joi, 6 aprilie 2017

S -A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! EPIDEMIE DE RUJEOLĂ !

                                                Dragii mei,

Scriam în 9 martie  2017,un articol cu titlul:

EPIDEMIE ! EPIDEMIE ! EPIDEMIE !

Iata si linkul dragilor:
                                           

Dumnezeu există - Mărturii.: EPIDEMIE ! EPIDEMIE ! EPIDEMIE !

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../epidemie-epidemie-epidemie.html



Translate this page
Mar 9, 2017 - Dragii mei, În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spune ceva îngrijorator. Glasul spunea asa dragilor: "Epidemie ! EpidemieEpidemie!"


Şi iata Prieteni dragi, ce se întampla astazi in ROMÂNIA si în întreaga Europă.
Au murit multi copilasi,si s-au înbolnavit multi din pricina nevaccinarilor .

Dar din păcate,ROMANIA este pe primul loc la cel mai mare focar de Rujeolă .
Iata:

Romania adaposteste cel mai mare focar de rujeola din Europa. Anuntul privind vaccinurile facut de Ministrul Sanatatii.

Romania adaposteste cel mai mare focar de rujeola din Europa ... - Stiri

stirileprotv.ro/.../romania-ramane-fara-vaccin-in-plina-epidemie-de...

Translate this page
23 hours ago - Speriati de epidemie, oamenii sunt revoltati de lipsa vacinurilor. ... claseaza pe primul loc in Europa, in ceea ce priveste epidemia de rujeola.


Cel mai mare focar de rujeola din Europa de la inceputul anului este in tara noastra. Asa arata cel mai recent raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.
luni in mai multe judete din tara. Numai in Caras Severin s-au inregistrat peste 800 de imbolnaviri, iar in Arad 5 persoane au murit in urma infectarii cu virusul rujeolic. In ciuda faptului ca oamenii se imbolnavesc pe zi ce trece, cabinetele medicale se confrunta cu o criza a dozelor de vaccine. La Cluj, luna trecuta, Directia de Sanatate Publica a primit doar 1000 de doze, cand de fapt era nevoie de trei ori mai mult.
Dorina Duma, DSP Cluj: "Noi nu mai avem la nivelul directiei de 3 luni acest vaccin. Luna trecuta am primit un stoc, dar care ne-a asigurat numai 30% din necesar."
Intr-un cabinet de familie din Cluj, medicii au facut ultimul vaccin ROR unui copil in luna februarie, cand au primit 10 doze din cele 40 solicitate.Emiliana Costiug, medic de familie: "Noi ultimele doze le-am primit in februarie. Daca pana acum parintii refuzau sa isi vaccineze copiii, acum cu epidemia asta toata lumea vine sa ii vaccineze."
Raluca Achim, medic de familie: "Cazurile grave sunt rare, dar se intampla, apar complicatii pulmonare si cerebrale care pot duce pana la deces. E foarte important ca parintii sa nu se mai documenteze de pe internet si sa ii imunizeze, ca sa nu ajungem in situatii de genul."
Speriati de epidemie, oamenii sunt revoltati de lipsa vacinurilor.
"Eu mi-am vaccinat copilul cu o luna intarziere anul trecut, pentru ca nu erau in cabinete. E foarte revoltator!"
"Noi a trebuit sa il vaccinam la 1 an si o luna pentru ce ne-a intarziat si vaccinul de 6 luni si am decis cu medicul sa il vaccinam mai tarziu, ca am tot fost in intarzieri. E periculos si ar trebui date la timp. Ne e teama pentru copiii nostri. Noi avem doua si nici alea nu le avem la timp."
Noi doze de vaccin sunt asteptate sa ajunga abia in luna mai, spun medicii. Ingrijorator este ca in acest moment Organizatia Mondiala a Sanatatii ne claseaza pe primul loc in Europa, in ceea ce priveste epidemia de rujeola. Pe locul doi se afla Italia.
Cele mai multe cazuri de imbolnaviri erau inregistrate, la 31 martie, in opt judete, respectiv: Caras-Severin - 854, Timis - 754, Arad - 714, Mures - 337, Dolj - 244, Bistrita-Nasaud - 129, Hunedoara - 109, Satu Mare - 104.
La sfarsitul lunii februarie, stocurile de vaccin impotriva rujeolei se prezentau astfel in aceste judete: la DSPJ Caras-Severin - zero, iar la cabinete 224 de doze, la DSPJ Timis - 497 doze, in cabinete - 298, DSPJ Arad - 54 , in cabinete - 3.103, DSPJ Bistrita-Nasaud - 1.010, in cabinete - 1.004, DSPJ Dolj - 422, in cabinete - 1.067, DSPJ Hunedoara - zero , in cabinete 1.293, DSPJ Satu Mare - 1.035, in cabinete - 1.973.
Peste 110 cazuri noi de rujeola si un deces au fost inregistrate in ultima saptamana a lunii martie, numarul deceselor ajungand la 18, din totalul de 4.025 de cazuri confirmate in 37 de judete, cele mai multe in Caras-Severin - 854, Timis - 754, Arad - 714, Mures - 337, Dolj - 244, Bistrita-Nasaud - 129, Hunedoara - 109 si Satu Mare - 104. Cele 18 decese au fost raportate in judetul Arad - cinci, in judetele Timis si Dolj cate patru, in judetul Caras-Severin - trei, iar in judetul Satu Mare si in Bucuresti, cate unul. Toate decesele au survenit la persoane nevaccinate, iar majoritatea imbolnavirilor a fost raportata tot la persoanele neimunizate.
Potrivit autoritatilor, ca masura de limitare a extinderii rujeolei a fost organizata si se desfasoara la nivel national o campanie de vaccinare a copiilor cu varste cuprinse intre noua luni si noua ani. "Campania se va incheia curand din lipsa vaccinului, ceea ce este o grava problema", spun medicii.
Rujeola (pojarul) este o boala infectioasa care adesea duce la complicatii. Din patru persoane care fac rujeola, una are nevoie de spitalizare. Pentru unul din 1.000 de bolnavi de rujeola, boala este mortala. Vaccinul impotriva rujeolei protejeaza copiii impotriva acestei boli. In Romania, noua din 10 parinti isi vaccineaza copiii, potrivit Institutului National de Sanatate Publica.
Potrivit datelor prezentate pe site-ul CNSCBT, singurele vaccinuri care nu ridica, inca, probleme sunt BCG - impotriva tuberculozei (295.630 de doze, la 28 februarie) si diftero-tetanic (43.813, la 28 februarie).
Iata dragilor si articolul meu:

