miercuri, 2 mai 2018

S - A ADEVERIT ! KLAUS IOHANNIS TRIMITE LA CURTEA CONSTITUTIONALA !


                                                         Dragii mei,

Scriam în urma cu doar 5 zile,un articol cu titlul din linkul de mai jos:


KLAUS IOHANNIS ! O PĂRERE A PRESEDINTELUI

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../klaus-iohannis-o-parere-presedinte...
Translate this page
5 days ago - KLAUS IOHANNIS ! O PĂRERE A PRESEDINTELUI ? 27 Aprilie 2018,ora 6,19 dimineata ! Dragii mei, În aceasta dimineata ,treaza fiind ,aud glas care spune asa: "Ia uite ce părere are Presedintele Iohannis! Şi chiar le dă la Curtea Constitutională !" Clipă în care vad o Colivie cu doua vrabiute ce stateau .

În articol scriam de o colivie cu doua vrabiute, dintre 

care, una si-a luat zborul,iar alta a ramas pe bara.

Si iata dragilor, cum PRESEDINTELE ROMANIEI KLAUS 

 IOHANNIS trimite Legile Justitiei la CURTEA 

CONSTITUTIONALA (simbolizand vrabiuta ramasa in 

colivie ),apoi si la Comisia de la Venetia ( simbolizand 

vrabiuta care si-a luat zborul).

Iar Mesajul divin a fost acesta :


             "Ia uite ce părere are Presedintele

 Iohannis! 

  Şi chiar le dă la Curtea Constitutională !"

Sa mai spuna cineva ca ,toate cate scriu, nu se adeveresc in timp !Sa incerce sa mai arunce cu piatra in GRAIUL DUHULUI SFANT,căci se va intoarce asupra sa înzecit,insutit.
Cel mai greu si de neiertat pacat,este Hula impotriva Duhului Sfant ! Ori eu,scriu numai din GRAIUL DUHULUI SFANT !
Dar iata dragilor, părerea Presedintelui Iohannis,cu privire la Pachetul de LEGI a JUSTITIEI:

Iohannis trimite Legile Justitiei la CCR si sesizeaza Comisia de la ...

www.ziare.com › Politic › Klaus Iohannis › presedinte
Translate this page
7 hours ago - Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca a decis sa trimita pachetul de legiale justitiei la CCR si sa sesizeze Comisia de la Venetia.

Iohannis, acuzat că vrea BLOCAREA Parlamentului și a CCR! Un membru al Comisiei pentru modificarea legilor Justiției IESE LA ATAC

Autor:  |  | 

Klaus Iohannis trimite la CCR legile justiției și sesizează Comisia de ...

https://stirileprotv.ro/.../presedintele-klaus-iohannis-face-declaratii-d...
Translate this page
10 hours ago - Reacție tranșantă din partea președintelui Klaus Iohannis, pe tema acută a legilorjustiției! Șeful statului a decis să nu promulge modificările aduse de parlamentarii puterii acestor legi șisă sesizeze Curtea Constituțională.


Iata si articolul meu mai pe larg:
                                   27 Aprilie 2018,ora 6,19 dimineata !

                                    Dragii mei, 

În aceasta dimineata ,treaza fiind ,aud glas care spune asa:

"Ia uite ce părere are Presedintele Iohannis! 
  Şi chiar le dă la Curtea Constitutională !"  

Clipă în care vad o Colivie cu doua vrabiute ce stateau lipite un de alta. Sau mai corect spus,stateau pe aceeasi bară din colivie,una langa alta.

                            Image result for vrabiute.
                                                 Image result for colivie.

Si cum stateau ele in colivie,la un moment dat ,vrabiuta din partea stanga cum privim noi acum la imagine a zburat,s-a facut nevazuta,iar cealalta ,a ramas pe bară în colivie fara macar sa miste vreo pană de pe corpul ei. Parca statea acolo ca la poruncă. 
Dragii mei,eu nu stiu ce inseamna toate acestea cate am vazut si auzit, dar cu siguranta au un inteles bine definit.
Vom vedea cu totii in decursul timpului.
Sa nadajduim ca va fi pace si liniste in Romania, si nimic grav nu va duce spre ADEVARATA REVOLUTIE, despre care am cu ceva timp in urma.
Iata:

Dumnezeu există - Mărturii.: ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!!

mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/.../adevarata-mare-revolutie.ht...

