vineri, 14 mai 2021

"CUTREMUR" IN BOR ?

                          13 Mai 2021,ora 6,17 !


                                Hristos a Inviat,dragii mei!


In aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata o Locas sfant in care,Sfanta Cruce cu IISUS HRISTOS rastignit,precum si sfintele Icoane incep a se cutremura foarte tare,exact ca la un Cutremur intens.



4 comentarii:

  1. Se fac presiuni mari asupra bisericii din partea Puterii Atee ,PNL Evreiesc USR neo-marxist, pentru a contribui la vaccinare dupa cum au facut si cu armata incalcind Constitutia,fapt ce ar putea conduce la framintari mari.
    Vor pune cisma peste BOR incepind vaccinarile pe sate in timp ce statistica masluita a deceselor in scop electoral ascunde si un genocid al celor de la ATEI sedati si legati de pat au murit de pneumonie cu lichid la plamini Inecati in SOMN, fara a se putea apara in procent de zece ori mai mare ca in alte tari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaccinarea in UE nu e obligatorie. Este directiva europeana, care bate orice din legislatiile tarilor. Dzeu a lasat liberul arbitru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa fie lasati oamenii sa decida singuri ce sa faca, sa li se dea dreptul sa decida, la liberul arbitru. Nimeni nu poate fi obligat sa urmeze un tratament sau sa se vaccineze.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu poate fi obligat, dar este constrans din toate partile ..... daca nu te primeste la servici, dau in judecata, dar tot nu msi ai zile acolo, iti gaseste alrceca sa te dea afara, la examen daca dai in judecata ca nu te primeste nevaccinat ..... te mai trece la examen, oricat de bine stii, gasesc metode ca tot sa te pice .... in societate nu esti primit nicaieti fara vaccin, iar testele sunt prea scumpe sa ni le permitem, iar alea rapide nu sunt acceptate ..... se zice peste tot ca cei nevaccinati ii infectam pe cei vaccinati .... o absurditate, daca ei sunt vaccinati, sunt protejati, sau ar trebui sa fie protejati, daca se tot spune ca vaccinurile sunt foarte bune,de ce sunt considerati toti cei nevaccinati ca si cum ar fi toti infectati si raspanditori ai cobidului, daca ar fi asa, s-ar simti rau si nu ar putea merge in colectivitate ...... deci se intretine o mare minciuna si sunt marginalizati nevaccinatii, poate au motivele lor ca nu se pot vaccina si doresc sa riste protejandu-se cum poate fiecare in continuare fara vaccinare ..... dar am avea si drepturi, de a merge la o nunta, un botez, un spectacol, un restaurant .....

    RăspundețiȘtergere