sâmbătă, 8 aprilie 2017

INTRAREA DOMNULUI ÎN IERUSALIM ,ASA CUM S -A PETRECUT ACUM 2000 DE ANI !


                    La   9 Aprilie 2017 !

INTRAREA DOMNULUI IISUS HRISTOS,

                                      ÎN IERUSALIM ! 


                                             Dragii mei,

Am regasit articolele cu INTRAREA DOMNULUI  în IERUSALIM,asa cum MÂNTUITORUL nostru IISUS HRISTOS a voit ca sa mi le arate.
Iata dragii mei,frati si surori ÎNTRU DOMNUL, hrăniti-va sufletul cu al LUI DUMNEZEU CUVÂNT, asa cum a fost el la inceput ,adica acum 2000 de ani:

                  Duminică, 13 aprilie 2014

Azi din CERUL SFÂNT, mi s-a arătat INTRAREA DOMNULUI IISUS HRISTOS , în IERUSALIM !                                
                 


            13 Aprilie  2014 , ora 7,30 dimineaţa !

Acum mă trezisem şi văd cu ochii deschişi în plafonul camerei mele,deasupra patului in care eram, vad ceva rotund şi mare cât o portocală, care se mişca din loc in loc ,si care avea culoarea gri -cenuşiu, dar transparent.

Închid în mod voit ochii mei, şi totul  se schimbă.
Ce am văzut dragii mei , vă voi descrie amănunţit, aşa intocmai cum mi s-a arătat, în rândurile ce urmează mai jos.
Deci , astăzi dimineaţă vedeam cu ochii închişi ca si in plafonul camerei mele, vedeam :
             INTRAREA  DOMNULUI  NOSTRU 
               IISUS  HRISTOS în IERUSALIM !
Scumpul nostru Mântuitor, a intrat in IERUSALIM  la ceas de seară , iar Asina pe care sedea avea culoarea maro - roşcat.
Dragii mei, MÂNTUITORUL nu era aşezat pe mânzul  asinei, asa cum se spune în CARTILE Bisericii Ortodoxe Române! 
IISUS  HRISTOS era călare pe asină,adică , pe mama mânzului .
Iata dragii mei ,ce s-a întamplat când voiam sa scriu în caietul meu de suflet faptul  că MÂNTUITORUL ,era asezat pe mânzul asinei, un glas puternic mi-a spus aşa : 

           
"IISUS  A  ÎNCĂLECAT  PE  ASINĂ "!

   Si iarași aud glas ,care imi spune așa:
                  
                  "Iisus  a  încălecat pe Asină !"


Categoric, Iisus Hristos nu stătea aşezat pe mânzul Asinei ! 
 IISUS  a încălecat pe Asină , iar mânzul Asinei era tot de culoare maro -roşcat și mergea pe lângă mama sa, adică, pe lângă asina pe care stătea călare MÂNTUITORUL  nostru IISUS  HRISTOS! 
Mânzul asinei era foarte mic, si ar fi putut ține ,doar un copilas de vreo 10 kg, si nicidecum pe IISUS HRISTOS.
Mânzul asinei, avea pe spatele lui, o pânză alba împăturita in patru,ce stralucea precum lumina zilei. De fapt,aceasta era singura lumină din Cer si de pe Pământ,deoarece afară se înnoptase.