Translate this page
Sep 13, 2016 - ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!! 13 Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața ! Dragii mei, Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste urale covârsitoare , urale de bucurie dragilor. Era ca un adevarat zumzet de albine, atât de intense erau aceste strigari,aceste urale, de la multimea făra d


Dar si părerea Presedintelui ,mai pe larg:





Iohannis trimite Legile Justitiei la CCR si 


sesizeaza Comisia de la Venetia

de Irina Olteanu
Miercuri, 02 Mai 2018, ora 12:39

Iohannis trimite Legile Justitiei la CCR si sesizeaza Comisia de la VenetiaFoto: Administratia Prezidentiala
Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca a decis sa trimita pachetul de legi ale justitiei la CCR si sa sesizeze Comisia de la Venetia.
Apoi, dupa ce CCR se va exprima asupra chestiunilor semnalate in sesizarea lui, seful statului va face o noua analiza si va decide atunci daca se impune o reexaminare.

"Am decis sa trimit intregul pachet inapoi la CCR si in paralel sa sesizez Comisia de la Venetia. De aceea, fac apel la CCR de a nu se grabi si a conlucra cu organismul european", a spus Iohannis.

Seful statului a criticat PSD, afirmand ca social democratii au ajuns la guvernare "imbrobodind poporul cu un program cu lapte si miere si au castigat alegerile".

"A inceput asaltul asupra Justitiei din partea PSD. La inceputul anului PSD au venit cu acea infama ordonanta 13. Acea infama ordonanta am reusit sa o oprim impreuna. Sute de mii de romani au iesit in strada.

Asaltul s-a mutat in Parlament si se cere promulgarea acestor legi. Procedura originala, ca sa ma exprim asa, graba lipsita de orice justificare au determinat in final foarte multa neincredere. Reforma Justitiei, cum e clamata de PSD, e in continuare criticata de organizatiile magistratilor si trezeste ingrijorarea partenerilor straini", a mai spus seful statului.

Ziare.com a transmis in format LIVE TEXT declaratiile presedintelui Klaus Iohannis

- Astazi, despre Legile Justitiei. Dar haideti sa ne amintim cum am ajuns aici.

- In toamna lui 2016 a fost campanie pentru parlamentare si PSD a imbrobodit poporul cu un program cu lapte si miere si au castigat alegerile.

A inceput asaltul asupra Justitiei din partea PSD. La inceputul anului, au venit cu acea infama ordonanta 13. Acea infama ordonanta am reusit sa o oprim impreuna. Mii de romani au iesit in strada.

- Asaltul s-a mutat in Parlament si se cere promulgarea acestor legi. Procedura originala, ca sa ma exprim asa, graba lipsita de orice justificare au determinat in final foarte multa neincredere. Reforma Justitiei, cum e clamata de PSD, e in continuare criticata de organizatiile magistratilor si trezeste ingrijorarea partenerilor straini.

- Intregul pachet a fost adoptat intr-o saptamana si au fost necesare patru luni si trei decizii ale CCR pentru a corecta unele prevederi. Toate acestea dovedesc ca dezbaterile ar fi avut de castigat daca textele ar fi fost pe larg discutate.

- Ma voi referi, asadar, in continuare la cele trei legi - este vorba de Legea nr. 303/2004 referitoare la statutul magistratilor, Legea nr. 304/2004 referitoare la organizarea judecatoreasca si Legea nr. 317/2004 referitoare la organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii -, chiar daca ele vor ajunge pe rand la promulgare.

- Constat, chiar de la inceput, ca ele nu sunt deplin adecvate nici cadrului constitutional intern, si nici standardelor europene in materie.

- Unele dispozitii ale Legii de modificare a Legii nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor au fost declarate neconstitutionale in doua randuri. Cu toate acestea, chestiuni referitoare la integritatea ori raspunderea magistratilor contravin in continuare Constitutiei, iar statutul procurorului este mult fragilizat.

- Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciara a venit deja la promulgare si am constatat ca, in forma la care a ajuns, dupa ce a fost o data reexaminata de Parlament, inca mai ridica probleme.

