sâmbătă, 12 mai 2018

ADEVARATII NORI APOCALIPTICI !!!


                                          12  Mai 2018,ora 11,23 !

                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata incă, desi scriam aici pe Blog,aud glas care intreaba retoric :

                    "Nori apocaliptici?
                Iata nori. Sunt nori apocaliptici!"


Image result for NORI APOCALIPTICIImage result for NORI APOCALIPTICI.

Clipă în care,vad cum Cerul senin de ziua se acopera in doar cateva secunde, de nori negri si grosi pana aproape de suprafata Pămantului.
Image result for NORI APOCALIPTICI...

Ziua se transformase in noapte apocaliptică !
Image result for NORI APOCALIPTICI.

Dragii mei, ceea ce mi s-a arătat ca nori apocaliptici, credeti-ma ca nimeni nu a vazut vreodata cat de infricosatori puteau fi.
Aveam deasupra capului Cerul senin de ziua, si-n cateva clipe totul s-a acoperit de nori grosi ca muntii din piatra si de un negru dens.
Daca acesti nori apocaliptici vor veni peste Romania sau peste alta Ţara,eu nu cunosc.
Cert este ca vom auzide un astfel de Cer, care va fi acoperit de nori cu adevarat apocaliptici,care ne vor da fiori pe sira spinarii; ne vor infricosa.
Dar nu trebuie sa ne temem,deoarece, prin Rugaciune curata,prin iubire si dragoste faţă de Aproapele,prin fapte bune fata de Aproapele noastru, vom fi puternici sufleteste si vom putea trece fara teama peste toate incercarile.
                                           Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. APOCALIPSA = REVELATIE. Este incorect spus nori apocaliptici. Chiar nu stiti ce inseamna cuvantul apocalipsa????

    RăspundețiȘtergere
  2. asta ne mai lipsea că în rest avem de toate.vai de noi că sîntem necredinciosi.cat să ne mai rabde dzeu.o lacrimă de a lui dumnezeu daca va cădea pe pământ tot pământul se va cutremura .har și pace vouă.dzeu să ne lumineze pe noi toți.amin.

    RăspundețiȘtergere
  3. SA NE FEREASCA BUNUL DUMNEZEU PE TOTI FII SAI DE PRETUTINDENI.
    CU DRAG DOAMNA MARIA SI BUNUL DUMNEZEU SA NE BINECUVINTEZE PE TOTI.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot ce scrie doamna Maria se va adeveri mai devreme sau mai tarziu,toate cate se intampla este de la Dumnezeu asa cum scrie in biblie.Tot ce ne ramane noua este sa ne rugam cu lacrimi fierbiti si cu sufletul curat pentru noi pacatosii si pentru a ne da putere sa trecem peste toate cate vom avea de patimit...si este doar inceputul.Doamne apara si pazeste tot omul pacatos de pretutindeni!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi anunta la tv slabirea curentului golfului- golfstriem pe oceanul Atlantic din cauza incalzirii oceanului si a scaderii diferentei lui de temperatura fata de cea polara.Dupa parerea mea asta va creste energia captata in zona golfului Mexic si a fenomenelor extreme ca tornadele din SUA,dar posibil si in zona mediterana a Europei cum a fost anul trecut la Timisoara cu nori si vijelie mare si joasa care a adus pagube cladirilor si bisericilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. 23,29 Gresesti,nu toate sint de la Dumnezeu,aceste fenomene negative devenite in mare parte ireversibile, sint generate de pasivismul /nepasarea OMULUI.'Culegem' ceea ce am 'semanat'-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun ai aiuzit despre acele instalatii cu care produc toate aceste fenomene HARP ?

      Ștergere
  7. Corect Craciun. Ne am invatat ca pentru toate prostiile si rautatile noastre sa L invinuim nereu pe Dzeu. Este o nedreptate majora fata de Cel care ne a dat si ne da totul, a Celui ce este IUBIRE.

    RăspundețiȘtergere
  8. 22,21 Da sint instalatii care bombeaza cu microunde straturile ionizate din jurul pamintului creiind artificial o depresiune bombata mult in spatiu cosmic, in care atrag in directia dorita umiditatea , norii si precipitatii artificiale in exces pregatite si de rusi si americani ca metode de razboi climatic.
    Dar e o mica joaca de copii fata de ce va urma pe Pamint din cauza incalzirii globale si schimbarea axei pamintului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. da doamna Maria am visat si eu si vedeam cum coboara peste casa in care eram, eram undeva la munte. Cerrt este ca nu aveam voie sa ied din casa nici sa deschid geamurile sau usa si trebuoa sa staruiesc in rugaciune pina la tecerea norilor. Mi-a fost dezvaluit acest lucru fara sa stiu ce ati scris in prealabil. Sa ne aiba Dumnezeu in paza si in acele vremuri sa staruim in rugaciune

    RăspundețiȘtergere