                              ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 


                           8 Martie 2017,ora 6,12 dimineata !

                             

                              Dragii mei, 

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spune ceva îngrijorator.
Glasul spunea asa dragilor:

                   "Epidemie ! Epidemie! Epidemie!"

Dragii mei, sa ne fereasca Bunul Dumnezeu si Măicuta Domnului de tot felul de boli si epidemii.
Cand omul este sanatos,nu stie ce comoara are! Nu stie sa aprecieze sanatatea ca un DAR de la BUNUL DUMNEZEU.
Asadar dragilor, vom auzi de o EPIDEMIE a vreunei boli.
Sa nadajduim ca nu va fi prea gravă,iar cei care vor contacta boala,sa se faca sanatosi cât mai curand.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUTA DOMNULUI,ca sa fim sanatosi,si sa nu luam niciun virus care ar contribui la aceasta posibila EPIDEMIE.
                                   Cu dragoste,Maria.

P.S.
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 

multe, la ZIDIREA CUVANTULUI 

 LUI DUMNEZEU!

Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 

fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 

dat 

înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 

Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 

Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA



    33 de comentarii:

    1. eu cred ca povestesti ce vezi la tv Maria.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Anonim 6 apr 23:42 cum poți să spui așa ceva cînd aceasta previziune a fost făcută pe 8 martie,iar acum s-a adeverit. Voi care sunteți sceptici nu credeți nici cu dovada în față așa sunteți de orbi.Dar de atentatul de azi din Suedia ce mai zici cînd D-na Maria a spus încă din 23 mar că un camion va intra în mulțime și va fi un atac terorist.Dacă nu crezi în aceste previziuni,înseamnă că nu crezi nici în Dumnezeu și atunci de ce te mai afli aici,doar pentru a o contesta pe D-na Maria? Mai bine roagă-l pe Dumnezeu să te ierte.DS

        Ștergere
      2. D-na Maria a spus despre epidemie in 8 martie, iar la TV s-a spus dupa o luna de zile, in 5 aprilie Hai, ca iar ti s-a stricat aparatul de propaganda…
        Citez pe DS: “…de ce te mai afli aici, doar pentru a o contesta pe D-na Maria ?”
        DA, DS, exact doar pt. asta ! Chiar ea (23:42) a recunoscut candva…Interesant, nu ?