Noile reguli privind admiterea in magistratura pot avea consecinte importante asupra functionarii instantelor cu riscul de a bloca actul de justitie. Apoi, sunt create noi structuri, menite nu sa eficientizeze justitia, ci sa timoreze magistratii.
ADVERTISING

- In paralel, sunt eliminate garantii ale independentei organizatorice a justitiei, prin cresterea rolului ministrului Justitiei in detrimentul CSM.

- Nici Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii nu are o redactare mai fericita, caci ea instituie o segregare a garantului independentei Justitiei prin transferul masiv de atributii de la plenul CSM la sectii, probabil dupa dictonul divide et impera.

- In mod evident, in forma in care se prezinta acum, pachetul legislativ de modificare a Legilor Justitiei nu corespunde nici exigentelor unui stat de drept si democratic, asa cum Constitutia Romaniei proclama emblematic in articolul 1, si nici asteptarilor romanilor, care isi doresc o justitie independenta, bazata pe lege si neinfluentabila.

- Pachetul legislativ de modificare a Legilor Justitiei nu corespunde exigentelor statului de drept si nici asteptarilor romanilor. Am decis ca atare sa trimit intregul pachet inapoi la CCR si in paralel sa sesizez Curtea de la Venetia.

- Fac un apel catre CCR de a nu se grabi si a conlucra cu organismul european care contribuie de aproape 30 de ani la dezvoltarea unui patrimoniu constitutional comun in Europa si care sprijina statele care doresc sa puna structurile juridice si institutionale in acord cu standardele si bunele practici internationale in materie de democratie, preeminenta a dreptului si a protectiei drepturilor omului, inclusiv prin acordarea unui sprijin constitutional de urgenta.

- Dupa ce Curtea se va exprima asupra acestor chestiuni, voi face o noua analiza a legilor si voi decide atunci daca se impune o reexaminare.

54 de comentarii:

  1. As dori sa aflu daca l suspenda pt cate a tot facut?

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Ce a facut???,Ce n-a facut???.
      Niciodata nu o sa poti multumi toata populatia.
      Partea trista e ca SOROS de abia asteapta sa ne dezbine tara si sa "ne ia in brate".

      Ștergere
  3. pentru tot ce a facut...va castiga PSD-ul la prezidentiale, pe principiul: votam pe oricine numai sa scapam de asta, si iarasi mega tam-tam, colectiv 2, #rezist si toate manariile lui Soros la patrat si implicit...marea revolutia vietii !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Habar nu ai ce vorbești! Psd a ruinat ţara! Huooo! Prin cluburile alea scumpe de mii de euro..cine crezi că umblă copiii celor care conduc psd ..au bani nemunciţi..furaţi de la popor!Au murit tinerii degeaba la revoluţie..Iliescu este vinovatul principal..il așteaptă iadul ..a făcut mult rău acestei tări..dacă a ajuns să face tratate cu evreii pe ascuns..urmează să o vândă sau dacă nu au făcut.o deja..

      Ștergere
    2. Mai Miha sa vezi PNL(PDL) ce de bani furati de la popor au. Aceia sunt cei care au recorduri serioase la furat, stie o tara intreaga... iar tu te faci ca nu sti.

      Ștergere
    3. Da, 10:10! Ai dreptate!!!!

      Ștergere
    4. 23:26, aloooo! Din 1990 pana in prezent, cine a fost la putere???? Vrei sa spui ca psd e virgina si acum e in ”proba de casatorie"?
      Asa va place sa mancati rahat cu lingurita.

      Ștergere
    5. Mda ...ești cu Psd...cei care au vrut să facă ceva ptr ţara asta nu au reușit din cauza hienelor acestui partid care li se dictează din umbră tot ce trebuie să facă..Psd sunt principalii vinovaţi..

      Ștergere
    6. Alooo 08:02, nu este chiar asa cum spui. Sa nu acuzam psd-ul de sistemul subred care este asa de zeci de ani, rezultat al diferitelor guvernari in culori diverse, dintre care unele tradatoare de neam si tara. Intotdeauna ultimul e de vina? Mai gandeste-te inainte de a scrie.

      Ștergere
    7. Mai Miha gresit ce spui! Hienele sunt in alta parte, cine asculta de unele hiene externe este exact presedintele. Mai nou au strategia de a sabota o guvernare.

      Ștergere
    8. 23:26 numai PNL ai in cap! Mai omule, cati ani ai, mai ai vreo sansa sa te trezesti in viata asta? PSD este un partid mare, astia au dus tara de rapa dimpreuna cu ceilalti care sau succedat. Dar PSD a fost mai tot timpul la guvernare. Chiar te simti reprezentat de alde Dancila si ceilalti analfabeti cu diplome? Pai pana si Ceausescu punea oameni bine pregatiti in functii, nu lasa tara pe mana unor incompetenti. De aici se vede ca lui Dragnea nu-i pasa de tara ca ne face de ras in lume cu madam Dancila careia i se sufla ce trebuie sa spuna si tot se face de ras la fiecare aparitie. Niciodata tara nu a avut un priministru atat de... nici nu stiu cum sa spun, cu un IQ atat de scazut. Ne face de ras!

      Ștergere
    9. 11:47, dar tu catia ani ai mai? Denaturezi cu voia adevarul istoric.
      Poate ar trebui sa te tragi pe seama si sa nu jignesti studiile cuiva. La tine te-ai uitat?
      Vezi de treaba ta caci nu este corect ce faci. Sti tu prea bine ce smecherii ai in cap, dar nu esti cinstit in acest joc al tau.

      Ștergere
    10. Anonim 17.15 ...ai probleme la mansardă !lasă că bine a fãcut președintele și a ieșit la tv și a spus ce fac psd.iștii tăi! TOATE VOR FI PÂNĂ INTR.O ZI !...PÂNĂ CÂND NU VA MAI PUTEA RĂBDA LUMEA MIZERIA PSD..

      Ștergere
    11. Bine punctat 11.47..

      Ștergere
    12. 17.03 vai de mintea ta rupta de realitate! Ce adevar istoric, ala de la Antena 3? Nu jignesc pe nimeni, din contra, eu ma simt jignit de asemenea conducatori care nu au pregatirea necesara sa conduca un guven si o tara. Rusine celor care ii sustin in continuare. Infractorii umbla liberi pe strazi pentru ca „somitatea” de TudoreL Toader a avut grija sa le dea drumul. Ba le mai face si legi favorabile, puscarie de weekend si mai primesc si despagubiri pentru conditii proaste de detentie. Dar la oamenii care au murit in spitale contractand virusi mortali din cauza conditiilor mizere de ce nu s-a gandit nimeni, de ce nu sunt despagubite famiile lor? Nu ti-Eeste rusine sa sustii hotia, impostura, analfabetii din functiile de conducere? Nu ai remuscari pentru ca sustii un asemenea partid de Teleorman care si-a instalat incompetentii in posturi cheie distrugand economia si tara, indatorându-ne peste masura? Din cauza unor oameni cu mentalitatea ta, tara nu se mai face bine! Cei ce nu mai suporta pleaca cu familii cu tot din tara. Ar trebui sa te framante constiinta pentru alegerea gresita pe care o faci, tu cu hotii tai! Strici viitorul copiilor si nepotilor tai!

      Ștergere
    13. 17:12 sa nu acuzam PSD-ul? De ce sa nu-l acuzam, nu e partidul care a condus tara cel mai mult? Acum ne va pune capac. Niciodata nu au fost oameni atat de prost pregatiti ca acum la conducerea guvernului, niciodata de la revolutie incoace.Daca va fi o revolutie e pentru ca se va ajunge la un punct critic in care lumea nu va mai putea suporta impostura de la putere. Romanul se ridica greu dar si cand se va ridica va fi vai si amar! De ce crezi ca a pus-o Dragnea pe Dancila? Pentru ca e supusa lui si n-o prea duce mintea, nici romaneste nu stie sa vorbeasca corect!De astfel de oameni are nevoie el, pe astia ii poate stapani dupa bunul plac! Nu conteaza ca tara e ridiculizata in afara, lui sa-i iasa ploile!

      Ștergere
    14. 23:29 sa-ti fie tie rusine ca bati din gura fara sa ai cunoastere, gandesti lucrurile doar de suprafata, indoctrinatule de Buxelles.

