duminică, 30 mai 2021

BISERICA ! CEA MAI MARE DRAGOSTE ,ESTE IN SFANTA BISERICA !

 


                       
HRISTOS  A  INVIAT ,dragilor !
.
În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune un mare,mare Adevar! Un Adevar al Duhului Celui Prea Sfant!
Iata ce spunea acel glas :
           "Cea mai mare Dragoste,este in Sfanta     Biserică!

  Cea mai mare Dragoste ,e asta! 
  Nu-i nimic mai scump, ca Dragostea din Biserică !"



După care, glasul nu mai spune nimic.
Prieteni dragi, asa este ! Cea mai mare Dragoste ,este in Sfanta Biserică!
Cu siguranta, noi am simtit si simtim lipsa acestei DRAGOSTE din Sfanta Biserică, atâta timp cât ne-au tinut si ne tin inca departe de SFANTA BISERICA.
Cei care iubesc pe DUMNEZEU si pe MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,fara nicio indoiala ca au simtit si simt lipsa dragostei din Sfanta Biserica,acolo unde vedem Sfintele Icoane vii ,pentru cine crede cu adevarat; acolo unde simtim Iubirea si Ocrotirea Sfantului Duh!
In Sfanta Biserica dragii mei, oricat am fi de inversunati si de mâniosi,atunci cand trecem pragul Sfintei Biserici,  fara voia noastra,devenim mai buni,mai smeriti,mai ganditori la toate cate am gresit si cum sa procedam ca sa nu mai gresim.
In aceste clipe dragii mei, simtim cum ne invaluie Iubirea Duhului Sfant,simtim cum Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu ne mângaie si ne iarta pentru toate cate am gresit.
Deci, haideti sa iubim si sa pretuim Sfanta Biserica a Domnului, haideti sa cerem cu fermitate celor care inca ne tin departe de Sfanta Biserica, sa le cerem sa ia stanca din pragul BISERICII LUI HRISTOS,s-o ia de buna voie si sa lase libera intrarea in Sfanta Biserica,pentru ca noi cei care iubim pe  HRISTOS si pe MAICA DOMNULUI ,sa ne putem pleca genunchii si sa zicem asa:
          "Doamne,milostiv fii mie pacatosul(a)!"

                              Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Din nou generalizezi...Sunt preoti care au ramas ceea ce ar fi trebuit sa fie, Apostoli care sunt ei insisi model pentru enoriasi, si sunt preoți intrati in sistemul bisericesc pe usa din spate si cu multe pacate pe suflet.
    Nu te face Judecator! E treaba Lui Dumnezeu Judecata si Cernerea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este.
    Doamne ajută la toata lumea sa avem parte de bucurie și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere