luni, 31 mai 2021

AJUTOR !!! BISERICA SFANTUL DUMITRU IZVORÂTORUL DE MIR DIN TECUCI , ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU !

 

AJUTOR !!! BISERICA SFANTUL DUMITRU IZVORÂTORUL DE MIR DIN TECUCI , ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU !

       .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                      Dragii mei,

Am facut adeseori apel pentru ajutorarea Sfintelor Biserici ale Lui Hristos si ale Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.

Vin si de aceasta data, cu iubire ,cu dragoste si cu pretuire cu rugamintea de a ajuta cu totii la schimbarea dusumelei putrede din Sfanta Biserica.

Dusumeaua este din scandura,este de zeci de ani si intretine mucegaiul si igrasia.Iar toate acestea se rasfrang asupra Picturii divine care se degradeaza.

La aceasta Sfanta Biserica cu totii, noi am ajutat dupa putere,pentru repararea acoperisului.

Acum insa,Părintele ar vrea ca sa schimbe dusumelele si astfel, sa protejeze Pictura de pe pereti,dar si pe credinciosi,deoarece, in Sfanta Biserica persista un miros greu de mucegai ,de igrasie care vine din dusumelele putrede;trece prin cele 2 -3 randuri de mochete care exista acum pe jos.

Haideti fratilor ca sa ne unim,si cu iubire si dragoste infinita ,sa ajutam la cumpararea unui Parchet de calitate si astfel dragii mei, ne vom face Casă in Cer,vom dobandi IMPARATIA CEREASCA!

Sa ajutam fiecare dupa puterea noastra,cu cat de putin,si numai asa,vom aduna suma necesara pentru procurarea Parchetului de calitate ,dar si pentru punerea lui pe o şapa de ciment care trebuie si aceasta turnata.

Iata cum putem ajuta:

PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:


RO36CRCOX180300000241450.

Sau, cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !

Telefon Parintele GHEORGHE VÎRLAN : 0722631700 !

Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR sa va ocroteasca in fiecare clipa .

Donatorii sunt rugati ca sa ia legatura cu Parintele sau chiar si cu mine,pentru a lasa un Pomelnic de vii si un altul pentru cei adormiti intru Domnul,pentru ca PARINTELE sa le citeasca in Sfantul Altar!

Daca se mai intampla si nu reusiti ca sa vorbiti cu Părintele,puteti sa ma sunati pe mine la 0747226236 si stabilim toate detaliile .

Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
                                 Cu dragoste si cu pretuire,Maria.

12 comentarii:

  1. La Dumnezeu nu ii plac cuvintele grele pentru ca noi oamenii (oile Lui) putem schimba aceste cuvinte cu alte cuvinte de exemplu " in ceapa ta" sau in "banana mea" sau puteti venii cu alte cuvinte mai haioase fara a ataca in mod voit,pe cind cuvintelele grele trebuie sa dispara pentru totdeauna pentru ca oricum vom fi judecati cind ne va venii vremea sa urcam la cer.Pentru cei care nu inteleg despre Lupi sau Hiene(sint defapt cei care ne conduc inclusiv autoritatile sau persoane rau voitoare de a ne duce in confuzie)

    RăspundețiȘtergere
  2. Un asteroid de aproape 200 de metri va trece mâine pe lângă Pământ, la o distanță „potențial periculoasă”
    https://m.digi24.ro/stiri/sci-tech/descoperiri/un-asteroid-de-aproape-200-de-metri-va-trece-maine-pe-langa-pamant-la-o-distanta-potential-periculoasa-1546623

    RăspundețiȘtergere
  3. Ati avut mesaj " marți, 9 mai 2017
    2 IUNIE INCEPE RĂZBOIUL ???
    9 MAI 2017,ora 6,15 dimineata!
    Dragii mei,

    Astazi dimineata dragilor, ma trezeste un glas care spune asa:

    "Borcănelele!
    Este marcată ziua de întâi Iunie!
    A doua zi,gata! Începe Războiul !"

    Clipă în care dragilor, văd multi copilasi care nu au nicio grija ,si care,se joaca frumos într-un loc de joaca amenajat special pentru ei.
    Cât despre RAZBOIUL al treilea Mondial ,care sta să se extinda precum holera, trebuie sa credem în ROMANIA DUHULUI SFANT, in ROMANIA VIITORULUI al Doilea IERUSALIM,care va fi ocrotita si inconjurata de un Cerc de foc.
    Că va fi vorba de 2 Iunie 2017,sau de un alt 2 Iunie al altui posibil an,eu nu stiu.
    Ceea ce stiu, este faptul că,daca ne vom intoarce la CREDINTA,daca ne vom iubi Aproapele ca pe noi insine, nu vom avea de suferit;vom fi păziti si ocrotiti de tot răul si de tot necazul,Amin!

    Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana sa inceapa razboiul incepe vaccinarea copiiilor de la 12 ani!

