vineri, 4 mai 2018

AVIONUL S - A PRABUSIT DIN NEFERICIRE ! NU EXISTA SUPRAVIETUITORI !


                                                   Dragii mei, 

Scriam in urma cu 9 luni de zile,un articol  cu titlul de mai jos :

joi, 27 iulie 2017


ATENTAT ??? UN AVION VA CADEA PESTE O INTERSECTIE URIASA ???


Aici, scriam ca un AVION va cadea peste o intersectie mare, ca urmare a unui posibil atentat,avand in vedere multiplele atentate care au împânzit lumea intreaga.
Nu a fost atentat,dar Avionul a cazut peste o INTERSECTIE mare. Din fericire nu a fost nimeni ranit dintre cei de la sol,dar din păcate cei din AVION au murit intr-o clipă.
Oare ,mai exista loc de indoiala in ceea ce priveste toate câte scriu?
Nu de la mine scriu fratilor,ci numai cu Puterea si cu Voia Duhului Celui Prea Sfant!

                                  Image result for lumanari
Iata:

Dumnezeu există - Mărturii.: ATENTAT ??? UN AVION VA CADEA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../atentat-un-avion-va-cadea-peste-o....

Translate this page
Jul 27, 2017 - În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, mi se arata la un moment dat, ... Închipuiti-va fratilor, cum ar fi sa cada un Avion sau mai multe,posibil in .... Maria Ghiorghiu ... Vremea face ravagii peste tot, se prabusesc avioane ,atentate ... Va esi lumea in strada mai precis in septembrie sa ne rugam la ..



Un avion militar de transport s-a PRĂBUŞIT în Statele Unite. Nu există supravieţuitori

Un avion militar de transport de tip Hercules C-130 aparţinând Gărzii Naţionale din Statele Unite s-a prăbuşit miercuri în statul american Georgia, afirmă surse citate de presa americană.
Un avion militar cu nouă persoane la bord s-a prăbuşit în Georgia

Un avion militar de transport s-a prăbuşit în Statele Unite
Avionul Hercules C-130, aparţinând filialei din Puerto Rico a Gărzii Naţionale a SUA, s-a prăbuşit în timpul unei misiuni de antrenament în apropierea orăşelului Savannah, în statul american Georgia.
La bordul avionului militar de transport erau cinci membri ai echipajului.
Un oficial din cadrul Gărzii Naţionale a anunţat că cele cinci persoane aflate la bordul aeronavei au murit, informează postul KTVN.


Un avion militar de transport s-a PRĂBUŞIT în Statele Unite. Nu există ...

www.mediafax.ro/.../un-avion-militar-de-transport-s-a-prabusit-in-s...

Translate this page
2 days ago - Un avion militar de transport de tip Hercules C-130 aparţinând Gărzii Naţionale din Statele Unite s-a prăbuşit miercuri în statul american Georgia, afirmă ... Şocul pe care l-au avut însă şoferii care au trecut prin această intersecţie. ... fost daţi în judecată: "Nu pot trece peste traumele la care am fost supusă!".

Un avion militar cu nouă persoane la bord s-a prăbuşit în Georgia ...

adevarul.ro › Internaţional › În lume

Translate this page
1 day ago - Un avion al Garzii Aeriene din Puerto Rico s-a prabusit miercuri ... „este un miracol” faptul că deşi intersecţia în care a căzut avionul este în mod ...

VIDEO Tragedie aviatică: Un avion militar american s-a prăbușit la ...

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22426470-tragedie-aviatica-av...

Translate this page
1 day ago - Un avion cargo militar american s-a prăbuşit miercuri cu nouă ... de transport folosit pe scară largă de armata americană peste tot în lume.

Iata si articolul di iulie 2017 :

                            Noapte de 26 -27 Iulie 2017, ora 1,22 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, mi se arata la un moment dat, mi se arata mai de Sus,o Intersectie uriasa înspre Nord,posibil Nord -Vest, prin care circulau un adevarat furnicar de masini de toate culorile si de toate marimile.

                                       Image result for INTERSECTII IMENSE  IMAGINI..
Prieteni dragi, jos ,privind de deasupra Intersectiei uriase , totul era clar, fara urma de fum.
Dar privind de jos  in sus, vedeam mult fum negru, ca o ceata densa, la cativa metri inaltime de acea INTERSECTIE uriasa.
Dragii mei, faptul ca eram concentrata la ce scriam pe Blog, nu am inteles bine ce mi s-a spus.
Cred ca, era ceva despre o Bomba !
Dragii mei, cred ca se urmareste un altfel de :


World Trade Center attack,collapse 9/11 - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=1V1SCWOXJbc

Jun 16, 2012 - Uploaded by Perfect Music
A New York-i világkereskedelmi központ elleni terrorista támadás 2001.szeptember 11.-én.

Închipuiti-va fratilor, cum ar fi sa cada un Avion sau mai multe,posibil in flacari ,peste acea INTERSECTIE uriasa?
Nici nu vreau sa ma gandesc !
Ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI,ca  sa nu ingaduie sa se intample un asemenea carnagiu.
Sa ne rugam impreuna dragilor, ca sa fie opriti la timp acesti criminali fara inima si fara de suflet.
Prieteni dragi, vom auzi de o astfel de INTERSECTIE uriasa,in care  sau peste care ,se va intampla un adevarat carnagiu.
Unde va fi sau cand,eu nu stiu a va spune,nu mi s-a descoperit.
Desi inchisesem calculatorul, urgent l-am deschis iar, si- am scris si despre aceasta INTERSECTIE uriasa, care avea deasupra ei,mult fum negru prin aer,posibil sa coboare ca din CER.
PRIETENI dragi, stim cu totii ca TERORISTII sunt extrem de inventivi si de sireti. 
Vor cauta acum dragilor, ca sa faca cat mai multe victime, si nu numai acele victime dintr-un posibil Avion ,care ar sari in aer deasupra acestei INTERSECTII uriase, ci si la sol.
Imaginea cu INTERSECTIA uriasa,am ales-o intamplator de pe net, ca un exemplu de cât de mare era acea INTERSECTIE ,care mi-a fost aratata mai de sus.
Prieteni dragi, este foarte tarziu acum, si chiar voi inchide calculatorul,desi mai am multe,foarte multe scris si de spus.
Dar nu-i asa? Mai e si maine o zi !
                                      Cu dragoste,Maria.

36 de comentarii:

  1. Nu cred ca ne ajuta cu absolut nimic aceasta insiruire de previziuni privind producerea unor accidente,atentate,catastrofe naturale si multe alte nenorociri care urmeaza sa aibe loc, pe undeva,nu se stie cu precizie unde,candva,caci nu se stie cu precizie cand.Dna. Maria,dati-ne un argument logic,real,la ce ne servesc aceste premonitii,previziuni,vedenii sau cum le vreti defini.In afara de a sadi frica,teama,groaza si sentimentul de inutilitate in fata sortii si deci de a mentine "goyimii" platitori de taxe si impozite ,permanent sub teroare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu a spus doamna Maria de 1001 de ori,ca de aceea ni se arata,ca sa ne schimbam si trebuie sa ne rugam la Dumnezeu,ce sa ne mai argumenteze altceva! ?Merge lumea asta spre o schimbare in bine oare?Va trebui sa fim tari,sa nu ne ia valul si pe noi!!!

      Ștergere
    2. Ba da, ne ajuta ca sa constientizam ca ele sunt stabilite in cer si ne sunt date ca efect al purtarii noastre (ca sa-l citez pe Arsenie Boca). Cauza este produsa pe pamant, iar efectul este hotarat in cer. Oamenii intr-atata s-au inrait in toate incat nu vor sa mai stie de Dumnezeu si se cred ei insisi divinitati.

