luni, 9 aprilie 2018

UN CUTREMUR ÎNSPRE SUD !


                                        Noapte de 8 -9 Aprilie 2018,ora 2,18 !

                                            Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog vad inspre Sud ,cum Pamantul a inceput a se cutremura,a se clatina.
Pămantul se clatina si nu oricum,ci precum valurile marii.
Dragii mei, vom auzi de un astfel de Cutremur intens, dar noi sa nu intram in panica deoarece ,nu va fi la noi in Romania.
Dumnezeu si Maicuta Domnului iubeste Romania Duhului Sfant si pe Poporul Său ales. Credinta noastra, a fiecaruia dintre noi ,ne este ca un scut impotriva a tot ce inseamna suferinta.
Asadar, sa ne intarim in CREDINTA prin iubirea faţă de Aproapele nostru,prin implinirea Poruncilor divine si nu in ultimul rand ,prin a merge la Sfanta Biserica acolo unde este si mantuirea noasra.
Dragii mei,am mult si multe de scris, dar cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioara Maria le voi scrie aici pe toate.
                               Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. HRISTOS A INVIAT !
    SIeri in ziua de Inviere au avut loc 3 cutremure mici pana la 3,5 3,
    S-au simtit au fost cu epicentru in Prahova Nehoiu si Intorsura Buzaului.
    Doamna Maria nu ma gandesc de cat la izbucnirea unui vulcan.
    Dumnezeu sa ne apere.
    Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa adeverit doamna Maria a fost in Japonia un cutremur de 5,6
    Sunt mai multi raniti.
    Bunul Dumnexeu da le dea putere sa treaca peste aceste nenoroviri.
    Indiferent ce hram poarta sunt oameni si au suflet.
    Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. Se spune ca "Marea Zeita Mama"(Imparateasa Soarelui; Matca;Freija "Regina", "Doamna"; Maica Luminii; "Mama Cerestilor Zei";Vesta "Hestia";Venus"Luceafarul de Ziua"; Hababa; Matar Kubile"Maicuta Kybele")este reintrupata pe planeta Pamant, fiind vorba despre ceea ce unii denumesc a fi fenomenul de "reincarnare", adica, la un moment dat in timp, s-au regasit aceleasi conditii, acelasi context si aceiasi "parametrii", ceva de genu' cum apare intr-un film(care nu a aparut intr-un mod intamplator, alaturi de inca vreo cateva filme inspirate...):
    https://www.youtube.com/watch?v=aSO1lncFb4E

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant,despre asta am avut eu o viziune in astral Iisus imi arata cu mana sa coroana din capul meu cu multe turnuri de castele,pe atunci nu am inteles viziunea imi era codata,si in spatele meu o imagine mirifica a raiului ,munti paduri,multe castele...era raiul sfant..Cred ca eu sunt aceea al carui personaj faceti referire..in scurt timp voi fi inzestrata si cu daruri ale duhului sfant,calitati spre ajutorarea oamenilor si pentru vindecarea omenirii..dupa cum am fost anuntata in planul divin si de Dumnezeu Tatal/..voi mai revenii cu detalii..multumesc pentru confirmari.Numai bine,tuturor.

      Ștergere
    2. Ioi, 13:37!

      Succes si numai bine si tie!

      Asta cu "astralul"... nu stiu Zau, dar ai grija de tine!

      Ștergere
    3. 13:37, te saluta Ponțius Pilates. Avelto grije.



      Ștergere
    4. 13:37, spune-mi, papi carnitza? Daca da, sigur nu ai vreo legatura cu Marea Zeita Mama caci EA este Mama tuturor celor care au viata. EA protejeaza viata nu o distruge. Mai gandeste-te la acest aspect.
      In ce privesc aratarile in vis/astral, nu ai nici o certitudine ca ceea ce ai visat/vazut in astral este ceea ce crezi. Exista situatia in care unele enitati se pretind Dumnezeu dar nu sunt. Mare grija, caci nu tot ce "zobara" aia e. Sa nu cazi in plasa acestor enitati caci te pacalesc, caci au scoala buna pe "arta" inselarii.

