luni, 3 aprilie 2017

ACCIDENT SAU ATENTAT TERORIST ? CENTRALA NUCLEARA IN PERICOL !

                                                       3 Aprilie 2017,ora 11,00 ! 

                                                   Dragii mei, 

Astazi la pranz, în timp ce mă jucam cu nepotica de nici 3 anisori, vad dragilor înspre Sud o constructie precum acelea de la Centralele Nucleare.
                                                       


Image result for CENTRALE NUCLEAREImage result for CENTRALE NUCLEARE..

Vedeam dragilor un Cer rosu ca de foc, iar norii deveniseră rosii precum fierul inrosit in foc.
Din primul Reactor dragilor, din cel din dreapta, iesea un fum alb si subtire,iar din cel din stanga nu iesea niciun fum.
Cerul de deasupra celor două Reactoare era rosu ca de foc, iar mai la distanta, Cerul era de noapte albatsra.
Numai deasupra acestei Centrale Nucleare ,Cerul era de foc.
Prieteni dragi, am scris adeseori despre Centrale Nucleare care sunt in mare pericol. 
Trebuie sa nadajduim că ,vor fi descoperiti la timp cei care ar incerca sa provoace un asemenea dezastru pentru omenire.
DOAMNE  FERESTE si de un accident nuclear ,un accident neprevazut.
DOAMNE  AJUTA sa fie totul bine, pace si liniste intre popoare.
                                         Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. mare pericol cu aceste centrale atomice!--nici una nu este sigura--toate la un loc ar produce distrugerea totala a pamantului--DOAMNE APARA-NE CEI INCONSTIENTI

    RăspundețiȘtergere
  2. Este vorba de Franta . Acolo sunt mari probleme la centralele nucleare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici atentat, nici accident! Doar neglijenta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca va fi in Belgistan.
    Acolo majoritatea angajatilor celor 6 centrale nucleare sunt araboi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria asta ați spus mai demult,cam prin februarie la sf.,poate de accea a revenit viziunea ca se va întâmpla cat de repede!

    RăspundețiȘtergere
  6. Țara din Europa care a CAPITULAT în fața lui ALLAH


    Islamizarea Marii Britanii continuă în ritm galopant, în ciuda Brexitului. Strategia este simplă: Islamul ocupă mai întâi marile orașe.
    „Londra este mai islamică decât multe țări musulmane la un loc”, afirmă Maulana Syed Raza Rizzvi, un proeminent cleric șiit, născut în Pakistan, care a studiat în Iran și care susține că se simte „mai islamic” în Marea Britanie decât în altă țări, datorită libertății de credință și multiculturalismului.

    Acum zece ani, ziarista Melanie Philips a iscat un mare scandal cu cartea sa, intitulată Londonistan. A fost acuzată că este nazistă. De atunci, islamizarea Marii Britanii a mers într-un ritm galopant.

    Mai reținut, Wole Soyinka, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură, numea Marea Britanie o „cloacă pentru islamiști”.


    „Teroriștii nu pot suporta multiculturalismul de la Londra”, declara primarul musulman al orașului, Sadiq Khan, după recentul atac terorist de la Westminster.

    Adevărul este exact invers, arată o analiză a Gatestone Institute: multiculturaliștii britanici sunt cei care alimentează fundamentalismul islamic.

    Londonistan, cu cele 423 de noi moschei ale sale, este construit pe ruinele creștinătății engleze.


    Hyatt United Church a fost cumpărată de comunitatea egipteană pentru a fi transformată în moschee.
    St. Peter’s Church a fost transformată în moscheea Medina.
    Moscheea Brick Lane a fost construită pe locul unei foste biserici metodiste.

    Dar nu numai clădirile se convertesc, ci și oamenii.
    Numărul convertiților la Islam s-a dublat, adesea ei aderă la Islamul radical, asemenea lui Khalid Masood, teroristul de la Westminster.

    Daily Mail a publicat imagini ale unei moschei și ale unei biserici, la câțiva metri una de alta, în inima Londrei.

    La Biserica San Giorgio, care poate adăposti 1230 de oameni, doar 12 credincioși au participat la Liturghia de duminica aceasta. La Biserica Santa Maria au fost 20.

