duminică, 2 aprilie 2017

AMERICA VA DISTRUGE ROMÂNIA ???


                                     ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 


 xx                                   Noapte de 26 -27 Februarie 2017,ora 1,34 !

                                       Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas foarte puternic, care spune ceva cutremurător.
Iata ce spunea glasul:

                 "Urmează!
                America va distruge România !"

Dragii mei, am scris adeseori despre SUA si DEVESELU.
Am scris adeseori despre miliatrii americani si tancurile americane din România.
Eu stiu ca suntem în NATO,dar oare vecinii nostri ruşi,stau cu mâinile în sân, văzând cum si cât suntem de înarmaţi?
În mod indirect,prin depozitul de armament si prin soldatii americani de pe teritoriul ROMANIEI,SUA ne va distruge. Suntem in mare pericol, avînd in vedere că stam ca un mare junghi in coasta rusilor.
VLADIMIR PUTIN nu sta deloc degeaba; dar aceasta este o alta poveste adevarata.

Iata:

                     Noapte de 11 -12 Decembrie 2016,ora 0,45 !

                                  Dragii mei,

Si tot in aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior, vad dragilor, de parca as fi avut un ochi la ceafa,vad un oras mare la Sud - Est.
Eram undeva sus,si ca din Elicopter, priveam la orasul de jos,plin de case si blocuri, un oras normal, dar foarte mare ca intindere.
Brusc,un foc violent,cu flacari uriase, a cuprins ca intr-un cerc tot acel oras, de pe margine incepand.

 Image result for focul iadului..
Dragii mei, in acest moment aud si un glas care striga asa:
                     `` Vai! E un adevarat Iad!
Dar un alt glas,completeaza asa:
                         Iadul pe Pamant!,,
Dragilor, daca ar fi vorba despre Romania,ma gandesc numai la DEVESELU, pentru ca eu stiu ce am vazut, si despre care am scris aici pe blog.
Sa nu uitam acel MESAJ:
                              Fug oitele de la DEVESELU.
                                  sau:
                CRUCEA LUI HRISTOS,sa fie cu DEVESELU.
Dar se poate intampla orice, si in alta Tara.
Noua nu ne ramane decat, sa ne intarim in Credinta si sa avem Nadejde in BUNUL DUMNEZEU si -n MAICUTA DOMNULUI, ca ne va apara si ne va ocroti,atat pe noi, dar si pe Semenii nostri.
                                                    Cu dragoste,Maria.

P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar 
DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 


Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...



https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


P.S.
Nu pot sa spun decât:
DUMNEZEU si MĂICUŢA DOMNULUI,să fie cu noi ,cu poporul Său ales,căci avem mare nevoie de AJUTORUL DIVIN.



COD ROȘU DEVESELU !??? COD ROȘU DEVESELU ! ???

https://plus.google.com/.../posts/d9RpVT7VSHh

Translate this page
Aug 18, 2016 - COD ROȘU DEVESELU !??? COD ROȘU DEVESELU ! ???



Dumnezeu există - Mărturii.: DEVESELU ( SAU O PARTE DIN EL ) VA ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../deveselu-va-disparea-de-pe-fata.ht...


Translate this page
May 15, 2016 - Fug Oițele de la Deveselu !” Dragii mei, în acest caz putem spune că, Oițele sunt locuitorii din Deveselu. Populatia din DEVESELU, va fi ...