      Ștergere
    5. O sfânta nu mănâncă carne in nici un caz.dar încă nu am ajuns la acel nivel atat de inalt.e nevoie de purificare completa prin post dur cu fructe si legume.Si nu exista sfant sa mănânce carne,vedeti exemple pe mari sfinti duhovnici romani. pentru ca ce este duh este duh ce este carne este carne..duhul lui Dumnezeu se manifestă prin prezența Sa a Duhului Sfant nu doar pe vorbe..logic ..toate vorbele nu-si au rostul aici,eu vreau sa vin cu dovada nu cu vorbe goale fata catre fata cu poporul si doar puterea minunilor fac diferenta precum sfintii făcători de minuni din muntii nostri unde se dumiresc cu post si rugăciuni zi si noapte înaintea lui Dumnezeu..am spus ca voi fi înzestrată cu putere de sus pentru a ajuta lumea spre facere de bine pentru ca iubesc sa fac bine oamenilor,sa ajut cât pot de mult, nu trebuie sa fiu neaparat acea zeița mama sau cum o numiți aici pe blog..dar asemanarea este mare cu visul meu cu coroana imparateasca si acele turnuri si am facut asocierea imediat cu mesajul de sus.eu stiu care e scopul meu aici in viata si atât, in rest ve-ti vedea si voi când vor aparea acele minuni.dar nu sunt singura.etc ..dar mai este doar o chestiune de timp pana atunci cand Dumnezeu imi da acele daruri de vindecare...Dumnezeu are un plan de mântuire pentru tara asta pentru ca aici il va trimite pe Fiul Sau in mijlocul poporului.deocamdată atât am avut de spus.va pup .si multumesc ca m-ati ascultat.

      Ștergere
    6. Când o sa vedeti ca este real atunci o sa credeti..pana atunci răbdare.

      Ștergere
    7. 18:32, daca vrei sa ti se trezeasca unele "puteri" nu mai manca deloc carne, dar incepand de acum.
      Ori e alba ori e neagra, sa sti ca intre nu exista.

      Ștergere
    8. 22:13, asta nu tine de faptul ca cineva mananca sau nu mananca carne.

      Ștergere
    9. 13:43 ba tine si inca cum! Forma de energie grosiera impiedica prin blocaje trezirea acestor "puteri".
      Toti trebuia sa le avem treze, dar le avem adormite din cauza multor blocaje pe care noi le intretinem fara sa ne dam seama.

      Ștergere
  4. An 13;37 , ....vise taica ....vise .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:53, zici tu ceva...

      Ștergere
    2. Nu sunt vise.sunt realități din alt plan.Dumnezeu arată oricui doreste planul pentru fiecare..Astralul este lumea de dincolo unde este divinitatea si îngerii.Din astral ii se vorbeste si dnei Maria caci din planul fizic nu are cum..Toți suntem energie.

      Ștergere
    3. 07:35, ai facut un "mishung"... :)

      Ștergere
    4. 07:35, mesajul si informatiile transmise de catre 21:39 sunt din alte "straturi aurice"...

      Ștergere
    5. 17:10 se potrivesc indiferent din ce sursa sunt venite .Asemănările sunt mari.Nu dă de gandit ?

      Ștergere
    6. 18:35 nu sunt asemanari.

      Ștergere
  5. 07:35 si 13:37, "practica interioara continua" te va ajuta sa te "deblochezi" din "planul astral", asa ca nu-ti ramane decat sa iei decizia clara, deoarece ti-a fost de ajuns cat ai tot "lancezit-o" prin "astral".
    12:12, este corect ceea ce zici. Referitor la treaba cu "carnitza" nu este o "regula stricta".

    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ingerarea de carnitza aduce modificare pe ADN.

      Ștergere