miercuri, 2 mai 2018

SUFLETELUL FETITEI DE 5 ANISORI CARE A FOST VIOLATA SI OMORÂTĂ , MI-A APĂRUT ÎN CASĂ !

.

Oroare în Baia Mare / ACTUALIZARE 2: Fetiţă de 5 ani violată şi ucisă ...

https://www.vasiledale.ro › BREAKING NEWS

Translate this page
1 day ago - Crimă îngrozitoare în Baia Mare. O fetiţă a fost omorâtă luni, 30 aprilie, în zona Combinatului din Baia Mare. Conform informaţiilor noastre o fetiţă în vârstă de cinci a dispărut de acasă ieri în jurul prânzului. S-a pornit în căutarea ei, şi au găsit-o spre miezul nopţii în zona combinatului. Din păcate fetiţa nu ..

                
                                                     2 Mai 2018 ,ora 11,34 !

                                                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata, desi eram preocupată cu alte treburi prin casă, dar ma gandeam cu lacrimi pe obraji la Ingerasul de fetiţă care a fost violata si omorâtă ,ceva uluitor se întampla.
Vedeam in stanga mea, de parca as fi avut un al treilea ochi în locul urechii stângi ,vedeam jumatate de chip al unei fetite de circa 5 anisori .
Chipul ei, era vazut de mine doar de deasupra nasucului ,adica,ochisorii ei in lacrimi si perisorul negru ondulat .
Pe partea stanga,pe obrajor,fetita obisnuia sa lase o şuvita de păr inchis la culoare,(posibil negru) suvita ce arata ca o spirala,era ondulata, sau ,chiar avea tot părul usor ondulat.
Fetiţa nu -mi putea vorbi cu gurita ,deoarece,cred că-i era acoperita de mâna criminalului  .
Avea ochisorii mari ,larg deschisi si-n lacrimi; era negrait de speriata ,era in chin si-n suferinţă . 
Prieteni dragi,acest INGERAS scump si drag,a fost chinuit de acest monstru. Gurita i-a fost acoperita si chiar nasucul cu palma lui lată si ucigasa.


Crimă cumplită în România. O fetiţă de 5 ani a fost UCISĂ, după ce a ...

www.mediafax.ro/.../crima-cumplita-in-romania-o-fetita-de-5-ani-a...

Translate this page
1 day ago - fetiţă de 5 ani dispărută de acasă luni după-amiază a fost găsită moartă. Există suspiciuni că micuţa ar fi fost ucisă. Fetiţa de 5 ani Baia Mare dispărută luni de acasă şi găsită moartă marţi a fost violată şi lovită în cap cu un obiect contondent, relevă primele rezultate ale necropsiei. Purtătorul de cuvânt al ...
You visited this page on 5/1/18.

UPDATE Caz şocant la Baia Mare: O fetiţă de 5 ani dispărută de ...

adevarul.ro › Oraşul tău › Baia Mare

Translate this page
1 day ago - fetita de 5 ani a fost de negasit de ieri de la orele pranzului. Azi noapte ... Potrivit vasiledale.ro, fetiţa a dispărut de acasă luni, 30 aprilie, pe la orele prânzului şi nu a mai fost găsită până noaptea, când i-a fost descoperit cadavrul. Potrivit aceleiaşi surse, se pare că fetiţa a fost violatăînainte de a fi ucisă.

Dragii mei, in Romania nu trebuie sa se mai intample astfel de Crime oribile; astfel de monstruozitati. 
Un copilas nu se poate apăra ! 
Cel sau cei care iau viata unui INGER de copil si nu numai, ar trebui in primul rand castrati ,iertat sa-mi fie ceea ce voi spune acum(de s-ar putea precum porcii),apoi,nimeni si nimic sa nu-i mai scoata din puscarie. 
Acolo sa le rămâna oasele  !
Numai asa vor fi mai putine Crime si abuzuri asupra copilasilor.
Este strigator la CER !

Detalii șocante despre fetiţa violată şi ucisă în Baia Mare. Suspect: un ...


https://www.realitatea.net/detalii-ocante-despre-crima-din-baia-mare...
Translate this page
1 day ago - O tragedie de proporții s-a petrecut, marţi noapte, în zona Combinat din Baia Mare: o fetițăde numai 5 ani a fost violată și ucisă cu brutalitate, scrie actualmm.ro. Fetița a dispărut de acasă în cursul zilei de luni. Spre miezul nopții, fetița a fost găsită moartă în zona combinatului. Se pare că aceasta a 
Ma gandesc ,oare cum era cand se aplica LEGEA TALIONULUI ? Erau mai putine crime? Erau mai puţine abuzuri asupra copiilor si a oamenilor in general?
Iata:

Legea talionului

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
.Legea talionului, una dintre cele mai vechi legi existente, consta în justa reciprocitate a crimei și a pedepsei. Această lege este deseori simbolizată prin expresia „Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”.
Ea caracterizează o stare intermediară a justiției penale între sistemul vendettei și recurgerea la un judecător, ca un al treilea, imparțial și dezinteresat.

    Etimologie[modificare | modificare sursă]

    Cuvântul talion își are originea în limba latină clasică, unde talio, cu genitivul talionis, înseamnă „la fel”, „similar”, „asemenea”, din care s-a format, în latina medievală, expresia Lex talionis[1] La rândul său, cuvântul talistalionis este un derivat al cuvântului latin talis, „de acest fel”, „de asemenea fel”, „astfel de”, „așa”.[2]

    Descriere[modificare | modificare sursă]


    Stela Codului lui Hammurabi, pe care este gravat codul cu același nume
    (Muzeul PergamonBerlin)
    Legea talionului a fost o lege penală la unele popoare din vechime, potrivit căreia vinovatul era tratat în același chip în care a procedat, sau a vrut să procedeze, cu victima sa, adică inculpatului i se aplică o pedeapsă identică sau similară cu răul săvârșit de el.[3][4][5]
    Legea talionului, cunoscută și ca ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”, ne este cunoscută din legea justiției mozaice, descrisă în Vechiul Testament, unde apare de trei ori și este considerată ca o lege a reciprocității și a corespondenței[6]. Prima dată apare în Cartea Exodului (Ex. 21:23-25), când Moise le-a poruncit israeliților„Iar de va fi și altă vătămare, atunci să plătească suflet pentru suflet, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mână pentru mână, picior pentru picior, arsură pentru arsură, rană pentru rană, vânatăie pentru vânătaie”. A doua oară, apare în Levitic (Lev. 24:19-21), unde se mai adaugă regula: "Cel ce va ucide un dobitoc să dea altul; iar cel ce va ucide un om să fie omorât". Apoi, mai apare în Deuteronom 19:16, 18, 19 și 21: „De se va ridica asupra cuiva martor nedrept, învinuindu-l de nelegiuire... și, dacă martorul acela va fi martor mincinos... să-i faceți ceea ce voise să facă el fratelui său. Și așa să stârpești răul... Să nu-l cruțe ochiul tău, ci să ceri suflet pentru suflet, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mână pentru mână, picior pentru picior. Cu răul pe care îl va face cineva aproapelui său, cu acela trebuie să i se plătească”.
    De fapt, această lege a reciprocității și a corespondenței era cunoscută cu mult înainte de scrierea Bibliei. Cea mai veche mărturie în acest sens este Codul lui Hammurabi (1792-1749 i.e.n.), unde legea talionului avea mai multe forme: dinte pentru dintevânătaie pentru vânătaiepicior pentru piciormână pentru mânăos pentru osochi pentru ochi.[7]
    Deși astăzi pare de o cruzime inimaginabilă, Legea talionului reprezenta la vremea ei un adevărat progres în comparație cu practicile anterioare. Hammurabi a instituit talionul cu scopul de a stăvili o reminiscență foarte periculoasă a comunității gentilice, și anume răzbunarea sîngelui. În virtutea legii talionului, victima sau rudele ei nu mai puteau pricinui infractorului un rău mai mare decât fapta comisă de către acesta.[7]
    Abia Carol cel Mare, când a legiferat pedeapsa Wergeld, a înlocuit răzbunarea privată, constând revanșa prin sânge, cu o reparație în bani sau bunuri.
                         

    14 comentarii:

    1. Acum mai nou puscaria o vor face la domiciliu . Vai de tara asta care a ajuns pe marginea prapastiei .

      RăspundețiȘtergere
    2. Marea greşeală a şoferilor care cad victimă sigură hoţilor care fură tot şi dispar în noapte

      Vestul Sălbatic s-a mutat la o aruncătură de băţ de Bucureşti. Ascunşi în păduri, câţiva hoţi îi atacă pe cei care se opresc pentru un scurt popas în parcările de pe marginea drumului. Le fură tot ce au şi dispar în noapte. Ultimul incident a avut loc, chiar ieri, în dreptul localităţii Sineşti din Ialomiţa, dar şoferul vizat a reuşit să scape din capcana hoţilor. Numai în această zonă au fost 60 de jafuri în ultimul an.