62 de comentarii:

  1. D-na Maria pe noi nu ne mai ajuta nici Maica Domnului si nici Iisus pentru ca suntem cea mai rea natie de pe fata pamîntului.Nu există un om mai prost,mai rau si mai fatarnic ca românul.Dacă le spui românilor ca odata cu intrarea in Nato ne-am semnat sentinta la moarte,te injura de nu te vezi.Dacă le spui celor din Deveselu că americanii le vor distruge intreaga zonă,nici nu vor sa audă.Pentru ei americanii sunt raiul pe pămint.Nu contează că le otraveste aerul in fiecare zi,nu contează că o i-au casele la vale,lor le-a băgat primarul în cap că vin americanii sa le cumpere produsele și îi vor umple de bani.Asa ca domnia și prostia se platesc întotdeauna.Stiu ca toate previziunile dvs de aici se vor implini și va fi cumplit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 30.000 de americani Nato vor fi aici in iulie pentru pregătiri de război deci ce poate fi decat ceea ce americanii isi doresc cel mai mult si anume război pe teritoriul nostru?Ce trebuie sa se întâmple se va intampla si totul cu acordul nostru pentru ca le permitem.Trebuie sa fim constienti ca timpul rămas pana la război nu mai e decat o chestiune de timp atât ne-a mai rămas din acest veac.

      Ștergere
    2. Am văzut 50 de ani cum e cu rusul așa ca lasa-ne ,nu înjur pe nimeni ,dar nu ne spune tu ca roșu e alb...

      Ștergere
    3. Din pacate asa este..Eu mi-am pierdut speranta ca ceva bine se v-a mai intampla in tara asta..Am ajuns asa din cauza prostiei si neputintei noastre..Nu mai vedem nu mai simtim..Suntem letargici,suntem pe moarte..Cred ca si D-zeu ne-a uitat..Si totul din cauza noastra am ajuns asa de rai..!!Cu timpul vom fii o tara pe cale de disparitie,ne-am vandut tara am tradat-o,nu mai avem nici o urma de nationalism,cultura noastra mare e si ea manipulata si transformata..Cum sa mai avem o speranta ca Bunul Nostru D-zeu isi v-a mai intoarce privirea asupra noastra?E din ce in ce mai rau...Tot ce aveam mai bun am distrus!!!Dau exemplu..cu Steaua..si cate si mai cate alte mari valori!!!!De catre noi..natia romana..Chiar cred ca Romania este o tara crestina,ca suntem protejati de Fecioara Maria dar cred ca e tarziu..D-zeu ne-a iertat de prea multe ori..acum e timpul uitarii..D-zeu ne-a uitat..Cu durere in suflet simt..

      Ștergere
    4. Sigur când ești într-o alianță îți asumă în mod evident riscul de a fi ținta Rusiei.În condițiile în care nu ești în nici o alianță ești în pericolul de a fi ocupată de ruși sau de a fi amenințată cu astfel de acțiuni de acest neam barbar care a ucis și deportat sute de mii de români a,violat sute de mii de românce,a distrus în lagăre și pușcării elita românească.A rupt din teritoriul românesc Basarabia,Bucovina,Herța,a furat tezaurul.Nu cred că rușii au curajul să atace o alianță cu populația de 800 milioane de locuitori și cu Pib-ul de câteva zeci de ori mai mare.Altfel nu se explică turbarea rușilor că nu mai pot amenința România cum au făcut sute de ani.Din partea mea cine îi iubește pe pe ruși au libertatea de a merge la tata Putin unde este cald și bine și se vor sătura repede de raiul rusesc.În rest sănătate bucurii și bomboane la copii

      Ștergere
    5. RUSI AU FOST FOARTE RAI !!! MAI BINE CU ALIANTA NATO!

      Ștergere
    6. Anonim 2 apr 22:32 nu trebuie să țipi la noi că am înțeles cît sunt ruși de răi și americanii de buni în viziunea ta.