    La moscheea de pe învecinata Brune Street Estate, se înregistra o problemă diametral opusă: aglomerația.

    Aici nu încap mai mult de o sută de oameni. Vinerea, credinciosul musulman trebuie să se roage în stradă.

    În Marea Britanie, creștinismul a devenit o relicvă, iar islamul, religia viitorului.

    În Birmingham, al doilea oraș ca mărime al țării, unde trăiesc și pun la cale atacuri mulți dintre jihadiști, un minaret de moschee domină cerul.
    Există petiții care solicită ca moscheile britanice să aibă dreptul de a-și chema credincioșii la rugăciune cu megafoanele, de trei ori pe zi.

    Potrivit Gatestone Institute, până în 2020 se estimează că numărul musulmanilor britanici care vor merge regulat la rugăciune va fi de 683.000, în timp ce numărul creștinilor britanici care vor ajunge la liturghia săptămânală va cădea la 679.000.

    „Avem de-a face cu un nou peisaj cultural al orașelor engleze; vechiul peisaj omogen, creștin, al religiei de stat, este pe cale de dispariție”, afirmă Ceri Peach de la Oxford University.

    În timp ce aproape jumătate dintre musulmanii britanici au vârste sub 25 de ani, un sfert dintre creștini au peste 65 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  7. 2.
    Keith Porteous Wood, directorul National Secular Society, afirmă:

    „În următorii 20 de ani, vor fi mai mulți musulmani activi decât creștini care merg la biserică.”

    Din 2001, 500 de biserici din Londra, aparținând diferitelor denominațiuni, au fost transformate în locuințe private. În aceeași perioadă, moscheile au proliferat.

    Între 2012 și 2014, proporția britanicilor care se declară Anglicani a căzut de la 21% la 17%, o reducere de 1,7 milioane de oameni, în timp ce, potrivit unei cercetări realizate de NatCen Social Research Institute, numărul musulmanilor a crescut cu aproape un milion.

    Numărul celor ce frecventează bisericile scade într-un asemenea ritm, încât, peste o generație, va fi de trei ori mai mic decât cel al musulmanilor care vor merge regulat la moschee.

    Din punct de vedere demografic, Marea Britanie dobândește tot mai mult o față islamică, în locuri precum Birmingham, Bradford, Derby, Dewsbury, Leeds, Leicester, Liverpool, Luton, Manchester, Sheffield, Waltham Forest și Tower Hamlets.

    În 2015, cel mai frecvent nume din Marea Britanie era Mohammed, cu variațiile sale, Muhammad sau Mohammad.

    Musulmanii reprezintă p parte masivă a populației celor mai importante orașe ale Marii Britanii: Manchester (15,8%), Birmingham (21,8%) sau Bradford (24,7%).

    În Birmingham, unde s-a descoperit celula teroristă în care a fost „format” atacatorul Khalid Masood, de la Westminster, șansele ca un copil nou-născut să fie musulman sunt mai mari decât ca el să fie creștin. În Bradford și Leicester, jumătate din copii sunt musulmani.

    Musulmanii nu au nevoie să ajungă majoritari în întreaga Marea Britanie, este suficient să islamizeze orașele mari, se arată în analiza Gatestone Institute.

    Iar schimbarea aceasta este pe cale să se producă. Londonistan nu este doar un coșmar despre o majoritate musulmană, ci un hibrid cultural, religios și demografic, în care creștinismul decade și islamul avansează.

    Potrivit The Spectator, doar două din cele 1700 de moschei din Marea Britanie urmează interpretarea modernă a Islamului, față de 56%, în Statele Unite.

    Wahhabiții, adepți ai unui curent radical islamic, controlează 6% dintre moscheile britanice, în timp ce fundamentaliștii Deobandi controlează 45%.

    O cercetare realizată de Knowledge Center arată că o treime dintre musulmanii care trăiesc în Marea Britanie nu se simt „parte a culturii britanice”.

    Londra este plină de tribunale care funcționează după legea islamică Sharia. Oficial, sunt o sută. Ele resping inviolabilitatea drepturilor omului – valorile libertății și egalității – care stau la baza sistemului legal britanic.