      Bărbatul se întorcea cu familia din vacanţa de 1 mai şi a oprit puţin să se odihnească. A parcat pe marginea drumului în dreptul pădurii de la intrarea în Sineşti. Şi-a dat seama imediat că ceva nu e în regulă.

      Victimă: „Am văzut în oglinda retrovizoare oameni alergând spre maşină. Şi în oglinda laterală un om ghemuit lângă roata din dreapta. Individul din spate avea un cuţit. Era lângă uşa unde se află copilul meu”.

      Bărbatul a sunat la 112. Spune că oamenii legii păreau să ştie exact ce se petrece.

      Victimă: „Mi-au spus că sigur sunt urmărit de o maşină şi posibil să am o pană. Am cerut ajutor”.

      Andreea Loghin, IPJ Ialomiţa: „Colegii mei l-au îndrumat pe cetăţeanul respectiv să se deplaseze spre o zonă iluminată, publică, ca să nu fie riscul ca omul să fie victima unei infracţiuni mai grave”.

      Bărbatul a condus aproape 20 de kilometri cu pană până a găsit o benzinărie. Acolo s-a întâlnit cu oamenii legii. Poliţiştii i-au explicat că pădurea Sineşti este cunoscută ca loc preferat de hoţi pentru ambuscade.

      Marea greşeală a celor care trag pe dreapta e să îşi lase maşina nesupravegheată. Din pădure, de la câţiva metri distanţă hoţii urmăresc.

      Şofer: „Dacă fac pană, decât să opresc aici mai bine merg pe pană”.

      Metoda poartă şi un nume "cauciucul". Victime sunt fie cei care nu-şi încuie maşina când opresc pe marginea drumului, fie cei care se trezesc cu pană şi cobooară să schimbe roata. În câteva secunde, hoţii fură tot, bani, telefoane, genţi.

      Şi cântăreaţa de muzică populară Nadia Duluman a fost victima hoţilor.

      Nadia Duluman - cântăreaţă de muzică populară, victimă: „Am coborât fără să opresc motorul maşinii ca să merg la agentul de pază de la acea firmă ca să cer ajutor, să mă ajute să schimb roata, probabil în acest timp am fost urmărită de acele persoane, iar în momentul când am coborât şi m-am îndreptat spre agentul de pază să cer ajutorul, acele persoane au pătruns în maşină şi mi-au furat geanta. Aveam acte, aveam bani, aveam cosmetice, aveam stick-urile cu melodii”.

      Zona de la Sineşti este cunoscută ca teren de pradă pentru hoţi. Au fost situaţii când infractorii au furat chiar şi marfa din tiruri aflate în mers. Doar în ultimele patru luni alte două victime au depus la poliţie plângere după ce au fost jefuite în aceeaşi zonă. Oamenii legii îi sfătuiesc pe cei care trec prin astfel de situaţii să părăsească zona cât mai repede şi să sune la 112.

      RăspundețiȘtergere
    3. Ca-n Vestul Sălbatic în Sinești. Bucureștean, ATACAT de bărbați ieșiți din pădure

      Un bărbat care se îndrepta spre București cu familia, cu doi copii mici în mașină, a fost atacat de bărbați ieșiți din pădure.

      Iată postarea bărbatului:


      El a intervenit telefonic și la Antena 3.

