luni, 17 aprilie 2017

ATENTAT TERORIST ÎN INSULELE CARAIBE !


                                                    17 Aprilie 2017,ora 6,42  dimineata !

                                              Dragii mei, 

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva inspaimantator.
Glasul spunea asa:

                        "Atentat terorist în Insulele CARAIBE ! 

                    Cel puţin 12 morti !

Dar un alt glas intervine si zice:
                    
                    Mai multi de 12 morti !" 


Image result for insulele caraibe imagini

Caraibe

Prieteni dragi, din nefericire, teroristii nu stau deloc degeaba.
Trebuie sa avem mare grija pe unde ne petrecem vacantele,deoarece, urmeaza a avea loc un ATENTAT TERORIST în INSULELE  CARAIBE.
Sa fim cu ochii intr-o mie de părti dragilor, sau mai bine sa ocolim pe cât posibil, locurile cu mare risc asupra vietii noastre.
Iata dragii mei, câte ceva despre CARAIBE:




Caraibe
Caraibe este o regiune a Americilor constând din Marea Caraibilor, insulele sale (majoritatea cărora împrejmuiesc această mare), și coastele înconjurătoare. Regiunea este situată la sud-est de America de Nord, la est de America Centrală și la nord de America de Sud.
Situată în mare parte pe Placa Caraibelor, zona cuprinde mai mult de 7.000 insule, stânci și recife. Indiile de Vest constau din Insulele Antile, împărțite în Antilele Mari, care așa cum spune și numele, sunt mai mari și care delimitează marea la nord, și Antilele Mici, la sud și est (incluzând Antilele Leeward și insulele Bahamas. Bermuda este mult mai la nord în Oceanul Atlantic și este în Indiile de Vest. Din punct de vedere geopolitic, Indiile de Vest sunt de obicei văzute ca o subregiune a Americii de Nord, și sunt împărțite în 28 de teritorii suverane, departamente de peste ocean și teritorii dependente. Pentru o perioadă scurtă de timp a existat o țară numită "Federația Indiilor de Vest" compusă din teritoriile caraibice unde se vorbește engleza.

Turism[modificare | modificare sursă]

Insulele din Zona Americii Centrale este cunoscută turiștilor pentru exotismul său. Insulele Caraibe au fost mult timp cunoscute ca o destinație pentru îndrăgostiți și pensionari, însă o mică mișcare spre eco-turism a început să deschidă Caraibele în turismul independent. Cu vreme bună pe întreaga perioadă a anului, cu mică excepție a sezonului uraganelor la sfârșitul verii și începutul toamnei, Caraibele oferă posibilitate de relaxare în condiții exotice.[1] Insulele Caraibe este una dintre regiunile cele mai dependente de turism din lume și sunt variații semnificative în intensitatea de turism și în nivelurile de dezvoltare la nivelul regiunilor individuale. Industria turismului regional este dominată de turismul de masă și turismul de croazieră, care s-a dovedit a fi nesustenabil. Deși extinderea în continuare a acestui sector poate fi văzută ca o dovadă a dezvoltării, inițiative sunt luate la nivel instituțional și individual pentru punerea în aplicare a practicilor de turism durabil. Pentru ca turismul să fie viabil pe termen lung, ca un agent eficient de dezvoltare regională, o tranziție la un turism de masă combinat cu turism alternativ.[2]

Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


                                            Cu dragoste, Maria.

5 comentarii:

  1. Tinta ar fi fost America daca ar fi avut si ei la conducere o doamna ca Merkal sa-i invite si din cauza careia Europa va fi decimata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cineva, de fapt, a vrut ca sa se strice tot ceea ce a construit bun Germania! Daca este asa, cine ar avea o asemenea putere incat sa determine degradarea civilizatiei prezente in Europa(pentru ca asta se si observa in Europa, din pacate...)?!
      Aproape le-a reusit! Vedem in Austria o degradare morala, in primul rand. Toata lumea a vazut cum s-a permis ca o statuie , reprezentand un falus urias, a fost asezata in fata unui locas de cult, in fata unei biserici! Sa nu mai amintim si de faptul ca mintiuca europenilor a fost atat de modificata, incat au ales la Eurovision, asa cum au ales...!

      Ștergere
  2. Nu e prima data cind suferim din cauza nemtilor s-au a rusilor,probabil avem o lectie de invatat si nu vrem sa ne luam conducatori patrioti din natia romana,tot alogeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lumea discuta ca este o bataie de jos la adresa nemtilor, rusilor, americanilor, romanilor! Oare asa o fi?!

      Ștergere
  3. Probabil in Marea Caraibelor sunt aruncate trupurile fotbaliştilor răpiți în Panama.

    RăspundețiȘtergere