        Ștergere
      3. Tocmai tu vorbesti, DS? Tu care denaturezi mereu adevarul, prezentand drept alb ceea ce este negru?

        Ștergere
      4. 23:08 sursa ta ( credibila) de informare este TV ?
        Daca da, cauta stirile TV din luna dec. ( pana in prezent) si vei ramane uimit ... se prezenta cazurile de epidemie.

        Ștergere
      5. Tipic pt. tine, 23:45: cand te contrazice cineva, treci imediat la atac, prin jigniri si manipularile/dezinformarile care te-au consacrat, gen: “Tu care denaturezi mereu adevarul” !
        Tu nu ai notiunea de ADEVAR, deci, parafrazandu-te: “tocmai tu vorbesti, rp! Cand te aud vorbind despre adevar, simt o ‘nausea’ in stomac….
        Nu stiu cine este DS, dar citindu-i postarile, pot spune, apreciativ, ca sunt cele mai realiste/pertinente, ca sa nu mai vorbesc de rabdarea si politetea pe care le are chiar si cu cei carora nu ar merita sa le dea nicio atentie. Tocmai datorita realismului mesajelor sale, care nu place multor ignoranti, este atat de atacat/a si jignit/a. Dar parerea acestora, oricum nu conteaza, iar cine cunoaste…stie !
        Draga DS, nu lua in considerare ‘emisiile’ lui 2345 (alias2342), ci aplica una dintre metodele: ‘ignore’, ‘recycle bin’ sau, preferata mea, ‘irony just for fun’…

        Ștergere
    2. Nu îmi dau seama,cum de nu pot funcționa în tara asta,lucrurile importante pentru viața unui om!Pe deoparte, îi obliga pe părinți, sa le facă la copii,anumite vaccine noi,iar pe cealaltă parte,mor copii,din lipsa altor vaccine!Ce dezorganizare,ce iresponsabilitate,Dumnezeule!

      RăspundețiȘtergere
    3. Rujeola este o boala a copilariei,pe care am facut-o toti cei nascuti în vremea lui Ceaușescu și care îți conferă imunitate pe viață.Vaccinurile oferă numai 90% imunitate. Pe noi nu ne-a vaccinat nimeni atunci și n-am murit dintr-asta. În schimb, din cauza vaccinurilor, mai ales cele din ultimii ani, se moare pe capete doar că nu se spune. Cât despre epidemie, epidemie.... care să merite atenția și avertismentul Domnului, cred că trebuia să fie ciumă,holeră, nu o simplă boală a copilăriei.

      RăspundețiȘtergere
    4. doamna cu vaccinarea sunteti in mare confuzie
      vaccinurile sunt cea mai mare excrocherie a secolului
      daca veti cauta pe internet va veti lamuri
      dureaza prea mult sa explic
      insui TRUMP a declarat ca vaccinul antigripal a fost o excrocherie
      si vedeti gripa aviara, porcina etc
      locuiesc in Canada si pe la inceput am zis hai sa fac si eu
      m am simtit rau cateva zile
      apoi documentandu ma am hotaratsa renunt
      am facut gripa, mi a trecut si de atunci nu aam mai avut gripa de niciun fel
      estevorba de bani multi de aceea se sustine vaccinarea
      dar deja se recunoaste ca vaccinarea provoaca autism
      de fap mercurul folosit ca si conservant
      etc.etc.
      va urmaresc si consider ca spuneti adevarul, asa cum il vedeti dstra
      dar cu vaccinul.... lasati ca fiecare sa hotarasca
      Doamne cand ma gandesc ca in botul ala de carne de trei zile bagam diferite otravuri...
      ok
      fiecare cu convingerea lui
      multumesc de posibilitateaexprimarii uneiopinii

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Adevar spus creaza o boala falsa si vaccin tot o boala cu efect intarziat.amin

        Ștergere
    5. https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2016/08/03/robert-de-niro-rupe-tacerea-vaccinurile-si-mafia-farmaceutica/
      este doar un mic exemplu
      am sa caut ptr dstra un documentar mai vechi
      prin modificarea modului de raportare, se parea ca vaccinul antipolio este eficient
      dar nu e asa
      viziunea dstra poate are alt inteles