      Ștergere
    3. Tatăl Ceresc ne dă incercări pentru a ne indrepta nu pentru al judeca, așa cum scrie in Acatistul către Preadulcele Iisus, doctorul sufletelor si al trupurilor noastre :Condac 3- Dacă s-ar ridica incercările nu am putea merge pe calea mântuirii și porțile raiului ni s-ar închide.....atunci când Domnul ingăduie să vină asupra noastră felurite suferințe, să căutăm a vedea în ele lucrarea Sa cea curățitoare și să îi mulțumim că ne poartă de grijă....

      Ștergere
    4. 00:18 teroarea va genera tot teroare si frica. Se aduna deasupra noastra numai sentimente de joasa frecventa care se vor aduna cu altele de aceeasi frecventa. Oare cui folosesc? Credinta sta in teroare? Oare mai poate fi numita credinta daca teroarea si frica stau la baza? Nu ai sentimentul ca suntem tinuti sub un fel de sclavie psihica, nu se stie de cine? Cine are interes sa cultive concentrarea psihicului uman pe sentimente de joasa frecventa? Si in ce scop? De cand frică = Dumnezeu?

      Ștergere
    5. 11:12 5 mai, asa este!!!! Credinta nu sta in teroarea omului! Dumnezeu este iubirea, dupa care alergam toti, fara sa constientizam ca este atat de aproape de noi. Cand vor intelege, ca Dumnezeu nu este "frica omului", cei care sunt de acord cu previziunile Mariei, atunci vor fi inundati de iubire! Pana atunci traiesc in teroare, spaima, frica, stres ... care nu fac altceva decat sa ii indeparteze de la adevarata credinta!!!!

      Ștergere
  2. Doamna Maria nu pot sa nu va spun stiu ca ati auzit s-au vaxut fe la Duhul Cel Sfant asa:50 de grade si a mai continuat cu ceva.
    A fost in Pakistan adica sunt 50grade record si continua sa creasca.
    Ce pot sa spun Dumnezeu este tare suparat pe omenire doamna Maria ma gandesc sa nu ajunga cum ati vazut100 de grade,ia pamantul foc. Nici nu vreau sa ma gandesc ca deja este cald pentru perioafa in care ne aflam. Bunul Dumnezeu sa aiba mila de noi. Cu mult drag foamna Maria si Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti fii sai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu este iubire si nu se supara pe oameni ci aplica legile divine dupa si pentru faptele oamenilor. Le aplica din iubire si cu iubire ca sa ne ajute si sa ne determine sa ne indreptam purtarea. Omul trebuie sa mearga spre indumnezeire nu spre indiavolire.

      Ștergere
    2. 19.52 pai daca o luam asa inseamna ca Dumnezeu e suparat pe propria creatie inca de cand a creat-o. Si asta nu s-a schimbat si nu se va schimba niciodata. Asa sa fie? Atunci la ce bun aceasta lume daca e o imensa eroare?

      Ștergere
    3. E o eroare societatea umana de pe Terra,dar oamenii sint la fel ca Dumnezeu,se spune mereu:voi sinteti Dumnezeu,e adevarat,dar adevarul e ca Dumnezeu e civilizatia umana de pe alta planeta,care a colonizat Terra acum 30000 ani. Alt Dumnezeu,care a creat universul,nu exista,dupa cum nu exista spirite,sau altceva

      Ștergere
  3. Maria, termina cu inganfarea. Dumnezeu nu vrea rau omului, asta vine de la diavol iar tu il reprezinti. N-am auzit sfinti care sa provavafuiasca atata groaza cata fa vi tu nici sa se laude cu fiecare cuvant scos din gura. Inapoia noastra diavole!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca tu nu poti constientiza rolul mesajelor nu inseamna ca ai dreptul de a jigni, asta denota ce fel de om esti. Toti proorocii au spus cele ce vor sa vina, dar oamenii nu i-au luat in seama (ca si tine), si lucrurile s-au intamplat asa cu a fost prezis.

      Ștergere
    2. 06:24, te rog sa imi spui ce lucruri s.au intamplat asa cum au prezis acei oameni. Un exemplu???

