vineri, 14 aprilie 2017

PROTESTE MARI LA SUD -. EST !


       Noapte de 13 - 14 Aprilie 2017,ora 2,05 !

                                         
                             Dragii mei,

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad in stanga mea, mai precis înspre Sud-Est,multime de oameni ca la cele mai mari Proteste.
Era noapte,iar o fortă nevazuta îmi arata ca sa privesc de sus in jos.
Iar ceea ce vedeam ,va pot spune dragilor , ca nu aveai unde sa arunci un ac, căci nu ar fi cazut jos ci pe capetele multimii de oameni.


Image result for PROTESTE IMAGINI..

Dragii mei, chiar daca asteptam INVIEREA DOMNULUI,din păcate vom auzi si de astfel de manifestatii care vor tulbura foarte, Sfanta Sarbatoare a Pastelui.
Dar cum nimic nu este intamplator,trebuie sa le primim pe toate si sa multumim pentru toate.
                             Cu dragoste,Maria.


 Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA




CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ...

https://plus.google.com/.../posts/EDkpmvpXtCn

Translate this page
1 day ago - CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ! CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !

28 de comentarii:

  1. Sebastian Ghita a fost capturat in Serbia la Belgrad ,o fi umbrela lui Putin,.Acum sa vedem;cine traieste,cine moare, cine ramine-n picioare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Circula pe internet o convocare in Piata Victoriei chiar in ziua de Pasti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Proteste sus.
      Proteste jos
      Da' la mijloc ... nimic, nimic ?

      Ștergere
  3. Da ,scindura fara nici o emotie apasa acum cu specialistii sai in emotii si pe pedala emotiilor religioase,nu mai au nici un pic de bunsimt.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca pentru unii procurorii le faceau reducere a pedepsei ca sa vorbeasca ,la Gita ii vor reduce pedeapasa ca sa taca,vor aplica tactica lui Iohanis;'pentru unii muma, pentru altii ciuma'.

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnul Iisus Hristos este viu,eu astept Venirea Lui !!! Si cred ca limba care se va vorbi va fi Aramaica. PASTI FERICIT!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Să sperăm că nu vor fi la noi astfel de mișcări .Dar nu este sigur mai ales după ce ne-a anunțat Ministresa Olgutza că vrea să introducă văcăritul și fumăritul .Au promis pielea ursului din pădure vă dăm dar vă luăm așa că ce ei pe mere dai pe pere.Am cam văzut de ce sunt capabili acești guvernanți.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sebastian Ghita v-a veni de la Belgrad doar cum si cind va vrea Putin,dar nu mai repede de un an,pina atunci i-si apara Pusculita si va face interviuri si stiri de ziare si TV.A procedat asa cum anticipam eu intr-un comentariu la disparitia lui,si-a gasit un nou stapin mai puternic, pe tatucul Putin care o sa ne tachineze prin asta,mai ales pe vechii lui stapini de la Bucuresti..Va urma o campanie de propaganda ruseasca tipica,un fel de nou razboi hibrid.Haraso.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si uite asa Romania v-a fi tot intre urmasii lui Ribbentrop si ai lui Molotov,cimp de propaganda intre Est si Vest, iar Sebastian Gita va fi un pion ,sau daca vreti mingea intre cele doua tabere.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu pricep pentru ce e vinovat Sebastian Ghita si dat in mare urmarire,afara de faptul ca poate n-a stiut bine tabla impartirii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai repede au hotarat proaspetii nostri dusmani, sarbii, ca prin trimiterea lui Ghita in tara slabesc si destabilizeaza un pic Romania.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria va spun cu durere in suflet ca mi-a murit sotul Bunul Dumnezeu la luat la el a scapat de toate durerile si s-a dus intr-o lume mai buna a fost un om bun. Ce sa zic e foarte greu dar cu ajutorul Bunului Dumnezeu cu dtsgoste si cu credinta trecem peste toate. Cu drag doamna Maria si sanatate.ř

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-na Masinca va fac sincere condoleante , cu siguranta ati facut tot ce a fost posibil crestineste . Sa va ajute D-zeu sa treceti peste marea durere .

      Ștergere
    2. Dumnezeu sa- l ierte pe sotul dvs. Condoleante !

