marți, 4 aprilie 2017

S - A ADEVERIT A DOUA ZI ! IARNA A REVENIT LA RÂNCA - GORJ !

                                             Dragii mei,

Scriam ieri un articol cu titlul:

Dumnezeu există - Mărturii.: VINE IARNA DIN NOU !

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/04/vine-iarna-din-nou.html

Translate this page
19 hours ago - VINE IARNA DIN NOU ! 3 Aprilie 2017 ora 10,23 dimineata ! Dragii mei, Astazi dimineata in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe ...

Şi iata dragilor ,cum a revenit iarna în Statiunea Rânca 

- Gorj:



Gorj: Ninge la Rânca • GAZETA de SUD

www.gds.ro › Dolj

Translate this page
Ninsorile au revenit în staţiunea montană Rânca. Drumarii acţionează, la această oră, cu trei utilaje ...GorjNinge la Rânca. Dolj. acum 3 ore. WhatsApp Image ...
You've visited this page 3 times. Last visit: 4/4/17

Ninge la Ranca, in Gorj - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=NcZFRz_w-KY
41 mins ago - Uploaded by Digi24 Craiova
Ninge la Ranca, in Gorj. Digi24 Craiova. SubscribeSubscribedUnsubscribe 7272. Loading ...


Iata si articolul meu de ieri,mai pe larg:


                         3 Aprilie 2017 ora 10,23 dimineata !

                                           Dragii mei, 

Astazi dimineata in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor de parca as fi avut un al treilea ochi in crestetul capului,văd un Cer usor cetoş de ziuă, din care ,a inceput sa cadă fulgii de zăpada precum cade ploaia torentiala,sau, precum cade chiar zăpada la Crăciun.
Image result for ninsori imaginiImage result for ninsori imaginiImage result for ninsori imaginiImage result for ninsori imaginiImage result for ninsori imagini..

Asadar dragii mei, chiar daca suntem in plina Primavara, vom auzi ca a venit iarna peste copacii si florile inflorite. Unde anume si cand exact,eu nu stiu a va spune.
Dar DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI pe toate le oranduieste, în timpul si locul stabilit de El.
Sigur că nu este o bucurie aceasta veste,dar din nefericire, si aceasta se va adeveri.
Dragii mei, atunci cand vom da dovada de mai multa si fierbinte Credinta, atunci cand vom deveni mai buni si mai milostivi, cu siguranta ca si BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI, Îşi vor intoarce din nou Faţa Sa catre noi Fiii Sai.
                                              Cu dragoste,Maria.





23 de comentarii:

  1. Doamna Maria scrie si iñ sfanta scriptura ca vom cunoaste vara dupa frunza.Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a ne fereasca, poate nu am ajuns inca. E pacat ca au inflorit pomii. Acu ce o vrea bunul Dumnezeu. Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Ranca , este zona de munte ?

    RăspundețiȘtergere
  3. de atentatul din Rusia ,nu stie nimeni,nimic?

    RăspundețiȘtergere
  4. Zăpada măsoară pe Transalpina chiar şi patru metri, iar drumul este acoperit chiar şi cu gheaţă, pentru că noaptea este foarte frig :

    https://www.antena3.ro/actualitate/locale/imagini-de-senzatie-pe-transalpina-in-aprilie-a-nins-masiv-iar-zapada-ajunge-si-la-patru-metri-406858.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga cultura 'generala', pt. ca te iubesc asa de mult, iti aud strigatul de durere...

    RăspundețiȘtergere
  6. Arentatul din Rusia facut de un tinar din Kirgistan se atribue interventiei Rusiei in Siria,a fi de factura ISIS,dar e inca devreme,primul suspect era un preot care s-a prezentat la politie si a fost exclus.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde?Cand? La noi....?!

      Ștergere
    2. 22si43, doar astfel de mesaje mai poti sa emiti, in incercarea de a nu fi recunoscuta ?
      De ce nu te ocupi de ce spuneai ca stii tu mai bine, manuitul mistriei, pt. ca te da de gol, mai, lipsa chiar si a scolii elementare. Chiar si pt. un asemenea mesaj voit ‘deraiat’, intervalul corect ar fi fost: -60 si -50 ! De punctuatie, nu mai vorbesc, dar asta oricum nu conteaza cand pui ciment pe caramizi…Pana si smecherii au o minima doza de inteligenta, mai !

      Ștergere
    3. Da da la NOiiiiiiiiii

      Ștergere
    4. Anonim5 aprilie 2017, 19:00,lipsa unei activitati constructive te face sa ai probleme psihice .Ai grija ,la cate probleme ai s-ar putea sa ajungi la un spital de specialitate,referitor la activitatile paranoice pe care le posedati cu siguranta nu sunteti inca sub tratament .