      Ștergere
    15. 23:29, nu te-ai saturat de minciunile Bruxelles-ului sau ai de gand sa slugaresti strainii in continuare? Guvernul psd este sabotat in permanenta de cei pe care tu ii sustii. Nu este nimeni prost, sa sti asta. Iar pnl doar in visele tale nu va ajunge la guvernare. Sa-ti iasa din cap sceneta asta ieftina, pentru care te lupti si jignesti pe altii, caci lumea nu este proasta asa cum tu crezi.

      Ștergere
    16. Anonim 19:55, presedintele iese si spune numai ce i se dicteaza de la Bruxelles, in rest, altceva nu stie. Este pionul lor si asa ramane, pana va parasi aceasta functie pe care nu o merita pentru ca nu face fatza.

      Ștergere
    17. 23:29, degeaba lupti cu dintii si vrei sa demonstrezi ceva anapoda lovind in imaginea PSD. Degeaba iti doresti PNL caci acesta nu va fi si nu va ajunge la guvernare. Este mult prea slab si e plin de hotii profesionisti PDL care au confiscat acest partid. PNL nu este decat vechiul PDL camuflat, din pacate pentru crezul tau. Romanii stiu aceasta si nu au uitat ce au patimit cu acesti PNL(PDL).
      Romanii nu au nevoie de PDL camuflat si numit in prezent PNL.

      Ștergere
  4. un zambitor,un chior si-un mut ne-au...tocat si ne-au vandut! Sunt maxim de curioasa ce mai urmeaza!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ba mai mult ,INSTIGA,precum pilda din Biblie cu cele doua mame-el si Iliesu care au revendicat acelasi copil,Romania.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mona ai uitat: si un pervers, adica Dragnea care o manuieste pe Dancila, papusa de paie cu creier de paie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:23, inainte-i presedintele aservit la Bruxelles care baga bete in roate romanilor.

      Ștergere
    2. 11.55 cand baga bete in roate, cand tace? Deci toata lumea e vinovata ca nu merg treburile in afara de PSD. Atat te duce pe tine capul! Exact cat o duce si pe tanti Veorica Vasilica!

      Ștergere
    3. 11:49, neamtu' tace si face...si cate nu face... In primul rand ar trebui sa renunte la aservirea fata de Bruxelles si sa inceapa sa reprezinte cu adevarat interesul romanilor.

      Ștergere
  7. Nu inteleg dna Maria de ce spuneti mereu despre iubirea de aproapele cand nu respectati sau acceptati ca fiecare are dreptul la opinie. Una doua ziceti ca da cu piatra. Nu da nimeni cu puatra doar spune ce crede. Sunteti fericita ca se adevereste ce spuneti, e normal? Mai bine nu s ar adeveri ca e numai de rau. Sunteti prea orgolioasa ca sa va iubiti aproapele neconditionat cum spune Dzeu, dvs iubiti numai pe cei care sunt de acord cu dvs si care va lauda. Asa ne a invatat Isus? Asa scrie in Biblie? Dati mereu citate din Biblie dar nu o respectati. E usor de zis la altul dar oare dvs sunteti corecta? Nu uitati ca suntem unici Dzeu ne a facut diferiti dar ne iubeste pe toti la fel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim3 mai 2018, 07:29

      DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa te ierte si sa-ti daruiasca sanatate si mantuire !

      Ștergere
    2. 23.08 pentru ce sa ierte Dumnezeu pe 07.29, pentru ca iti spune adevarul? Are perfecta dreptate si nu ti-a spus cu rautate ci cu multa nedumerire pentru ca una spui si alta faci. Nu suporti adevarul? Eu ced ca tu esti cea care are nevoie de iertare. Daca atata lume iti spune ca atitudinea ta e gresita de ce nu inveti ceva de aici asa cum ar face un om trimis de Dumnezeu sa deschida mintea celorlalti?

      Ștergere
  8. Presedintele vrea din nou sa dea jos Guvernul?! Mie nu-mi place atitudinea sfidatoare pe care o arata de fiecare data cand comunica ceva poporului Romaniei! Din ce in ce mai multa lume zice ca nu ar mai fi sustinut de multi dintre cei care l-au ales, deoarece nu mai reprezinta interesul poporului roman si ca ar fi bine ca in Romania sa fie alegeri prezidentiale anticipate.
    Oare cum ar fi mai bine?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Presedintele nu a data jos nici un guvern. Singuri(adica PSD-ALDE) si-au dat jos guvernele.