Doar pe mijlocul trupului mânzului asinei, era acea păturică sau pânză albă, care stralucea precum lumina divina, sau precum LUNA de pe Cer.
Doar albul stralucitor foarte, a păturicii de pe mânzul asinei, ieşea in evidentă. 
În rest, atât în Cer,cât şi pe Pământ ,totul arăta ca un început de noapte, sau ca atunci când se îngână ziua cu noaptea. 
ASINA pe care stătea călare MÂNTUITORUL, era frumoasa, înaltă si mare.
IISUS  stătea ca pe UN TRON înalt, în spatele asinei .
Mulţimea de oameni mergea după EL, dar în faţa lui IISUS, si pe lângă EL, mergeau multimi multe de copilasi . Ei ţineau  în mânuţele lor sfinte, căci sfinte erau fiind copii nevinovati, ţineau ramuri subtiri, iar pe jos pe unde treceau cu toţii în calea Mântuitorului , erau aşternute  tot felul de haine , eşarfe, sau ce avea fiecare din mulţime mai la -ndemână. 
Le puneau pe jos, pentru ca IISUS trecând peste ele ,să le sfinţească.
Fraţilor, să aşternem şi noi în CALEA  MÂNTUITORULUI, inima şi sufletul nostru,trupul şi cugetul nostru , toată fiinţa noastră, pentru ca trecând MÂNTUITORUL peste ele , să audă Rugăciunile noastre, şi să vadă Jertfa curată  pe care I-o aducem prin postire, prin împlinirea de fapte bune, prin iubirea faţă de Aproapele şi prin iertarea duşmanilor şi a tuturor celor care ne gresesc .
Astfel , IISUS HRISTOS va sălăşlui pururea întru noi ,şi nu se va mai îndepărta de cămara sufletului nostru, acolo unde veghează veşnic, LUMINA  ÎNVIERII  SALE .   
                              Cu dragoste şi cu aleasă preţuire,
                                                            Maria.


                    Noapte de 30  -31  Martie 2015, ora 0,15 !

                                                                   Dragii mei,

                         Duminică  5 Aprilie 2015, noi crestinii  ortodocşi, sărbătorim cu mare bucurie,  
                 *INTRAREA  DOMNULUI  în IERUSALIM !
În noaptea de 30 spre 31 martie 2015, în timp ce mă rugam , la un moment dat vad în faţa mea înspre Răsărit, ca şi cum aş fi fost la câţiva metri distanţă, văd Mulţime mare de oameni  si copii  de toate vârstele ,ce aveau în mânile lor ramuri de finic .                                      
Dar erau şi oameni multi, care aşterneau în calea LUI IISUS cămăşile lor, eşarfele lor, și orice haină pe care o aveau la ei, sau pe ei, o puneau jos în calea Mântuitorului.
Astfel ,acestea se sfinţeau odată cu trecerea Lui  Iisus peste ele. 
Când Iisus Hristos S-a apropiat de Mulţimea de oameni care I-au ieşit în întâmpinare ,toată suflarea s-a împărţit în două, lăsând pe mijloc o cărare liberă, pe care să treacă scumpul nostru Mântuitor.
ÎL văd pe Iisus îmbrăcat în cămaşă albă ca de lumină,  cu părul de culoarea castanelor coapte, cu ochii albastri precum seninul Cerului, călare pe Asină.(pe o măgăriță)
Era trist , chiar daca era înconjurat de o asa mare Multime de oameni, care Îi strigau aşa :
           
                     "Osana , bine este cuvântat Cel ce vine în Numele Domnului, Împăratul  Lui Israel !"
                 
 Iisus era trist fratilor, deoarece stia că peste doar câteva zile ,aceiaşi oameni Îl vor batjocori, ÎL vor bate, ÎL vor scuipa, şi-I vor striga cuvinte de ocară, după care, ÎL vor răstigni pe Cruce.
Părul lui Iisus , era lunguţ până pe umeri si era inelat, ondulat, iar barba Lui nu era prea mare. 
Mântuitorul era slab la Faţă şi mergea călare pe Asină, privind când în stânga Sa, când în dreapta Sa, la MULTIMEA  de oameni care-L aclamau.
Fratilor, să aşternem şi noi în calea Lui Iisus Hristos, Duminică când mergem la Sfânta Biserică, inima  noastra toata, sufletul nostru şi toată fiinţa noastră, pentru ca Mântuitorul să le curăţe de întunericul cel  mai de  desupt, şi să le îmbrace în Lumina Învierii Sale.
Să strigăm şi noi din toată inima noastră :
               Osana ,bine este cuvântat, Cel ce vine în Numele Domnului, Împăratul  Lui Israel !
    Şi să O rugam pe Măicuţa îndurerată, ca să ducă Rugaciunile noastre la Prea Scump Fiul Său şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos, ca să ne mântuiască sufletul si sa nu ne lase nicicand din Mâna Sa Atotputernică si Atottiitoare..
                         Cu dragoste, Maria.

