vineri, 14 mai 2021

URAGANUL ! AJUNGE SI LA NOI URAGANUL ?

 

12 Mai 2021,ora 4,57 !

Hristos a Inviat ,dragilor !

In aceasta dimineata in  zori, o lumina alba si stralucitoare imi lumineaza Cerul "noptii" albastre,si astfel ,vad inspre Apus o furtuna cumplita;un Uragan cumplit si fioros..

.
Vedeam o apa mare ,o apa neagra -albastra,o apa ce s-a ridicat ca un monstru fioros din adancuri si ajungea multi zeci de metri in inaltime.Era ca un zid intre Cer si Pamant,doar ca, era un zid de apa.
Aud glas, care striga inspaimantator de tare:
"Uraganul !
Uraganul!
Iar mai multe glasuri temurande,strigau asa:
Ajunge si la noi Uraganul?
Ajunge URAGANUL si la noi?"
Iar Cerul care parea de noapte,era de fapt un Cer senin de ziua,care s-a intunecat intr-o clipa,din pricina mosntrului din adancuri,din pricina Uraganului care a golit MAREA sau OCEANUL de apa si care,urma s-o reverse peste tot ce era pe pamant,ca sa inece nu numai tot ce e viu,ci si pamantul in acea zona.
Dragii mei, din pacate,vom auzi de un astfel de Uragan care va curma multe vieti omenesti,care va produce multe dezastre.
Unde anume sau cand se va produce acest URAGAN cumplit,eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu fratilor,este faptul ca,asa va fi precum mi s-a aratat,dar mai stiu ca daca vom incerca sa fim mai buni,mai milostivi si iertatori,daca vom pazi Poruncile Domnului, vom fi ocrotiti si ocoliti de asemenea dezastre.
Cu dragoste,Maria.



5 comentarii:

  1. Dacă este spre apus dar putea să fie lovită Turcia că o pedeapsă Divină că sa ridicat împotriva Israelului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va fi in Caraibe si coasta de est americana unde acum e pana de combustibil auto in urma atacului informatic de la inceputul saptaminii la o rafinarie mare si conducta de titei in 13 state SUA-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stati la soare azi mai ales cei cu probleme cardiace pentru ca acum vreo 4 zile a fost eruptie solara maxima o data la 3 ani si acum ajunge fluxul solar,salvarile lucreaza la maxim-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. uraganele sunt in ATLANTIC iar in MEDITERANA cicloane!

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar a fost in orasul Wuhan din China! Sa ne miluiasca Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere