vineri, 7 mai 2021

ARATAREA SFINTEI CRUCI ! SFANTA CRUCE S-A CRAPAT CU IISUS RASTIGNIT PE EA !

 

.
Hristos a Înviat,dragilor !

6 Mai 2021,5,22 !

În acaesta dimineata dragii mei, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata un Cer senin,un Cer ca un amurg.
Nu prea sus de patul meu,vad in aer o Sfanta Cruce pe care era pictat IISUS HRISTOS -Mantuitorul nostru bland si iubit.
Brusc,vad cum lemnul Crucii pe care sta rastignit Iisus,s-a crapat pe mijloc,cam de la picioarele Lui Iisus ,pana undeva pe unde erau umerii Mantuitorului. Era taiata asa precum am taia-o cu ferestraul, dar,pe mijloc.
Asadar dragii mei, pana si lemnul Crucii sfinte s-a crapat in clipa in care, Iisus Hristos a fost rastignit.
La Sarbatoarea Izvorului Tamadurii,la marea si sfanta Sarbatoare a Maicii Lui Dumnezeu,mai serbam cu inima si cu sufletul -Aratarea pe Cer, a semnului Sfintei Cruci in Ierusalim.
Si iata prieteni dragi,ca Duhul Cel Prea Sfant a ingaduit ca sa vad aceasta Aratare a Sfintei Cruci pe Cer,chiar  cu doar o zi inainte de Marea si Sfanta Sarbatoare a Aratarii pe Cer, a semnului Sfintei Cruci in Ierusalim.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului dragii mei,ca ne-a ingaduit ca sa ne bucuram si noi de acest semn al Aratarii Sfintei Cruci pe CER, sa ne inchinam Prea Sfintei Cruci a Lui Hristos,sa o sarutam cu dragoste si cu evlavie ,ca sa fim ocrotiti atat noi,cat si cei dragi noua.
Crucea este arma impotriva diavolului; Crucea este lemnul pe care a fost rastignit IISUS HRISTOS si pe care a curs sange sfant si prea curat si nevinovat;Crucea este cea care ne mantuieste.
S-o purtam cu dragoste si cu iubire dragilor, s-o purtam la gatul nostru,in casa noastra, in orice loc in care intram,respiram si traim.
Crucea este Viata ! Iisus Hristos S-a rastignit pe Cruce,pentru ca noi sa ne mantuim.
Cu dragoste,Maria.


Un comentariu:

  1. Asa este doamna Maria
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne ocrotească si sa ne mantuiasca cu mila si îndurare lui cea mare.
    Sfântă CRUCE păzește poporul roman de pretutindeni de toți vrasmasi văzuți si nevăzuți.
    Doamne apara si păzește pe toata lumea de tot răul
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc

    RăspundețiȘtergere