      RăspundețiȘtergere
    6. 5,23 vaccinarea salveaza vieti in primul rind de copii si batrini,riscul nevaccinarii e mult mai mare mai ales la zile de concedii medicale si tratamente pentru complicatiile acestor boli unde costurile si efectele sint mult mai mari,Doar vaccinurile au eradicat multe boli care datorita propagandei antivaccinare au reaparut mai ales intari sarace ca Romania si se intind in toata lumea din cauza acestei propagande nestiintifice ,mai mult religioase.Dar Romania si tarile ortodoxe mai au un sistem de vaccinare stravechi,pupatul icoanelor.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Dumnezeu ne-a trimis vaccinul, dar noi zicem ca e unealta lui iluminati.
        Cine să ne mai înțeleagă?

        Ștergere
      2. Cel mai eficient vaccin este igiena daca nu stiai iar eradicarea diverselor boli s-a realizat in mod natural prin cresterea nivelului de civilizatie si implicit igiena. Sunt si cazuri cand trebuie vaccinare dar e vorba de pandemie cand exista o situatie critica in societate nu acum cand poti trata orice boala foarte usor. De exemplu cazul rujeolei din zilele noastre in care au murit mai multi copii nu inseamna ca trebuie vaccinati copii de la 6 luni(de obicei se face pe la 12 luni) pentru ca majoritatea celor decedati erau sub un an. Dar nu se spune de exemplu cati copii mor din cauza gripei sau unor raceli mai periculoase (pneumonii de ex). Sa mai spun de tuberculoza la care suntem campionii europei la aceasta boala si in alte tari aproape ca e eradicata si nu se mai fac vaccinuri pentru ea (vezi tarile nordice) iar la noi toata lumea e vaccinata la nastere dar spitalele sunt pline de tuberculosi. Ori suntem prosti sau batuti in cap dar cu siguranta nespalati la greu! Suntem certati cu apa si sapunul! Apa spala, purifica si te fereste de boli!!!
        Doamne lumineaza-i pe romani!

        Ștergere
      3. Toate bolile incep de la pacate.

        Ștergere
    7. Copii nevaccinati sunt si vor fi adultii sanatosi ai acestei lumi.Vaccinurile sunt facute pentru a te imbolnavi cu buna stiibta.
      Pe langa faptul ca-ti lezeaza sistemul imunitar vaccinurile contin nanocipuri pentru control mental.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. E adevărat!sunt periculoase vaccinurile, virusurile.... Toate au același scop... Sa crăpăm cât mai repede...O lume distrusă!

        Ștergere
    8. Poate ca vaccinurile straine au tot felul de efecte ascunse dar cele pe care le facea de ani de zile institilutul Cantacuzino au protejat cu adevarat populatia Romaniei vreme se decenii nu e minciuna e realitate. De aceea s au luptat sa inchida linia de productie a vaccinurilor pentru ca voiau sa preia piata romaneasca de vaccinuri deci pt fffff multi bani, dar asta nu e tot scopul e mai ascuns de atat este pentru a testa vaccinurile lor si pentru reducerea populatiei... da da pentru micsorarea numarului de oameni apartinand acestui loc. Asta pe langa celelalte masuri migratia pentru ca nu se creaza locuri de munca, alimentele cu chimicale, padurile distruse cu multele lor consecinte imediate dar si pentru a nu avea un refugiu de adapostire in caz de mare restriste, medicamentele care mai de care mai scumpe si tot cu acelasi scop de experimentare pe cobai si pentru reducerea populatiei...etc . Deci nu avem decat o singura nadejde frati romani sa constientizam ca suntem intr un razboi ascuns si perfid impotriva fiintei nationale si sa ne intoarcem cu toata forta sufleteasca catre Dumnezeu si Maicuta Domnului mai ales intorcandu ne cu dragoste spre fratii nostri asa cum doamna Maria ne spune in fiecare mesaj. Aceasta este arma noastra cea mai puternica si aceasta este singura noastra scapare. Sa ne aducem aminte ca si mosii si stramosii nostri lafel au patimit sub formele de teroare ale fiecarui secol , si ei eu suferit sub opresiunea cotropitorilor au rabdat cu toata forta credintei in Dumnezeu si au dat riposta decisiva la momentul oportun sa nu uitam totdeauna cu mari jertfe de sange. Pentru dragostea lui Dumnezeu si pentru memoria scumpa a inaintasilor care si au dat viata pentru dainuirea neamului si a tarii avem datoria sfanta de a i respecta, ai i pomenii si de a ne intoarce la radacina sufletului romanesc care este Domnul Hristos. Fie ca asa cum Domnul nostru Iisus a murit si a inviat asa si neamul romanesc sa moara si sa invieze devenind cu adevarat un neam placut lui Dumnezeu , credincios, bun, milostiv, curat sufleteste. Doane juta ne pe noi toti sa ne putem ridica si sa venim smeriti la Tine sa putem gusta din painea invierii. Cu dragoste pentru dna Maria si pentru noi toti va urez Paste fericit

