sâmbătă, 1 aprilie 2017

SUMATRA ! REÎMPĂRŢIREA INSULEI SUMATRA !

                               31 Martie 2017,ora 6,12 dimineata !

                                       Dragii mei, 

În aceasta dimineata ,m-a trezit cu glas care spunea ceva despre SUMATRA !
Iata dragilor ce spunea acel glas:

                     "Va fi vremea chiar de reîmpărţire! 

                    În SUMATRA !"

Aşadar dragii mei, pe lângă Cutremurul despre care am scris de curand şi care va avea loc in SUMATRA,din păcate,cu  aceasta frumoasa insula neatinsă de tot ce insemna tehnologie moderna, va veni o vreme cînd, se va da o lupta pentru reîmpărtirea SUMATREI. 
Timpul dragilor,ne va arăta nouă pe toate,cu binecuvantarea DUHULUI SFANT si cu ocrotirea Maicii Domnului.
                                  Cu dragoste,Maria.

Iata dragii mei, cîteva informatii despre INSULA SUMATRA:

Sumatra - Wikipedia

https://ro.wikipedia.org/wiki/Sumatra

Translate this page
Sumatra (denumită Sumátrasau Sumatera, este o insulă cu 473.000 km² din Oceanul Indian, aparținând Indoneziei fiind ca mărime pe locul șase pe glob.


Image result for SUMATRA IMAGINIImage result for SUMATRA IMAGINI..

Umblă dezbrăcați, iar vieţile lor depind numai de resursele naturale! Imagini incredibile cu tribul care nu a fost atins de lumea modernă

05 februarie 2016 18:36     
În timp tehnologia modernă evoluează și devenim tot mai dependenți de ea, niste imagini realizate în Indonezia te fac să crezi că acolo timpul a rămas pe loc și oamenii de acolo continuă să trăiască așa ca în vremuri de mult uitate. 


Fotografiile spectaculoase surprind viața de zi cu zi a oamenilor din tribul Mentawai și se găseşte pe insula Sumatra de Vest din Indonezia. Aici oamenii umblă aproape dezbrăcați, iar viețile lor depind numai de resursele naturale. Liderii tribului sunt atotputernici, iar orice problemă poate fi rezolvată de către un vraci.
Casele celor 64.000 de persoane ce fac parte din tribul Mentawai se numesc „Umas” şi sunt construite din bambus, lemn şi frunze și sunt decorate cu cranii de animale pe care le-au vânat. În cadrul tribului există şi un şaman care practică arta tatuării prin cea mai veche metodă de tatuat. În plus, aceștia au sarcini bine împărțite: bărbații se preocupă de vânătoare, iar femeile de pescuit. „Femeile umblă dezbrăcate, iar vieţile lor depind numai de resursele naturale. Am vrut să merg pe insulă pentru a putea împărtăşi cu alţii aceste lucruri uimitoare”, a scris fotograful Muhammad Fauzy Chaniagom, care a realizat imaginiile după ce a petrecut patru zile în cadrul tribului.
P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar 
DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


11 comentarii:

  1. Va avea legatura cu acel cutremur din Sumatra de 6.6 pe care l-ati descris acum cateva zile . Asa cum spuneau si in comentarii, probabil insula se va scinda de la miscarea tectonica .

    RăspundețiȘtergere
  2. In insula Sumatra este cel mai mare supervulcan care ulima data cind a erupt in jurul anului 1350 a opturat soarele multi ani generind temperaturi de 0 grade la ecuator,foamete,razboi si ciuma care a omorit milioane de oameni.Daca erupe din nou poate rupe insula si sa o imparta=divizeze pe linga tsunami si racirea terei pentru ani buni,ultima data cind a erupt acum 700 de ani a mai facut un lac imens in mijlocul insulei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar fi bine sa fie doar o pacaleala de 1 aprilie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu umblu cu păcăleli,ci scriu numai ADEVARUL,chiar daca este 1 aprilie! Din nefericire, nu este pacaleala!

      Ștergere
  4. A-ti mai scris de Indonezia unde e si Sumatra in 22 dec2016,o viziune unde doar numele Indonezia era mai clar.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim 15:43 stai prost cu gramatica, mai învață!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai de noi!Doamna Maria iar sau împlinit din ce spune-ti dvs.,dar știrea asta te îngrozește.Ferească sfanțul!multi romani,f,f,foarte multi sunt in Spania.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe tine te intereseaza ce scrie Maria sau te intereseaza gramatica, te dai mare. ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce legatura are ce scrie d-na Maria, cu scrisul corect gramatical al celor care posteaza ? Pe acest blog mai sunt si destule persoane educate care doresc si respecta scrierea corecta, sesizandu-se, din cand in cand, atunci cand acest lucru nu se intampla. Este optiunea lor !
      De aceea merg copiii - viitori adulti, la scoala, ca sa invete sa scrie si sa se exprime corect. Dar mai sunt si copiii care invata prost, raman corigenti, abia termina scoala, iar acestia devin adultii complexati de mai tarziu, invidiosi pe cei mai destepti decat ei, care 16-20 sau chiar si mai multi ani, ei se tot perfectioneaza invatand.
      Pai, tu ce ai vrea ? Ca dupa atata scoala, acesti oameni sa faca pe prostii, ca sa nu te simti tu asa cum esti ? Daca tu nu esti in stare de un anumit lucru, nu inseamna ca altul care poate, “se da mare” !?! Aceasta perceptie este doar la nivelul intelegerii tale deficitare, drept dovada ca, practic, ai ramas doar la nivel de mistrie, dar teoretic, faci eforturi sa ‘te dai’ culta ! Din pacate pt. tine, in viata doar practica este cea care conteaza…

      Ștergere
  8. Alunecari de teren in insula Bali din Indonezia cu 11 morti si in Columbia la fel a afectat un oras in treg cu peste 200 morti

    RăspundețiȘtergere
  9. Vam spus ca acolo ei se rog demonilor si dau si jerfa mancare si bautura.

    RăspundețiȘtergere