      Ștergere
    5. Mariaaaa este imposibil sa nu observi probleme de ordin medical pe care le are peroana de la 19:00 ( citeste mesajele scrise de el... vezi mesajele trimise tie cu observatii si doleantele lui... vezi mesajele adresate unei doamne pe nume ramona... o jigneste in ultimul hal... vezi mesajele adresate lui crestin ortodox... vezi mesajele adresate lui 'romina'... vezi mesajele adresate altor anonimi). Aceste persoane neaga cu vehementa boala.

      Ștergere
    6. 22:14, inteleg ca esti frustrata si nervoasa pt. ca 'gazda', cum ii spui tu, ti-a sters postarea obraznica !
      Drept razbunare, pt. ca am atentionat-o prin mesajul meu, dar si pt. ca nu poti sa-ti faci’ jocurile’ din cauza mea, imi spui ca eu am “probleme psihice” ?
      Imi pare rau pt. tine, dar din mesajul tau rezulta contrariul….
      Iar in ceea ce ma priveste, am ‘doar’ un al saselea simt mai dezvoltat (12:04 si 20:54 esti tot tu).

      Ștergere
    7. "Al șaselea simt " zici ?
      Pe bune ?! De fapt, nu de mult erai în acord cu cele scrise de RP. Înțeleg ca și TU îmbrățișezi aceeasi orientare ca a RP. Nu văd nimic ortodox la tine.
      Bun, sa revenim la 'al șaselea simt'. Am sa te dezamăgesc : toți simțim reacțiile sistemului nervos.
      Deci nu ești diferit de noi ceilalți.
      Eu te "vad" ca o persoana slaba, chiar sensibila la exterior. Foarte exigenta în privința alimentației. Ești dificila ca persoana. Prietenii îi numeri pe mana stânga.
      Mana dreapta are ceva.
      Cam atât despre "al șaselea simt".

      Ștergere

    8. Exact ce spuneam: dupa ce ti-a sters ‘gazda’ (!) mesajul prin care o ironizai, ti-ai postat toate obsesiile care te chinuie (la 22:34/5 apr.si la 06:35/06.apr.) si pt. care nu-ti mai ajunge nici propriul blog ! Ti-am evitat numele, dar singura te-ai identificat, chiar daca numele tau pe acest blog nu te-a onorat niciodata (istoricul postarilor sta dovada reala scrisa), ca sa nu mai vorbesc ca te asociezi cu ‘personaje’ tot asemenea tie, ca limbaj si nu numai ! Apropo…nu-i suficient sa te ‘autointitulezi’ “doamna”, ci sa demonstrezi acest lucru !
      Replica, cu care subconstientul tau este mai mult decat familiarizat, respectiv: "Aceste persoane neaga cu vehementa boala" (?!?), i-ai atribuit-o si d-nei Maria, asa ca nu ma mir ca mi-o adresezi si mie, tu fiind o cunoscatoare in ‘domeniu’ ! La cate jigniri am suportat din partea ta doar pt. ca nu o ‘inghiti’ pe ‘gazda’, una in plus ma lasa rece, avand in vedere din partea cui vine, dar in comparatie cu mine, care stiu destule despre tine, tu chiar nu stii absolut nimic in ceea ce ma priveste: faci doar supozitii halucinante, generate de frustrari reprimate...

      Ștergere
    9. Presupui gresit an.21:29. Nici macar nu ai capacitatea de a realiza ca nu conversezi cu Ramona P. Nu meriti atentia nimanui.
      Interesant ca, pe acest blog, esti obsedat de a da raspunsuri arogante.
      Cand vine vorba de a face un gest umanitar esti absent.
      Primul post... Ajutor umanitar... Ce zici , te bagi ?

      Banuiesc ca nu te intereseaza!

      Ștergere
    10. Anonim6 aprilie 2017, 21:29,ce inseamna " frustrat" ? Defineste ce crezi tu ca inseamna acest cuvant . Multumesc !

      Ștergere
  8. Încă o data ce a spus Dna Gheorghiu s-a întâmplat.Unde sunt cei care contestă mesajele ?Cu siguranță au înțeles că doamna nu spune de la ea ce spune.
    https://www.realitatea.net/iarna-s-a-intors-in-romania-zapada-de-aproape-10-centimetri_2050140.html?utm_source=Cub-Homepage&utm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar putin mai sus: 22:43, o mare 'admiratoare' a d-nei Gheorghiu !

      Ștergere
    2. 12:51 iarna este inca la noi la munte. Nici nu a venit primavara ca la campie. Nimic nu este verde aici. Noi inca facem focul pentru a avea caldura. Deci ce s-a intors? Plovarul pe dos? Daca ningea la campie era jale dara asa ... Chiar nu intelegi?

      Ștergere