      Ștergere
    2. 14:49 Ar vrea el... guvernul lui, dar nu se poate. Un al doilea Colectiv ne-ar da de gandit...

      Foarte bine ca si-au dat tradatorii jos, caci odata ce esti un tradator nu mai ai ce cauta intr-o pozitie importanta. Au facut bine.

      Ștergere
    3. Acest penal iohanis nu a reprezentat niciodata interesele Romaniei ci a celor care l-au pus in functie, a statului paralel care conduce natiunile lumi, care hotaraste Soarta fiecareia. Sa ne rugam neincetat, doar asta ne mai damane de facut.

      Ștergere
    4. 23.17 lasa ca eprezinta penalii tai, Dragnea, Tariceanu, Valcov et comp.
      Vai de mintea voastra spalata cu minciuni. Nu vedeti padurea din cauza copacilor! Voi trageti tara in jos, voi i-ati votat pe hoti, de ei sa aveti parte!

      Ștergere
    5. 11:55, vai de tine, mai degraba esti tu in sitatia de a nu intelege realitatea din cauza indoctrinarii.

      Interesant ce scrie aici:

      http://www.recentnews.ro/dezvaluire-bomba-iohannis-a-fost-iubitul-lui-kovesi-aceasta-i-a-inchis-dosarele-penale/

      Ștergere
    6. 23:17 e bine ca Dragnea iti reprezinta tie interesele de hot! Votezi cu ei, esti ca ei!

      Ștergere
    7. 23:41, bati campii. Gandesti doar de suprafata, esti superficial si necunoscator al situatiei, doar ca iti place sa te bagi in seama aiurea. Degeaba.

      Ștergere
    8. 01:06, tu ai iesit la arata vorbe in vant.

      Ștergere
    9. 17:38, nu tot ce zboara se mananca. Proverbul asta nu iti spune nimic? Cum pot sa afiseszi surse mincinoase(recentnews)? De fapt, astea sunt credibile pentru mintea ta.

      Ștergere
    10. 06:57 si 07:08, realitatea spune altceva. De unde nu este foc nu iese fum!

      Ștergere
    11. 15:45, nu cred ca zicala asta-i valabila in toate situatiile...

      Ștergere
    12. 00:50, intotdeauna este valabila.

      Ștergere
    13. 02:34, no, atunci asa este! :))))

      Ștergere
    14. 14:42,

      Didula - Calea catre Acasa

      https://www.youtube.com/watch?v=38SojIdVeLQ

      Ștergere
  9. Un presedint de tara este presedinyele tuturor romanilor.
    Sa ma ierte Dumnezeu dar acest presedinte nare nici o legatura cu ROMANIA.DE CE NU IESE PE POST IMPREUNA CU PARTIDELE POLITICE SA FACA DEZBATERE IN DIRECT CA PE TIMPUL LUI CEAUSESCU?
    AICI SE URMARESTE VACANTE PLIMBARI PE SPINAREA OAMENILOR. ESTE VALABIL PENTRU TOTI POLTICIENII.
    AM AJUNS O TARA DE PIATA DE DESFACERE A STRAINILOR CU ATATA BOGATIE IN ACEASTA TARA MINUNATA.
    MAI ESTE O VORBA:NU DS ROMANULUI CAT POATE SA DUCA.
    VAI DE CEI CARE NU FAC DREPTATE SI CAUTA LA FATA. JUDECATI VOR FI.
    DOAMNA MARIA BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA AIBA GRIJA SI DE ACEST POPOR SI SA NE RUGAM SA FIE PACE SI LINISTE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.55 vrei sa vina presedintele sa iti repaRE drumul? Unde sunt cei pe care i-ai votat?

      Ștergere
    2. 17.38 daca astea sunt sursele tale de informare atunci nu ma mir ca in capul tau e BEZNA! :)) Te compatimesc!

      Ștergere
  10. Nu inteleg de ce nu sunt publicate articolele din noile legi care deranjeaza asa mult si consecintele aplicarii acestor articole de lege pentru cetateanul de rand.
    Sa inteleaga tot cetateanul de sunt toti asa de suparati.
    Eu personal desi urmaresc mai multe canale de informatii media si internet nu am vazut niciunde o clarificare pe intelesul omului de rand a acestor modificari pe care Presedintele nu le accepta.

    RăspundețiȘtergere