      Ștergere
  4. 19,00 au acelasi scop cu farurile la masina,sa vezi mai departe si sa sti ce te asteapta pentru a nu fii luati prin surprindere .Mai ales la om care se sperie de tot ce nu poate simtii cu cele 5 simturi si vedea, deci nu intelege.E vorba de un simt in plus caruia ii mai spune cel de al treilea ochi-glanda pituitara unde se percep viziunile cel mai bine cu ochii inchisi pentru ca imaginile sint procesate in acelasi locuri din creier cu celelalte simturi .Pentru a nu se interfera si a-si pierde din claritate-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, spune-ne cum ti-au folosit tie „previziunile” Mariei. Ce foloase personale ai tras si de ce anume te-au ferit? Ti-a folosit la ceva?

      Ștergere
    2. 11:17, nu i-a folosit la nimic. Nici macar dpdv psihologic nu la ajutat. Sigur exista un interes din partea acestora de a sustine ceva ce nu poate fi probat; mai rau merg mult pe presupuneri, potriveli etc. Ei nu fac ce spune Biblia, respectiv: cerceteaza.

      Ștergere
  5. 19,00 uneori se stie si locul ,vezi pagina de sumar numai din ultima luna ,multe sint in Romania,mai greu e cu timpul pentru care nu avem de cele mai multe ori permisiunea sa-l stim exact de cel de sus care i le transmite doamnei Maria.Din cauza asta sint previziuni care se implinesc,ele nu pot fi evitate total dar sta in puterea si liberul arbitru al oamenilor de a le atenua.Cred ca asta e si scopul pentru care viziunile sint transmise-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Iata ...intru pe pagina cuiva...citesc ce scrie daca imi convine e ok .daca nu iar e ok.merg mai departe ...Nu improsc cu noroi in persoana care a scris sau a postat ceva...deci ce castig am daca improsc cu noroi...Hristos a înviat.iubiti-va si rugati-va lui Dumnezeu căci traim vremurile de pe urma.Daca Dn Maria scrie aceste toate cate le vede de la D-zeu sau Nu este treaba Dumneaei .cine sunt eu sa o judec.si mai mult sa aduc injurii...Toate LA timpul lor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare este raspunzator in fata lui Dumnezeu pentru ceea ce face, iar Maria isi asuma acest lucru. Indemnurile ei sunt spre rugaciune si spre iubirea de semeni, exact ce spunea si Iisus Hristos. Maria indeamna, NU OBLIGA, deci sta in puterea fiecaruia sa creada sau nu. Maria si-a luat un angajament pe care nu-l mai poate ignora de dragul unuia sau altuia caruia nu-i convine ce se scrie pe acest blog. Le recomand sa nici nu intre pe acest blog fiindca nu este pentru ei.

      Ștergere
    2. Le vede de la diavol caruia ii slujeste. A fost rapita la miezul noptii si fara voia ei i s-a dat de baut cine stie ce lichid si-acum face voia lui invocand numele lui Dumnezeu. Dumnezeu lucra la lumina si nu la miezul noptii.

      Ștergere
    3. 02.02 dar tu cine esti?

      Ștergere
    4. 08:33, asa este

      Ștergere
    5. 06:31, mai viziteaza si alte bloguri, care sfintesc si slujesc cuvantul lui Dumnezeu, nu dupa cum ii taie capul. Gasesti si profetii cu date exacte. Cineva are interes foarte mare in promovarea acestei doamne. Timpul ne va spune de ce!

      Ștergere
  7. Dar tu 11;18 , cui slujesti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.19 eu nu slujesc nimanui pentru ca nu sunt SLUGA! Ai inteles?