      Mihai Răzvan Moraru a povestit l-a Antena 3 că a căutat un loc aparent sigur pentru a lua ceva din portbagaj: ”Am văzut în fața mea un Logan albastru, scria ”transport substanțe explozive”.
      Am oprit, am umblat la portbagaj, când l-am închis, am observat că Loganul din față plecase.
      M-am îndreptat spre ușa din față și am observat că nu mai vedeam nicio mașină.
      A fost un moment de beznă totală, nu există iluminat în acea parcare de niciun fel, era puțin peste ora 21:00.
      Când am văzut acel întuneric, am urcat în mașină. Imediat după ce am urcat, am văzut oameni care ieșeau din pădure alergând spre mașina noastră, am blocat ușile, după ce le-am blocat și m-am uitat în oglinda retrovizoare dreapta, am văzut un tânăr care se afla ghemuit în spatele mașinii lângă roata dreapta spate, aveam motorul pornit, am acționat repede și am demarat.
      Am sunat la 112. Mi s-a făcut legătura la Poliția Ialomița.
      Acolo mi s-a spus că sigur voi fi urmărit de o mașină și sigur dacă am văzut acea persoană ghemuită lângă mașină, mi-au spart roata și că o să fiu nevoit să opresc.
      Norocul meu este că mașina are un sistem care nu lasă să scadă presiunea sub 1,4.
      A fost înțepată de două ori, cu lamă ascuțită. Mi s-a făcut legătura la Poliția Sinești, mi s-a spus să încerc să ajung la o vulcanizare sau la un loc public luminat. Nu am găsit.
      Mi s-a spus prin telefon că sunt urmărit.
      Am cerut asistență, că eram cu doi copii mici în mașină, mi s-a făcut legătură la Poliția Voluntari, unde doi polițiști mi-au cerut datele mașinii și unde sunt - îi felicit public- am rămas în telefon cu ei și ne-am întâlnit la o benzinărie la intrare în Afumați.”

      RăspundețiȘtergere
    4. Trebuie ceva legi dure si la noi,pentru asemenea cazuri grave,de viol,omor, si nu sa modifice astia legile in favoarea faptasilor, ca din pacate foarte multe se intimpla in ultimul timp,zi de zi in toata tara!

      RăspundețiȘtergere
    5. Din ce în ce mai multe nelegiuiri!Doamne,nici nu vreau să mă găndesc prin ce chin a trecut acest îngeraş!? Dumnezu s-o odihnească în pace şi părinților putere să poata trece prin această grozăvie,nici nu ştiu cum să o numesc altfel!Maria H

      RăspundețiȘtergere
    6. Misterul Sfinxului din Carpați - partea I

      https://www.youtube.com/watch?v=wLS1li_tJTw

      RăspundețiȘtergere
    7. Doamne,cata suferinta exista in aceasta tara,dar si in toata lumea.Si eu sunt vinovata pentru multe legi din aceasta tara,ca am tacut si i-am lasat pe alesii acestei tari sa-si bata joc de acest popor.Doamne,Tu iesti bun si iertator,dar eu mare pedeapsa ar primi toti care mint si nu respecta legea si respectul om,fata de om.La toti le-as da cea mai mare pedeapsa,sa nu poata sa respire normal,sa simta si ei aceasta suferinta a Ta,cand ai fost rastignit pe cruce pentru pacatele noastre.Mi se rupe sufletul cand aud si vad atata minte bonlava care iau vieti acestor ingerasi.Doamne,ma doare sufletul ca cei care nu te iubesc vor porni razboiul,si foarte multi copii ingerasi isi vor pierde viata.Doamne,te rog din suflet opreste razboiul,si pedepseste-i pe cei care nu doresc pacea pe pamant.
      Dumnezeu sa o odihneasca in lumina.

      RăspundețiȘtergere
    8. Faptasul este recidivist, mai mult ca sigur un eliberat de regimul Dragnea.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. 00:25, nu este relevant.

        Ștergere
      2. 13.29 serios? Poate va fi relevant cand se va intampla apropiatilor tai.

        Ștergere
    9. Dna Maria dacă vă concentrați puteți să întrebați CINE E MONSTRUL CARE A FĂCUT ACEASTĂ CRIMĂ ? Mulțumesc

      RăspundețiȘtergere
    10. Nu are importanța ce regim l-a eliberat,important este faptul că,asemenea specinene nu au ce căuta în libertate !!! Maria H

      RăspundețiȘtergere
    11. 17.24 cum nu are importanta? Oare nu voi ati votat regimul care i-a eliberat si-i si despagubeste? Intr-un fel, sunteti si voi autori morali la astfel de crime. Nu mai gasi scuze unor hoti care s-au aciuat la putere ca sa elibereze alti hoti. Tu nu vezi ce enormitati spui? Cum nu conteaza regimul care da legi pentru infractori si-i lasa liberi pe strada?

      RăspundețiȘtergere
    12. iata MORALITATEA UNORA FARA CREDINTA LA CE S-A AJUNS-SA OMORI UN COPIL NEVINOVAT!?faradelegile secolului

      RăspundețiȘtergere