    Numeroase personalități britanice sprijină fervent introducerea Sharia. Unul dintre judecătorii proeminenți, Sir James Munby, declara că creștinismul nu mai influențează tribunalele și că acestea trebuie să fie multiculturale – ceea ce înseamnă de fapt mai islamice.

    RăspundețiȘtergere
  8. 3.
    Rowan Williams, fostul Arhiepiscop de Canterbury, și președintele Curții Supreme, Lord Phillips, au sugerat și ei că Marea Britanie ar trebui să „încorporeze” elemente ale legii Sharia.( este binecunoscuta lapidarea cu pietre a vinovatilor )

    Sistemul cultural britanic capitulează rapid în fața fundamentalismului islamic, acceptându-i pretențiile.

    Și în universitățile britanice islamul devine tot mai puternic. Regulamentul oficial universitar, External speakers în higher educations groups, dat publicității de Universities UK, afirmă că „grupurile religioase ortodoxe” pot separa bărbații de femei în timpul evenimentelor.

    La Queen Mary University din Londra, femeile au fost nevoite să folosească o intrare separată și au fost obligate să stea într-o cameră fără să li se permită să pună întrebări sau să ridice mâna, la fel ca la Riad sau Teheran.

    „Societatea Islamică” din cadrul London Schools of Economics a organizat o gală la care femeile și bărbații au fost despărțiți de un panou lung de șapte metri.

    După atacul terorist de la Charlie Hebdo, șeful serviciului de spionaj britanic, MI6, recomanda autocenzura și „o anumită reținere” în abordarea subiectelor islamice.

    Ambasadorul britanic în Arabia Saudită, Simon Collis, s-a convertit la islam și a făcut pelerinajul sfânt la Mecca. Acum își spune Hagi Collis.


    http://www.evz.ro/tara-europa-capitulat-allah.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Ar trebui adunati toti islamisti si trimisi fiecare in tarile lor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Este vremea cand TATAL CERESC SI ATOTTIITOR SA-SI CHEME FII,ACASA CEI CE VOR FI CREDINCIOSI PANA SI IN CEASUL MORTI ACEIA VOR INVIA DIN NOU. CEI CE NU VOR FI SI SE VOR LAPADA DE CREDINTA VAI SI IAR VAI IN HAUL IADULUI IN VECI SI VECILOR VOR SUFERI.VOR DORI CA SUFLETUL NU SE MAI TREZEASCA.CA SCRIS ESTE CEA CE SEMENI ACEEA CULEGI.CAND IN IAD DIN 24 ORE 21 ARSI INCONTINUU DE LA 03:00PANA LA 00:00 PANA CORPUL CEL PRIMESTI ACOLO SE FACE PRAF SI PULBERE.IN CELE 3 ORE SE FAC COPRURI NOI PENTRU A CONTINUA PEDEAPSA CE O AI DE IMPLINITCARE POATE FI 7 ANI,14 ANI SI MAI AI SPERANTA CA UNUI SUFLET DIN 27 CE IN TIMPUL UNUI CUTREMUR SAU VULCAN DUMNEZEU DESCHIDE CANALUL SI MAI ELIBEREAZA UN SUFLET SAU MAI MULTE CUM ESTE CAZUL NUMERI 26 SI AL 27 IL ELIBEREAZA SI TOT ASA DAR DAR CU CONDITIA CA CEI DE PE PAMANT SA SE FI ROAGAT PENTRU IERTAREA PACATELOR SI DARE DE POMANA IN NUMELE PERSOANEI DECEDATE.SI MAI ESTE SI CEA PE O VEJNICIE.

    RăspundețiȘtergere
  11. e o strategie cu islamizarea Angliei-frica de atacuri, economic dar mai ales nevoia de resurse--etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare absurda ideea de-a islamiza Anglia, Europa sau alte tari!

      Ștergere
    2. Sa vedeti Franta , Belgia cum sunt !

      Ștergere
  12. E islamizata gata la Londra primarul e Musulman indian.

    RăspundețiȘtergere