      Ștergere
  8. 11,17 Previziunile doamnei Maria mi-au confirmat multe lucruri pe care le-am citit si invers,de exemplul incalzirea globala si m-au ajutat sa fiu mai hotarit cu luarea unor decizii,de exemplu am cumparat o bucata de teren linga un riu si nu in ultimul rind sa fiu mai credincios si mai sigur ca in lume nu exista doar ce vedem noi,
    .Dovada mesajele care doamna Maria le primeste pentru ca nu e vorba la dinsa doar de propriile daruri cu viziunile cineva de sus ii transmite lucruri mult prea globale iar limba romana vorbita/auzita uneori cu usoare dezacorduri vine sa confirme ca e un mesager acolo sus.De exemplu 'Libaniei'-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.03 previziunile nu ti-au confirmat nimic real ci doar ceea ce ITI PLACE tie sa crezi, Craciun. Cat despre mesajele Mariei, nu exista nicio dovada ca sursa este Dumnezeu sau Duhul Sfant. Sunt si alte entitati nevazute si nu intotdeauna bine intentionate care au interese sa induca asfel de mesaje neclare, care lasa loc la tot felul de interpretari.Nu mai vorbesc de mesajele care nu s-au adeverit cum ar fi alegerea lui Hillary Clinton. Dar daca tie iti place sa crezi ca sursa e divinitate, nu te opreste nimeni. Chiar crezi ca Dumnezeu ar da gres cu mesajele? Hmm!

      Ștergere
    2. 00:03, bravooo!! Mai e si dracnea presedinte... la nimereala sau la plezneala.

      Ștergere
  9. 8,33 nu prea intelegi cum functioneaza viziunile dar ai prejudecati bigote,Noaptea creerul e cel mai limpede si relaxat pentru ca omul este mai liber de problemele de peste zi si apoi conteaza rezultatul,iar viziunile le-a avut doamna Maria si inainte de momentul invocat de tine in mod rautacios cum de fapt esti tu.

    RăspundețiȘtergere
  10. 06.31 degeaba indeamna Maria la rugaciune si iubire de semeni pentru ca vorbele ei nu au substanta atat timp cat ea insasi nu respecta ce spune. Lumea nu are ceva cu mesajele pe care le primeste ci cu atitudinea ei aroganta, superioara, respingatoare la cea mai mica critica precum si la orgoliul sau nemasurat. Mereu altii gresesc fata de ea dar ea niciodata fata de altii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Viziunile pot fi deformate si de conceptiile propri[la incepatori pot da chiar halucinatii,dar asta nu arata ca fenomenul nu ar exista],deci dau si un procent de erori,ceia ce nu prea e cazul cu Hilari Clinton care a obtinut peste un milion de voturi peste Trump ,cu tot ajutorul primit de el de la rusi.Mesagerul de sus e la dinsa clar si uneori e spus clar de la extraterestrii.Dar fenomenul si buna intentie se vad evidente,dovada ca si voi care sinteti mai circotasi stati pe blog.Eu poate sint mai intelegator deoarece am avut de doua ori viziuni si am un prieten profesor universitar acum pensionat care si el a avut experiente in acest sens.Amindoi am facut ceva pregatire cu mantre indiene eu,iar el cu Ioga cea ce si doamna Maria face prin Rugaciune care e tot o mantra .Dar ca sa fim sinceri, rezultatele doamnei Maria sint clare,evidente,ca si ajutorul de sus-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.44 vorbesti in dodii, ai grija cu yoga ca poti s-o iei razna daca nu stapanesti tehnicile. Intentia buna nu se vede de nicaieri din moment de la Maria emana mandrie, orgoliu si superioritate dar si aroganta uneori. Nu tot ce zboara se mananca cum nu tot ce vine de „sus” e de la Dumnezeu. Pricepusi, Craciune? Frica nu e de la Dumnezeu!

      Ștergere
    2. 11:18, mare, mare dreptate ai! 👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
  12. 07,16 felicitari pentru vestea' bomba'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. 11,18 asta cu frica ,nu e cazul la doamna Maria,nu ai nimerit-o,nu cred asa ceva desi la general vorbind ai avea dreptate si asa scrie si in Biblie.
    Cu celelalte e poate uneori o explicatie ar fi hotarirea dar si stresul dat de tracasarea unor comentarii mai ales a celor care nu le vedem,fiind prea obrajnice amestecate cu unele diversioniste.
    Cum se spune ca ar invata incepatorul naiv pe maestru-craciun

    RăspundețiȘtergere