      Ștergere
    7. Anonim 2 apr 15:55 dacă tot ai încheiat cu urarea:sănătate, bucurii și bomboane la copii te anunț că bomboanele sunt asigurate de americani de pe culturile lor de canabis din Afganistan,unde sunt stăpîni.Sunt foarte generoși,tot ei le aprovizionează și pe vedetele de la Hollywood,Madonna, Lady Gaga,Britney Spears etc.Nu degeaba s-a oferit Madonna să le facă sex oral tuturor bărbaților,care o votează pe Hillary, drogurile își făcuse bine efectul.Trăiască armata SUA. Copii romănilor vor avea un viitor bun și strălucit sub influența americanilor.Peste cîtiva ani fiul românului va intra pe ușă cu un bărbat de mînă și le va spune părințilot,noi ne iubim și vrem să ne căsătorim,iar părinții vor răspunde OK în stil american că tot e la modă să vorbim engleza și să aruncăm româna la coșul de gunoi.De ce sa-și mai boteze românii copii cu un singur nume românesc cînd pot alege sa-i pună vreo 3 toate străine.De ce să mai țină românul sărbătorile creștine cînd au Valentine”s day și Halloween.Dar de ce să respecte romănul tradițiile creștine cînd e la modă să ieși în stradă și să te bați cu perne pînă faci covor de fulgi pe asfalt. Vai cîte minunăți avem de învățat de la americani și ce cultură vastă vor avea copii românilor peste cîțiva ani. Să ne aliniem cît mai urgent la aceste valori că altfel suntem pierduți și demodați.Toți bărbații sa-și pună cercei în urechi,să-și umple corpul de tatuaje și sa se îmbrace cu blugii tăiați și mulați pe picior că așa e moda în occident. Hai spor la treabă că la americani timpul costă bani.DS

      Ștergere
  2. E tarziu...doar pentru rugaciune,nu! Dumnezeule mare,tie ne-ncredintam,faca-se voia Ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta vizuune nu se va adeverii. Americanii nu se vor atinge de Romania.

      Ștergere
    2. Anonim2 aprilie 2017, 21:26, s-au atins deja,prin Oculta Mondiala.

      Ștergere
  3. E tarziu...doar pentru rugaciune,nu! Dumnezeule mare,tie ne-ncredintam,faca-se voia Ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Deveselu este o mică comună, nu un oraș mare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bolsevicii au distrus Romania si au omorit sute de mii de romani in lagare si inchisori.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 03.12 ai cea mai mare dreptate în ceea ce privește nația asta.Orce ai face să le deschizi ochii tot ca berbecii se duc și se bușesc cu,capul în gard.Eu mă străduiesc să le explic de nenorocirile aduse de americani cu DÎRA MORȚII,ei nu că dîra e de la motoare.Și mai au un stil de a contrazice de să pari tu sărit de pe fix și ei sun deștepții.Mulți dintre românașii noștrii chiar merită soarta mortală adusă de americani aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 2 apr 13:15 ai dreptate și eu am vorbit aici de dîrele mortii-chemtrails,care sunt dîre/urme chimice,dar oamenii le confundă cu contrails,care sunt dîre/urme lăsate de condens. Contrails-urile sunt dîre de condensare lăsate în urmă de avioanele de pasageri,care dispar în cîteva minute de pe cer, iar chemtrails-urile sunt dîre ale morții pentru că sunt substanțe chimice lăsate în urmă de avioanele militare,care persistă cîteva ore pînă ajung să se depună pe sol.Tocmai de aceea culturile au de suferit,iar oamenii sunt din ce în ce mai bolnavi în ultimul timp.Voi posta aici un link pentru toți cei interesați,veți afla lucruri înfiorătoare cine se află în spatele acestui GENOCID PLANETAR.Vizionare plăcută.DS

      Ștergere
    2. http://geea2012.blogspot.ro/2013/12/chemtrails-direle-mortii-si-in-romania.html

      Ștergere
    3. Anonim 13:15 pe langa dara mortii Mai este si acel accelerator de particule de la cern.Au declansat ceva rau si acum vai de sufletul nostru ca demonii asi fac de cap in toata lumea.De aia nu Mai merg lucrurile bine in nici un fel.Experimentul cern a schimbat lumea in rau.Numai Dumneseu este scaparea noastra.Observ o mare schimbare in lume dar nu in bine .Poate altii nu cred ce spun dar este grav ce se intampla acum pe pamant.Fiti binecuvantati.