      RăspundețiȘtergere
    9. Doamna Maria ati scris in mesaje mai vechi despre SIRIA.Vedem care vor fi sfarsitul acestor lucruri si ce se va intampla pe mai departe
      "O Bombă !
      Un Cataclism Nuclear !

      (şi un alt glas, adaugă în timp ce eu îmi notam în caietul meu de căpătâi):
      În Siria va avea loc ,un Cataclism nuclear !"

      Se pare ca SIRIA va sfarsi printr-un atac nuclear la fel si IRAKUL. Din ORIENT ati scris ca va incepe razboi mondial oficial pe sticla Rusia va incepe sa atace cu aliatii. Vedeti mesajele din urma.

      RăspundețiȘtergere
    10. SUA A ATACAT NOAPTEA TRECUTA O BAZA MILITARA DIN SIRIA.EXISTA OARE DECLANSAREA UNUI RAZBOI DE PROPORTII?

      RăspundețiȘtergere
    11. A inceput Apocalipsa.Inca un camion a intrat in multime de oameni in Suedia.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Repede Apocalipsa!
        Ai văzut ceva revelat?
        E războiul orgoliilor. Nu înțeleg de ce un conducător ordonă să fie ucisi supusii în chinuri groaznice. A facut bine că le-a dat o lectie! Dacă era mai demult mulți sirieni ar fi fost vii acum si nu am fi avut milioane de refugiați în Europa!
        Cel cu camionul a fost posibil din neglijența celui care avea cheile masinii. Un rătăcit cu capul si plin de ură si doctrine a profitat si a actionat! Poate fi oriunde, în orice țară, oras. E un altfel de război. Iar de ăsta nu ai cum sa te ferești.
        Condoleante familiei victimei din Londra care nu a mai putut fi salvată!

        Ștergere
      2. Bai anonim 17:15 de unde stii tu ca armata siriana a dat cu gazul ala? cand sunt mai multi actori acolo, dece pui mei iti dai cu parerea daca esti departe la mii de kilometri, gandeste ca pot fi daeshul(isis) , rebeli, sau ceva trupe a marilor puteri care au interes sa provoace acolo, dand vina pe Assad.

        Ștergere
      3. anonim 16:27 daca tu vezi apocalipsa in 3 suedezi calcati cu camoninul, cand vor muri cateva miliarde, cum vei zice atunci ?

        Ștergere
      4. Cuvântul „apocalipsa” vine din cuvântul grecesc apocalupsis care înseamnă „descoperire, revelație, înlăturarea acoperământului”.

        Ștergere
      5. Nu-i frumos sa te adresezi cu “bai”, ca doar te-ai autoproclamat “doamna”…
        De ce il certi pe 17:15, pt. ca el si-a dat cu parerea, din, te citez, “puii” (cu doi i) lui si nu dintr-ai tai, deci treaba lui ce zice.
        In rest, comme d'habitude, o exprimare de un rafinament lingvistic coplesitor, marca, te citez, “plm”...pruna, cred !

        Ștergere
      6. suji anonim 22:24

        Ștergere
      7. 22:24 ce frumos sa imi tii apararea.
        Cum sa te rasplatesc in mm de alupigus?

        Ștergere
      8. Sunt de acord: pt. niste prapaditi, in loc de mancare, acestea sunt singurele delicatese: un amarat de suji (pt. sushi iti trebuie bani), si un ciot de carne de alupigus (din pacate, nici vita argentiniana nu-si permit saracii).
        Cel mai mult ii compatimesc greturile, de dupa o asemenea masa, ale celui servit, saracul in mt.

        Ștergere
      9. sms, anonim 23:54 !!!

        Ștergere
    12. In romania se voteaza o noua lege cu vaccinarea dar nu mai e functional Institutul Cantacuzino care facea vaccinurile.

      RăspundețiȘtergere