanatate,,m-am neglijat o perioadă de timp si acum trag ponoasele!Nu mi-am permis sa cumpăr medicamente!Azi am mers la dr.mi-a dat să fac un RMN la blândă tiroida ,si topografie ptr.ficat.Aparatura în zona nu au ,trebuie sa ajung la Brașov.Nu stiu sa postez biletele de trimitere,trebuie sa rog pe cineva sa o faca.Imi cer iertare ca,apelez din nou la oamenii cu suflet!Oameni buni,Va cer ajutorul din nou! De ce va timp ma simt tare rau,am tot amânat,Azi am fost la dr.de familie ,mi-a dat trimiterea sa fac RMN ptr.glanda tieoida si topografie la ficat,aici nu exista aparatura si trebuie sa merg la Bv.Va rog .mult ajutati-ma! Macar sa-mi revin,sa pot avea grija de Claudiu!! Va multumesc ! Am vrut să postez biletul de trimitere,dar nu ma pricep!,trebui
e sa apelez la cineva.

Maria a trimis Azi la 11:35

Maria Handic
Maria a trimis Azi la 11:35
Te rog mult,dacă poți,poate sa si pe blogul Tau! Iti multumesc !

Iata Prieteni dragi si cu suflet bun si cu inima mare,iata cum o putem ajuta pe dna MARIA HANDIC:
Iata dragilor, cum o putem ajuta pe dna M.Handic:
Tel.0787877408 !
Cont.Raiff.bank: RO72RZBR0000060011810593 
Va multumesc mult!
Va multumesc din suflet si sa fiti binecuvantati,iar BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va intoarca insutit DARUL vostru ,pentru dna MARIA HANDIC!

Cu dragoste si cu recunostinta,Maria Ghiorghiu!

Un comentariu: