sâmbătă, 1 aprilie 2017

CUTREMUR ! SĂ NE RUGĂM DE UN CUTREMUR !

                                                    31 Martie 2017,ora 6,34 dimineata !

                                              Dragii mei, 

În aceasta dimineata dragii mei, aud un glas care spune ceva cutremurător la propriu.
Glasul spunea aşa:
                            "Să ne rugăm de un Cutremur! 

Dra un alt glas intervine cu uimire,si zice aşa :
                          

                             Cum să ne rugăm?

Iar glasul continuă:
                        Aşa bine! 
                       Să ne rugăm ,ca să nu mai vină un Cutremur mare!"


                                                 

                                    Image result for SEISMOGRAF..

Dragii mei, de ne vom ruga cu Credinta tare, cu dragoste infinita faţă de Dumnezeu si Măicuta Domnului,faţă de Aproapele nostru, Cutremurul cel mare va fi fărâmiţat cu Voia Lui Dumnezeu, si se va produce numai Cutremure de intensitate moderata,fara ca sa moara oameni.
Să rugam pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI,ca sa ocroteasca Romania de tot ce inseamna durere si suferinţă, si sa ne intareasca in Credinta, in Dragoste si Iubire faţă de tot ce inseamna Lucrul Mainilor Lui Dumnezeu.
       Niciodata sa nu ne pierdem nădejdea, speranta si Credinţa! 
Sa fim întotdeauna optimisti,plini de Dragoste si de speranta în mai bine pentru noi si pentru Semenii nostri.
                                  Cu dragoste Maria.

P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar 
DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

14 comentarii:

  1. Doamna Maria, desi nu este bine sa spun dar ma dau ca exemplu pe mine si de aceea voi spune! Eu ma rog in fiecare seara cu matanii mari si rugaciune. Sa ne rugam Domnului cat mai mult si cat mai profund si astfel Dumnezeu ne va auzi cu siguranta! Avem mare ne voie de Dumnezeu! Dumnezeu sa ne ierte si sa ne pazeasca! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi pare rău, dar trebuie sa va spun ca în unele cazuri rugăciunea nu mai are nici un efect și asta deoarece acel eveniment trebuie sa să întâmple -intrucat faptele rele, dacă nu au fost înlocuite la timpul potrivit cu fapte bune, se aplica o corecție foarte dura Ireversibila!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parerea dumitale, domnule Anonim!!! Prin rugaciune vorbim cu Dumnezeu si NU ESTE SUFICIENT SA NE RUGAM O SINGURA DATA, CI TOT TIMPUL! PARINTELE ARSENIE BOCA A SPUS CA: DACA DUMNEZEU NU NE RASPUNDE LA PRIMA RUGACIUNE SI SA INSISTAM PANA CAND VOM FI AUZITI! EU SUNT CEL MAI BUN EXEMPLU CA ATUNCI CAND IL IUBESTI PE DUMNEZEU CU SUFLETUL SI INIMA, NU EXISTA CA DUMNEZEU SA NU ITI INTOARCA IUBIREA SI SA NU-TI CURETE GRIJILE! TRAIM VREMURILE DE PE URMA CEEA CE VA ADUCE MULTE CATASTROFE SI CARACLISME DAR CINE E DREPT VA RAMANE IN PICIOARE! DUMNEZEU ARE NEVOIE DE OAMENI SINCERI, CURATI LA SUFLET SI SANATOSI LA MINTE! CEI CARE REPREZINTA USCATURA NEAMULUI VOT DISPAREA! ACUM DOAR DUMNEZEU STABILESTE CINE E DREPT SI CINE NU! DUMNEZEU SA NE IERTE SI SA NE OCROTEASCA!

      Ștergere
    2. Bine spui elena dar sa sti ca RUGACIUNEA TATAL NOSTRU NU ESTE TRADUSA SAU SCRISA CORECT!!!!! Cand spui " si Nu ne duce pe noi in ispita! Cine te DUCE IN ISPITA DUMNEZEU ,TE ROGI SA NU TE DUCA? Trebuie spus SI FERESTENE PE NOI DE ISPITA!!!!! Ca pe EVA CINE A DUS-O in ispita?? Rugaciunea Tatal Nostru CORECTA
      Tatal nostru care esti in ceruri
      SFANT este Numele Tau
      Vie e imparatia Ta
      Pe pamant fie voia Ta
      Precum in Cer asa si pe Pamant
      Painea noastra ceea de toate zilele
      Da-ne-o noua astazi si mereu
      Si ne iarta noua greselile noastre
      Si ajutane sa iertam si noi gresitilor nostri
      Si FERESTENE pe noi de ISPITA
      Si indeparteaza pe cel rau de la noi
      Ca a Ta este Imparatia,Puterea,Marirea,Mila si slava in veci vecilor
      AMIN.
      Rugaciunea este canalul de convorbire a omului cu Dumnezeu ce ni la spus IISUS.Ca noi sa putem vorbi cu El si TATAL TREBUIE SA STIM SA SPUNEM CORECT RUGACIUNEA.cui te rogi sa nu te duca in ispita? La cel ce te ispiteste.sau sa se spuna si NU NE LASA PE NOI SA CADEM IN ISPITA SAU FERESTENE PE NOI DE ISPITA.Ganditiii.

      Ștergere
    3. Absolut! Si daca-mi aduc eu bine aminte, doamna Maria a spus inclusiv despre sfanta Biblie ca nu este nici completa si parca nici corecta. Avem nevoie de oameni ca dansa. Eu o iubesc si i-am mai spus-o! Daca doamna Maria nu ar fi spus corect ceea ce se transmite nu se adevereau, apoi... iscoadele de pe aici cauta sa o jigneasca in momentul in care ceva nu se adevereste IN LOC SA SE BUCURE CA DUMNEZEU NE-A MAI PASUIT! POATE CA UNII SE MAI SI ROAGA IN LOC SA STEA LA PANDA SI SA-I DEA CU BATA IN CAP! NU MAI SUPORT ASTFEL DE CARACTERE SI... SA MA IERTE DUMNEZEU DAR O SPUN OAMENI DE TIPUL ACESTA NICI NU MERITA SA EXISTE! De fel sunt o persoana foarte corecta si nu suport astfel de specimene. Si poate doamna Maria s-o fii saturat de prostia omeneasca! Cat despre PROSTIA OMENEASCA, AM AFLAT LA UN MASLU CU 7 PREOTI LA PAROHIA SF. CUV. PARASCHEVA CA DE FAPT PROSTIA ESTE UNUL DINTRE CELE MAI MARI PACATE! PT. CA DUMNEZEU NE-A LASAT CUNOASTEREA SI INTELIGENTA, CACI IATA DIN PROSTIE REIES MULTE!

      Ștergere
  3. Mda. Teoretic Iona trebuie sa ne spuna de ce nu a fost cutremurul cel mare - bum. Cu atata inversunare sustinea ca vine- vine-vine si ... fâssss... De cand a anuntat cutremurul de 6 grade dorm la rude, la casa... Rudele rad de mine ca ascult de profetii lui pesteprajit in untura. Ca sa imi ocup timpul le-am aranjat gradiniti in speranta ca, cutremurul ma prinde intre straturi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule sau doamna draga! Fugim de moarte sau de Dumnezeu? Este ireal! Dumnezeu stie unde suntem daca la casa sau la bloc si nu trebuie sa fugim ci sa NE RUGAM SA FIM IERTATI! Stiu cazuri care la cutremurul din 1977, au murit dupa terminarea cutremurului din diverse motive. Numai si numai Dumnezeu stie ce ne este scris dar noi il putem ruga sa fie milostiv cu noi si sa ne ierte pacatele. Mai trebuie si sa ne indreptam si sa fim OAMENI si nu iscoditori, vrajmasi sau prefacuti.

      Ștergere
  4. Asa este suntem tare pacatosi .De multe ori l-am intristat pe Dumnezeu cu vorba, fapta si cu gandul.Sa ne ierte Dumnezeu si sa ne ajute sa ne schimbam sa fim curati sufleteste si sa ne schimbam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca visezi cutremur in somn ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
  6. daca visez noaptea cutremur ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O schimbare in viata d_voastra!

      Ștergere
    2. 21.39 nu toate visele sunt premonitorii . Este inconstientul care reactioneaza asa in urma unor stiri citite recent , fie a unor temeri ale tale legate de un eventual cutremur . Deci , stai linistit , in fata naturii dezlantuite nimeni nu poate face nimic !

      Ștergere
    3. O avertizare.si adevar. Sunt oameni ce au visat si tot ce au visat sa adeverit in timp.uni cred in vise alti nu DAR VISELE SUNT STARI ALE SUFLETULUI NU A MINTI.

      Ștergere
  7. Eu stiu ca de cite ori visez ceva, de ff multe ori se adevereste, si eu atuncea cind ma trezesc ma rog la Dumnezeu ca sa nu se intimple, si de foarte ori citesc acatistul Tuturor Sfintilor , si Dumnezeu ma fereste pe mine si pe familia mea, deci cere si se va da , Ika

    RăspundețiȘtergere