miercuri, 23 mai 2018

SFANTA CRUCE CU HRISTOS RASTIGNIT , S - A DESPICAT PE TOATE PARTILE ! VENIREA LUI HRISTOS !


                                            23  Mai 2018 ,ora 6,07 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata ,m-a trezit o Lumina alba orbitor de stralucitoare, si astfel ,vad inspre Rasarit un Cer senin de ziuă, iar sub Cer, foarte aproape de Pământ Îl vad pe Însusi Domnul nostru Iisus Hristos in carne si oase,rastgnit pe SFANTA CRUCE .

               Image result for iisus pe cruce.

Si cum priveam la SFANTA CRUCE cu ochii inchisi fiind, (asa le vad eu pe toate aproape )vad cum Cerul se întuneca ,iar SFANTA CRUCE din lemn masiv si nefinisat,asa cu IISUS RASTIGNIT, incepe a se crapa de sus in jos si de la dreapta la stanga; exact asa cum facem noi semnul SFINTEI CRUCI: 
in numele Tatalui,al Fiului,al Sfantului Duh,Amin!
Auzeam dragilor ,până si zgomutul despicarii adânci a Sfintei Cruci din spatele Lui Iisus Hristos.
Vedeam cum lemnul  Sfintei Cruci s-a crapat atat de adanc, ca puteai sa bagi degetele si ieseau pe partea cealalta.
Dragii mei, IISUS HRISTOS statea acum rastignit cu lemnul Crucii Sfinte despicat,crapat adanc.
Prieteni dragi,VENIREA LUI IISUS HRISTOS este mai aproape decat am putea noi crede.
Nu mai avem timp de amânare a Rugaciunii. 
Acolo Sus,DUMNEZEU nu mai suporta rautatea Fiiilor Săi si va revarsa asupra Pămantului, tot felul de cataclisme si dezastre, daca de buna voie si din dragoste nu putem ca sa ne intoarcem la Credinta.
Decat sa urâm pe Aproapele nostru, decât sa-l jignim si sa-i aruncam in faţă cu fiere si cu venin,mai bine ne căim de păcatele noastre si cerem iertare din toata inima Lui IISUS HRISTOS si MAICII DOMNULUI.
Numai prin Iubire faţă de Aproapele nostru, numai prin dragoste si Credinta vom regasi Calea sprea mantuirea sufletului nostru,Amin.
      Sa ne rugam PREA SFINTEI TREIMI si MAICII PREA CURATEI FECIOARA MARIA, ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi Fiii Săi, ci sa ne ajute si sa ne apere de tot necazul si de toata suferinta,acum si pururea si-n vecii vecilor ,Amin!
                                        Cu dragoste,Maria.

                

P.S.


.

             

Locul în care s-a rupt catapeteasma în două la moartea Domnului ...

https://www.youtube.com/watch?v=rBumfV1IKhs
Feb 13, 2011 - Uploaded by soleil4208
În Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim există locul în care s-a ruptcatapeteasma templului în două la ..

          

Care a fost semnificaţia ruperii perdelei dinăuntru a Templului ...

https://www.gotquestions.org/.../perdeaua-dinauntru-rupta.html
Translate this page
Numai marelui preot i se permitea  treacă dincolo de perdea, o dată în fiecare an (Exodul 30.10, Evrei 9.7), ca  intre în prezenţa lui Dumnezeu din partea ...

Image result for CATAPETEASMA SA CRAPATImage result for CATAPETEASMA SA CRAPAT.

Care a fost semnificaţia ruperii perdelei dinăuntru a Templului atunci când a murit Isus?


Întrebare: Care a fost semnificaţia ruperii perdelei dinăuntru a Templului atunci când a murit Isus?

Răspuns: 
În timpul vieţii lui Isus, Templul sfânt din Ierusalim era centrul vieţii religioase a evreilor. Templul era locul în care erau aduse jertfele de animale şi în care închinarea potrivit cu Legea lui Moise era urmată cu fidelitate. Evrei 9.1-9 ne spune că, în Templu, o perdea separa Sfânta Sfintelor – locuinţa pământească a prezenţei lui Dumnezeu – de restul Templului, unde stăteau oamenii. Acest lucru semnifica faptul că omul era separat de Dumnezeu prin păcat (Isaia 59.1-2). Numai marelui preot i se permitea să treacă dincolo de perdea, o dată în fiecare an (Exodul 30.10, Evrei 9.7), ca să intre în prezenţa lui Dumnezeu din partea întregului Israel şi să facă ispăşirea pentru păcatele lor (Leviticul 16).

Templul lui Solomon era înalt de 30 de coţi (1 Împăraţi 6.2), dar Irod a mărit înălţimea la 40 de coţi, potrivit scrierilor lui Iosif Flaviu, un istoric evreu din secolul întâi. Există o nesiguranţă cu privire la dimensiunea exactă a unui cot, dar este sigur să presupunem că această perdea era undeva la aproape 18 metri. Iosif Flaviu ne spune de asemenea că perdeaua era groasă de mai bine de zece centimetri şi că mai mulţi cai legaţi de ambele părţi nu o puteau rupe. Cartea Exodul ne informează că această perdea groasă era făcută din material albastru, purpuriu şi cărămiziu şi din in subţire răsucit. 

Dimensiunea şi grosimea perdelei fac ca evenimentele care au loc în momentul morţii Domnului Isus să fie şi mai pline de importanţă. „Isus a strigat iarăşi cu glas tare şi Şi-a dat duhul. Şi îndată, perdeaua dinăuntrul Templului s-a rupt în două, de sus până jos” (Matei 27.50-51). 

Aşadar, ce facem cu acest lucru? Ce semnificaţie are pentru noi, astăzi, această perdea ruptă? Mai presus de toate, ruperea perdelei în momentul morţii lui Isus a simbolizat în mod vizibil faptul că jertfa Sa, vărsarea propriului Său sânge a fost o ispăşire suficientă pentru păcate. A simbolizat faptul că acum intrarea în Sfânta Sfintelor era deschisă pentru toţi oamenii din toate timpurile, deopotrivă evrei şi neamuri.

Atunci când Isus a murit, perdeaua s-a rupt şi Dumnezeu S-a mutat din acel loc, pentru ca niciodată să nu mai locuiască într-un templu făcut de mâini (Fapte 17.24). Dumnezeu a terminat treaba cu acel Templu şi cu sistemul lui religios şi Templul şi Ierusalimul au fost lăsate „pustii” (distruse de romani) în anul 70 d.Hr., întocmai cum a profeţit Isus în Luca 13.35. Atâta timp cât Templul era în picioare, el semnifica continuarea vechiului legământ. Evrei 9.8-9 se referă la perioada de timp care se sfârşea odată ce noul legământ era instituit (Evrei 8.13).

Într-un sens, perdeaua era un simbol al lui Hristos Însuşi ca singura cale înspre Tatăl (Ioan 14.6). Acest lucru este indicat de faptul că marele preot trebuia să intre în Sfânta Sfintelor prin perdea. Acum, Hristos este marele nostru preot mai bun şi, ca şi credincioşi în lucrarea Sa încheiată, suntem părtaşi la preoţia Sa mai bună. Acum, putem intra în Sfânta Sfintelor prin El. Evrei 10.19-20 spune că cel credincios intră în Locul Preasfânt prin „sângele lui Isus, pe calea cea nouă şi vie pe care ne-a deschis-o El, prin perdeaua dinăuntru, adică trupul Său”. Aici vedem imaginea trupului lui Isus fiind sfâşiat pentru noi, aşa cum El a rupt perdeaua pentru noi. 

Ruperea perdelei de sus până jos este un fapt istoric. Semnificaţia profundă a acestui eveniment este explicată în detalii glorioase în cartea Evrei. Lucrurile din Templu erau umbra lucrurilor viitoare şi ele toate, în esenţă, ne îndreaptă spre Isus Hristos. El a fost perdeaua dinspre Sfânta Sfintelor şi, prin moartea Lui, cei credincioşi au acum acces liber la Dumnezeu. 

Perdeaua din Templu era o aducere-aminte constantă a faptului că păcatul face ca omenirea să fie neadecvată pentru prezenţa lui Dumnezeu. Faptul că jertfa pentru păcat era adusă anual şi nenumărate alte jertfe erau repetate zi de zi arăta în mod expresiv faptul că păcatul nu putea fi ispăşit cu adevărat sau şters doar prin jertfe de animale. Isus Hristos, prin moartea Lui, a înlăturat zidul despărţitor dintre Dumnezeu şi om şi acum ne puteam apropia de El cu încredere şi cu îndrăzneală (Evrei 4.14-16). 

