joi, 20 mai 2021

INUNDATII GRAVE ,PLOI TORENTIALE ,VIJELII, SI FURTUNI , IN SUD SI-N SUD VEST !

                                         19 Mai 2021,ora 4,56 !


               Hristos a Inviat ,dragii mei !


In aceasta dimineata in zori,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Sud -Vest cum ploua torential, iar temeliile caselor erau aproape in intregime in apa. Vedeam case din chirpici de pamant care ,erau in apa pana la 1 metru .

Apa cobora inversunata si era foarte tulbure.



Apoi dragilor,mi se arata inspre Sud,o strada cu trafic mare ,dar care trafic a fost acoperit in cateva secunde de furtuna ce incepuse.

Ploile torentiale,vijeliile,furtunile intense,toate se dezlantuisera, iar vizibilitatea era aproape de zero.

.

Dragii mei, vom auzi de aceste fenomene care ne vor afecta mai mult sau mai putin,dar,tot ce ne da Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului pe toate le vom primi si pentru toate vom multumi Prea Sfintei Treimi si Prea Curatei Fecioare Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!

                               Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Tara are nevoie de ploi pentru culturi acum pamintul e crapat si nu are rezerva de umiditate pentru infintarea culturilor,anii pare tot mai secetosi in timp ce Europa e asaltata din sud de africanii refugiati ai schimbarilor climatice ,secetei si foametei din zonele tropicale pe care Spania ii retrimite in Maroc cu exceptia copiilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. mesajul a intarziat e jale in tara- bine sa ploua dar prea mult nu face decat f rau-DUMNEZEU ne da avertismente pt ce am facut cu pamantul = casa noastra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a întârziat. A fost anunțat la televizor!?

      Ștergere
  3. iată a venit ciclonul astăzi 18,06,2021

    RăspundețiȘtergere