      Ștergere
    4. Ce-mi place mie la darele astea, este ca ele persista numai daca nu bate vantul, cand bate dispar instant...poate si raspunzi 13 15 !

      Ștergere
    5. Anonim 2 apr 19:08 pînă îti răspunde anonim 13:15 te rog să vizionezi ce am postat eu la ora 17.20 pe 2 apr.și vei găsi acolo toate răspunsurile.Indiferent că bate vîntul sau nu, aceste substanțe toxice mai devreme sau mai tîrziu ajung pe sol.Odată ce au fost pulverizate din avion,răul a fost făcut și nu mai are importanță în cît timp ajung pe sol.DS

      Ștergere
  7. Da România o să fie distrusă de americani,și distrusă în așa fel încît nu o să ne mai putem redresa niciodată.România va fi ca Siria RASĂ DE PE FAȚA PĂMÎNTULUI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 2 apr 13:18/13:22 aveți dreptate,dar după cum se vede dacă le spui unora aceste lucruri sar la gîtul tău și te acuză că ești de parte rușilor.Nu înțeleg de ce trebuie să fim neapărat de partea cuiva,cînd preocuparea noastră ar trebui să fie doar România.Un patriot adevărat trebuie să i-a în calcul ce e mai bine pentru țara lui,nu pentru străini.DS

      Ștergere
  8. Da !aveți dreptate.Am aceleiași părere cu o adăugare,aceeași este si uniunea.Ascultând predici de suflet de la sf.părinți.Asta uniune este o hidra mai mare.Cu știință a luat totul ,vezi doamne ptr.intrare in uniune ,altfel nu aveam biletul de intrare in uniunea spurcata.Toți sunt la fel,mie mila de ce o sa se întâmple cu tarile lor,dar oricum, făgașe voia Bunului Dumnezeu! Oricum o merita ptr.nelegiuirile făcute,iar noi romani ptr.lenea in credință!.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu trebuie sa facem propaganda rusa , prin comentari care nu sunt corecte .
    In toata istoria noastra ,am avut de suferit din cauza cotropitorilor rusi ! Tara noastra este mai mica din cauza acestori barbari, deoarece ne-au fost anexate teritorii , ca Basarabia ,Bucovina etc. Nu are rost sa mai amintesc de Tezaurul furat si de Insula Serpilor cedata Urss-ului.
    Cine este cotropitorul ,dusmanul Romaniei : cel care vrea sa ne cucereasca , precum a facut Stalin , sau cel care vrea sa ne ajute , America si NATO , cu armament si tehnica militara?
    Oricum , rusii ar gasi orice pretext ca sa ne cucereasca , chiar daca nu ar exista Deveselul , dupa modelul Crimeea.
    Se intorc in mormant stramosii ucisi sau siluiti de Armata Rosie , daca ar auzi ,cate minciuni se pot spune despre rusi si ca unii isi doresc revenirea lor pe teritoriul Romaniei !
    Sa ne fereasca Domnul. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Continua sa aberezi in somn,13:23 ca plata vind...

      Ștergere
  10. Foarte bine ! Cu cat se va intampla acest lucru mai repede,cu atat va fi mai bine. Am vrut NATO si inca mai vrem in continuare, meritam din plin distrugerea tari. Salvarea e una singura ce poate veni de la Mama RUSIA, dar nici rusii nu vor sa salveze de la peire o natie de primitivi salbatici. Restul sunt doar sperante de adormit prostimea. Otilia

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca v-a fi conflict cu rusii,e bine sa fim intariti de americani,Rusia daca ataca va cauta ca orice atacator punctul cel mai slab si usor de invins,daca sintem mai tari precis nu va fi la noi decit ca diversiune pentru o actiune in nord prin Ungaria,marea Baltica sau ambele.,Dar probabil nu inainte de a acapara cit mai mult din Ucraina care e si un mare rezervor de populatie slava,dar si un teatru tampon cu vestul chiar pentru un conflit,Soarta Ucrainei se anunta tragica.