39 de comentarii:

  1. Iar vine Iisus Hristos ? Oricum trecuse ceva vreme cca o lună de când i se anunțase venirea pe acest blog. Vine cu extratereștrii sau separat ? Că vine în România Ierusalim 2 stim locația exactă depinde de cheful lui Iisus poate în studioul antena star. Se pare că sunt ciclice venirea lui Hristos începerea războiului și cutremurele deh pană de ,,imagine,,. Hai spor la așteptat de 2000 de ani e așteptat. Și pentru,, credincioșii,, sectei martorii lui Gheorghiu stați calmi Dumnezeu nu vă urmărește postările pe net și nu vă dă bilete în rai că i-ați luat apărarea pe bloguri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23::07Cand va veni Iisus toti badjocoritorii vor tremura ca varga!Dar vezi sa nu vina "Aia cu coasa "sa ajungi mai repede in fata lui Iisus pt ca "secerisul"a inceput!

      Ștergere
    2. Sunt avertismente ca venirea sa este aproape.Dumnezeu ne face cunoscut acest lucru dinainte ca el sa vina si sa ne ia pe nepregătite.Daca vine azi sau mâine esti pregătit ?Sau ce raspuns ii vei da când te va întreba de ce nu te-ai pregătit,motivele nu cred ca vor fi o scuza pentru a te indreptati,pentru ca el iti stie toate gândurile si tot ce porți in inima si in suflet...Deci cred ca e cazul sa ne pocaim daca Dumnezeu ne-a cerut acest lucru.Si daca nu te pocaiesti ai respins chemarea sa din start....Deci.sa fim gata si sa asteptam revenirea Mântuitorului..

      Ștergere
    3. Mie mi-a spus un glas in vis ieri asa " Faceti apel la crestinii din toata lumea si uniti-va in credinta ca venirea Fiului omului este foarte aproape.. cred ca era glasul lui Dumnezeu.

      Deci,pregatiti-va si uniti-va in cuget si in duhul lui Dumnezeu.Timpul lui este aproape..Vine cu judecata neamurilor.

      Ștergere
    4. 10:23, tremuri ca varga de fiecare data cand incerci sa faci pe autoritara. Esti ca o scobitoare. Iti dau o veste proasta. Tot asteptand sa vina Iisus, dai nas in nas cu doamna cu coasa, pe care o pomenesti. Cat despre "seceris"... TU nu vei afla adevarul. Mori si nu il vei afla. Poate cat de ia moartea o vei intreba... dar asta nici nu o intereseaza... La un apus de dor dus.

      Ștergere
    5. 07:17, zici tu ceva aci si tin sa cred ca lucrurile cam asa sunt...

      Ștergere
  2. d-na MARIA NU MAI FOLOSITI TERMENII-FIERE SI VENIN-sunt arhaisme-

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim FCB, al treilea razboi mondial a inceput deja. Vor sa fim decimati prin atravurile din alimntatie. Suntem otraviti voit si constient de cei mari sau se cred mai presus de Dumnezeu. Avem un razboi psihologic si chimic prin alimentatie .

      Ștergere
    2. Nu vine, an.23:38. Doar nu crezi...ce spune.

      Ștergere
    3. 21:41Nu vine,ci....a Venit!Si secerisul se face si graul se stange in hambare iar pleava se va arde...!

      Ștergere
    4. 11:19, probabil ca se-ntampla ceea ce ai zis aci: "secerisul se face si graul se stange in hambare iar pleava se va arde...!"
      "Om trai s-om vedea!", asa este o zicere tot mai raspandita-n lume...cine stie!

      Ștergere
    5. 11.19 si tu ce eati, grau sau pleava?

      Ștergere
  4. NASA s-a laudat cu ani in urma, ca va lansa pe cer succesiv holograme ale lui "issus", reprezentand venirea Lui a doua oara, si iata ca planurile NASA se adeveresc...scopul? Pentru a inspira frica si temere ....zgomotele ciudate fac parte tot din acest proiect ..."Maret al fricii"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:55Ba nu,trambitele ceresti vor suna inaintea venirii Domnului!(Citeste si te informeaza nu fii lenes!)