      Ștergere
  12. Dna Maria dvs ce credeti ar putea ca SUA mâine sa atace Coreea de nord in urma testului nuclear?Tensiunile în zona sunt foarte mari liderul Nord coreean ar fi ordonat locuitorilor din Phenian sa părăsească orasul si sa se duca la tara ,pe campuri si in păduri ca sa stea cat mai departe de oras va urma o lovitura zilele astea cred va urma ceva dvs.dna.Maria ce mesaj ati mai primit? Coreea a anunțat ca războiul poate începe in orice moment.Este grav foarte grav.

    RăspundețiȘtergere
  13. CONDOILEANTE draga mea! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa/l odihneasca in pace,iar pe tine sa te intareasca sufleteste si trupeste.
    Te imbratisez cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna
    Maria va urez din tot sufletu meu
    Paste
    Fericit dumneavoastra si intregi famili sanatate

    RăspundețiȘtergere
  15. Dupa mine repatrierea lui Sebastian Ghita poate fi considerata ca o hirtie de turnesol care va arata stadiul relatiilor romano-sirbe dar si cele dintre Rusia si Uniunea Europeana.V-a fi interesant mai ales ca Romania a interzis trecerea unor avioane ale Rusiei catre Serbia atit in ani 90 cit si mai recent.

    RăspundețiȘtergere
  16. http://stirileprotv.ro/stiri/international/parada-militara-de-amploare-in-coreea-de-nord-armele-surpriza-scoase-in-strada-de-kim-jong-un-pentru-a-avertiza-sua.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu am inteles niciodata cum, in momente de tragedii in familie, unora le mai arde sa scrie pe retelele de socializare, ca sa-si 'impartaseasca' durerea cu altii...

    RăspundețiȘtergere
  18. De sfintele Pasti Becali a' spovedit 'DNA-ul pentru neacordarea zilelor libere de la pirnaie lui Borcea.Ai' nostrii 'frati' trebue sa nu uite sa citeasca 'spovedania' lui Sebastian Ghita facuta la 'fratii' nostri in panslavismul ortodox,o pot monitoriza de pe agentia rusa de stiri Sputnik.PASTE FERICIT

    RăspundețiȘtergere
  19. In republica Moldova Dodon cere inlocuirea in scoli a Istoriei romanilor,la noi dincoace de Prut inlocuirea s-a facut de mult,dar nu o sa auziti nici un protest de la Alogenul profesor Iohanis pentru ca lipsa hartii din suflet ii face pe romani usor de spulberat ca frunzele-n vint prin lumea larga,iar spiritualitatea romanesca mai greu de refacut national,caci nationalul e stilpul de rezistenta al statului Romania.

    RăspundețiȘtergere
  20. as zice proteste in Turcia pt ca nu toti au votat cu Erdogan asta e un fel de Stalin...

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai repede Erdogan merge pe linie islamica deci va fi un nou pasa turcesc,pina acum a distrus mostenirea kemalista,reintoarcere la basmale pentru femei ii va indeparta de Europa si de SUA pe tema Kurzilor si atuci find mai vulnerabili s-ar putea sa-i atace Putin dupa metoda sa de judocan- care consta in a ataca in momentul de dezechilibru.

    RăspundețiȘtergere
  22. Pentru 22 aprilie, s-au anuntat din nou proteste in P-ta Victoriei!!!

    https://www.dcnews.ro/pia-a-victoriei-protest-22-aprilie-cine-uita-nu-merita_540093.html

    RăspundețiȘtergere
  23. R Moldova a semnat prin Dodon si a primit statutul de observator la Uniunea Euroasiatica motiv pentru care a primit un avertisment de la UE.Venezuela continua seria nationalizarilor ,ultima fiind o fabrica a americanilor de la General Motors,deasemenea continua foametea si inflatia,reteta comunismului 'victorios'.

    RăspundețiȘtergere
  24. R Moldova a semnat prin Dodon si a primit statutul de observator la Uniunea Euroasiatica motiv pentru care a primit un avertisment de la UE.Venezuela continua seria nationalizarilor ,ultima fiind o fabrica a americanilor de la General Motors,deasemenea continua foametea si inflatia,reteta comunismului 'victorios'.

    RăspundețiȘtergere