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca va aduceti aminte ca eu am scris un comentariu sa nu uitati de america si rusia si cineva dupa bloc spunea ca bag spaima in oameni

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim 2 apr 13:23 nu face nimeni propagandă rusă,dar trebuie să recunoaștem că Romania a făcut multe greșeli și nu a făcut nici un demers pentru a recupera TEZAURUL.Într-un interviu Vladimir Putin spune că a rămas surprins cînd la o întîlnire pe care a avut-o cu Traian Băsescu,acesta nu a deschis deloc acest subiect.Atunci mă întreb cine e de vină că Președintele nu a făcut demersuri pentru țara lui,e de vină tot Putin? Cine e de vină că Ministrul de externe Răzvan Ungureanu a cedat ungurilor moștenirea Gojdu?Cine e de vină că din 1989 și pînă acum ne-au condus numai trădători de țară,care se aflau pe ștatele de plată ale Serviciilor Secrete Internaționale? Cine e de vină că tinerii sunt manipulați să iasă în stradă să susțină securitatea și pe Koveși,in loc să iasă pentru tăierea ilegală a pădurilor? Oare v-a avea cineva vreun răspuns la aceste întrebări,oare ne vom recunoaște vreodată vina.Romănia a trăit în PACE atîția ani și nu a fost amenințată de nimeni,dar s-a dorit să ni se inducă această stare,doar pentru a trăi în teroare și a deveni vulnerabili.Asta vor străinii de la noi să devenim dependenți de ei, să fim o țară de consum,să nu mai producem nimic și să ne exploateze ei toate resursele.Lipsa noastră de gîndire și de PATRIOTISM a făcut ca toate aceste lucruri să se întîmple.Oare unde să căutăm vina?DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putem sa gasim greseli , sau tradari , in politica actuala romaneasca , dar nu avem voie sa ne tradam inaintasii si sa ii invitam pe rusi la noi ! Rusii ne vor desfiinta ca stat .

      Ștergere
    2. Mihaela la cine te-ai referit că a punctat bine că nu ai specificat?DS

      Ștergere
    3. Pentru toți cei care sunteți obsedați de ruși vă rog să luați în calcul că dacă aveau rușii de gînd să ne ocupe o făceau chiar atunci după 1989 cînd nu eram în Nato și UE. Încercați să gîndiți logic și nu vă mai lăsați mințiți de americani și de Oculta Mondială,care sunt specialiști în diversiune și manipularea populației în masă.DS

      Ștergere
    4. He,he deci te bazezi pe " cuvantul" lui Putin ca sa il acuzi pe Basescu ca nu este patriot ?!
      Gojdu a fost o moneda de schimb ,pt. ca ungurii sunt uniti si au facut o politica inteligenta, nu ca noi ,cu Dragnev care se crede stapan pe tara si ne vinde evreilor.Halal logica in argumentele tale DS.

      Ștergere
    5. In 1989 rusii nu erau in stare sa ocupe pe nimeni! Tocmai erau in faliment ca tara , iar URSS s-a desfiintat .Dimpotriva Iliescu a ratat voit o buna ocazie de unire cu Moldova .
      Argumente fara logica si propaganda ruseasca .Mai incearca...,poate poate reusesti sa ne induci o iubire fara margini pt. cotropitorii rusi.

      Ștergere
  14. DS, Basescu si toti romanii au cerut de multe ori tezaurul fara nici un succes, pentru ca rusii l-au folosit si il folosesc pentru santajul Romaniei,iar tradatorii Romaniei de dupa 1990,Iliescu ,Militaru etc au fost instalati si sustinuti direct pina in 1991 de cei 30ooo de rusi care au intervenit si ramas in Romania impreuna cu cozile de topor romanesti vindute rusilor,care i-au gazduit aproape doi ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun eu te înteleg că postezi acum sub anonimat și știu că ai mare boală pe ruși,dar vreau să văd și eu o filmare,care să dovedească că Băsescu sau vreun ministru de externe a cerut rușilor să ne înapoieze TEZAURUL,care a fost lăsat la ei de bunăvoie să ne înțelegem.Îti spun eu NICIODATĂ nimeni nu l-a revendicat pentru că toți sunt niște lași și niște trădători. Romănia nu a avut și nici nu v-a avea vreodată un președinte adevărat și patriot,care să lupte pentru bogățiile și valorile țării.Nu are rost să-l vezi acum pe Băsescu înger și pe Iliescu demon pentru că sunt la fel de nocivi și de trădători ca și Iohannis,care a vîndut pădurile austriecilor. Dacă nu știai și pădurile fac parte din patrimoniu țării și trebuie să le apărăm,să le păstrăm,nu să le tăiem.Indiferent cine va veni la putere nimic nu se va schimba pentru că toată țara este în letargie și lumea nu iese în stradă decît la comanda securiștilor.Se pare că romănului îi place așa și s-a învățat cu securitatea,precum cîinele cu lanțul.Nu cred că mai e vreun secret că Iohannis și Kovesi sunt în slujba unor Servicii Secrete Internaționale și au semnat protocol pe cel puțin 10 ani cu drept de prelungire.Așa că romănii au ales de pe acum viitorul copiilor lor și asta s-a văzut la mitingul de susținere al acestor personaje.În concluzie nu are rost să ne mai plîngem soarta,atîta vreme cît românii au ales cu bună știință în ce direcție să meargă.Ce să facem noi cu bogățiile lăsate de Dumnezeu,la ce ne trebuie patriotism,de ce să mai ne formăm o familie cînd e la modă homosexualitatea,ce să mai căutăm noi la Biserică cînd cluburile așteaptă tinerii să facă prezența? Noi suntem niște demodați în ochii unora și atunci ce rost are să luptăm cu morile de vînt,atîta vreme cît tinerii au altă gîndire și își doresc altceva.Așa că dormiți liniștiti,securitatea lucrează pentru voi.Și să revin la subiect,dacă vroiau rușii să ne invadeze o făceau atunci cînd nu eram în Nato și cînd țara era în derivă după 1989.Așa că astea sunt doar gogoșile americanilor sa-și justifice ei prezența în țara noastră și să ne exfolieze resursele.Dacă cineva vrea să distrugă o țară,nu trebuie să facă nimic,decît să intre în Nato și UE,iar rezultatul este garantat.Norocul englezilor că ei s-au trezit la timp și au făcut Brexit.DS

      Ștergere
    2. Da , ce sa zic, vechea placa a propagandei ruse : rusii sunt niste mielusei(cu arme atomice) , iar UE si NATO niste demoni .Traiasca tov. Stalin ...;)
      Am vazut ce pot face mieluseii tai de rusi ,in Crimeea , unde au doborat un avion de pasageri si in Siria unde au nenorocit o tara. DS

      Ștergere
    3. Si cine va apara padurile ,cine ii va reeduca pe homosexuali , cine va responsabiliza clasa politica ...Putin ?! Rusii sunt numai dupa cotropit si furat.
      UE a ridicat nivelul de trai al romanilor ,fata de tarile din CSI ...,asa ca nu tine vrajeala.Ce ofera rusia ,fata de UE si NATO ? Nimic.
      Bai da umblii numai cu goange mai tavarase DS

      Ștergere
    4. Si daca vin rusii ei nu or sa ne exploateze resursele ? Or sa ne creasca nivelul de trai ca in Moldova ? Saracutii de rusi ei nu au servicii secrete ,precum kgb-ul ? Rusii nu ne-au dat Tezaurul pt. ca " tradatorii" de politicieni romani nu l-au cerut...
      Numai baliverne rusesti indrugi ,mai DS.

      Ștergere
    5. Rusii daca erau cinstiti ar fi trebuit sa ne retrocedeze Tezaurul si teritoriile furate. Restul sunt interpretari false, ale istoriei.
      Pashol

      Ștergere
    6. Prietene de ce nu mergi tu la ruși că tot ne plictisești cu propaganda ta.Este clar rușii ,,este,, minunați iar americanii sunt niște nenorociși.Vrei la ruși sau mai bine la coreeni de nord du-te frate.Crezi că plânge cineva după tine.Rușii sunt niște barbari dar pe tine nu te interesează .Eu știu că nici americanii nu sunt sfinți dar în lipsa de alți aliași ei sunt cea mai puternică națiune din lume.Vrei rob la ruși este problema ta.

      Ștergere
    7. Pentru Crăciun și toți lașii,care postează mesaje în anonimat vă spun că nu mă interesează nici rușii,nici americanii,dar trebuie să gîndiți logic,ridicați-vă ceața de pe ochi.DS

      Ștergere
  15. Cum sa fie in alta tara cand clar si spus ca ai auzit Romania!!!!! hai ca exagerezi!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. DACA ROMANIA VA FI RASA DE PE FATA PAMANTULUI---CUM SA MAI DEVINA TARA SFANTA SI GRADINA MAICII DOMNULUI?--e de neinteles D-NA MARIA ! asadar vom ramane cativa sau deloc--oricum daca va fi razboi ne va afecta si pe noi iar daca e sa fie cutremurul mare inainte va fi jale mare--DUMNEZEU FIE CU NOI SI MAICA DOMNULUI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu va proteja pe totii credinciosi precum Noe,Lott...Credinta Tare si fara frica.cine va muri pentru mine sau pentru Numele Meu acela va trai""IISUS" ESTE TIMPUL CERNEREI.

      Ștergere
  17. Sa nu uitam ca rusii sint destul de lasi ei nu ataca decit pe cei care nu sint in stare sa se apere,nu pot ,nu vor sau sint paralizati de frica unei armate a unui stat imperialist Rus asezat pe doua continente.Cum a fost in Georgia sau Ucraina dar cum a patit si Romania in 1940 cind a cedat teritorii fara lupta dupa ce anterior nu a ajutat Polonia.

    RăspundețiȘtergere
  18. DS cit despre NATO si UE au fost singurele noastre alternative ca sa nu fim in situatia Ucrainei si in plus ne mai ofera si sansa reintregirii cu Basarabia ,sansa pe care Rusia ne-a fluturat-o pe la nas doar in gluma mai mult pentru santaj,In rest ai si dreptate, tarile isi apara interesele dar pina la tine nu am prea cunoscut romani care sa-i apere pe rusi.Bulgarii si Ucrainienii care sint tot slavi ca si rusii,cu toate acestea nu-i iubesc pe rusi si se lupta de zeci de ani sa intre in NATO si UE,din pacate pentru ucrainieni la samitul NATO dela Bucuresti care a fost prin 2oo8 cuvintul lui Putin a fost mai greu ca al ucrainienilor si s-a vazut care a fost rezultatul prin anexarile din Ucraina.Cei care au calatorit in Ucraina au facut comparatii intre Ucraina si Romania si sint pe deparete in favoarea noastra si a UE,deci alegerea a fost cea mai buna si asta o dovedeste situatia concreta din aceste tari nu mai este vorba de o parere..