      Ștergere
    2. Nu NASA s-a laudat, acest eveniment este profetit. Se va intimpla cind ET vor dori sa se arate pentru toti oamenii, vor arata adevarul despre aparitia omului pe Pamint si despre religii,pe un ecran realizat pe bolta cereasca

      Ștergere
    3. 12:41, m-a uimit comentariul tau! Probabil ca stii si de ce trebuia sa scrii ceea ce-ai scris...

      Ștergere
  5. De ce sa ne fie frica de venirea Domnului? Nu va inteleg pe unii din cei care scriti,Dumnezeu venea de mult dar mai lasa omenirea sa se intoarca cu fata catre el si nu cu rautate catre semeni,ne mai da timp pentru a ne pregati. Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului ci s-a se intoarca si sa fie viu adica sa aiba viata vesnica.
    Bunul Dumnezeu prelungeste zilele s-au le scurteaza dupa rautatea noastra s-au bunatatea noastra.
    Scrie sa fim treji si sa nu dormim ca va veni ca un fur in noapte si sa nu ni se vada rusinea sa stam in adteptare.
    Cu mult drag doamna Maria si Bumul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti. HRISTOS S-A INALTAT

    RăspundețiȘtergere
  6. Este mai degrabă un afront adus Crucii, căci cine vrea ca Crucea sa fie spartă, distrusă,indeparta, doar celui care i-i face rău Crucea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria fa ce trebuie sa faci nu mai pleca urechea la ce zic unii si altii cui nu-i place sa nu viziteze blogul si gata e simplu
    Doamne-ajuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cicerone de data asta ai lovit tinta
    Felicitari ai perfecta dreptate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeul tau e ....Cicerone?Nu suna bine"Sfantul Cicerone Lichi(a?)

      Ștergere
  9. Aici íi vorba de cruce ma! O crepat ín patru ,ca toti pamantenii din cele patru zari sa nu-l mai tina pironit pe cruce,ci sa-si tintuie fiecare pacatele.m crédeti ca s-o saúrat sí duoealui?Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect!Domnul nu va mai sta pe cruce pt omenirea pacatoasa si va veni la Judecata!

      Ștergere
    2. 11:24, pai asta-i clar. A fost deja experienta aceasta, deci urmeaza ceea ce este menit a fi sa urmeze...

      Ștergere
  10. https://ciao.ro/maicutele-au-socat-clientii-din-supermarket/

    RăspundețiȘtergere
  11. Numai saracul Ceausescu era mintit de catre cei din jurul lui. Minciuna se plateste.

    RăspundețiȘtergere
  12. Daniel Gheorghe-cu o figura de barbos ungur, cel cu marca Arsenie Boca ,pe bani, era sa fie linsat ieri la Prislop.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma ,io pe batranul nu-l stiu cum era,dar . Nicu a fost un om bun si citit si de ajutor,nu le da cu flit sibienilor precum sasul si curtea lui,mi-era mai mare dragul sa-l prin la povesti.íl mai ajutam pe un prieten la curatat piscina. Locuinta n-am cerut,ca aveam,dar multi au prinit,de mai ramanea cativa ani,. Sibiul nu avea rival ín europa.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  14. Ăla era categoric sătănel,căruia-i place să bage numai faze cu Hristos chinuit!😏
    Lăsați vedeniile și duceți-vă la Biserică,că stau dracii pe voi ca pe motohaia!Sunt sătul de filme d-astea,venite de la duhuri cu acte false!