      Ștergere
  4. Memoria Aventurii Istoriei Romanesti
    Dupa ce Stefan cel Mare il invinge pe Matei Corvin primeste in Transilvania doua domenii Cetatea de Balta cu circa 10 sate pe riul Tirnava Mica si Ciceu ,la nord de Miercurea Ciuc, imortant nod de circulatie cu Moldova populate de acesta cu moldoveni si cu doua cetati stapinite de urmasii sai domnitorii moldoveni Bogdan cel Orb si Petru Rares cel detronat in 1538 de otomanul Soliman Magnificul ocazie cu care Petru Rares pierde prima sa domnie si stapinirea celor doua tinuturi din Transilvania care revin Moldovei in a doua domnie a lui Petru Rares urmat de domnitorii moldoveni Petru Lacusta ucis de boierii moldoveni in 1540 si inlocuit de Alexandru Cornea si apoi din nou in 1544 de Petru Rares redevenit domn reia si stapinirea celor doua cetati Transilvane pierdute apoi definitiv la moartea urmasului sau domnitorul Alexandru Lapusneanu cel inmormintat la Manastirea Slatina linga Gura Humorului.
    Urmas al moldovenilor ardeleni din Craciunelul de Sus unde era preotul ortodox din Rasinari-Sibiu si tatal lui Octavian Goga casatorit cu Veturia fosta sotie de preot ortodox din Sebes linga Baia Mare cintareata si spioana pentru germanii lui Hitler ,cu care are si o aventura, dar si al rusilor unde il atrasese si pe Octavian Goga-poet si prim ministru al Romaniei timp de 2-3 luni pina cind Carol al II-lea il destitui aducindu-si aminte de vorbele lui Mos Bianu[Ion'] decedat intre timp care-i spusese ca Goga e un Tradator fapt confirmat ulterior prin Castelul de la Ciucea- Bihor, unde Goga cu sotia Veturia se stabilisera in casa primita de la un nemes maghiar in timpul Dictatului de la Viena si stapinirii maghiare a Ardealului de Nord din timpul celui de al doilea Razboi Mondial.
    Premierul poet Octavian Goga este cel care ordonase arestarea ilegala a lui Zelea Codreanu din HUSI conform dorintei regelui Carol al II-lea dupa spusele principesei Ileana lui Arsenie Boca pe care obijnuia sa-l viziteze la Manastirea lui Constantin Brincoveanu de la Simbata de Sus-Brasov
    Arestarea lui Zelea Codreanu a fost facuta de urmasul lui Goga ca o Lucratura Evreiasca a premierul preot filo-semit Miron Cristea,si urmare a sabotariilui de Horia Sima cel refugiat apoi in Spania marxista de frica razbunarii Legionarilor si nu a comunistilor cum sustinea el
    Pina la Urma legionarii tot s-au razbunat pentru asasinarea ilegala in inchisoare a lui Zelea Codreanu cel inchis chiar daca si dupa ce fusese achitat in justitie, pe urmatorul premier Armand Calinescu pe care l-au asasinat in Bucuresti pe podul de la Cotroceni.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Memoria Aventurii Istoriei Romanesti-2
    Urmare a pactului Ribentrop-Molotov din 23 august 1939 si ultimatumului sovietic armata Romaniei si multa populatie de romani se retrage din Basarabia,ultimii care s-au retras au fost muncitorii romani care lucrau pentru autostrada inceputa la CHISINAU si care urma sa traverseze Romania.
    De atunci au trecut 81 de ani si Romania nu a mai reusit inca sa construiasca o autostrada care sa traverseze tara.
    La 10 iulie 1933 peste 200 de legionari erau adunati pentru a construi un dig la Visani pe Buzau pentru reguralizarea riului si irigatii in Baragan dar sint opriti si arestati de ministrul de interne atunci Armand Calinescu.
    De atunci au trecut 88 de ani si Romania inca nu a reusit sa faca un dig pentru irigatii in Baragan si acum UE a respins de doua ori planul Romaniei de a iriga Baraganul prin terminarea canalului Siret-Baragan inceput de Ceausescu.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Protestatari azi pe ploaie in Bucuresti in fata Guvernului contra agendei ascunse a Alogenilor care conduc Romania si urmaresc depopularea tarii prin exodul romanilor si cea mai mica natalitate inredistrata in 2020 minimul fata de ultimii 90 de ani din istoria tarii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Legea datoriei externe prevede ca la ajungerea acesteia la 55 procente din PIB se vor bloca salariile si pensiile,lucru estimat a se intimpla in maxim zece ani cind fondul de pensii devine nesustenabil mai ales fara masuri de reducere a evaziunii fiscale si cresterea productiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Intii iunie ziua copiilor ,Iohannis pune pe internet poza cu un singur copil ,EL. Concludent si incruntat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Concluzia procurorului in alegerea lui Clotild la sctorul I Bucuresti ;'A fost FRAUDA'-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. individul care se semneaza craciun e extrem de toxic. Ce cauta pe un astfel de blog? Imprastie numai ura si minciuni.

    RăspundețiȘtergere
  11. 23,15 'Cauta' traficantii de suflete de copii si paduri ajunsi la conducere pe linga care cei de la Caracal si Arad sunt mici copii,pricepusi .

    RăspundețiȘtergere