    RăspundețiȘtergere
  19. Atentat cu o bomba a explodat la metrou la Sankt Peterersburg in timp ce Putin era in oras se intilnea cu presedintele din Belarus,alta bomba a fost dezamorsata dupa, dar inainte de a exploda,.Uite aici DS, rusii ne-au dat lectie oprind si evacuind urgent toata reteaua de metrou,s-ar parea ca avem si lucruri comune de aparat cu rusii,care sa ne apropie.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cit despre homosexuali ,problema e in creier ca si la autisti ,nu de EDUCATIE,deci e un lucru natural dar si in crestere din cauze tot naturale,casatorii tirzii ,chimicalele din alimentatie in perioada de sarcina.Va trebui sa invatam de la tarile mai civilizate care au legalizat relatia lor, sa-i acceptam ,NU PUTEM FI MAI CATOLICI precum Papa de la Roma,care i-a acceptat si sa fim mai toleranti desi ne e mai greu pentru inapoiati ca noi abia iesiti din totalitarismul primitiv al comunei primitivo- comuniste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim3 aprilie 2017, 18:32
      Doamne fereste pentru propaganda pe care o faceti homosexualilor!!! lup in piele de oaie!!
      nu degeaba s-au strans atatea semnaturi pentru modificarea constitutiei privitor la familie si casatorie!!!
      Neluta

      Ștergere
    2. Neluța nu sțiu dacă vezi și tu ce văd eu,dar constat cu tristețe că România a devenit o țară de homosexuali și sunt mulți adepti pe aici,care îi susțin.Să ne ferească Dumnezeu de aceste minți bolnave.DS

      Ștergere
  21. pt 03 apr 18.32--homosexuali au existat din vechi timpuri-sa vedem SODOMA SI GOMORA din biblie--atunci oamenii nu aveau chimicale in alimente nuu?prolbema se pune in alt fel--acesti oameni dereglati nu trebuie sa faca prozeliti --pt copii nu sunt un exemplu de viata de aceea copii invata de mici sa-si caute alte preocupari pt varsta lor--si uite asa se distrug vieti-- ca sa nu spunem de adoptari de copii in cuplurile de homo -ce exemplu de viata normala vor avea--de ce a lasat Dumnezeu barbat si femeie--nu pt a procrea? sa lasam si sa ne ajute DOMNUL sa fim credinciosi pace tie

    RăspundețiȘtergere
  22. Homosexualii nu sint o secta sa faca prozeliti

    RăspundețiȘtergere
  23. in ascuns fac tot ce vor--isi intind tentaculele precum o caracatita DOAMNE CE-O FI IN OLANDA CAD HOMO FAC PARADE DESUCHEATE?!oricum nu sunt secte dar e oribil sa vezi doi barbati ca se tin se mana si se saruta--ca in alte conditii Dumnezeu sa-i ierte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 6 apr 23:29 se pare că românii vor să i-a tot ce e mai rău din occident.La ceva mai bun nu s-ar adapta așa ușor.DS

      Ștergere
    2. DS vad ca sunteti inca activa pe blog, si fb, eu nu mai am atata timp..
      Doamne ajuta
      Neluta

      Ștergere
  24. Da DS, dar tot mai rau cu Davai ceas.

    RăspundețiȘtergere
  25. Jocul 'Balena Albastra' venit de la rusi,poate fi si un test folosit pentru adolescenti si pentru indoctrinare si executia oarba a unor ordine criminale.Qui prodest.

    RăspundețiȘtergere
  26. Rusia ar putea sa ne atraga cu uriasul ei salar mediu de 110 ero pe cap de locuitor adica sub orice limita in Romania,sub 500 lei.

    RăspundețiȘtergere
  27. Mircea Geoana pe B1 tv a spus ca pentru campania electorala prezidentiala din SUA,Rusia a lucrat cu 100 de oameni si robotii cibernetici.

    RăspundețiȘtergere
  28. Pardon, am scris gresit ,Geoana spunea de 1000 de oameni si roboti cibernetici,si asta ce e nu e un razboi neconventional sau preambulul unui razboi mai mare in excaladare.

    RăspundețiȘtergere