    RăspundețiȘtergere
  15. SUNT ANONIM 5-ASTAZI AM SA VA VORBESC DESPRE UN FAPT PETRECUT INTRE ANII 1992-1993-IN ORASUL BARLAD A FOST O MAICA CAREIA NU-I CUNOSC NUMELE-NU MI- L-A SPUS-CARE IN AL DOILEA RAZBOI A FOST IMPUSCATA IN GAT VORBEA INCET- IN ORAS SUNT DOUA BISERICI APROPIATE -SF GHEORGHE SI SF ILIE UNDE MAICA VENEA MAI DES-AM CUNOSCUT-O INTR-O DUMINICA CAND DUPA SF LITURGIE CRESTINII -UNII- SE APROPIAU DE EA SI LE FACEA CRUCE PE TOT SPATELE-M-AM APROPIAT SI DUPA O RUGACIUNE MI-A FACUT CRUCEA-AM VRUT SA VORBESC CU EA SI MI-A ZIS S-O URMEZ-DAR UN CRESTIN CARE ERA IN APROPIEREA EI PRIMEA PACHETELE CU MANCARE PE CARE I LE DADEA MAICII-L-AM ABORDAT SI L-AM RUGAT SA VORBEASCA CU MINE-MI-A DAT UN CAPAT DE LUMANARE SI UN CHIBRIT-LA SFARSITUL SLUJBEI M-AM UITAT LA ACEL BARBAT CU BARBA ERA IN BISERICA- MI-AM INTORS PRIVIREA CATRE MAICA CA MAI APOI SA NU-L MAI VAD PE BARBAT AM IESIT IN FUGA DUPA EL- DISTANTA DE LA BISERICA LA POARTA ESTE DE 30-40 M SI DE LA POARTA SE DESPART 3 DRUMURI LUNGI---UNDE A DISPARUT PARINTELE IN CEL MULT 30 SECUNDE? M-AM INTORS IN BISERICA SI IN PRIDVOR CE-AM VAZUT--3 BARBATI IMBRACATI IN NEGRU CU PALARII IN MANA SI ORIENTATI CU FETELE UNUL CATRE ALTUL VORBEAU-ERA SI O FEMEIE CARE INGRIJEA DE LUMANARI LA ARZATOR--MAICA ERA ACOLO MA ASTEPTA AM PLECAT CU EA PE DRUM-CAND MI-A VORBIT EXACT DE CE EU VOIAM S-O INTREB-AM RAMAS UIMIT SI DUCANDU-MA ACASA AM INTREBAT PARINTII CARE STIAU CA ACEA MAICA INVIASE UN TANAR DE 18 ANI ELECTROCUTAT DE 3 ZILE; EXACT CAND TREBUIA INMORMANTAT-PE MAICA AM MAI INTALNIT-O DE CATEVA ORI SI VA VOI POVESTI CE-AM VORBIT-UNII CRESTINI DIN BARLAD STIAU DE MAICA SI FAPTUL CA LOCUIA INTR-UN BORDEI FARA USA SI GEAMURI!-DAR DE CEI TREI BARBATI SI DE DISPARITIA PARINTELUI DIN BISERICA CE SPUNETI??- CA EU ERAM VIU SI CONSTIENT-VA DORESC SANATATE SI PACE IN SUFLET SI IN LUME

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos basm. Minunat.

      Ștergere
    2. Interesanta experienta. Asteptam si alte intamplari.
      Va multumim.

      Ștergere
  16. Te a manipulat pe tine si creierul tau cu planulblue beam 19 56 la unii din voi totul este manipulare.Credința este ultima reduta esti ca si comunisti cand ptr credința au băgat oamenii in lagăre si cu credinta au scăpat liberi.Ateule dute unde nu se aud clopotele unde câinii nu latră si unde nu canta cocoșul. Hai dute la amanet

    RăspundețiȘtergere
  17. 26 mai 06:11 NU ESTE DELOC BASM- AM TRAIT ACELE MOMENTE PE VIU-D-STRA NU VI S-AU INTAMPLAT MOMENTE DE REVELATIE?! in viitorul apropiat va scriu ce mi s-a intamplat in continuare cu maica sfanta care m-a indrumat si m-a scapat de neajunsuri

    RăspundețiȘtergere
  18. 16.43 poate fi si o eroare de percetie ceea ce tu interpretezi ca pe ceva paranormal. Uneori ne mai inseala simturile. Vedem exact ceea ce vrem sa vedem.

    RăspundețiȘtergere
  19. crucea rastignirii DOMNULUI a fost divizata sunt fragmente in toata lumea-asta dupa descoperirea sf ELENA IMPARATEASA

    RăspundețiȘtergere
  20. 27 mai 11:12-nici vorba eu am mers in biserica unde era lume care a vazut ca si mine-am mai scris pe blog despre preotii mari vazatori in DUH cunoscuti personal si minunile facute pe viu nu numai mie ci si intregului grup de crestini de fata-ACA NU VI S-A INTAMPLAT D-STRA NU INSEAMNA CA NU EXISTA REVELETII-sunt o persoana formata in stiinta lumii si nu ma inseala nici creierul nici simturile-e mai bine sa nu cititi- nu e nevoie pt ca eu nu mint

    RăspundețiȘtergere
  21. 23.14 daca tu esti convins de ceea ce ai vazut, eu te cred, incercam doar sa explic ceea ce ai vazut.

    RăspundețiȘtergere