marți, 10 aprilie 2018

DOLIU !!! ROMÂNIA VA INTRA ÎN DOLIU NATIONAL !


                                               10  Aprilie 2018 ,ora 16,23 !

                                           Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe blog ,desi eram cu ochii pe monitor, vad deasupra mea un Cer de noapte si la nici doi metri deasupra mea ,ceva uimitor se intampla.
Vad o mâna ce tine în ea ,o banala coronita din plastic pe care o poarta fetitele pe cap la scoala,si care coronita ,era imbracata in tricolorul romanesc.

Image result for coroniteImage result for tricolorul romanesc fundă.

O astfel de coronita din plastic ,precum in imaginea de mai sus,era imbracata in Tricolorul romanesc.
Mâna invarte coronita pe degete si astfel,  vad in noapte cum langa rosul Tricolorului romanesc a apărut o banda neagra de jur imprejur.
Deci,funda neagra era lipita de rosul Tricolorului romanesc, si imbraca coronita de jur imprejur alaturi de Tricolorul romanesc.
Prieteni dragi, de ce mi s-a aratat in acest mod ca Romania va intra in Doliu national, eu nu cunosc.
Ceea ce pot sa va spun fara nicio indoiala,este faptul că, ROMANIA va intra in Doliu National la un moment dat.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa apere Poporul Său ales,ca sa ocroteasca Romania Sa,Romania Viitorului al Doilea Nou Ierusalim.
Asa sa ne ajutea Prea Sfanta Treime si Maica Prea Curata Fecioara Maria,AMIN.
                                     Cu dragoste,Maria.

cartea cu romania viitorul al doilea nou ierusalim , va intra în inimile


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...

Translate this page
Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI SFANT- ...

16 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar fi avut, Maria le-ar fi scris. Maria nu ascunde nimic din ce i se arata si din ce i se spune, iar de acest lucru suntem convinsi cu totii.

      Ștergere
  2. Probabil cineva cu un renume mare din politica sau artist ,dar nu-mi dau seama,pentru o persoana chiar ,nu poate sa dea doliu national chiar. Sa nu fie mai multe persoane decedate undeva!?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca va fi vorba de un accidente, Sau alta tragedie in care va fi implicata o scoala.
    Sa fereasca DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  4. Peste 26 ooo de romani morti anul trecut in accidente auto

    RăspundețiȘtergere
  5. Pare ca ar fi vorba de copii de scoala

    RăspundețiȘtergere
  6. o sa vina timpul sa fie a doua venire a mintuitorului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana atunci Apis Paraschiv, mai vorbeste-ne despre beneficiile mierii si ale propolisului daca te ocupi cu asta...

      Ștergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. 2 dragedi poate sa fie 1 un cutremur mare sau 2 cineva din muzica populara cum ar fi ionela prodan sau alcineva

    RăspundețiȘtergere
  9. Si daca-i Ionela Prodan care-i problema? Sau altcineva???? Trebuie ca o tara intreaga sa fie indoliata??????..Fiti seriosi...mai bine sa ne rugam sa nu fie un cutremur puternic sau razboiul ca nu-i de gluma....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nefericire, cred ca-i vorba de razboi! Ca doar nu-s prosti americanii sa lupte cu Rusia de pe teritoriul tarii lor. Si cum azi au atacat Siria, ma si gandesc la Deveselu (si nu numai!).. Sa ne rugam pentru pace in intreaga lume!

      Ștergere
  10. Ionela Prodan, Doamne dai insanatosire grabnica,sa se puna pe picioare,dar nu cred ca se poate decreta doliu national,pentru fiecare persoana;separat decedata, si daca ne gindim,in fata lui Dumnezeu,toti sintem la fel,la fel sintem iubiti de El,nu exista presedinte,papa sau cintaret,artist, sau nu stiu cine inca!

    RăspundețiȘtergere
  11. De ce să fie doliu național dacă decedează (DOAMNE FEREȘTE) Ionela Prodan ?????

    RăspundețiȘtergere
  12. SUNT ANONIM 5-si am promis sa va povestesc un alt fapt autentic intamplat prin anii 1990- LA MANASTIREA SAON -TULCEA ERA SI IEROMONAHUL ARSENIE PE CARE MULTI IL STIAU VAZATOR IN DUH-INTR-O NOAPTE A FOST TREZIT DE BATAI IN USA CHILIEI -CAND A DESCHIS ERA UN GRUP DE CRESTINI BOLNAVI DE LEPRA-ACESTIA I-AU SPUS CA STIU DE EL CA FIIND TAMADUITOR-L-AU RUGAT IN GENUNCHI SA AIBA MILA DE EI- PARINTELE LE-A ZIS ASA:CREDETI VOI CA EU POT SA VA TAMAUIESC!-EI AU RASPUNS DA SI DUPA CE LE-A DAT BINECUVANTAREA AU PLECAT--VENISERA DE LA LEPROZERIA DE LA TICHILESTI SINGURA DIN SUD-ESTUL EUROPEI-AZI MAI EXISTA CATEVA CAZURI-PANA A DOUA ZI LEPRA UMEDA DE CARE SUFFEREAU S-A USCAT SI NU II MAI PUTEAU MOLIPSI PE CEILALTI-NOAPTEA UNUL DINTRE CEI DIN GRUP A VENIT LA PARINTELE SI I-A MULTUMIT--IATA DRAGII MEI CRESTINI CA DIN TOT GRUPUL A VENIT UNUL SINGUR SA MULTUMEASCA DESI AU FOST TAMADUITI TOTI-se stie ca lepra nu se vindeca desi sunt medicamente astazi - in biblie scrie de vindecarile miraculoase ale MANTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS DE LEPRA SI MULTUMIREA A VENIT DOAR DE LA UN SINGUR BOLNAV-minunile se repeta -depinde de credina-DUMNEZEU IN TREIME SI MAICA DOMNULUI SA VA DARUIASCA SANATATE SI PACE IN SUFLETE SI IN LUME

    RăspundețiȘtergere
  13. http://evz.ro/doliu-national-Doina-Cornea-solicitare-Guvern.html

    RăspundețiȘtergere