10 comentarii:

 1. israelitii erau cu pielea inchisa la culoare si ochii caprui sau negri--DOMNUL HRISTOS ERA DIFERIT DE CEILALTI asaddar si in cartea lui SOTIRIOS CHROTOS-UCENICUL LUI HRISTOS-INSASI MAICA DOMNULUI AVEA OCHII VERZI SI SEMANA DOMNUL CU EA desi nasterea DOMNULUI spun unii a fost supranaturala--poate se vor descoperi in timp adevarurile--pace voua si sanatate

  RăspundețiȘtergere
 2. un Preot a zis la tv ca Mantuitorul a intrat in Ierusalim pe un asin, nu asina, nici cum nu te poti pune de acord cu Biserica doamna Maria? cum e aia cu daca vi se va vesti altceva decat e scris in scriptura, chiar daca ar fii inger din cer sa fie anatema.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum e cu aia in care nu cunosti sexul animalului?

   Ștergere
  2. Dar ce importanta are daca era magar, catar, asin, asina, audi...Bine ca nu te iei si de cum era imbracat, ca nu avea hainele asortate, sau mai stiu si eu ce alta carcoteala neavenita.

   Ștergere
 3. in cartea UCENICUL LUI HRISTOS A LUI SOTIRIOS CHROTOS--MANTUITORUL AVEA OCHII CAPRUI SPRE VERDE IAR MAICA SA OCHII VERZI--nu imposibil dar stim ca israelitii au pielea aramie si ochii caprui sau negri --ilia spune ca DOMNUL HRISTOS era din ffamilia lui DAVID asadar multe necunoscute--sanatate si pace oua

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Zamislirea Domnului nostru Iisus Hristos nu a fost pamanteana, fireasca, intre barbat si femeie, prin urmare nu poti spune ca avea caracteristicile israelitilor dar a fost trimis in 'familia' lui David pentru mantuirea omenirii intregi!

   Ștergere
 4. Este aşa cum spune Biserica.HRISTOS A intrat în Ìerusalim după-amiază,nicidecum pe-nserat.EL ŞI-A făcut intrarea pe lumină nu pe-ntuneric,altfel nu mai avea nicio DUMNEZEIRE intrarea LUI în Ìerusalim.Şi era călare pe mânz,exact aşa cum spun cărțile Bisericeşti.Un aspect foarte grav să spuneți că EL ŞI-A făcut intrarea în Ìerusalim pe-nserat.Aşadar era timp de zi(pe lumină),nu seară(pe-ntuneric). Şi Biblia adeverește acest lucru. 😏

  RăspundețiȘtergere
 5. Biblia nu e Dumnezeu insusi ..pot exista si erori ..si nu numai.
  Biblia e acea carticica care va deveni amara la Judecata ..prilej de poticnire .. mai ceva ca data trecuta in vremea lui Iisus.
  Bine vor zice unii dar in VT scrie ca Domnul va fi prilej de poticnire ca o piatra csre va rani grav pe cei care vor incerca sa o ridice..
  Exact ..Dumnezeu insusi ..tocmai asta nu se sesizeaza ..plus restul neclaritatilor incit Venirea Suverana sa fie confundata cu cine nu trebuie.. asa incit cei nealesi sa fie tinuti departe ca si data trecuta si sa se dea o lectie celor alesi care au inca nevoie de ea.
  Cineva insusi nu e vreun ipotetic fals Duh Sfint. Iar Domnia Sa nu ameninta ci doar avertizeaza parinteste. Dar parca te poti pune cu lumea.. .nu te poti ...doar daca declansezi urgia ..dar si asa vor zice inca unii ca urgia ar face curat doar in Israel iar in rest ar ajuta la instaurarea asteptatei dictaturi mondiale..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Orice cuvant modificat din Biblie e neadevarat, ce nu intelegeti.

   Ștergere
  2. Biblia a fost scrisa tot de oameni si modificate diverse pasaje de-a lungul timpului, in functie de interese...asta nu intelegi !

   Ștergere