luni, 3 aprilie 2017

UN CUTREMUR CU DĂRÂMĂTURI LA SUD - VEST !



                                      2 Aprilie 2017,ora 14,50 !

                                     Dragii mei, 

În aceasta după amiază, tot in timp ce incercam ca sa ma odihnesc putin, văd dragilor stand cu ochii închisi (stiti deja ca eu asa vad cel mai bine),văd o camera inspre Sud -Vest ,puţin mai sus faţă de locul in care eram eu,o camera in care toate erau desprinse de prin pereti si daramate.
Vad o persoana,cred ca era femeie,ce căra o scandura din cele daramate,pentru a ocroti pe cineva care re intre darâmaturi.

Image result for CUTREMURE IMAGINIImage result for CUTREMURE IMAGINI..
Totul se petrecea in interiorul acelei incaperi, care se daramase.
Probabil că acea persoana se gandea, ca nu cumva sa cada ceva greu si sa raneasca si mai mult persoana dintre daramturi pana la venirea salvatorilor.
Erau niste obiecte din lemn,pe care le aseza in asa fel incat, sa nu cada vreo bucata de cărămida ,sau din peretele de beton.
Si chiar vorbea cu persoana prinsa sub daramaturi,si-i spunea ca-i pune o scandura solida deasupra capului ,ca un acoepris care s-o ocroteasca.
Dragii mei, asa cum am scris adeseori de Inundatii grave,de furtuni si Ciclon, si din nefericire s-au adeverit in AUSTRALIA si-n COLUMBIA,tot asa scriu si acum de valul de Cutremure mari, ce urmeaza a se abate asupra Lumii.
Nu de la mine scriu,ci numai de la DUMNEZEU !!!
De la FAŢA SA nu avem unde fugi! Dar ne putem intoarce cu faţa noastra către Faţa Lui Dumnezeu, si sa cerem iertare pentru păcatele noastre,sa cerem mila si mantuire sufletului nostru.
De vom face asa,nu avem a ce ne teme de nimeni si de nimic in aceasta viata grabnic trecatoare.
                                          Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Maria draga , nu este exclus un cutremur la noi in Banat .... tu ai mai scris si de zona Timisoarei ... la noi sunt cutremure de suprafata , si ar fi un dezastru sa fie la noi . Doamne ocroteste-ne !Sanatate multa om frumos ! Imbratisari si multumiri ptr. lectiile de viata pe care ni le oferi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fie cutremurul de 7 grade de care zicea Maria ca se va produce in Italia ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria s-a ne fereasca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului de tot raul si necazul pe toti fii lui.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa nu credeti in vise ! Sa nu credeti in vedenii ! Daca crezi in vise si ai venit la mine sa te spovaduiesc,eu te opresc direct trei ani de la Sfanta Impartasanie.Cine ti-a spus sa crezi in vise ? Nu auzi ce spune Sfanta Scriptura? Ia cauta in Cartea Intelepciunii lui Isus fiul lui Sirah, la capitolul 34 : Precum este cel ce alearga dupa vant si vrea sa prinda umbra sa, asa este omul care crede in vise. Ca pe multi visele i-au inselat si au cazut cei care au nadajduit in vise.
    Eu am o carte scrisa despre vise si vedenii. Sa vedeti acolo cum te inseala diavolul prin vise.
    Sfantul Ioan Scararul spune asa in cuvantul trei din " Scara " : Dracii slavei desarte, pe cei slabi de minte, i-a facut prooroci - ca el o sa se laude ca este prooroc, ca a vazut vedenii -, iar cela ce tuturor visurilor si vedeniilor nu crede, filosof duhovnicesc este.
    Vine o batrana si-mi spune : " Parinte, am visat asta, am visat asta; o sa fie rau !". " Cine ti-a spus, mama ?" " Am visat eu asta noapte ". " Te-a amagit diavolul. Ti-a spus ce-a vrut el si tu vii tulburata la mine prin vise ". Voi n-ati auzit ce spune Apostolul Pavel ? Prin credinta umblam, nu prin vedere. N-ati auzit ce spune Hristos in fericirea a zecea, dupa inviere ? Ferice de cel ce n-a vazut si a crezut. Deci n-am nevoie sa vad, ca sa cred. Ca daca eu cred dupa ce vad, nu mai am credinta.
    Ce este credinta ? Auzi ce spune Apostolul : Credinta este dovedirea lucrurilor celor nevazute si adeverirea lucrurilor celor nadajduite. Auzi care-i credinta ? Sa dovedesti prin credinta cele ce nu ai vazut si sa adeveresti prin credinta ceea ce nadajduiesti. Asta este credinta cea adevarata. Ca daca am vazut, nu mai este credinta. Iar daca n-am vazut si am crezut, atunci ma fericeste Hristos ca cei pe care i-a fericit in Evangelie.
    Citate din : Despre vise si vedenii si despre Sfanta Impartasanie - Arhimandrit Cleopa Ilie./ Scara - Sfantul parinte Ioan Scararu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar în capitolul 2 al Evangheliei după Matei sunt relatate câteva cazuri când Dumnezeu le-a vorbit oamenilor în vis. Magii din răsărit care au văzut steaua şi căutau să-l vadă pe Împăratul lui Israel de curând născut, adică pe Isus, au mers mai întâi la Irod care, cu vicleşug, le-a spus să afle mai mult şi apoi să vină să-i spună şi lui unde este Pruncul născut de curând ca să meargă să I se închine. Intenţia lui era însă alta. Irod dorea să omoare pe Isus. De aceea, după ce au venit magii şi I s-au închinat Pruncului:

      În urmă, au fost înştiinţaţi de Dumnezeu în vis să nu mai dea pe la Irod, şi s-au întors în ţara lor pe un alt drum. (Matei 2:12)
      Imediat după aceasta o experienţă asemănătoare a avut Iosif:

      După ce au plecat magii, un înger al Domnului se arată în vis lui Iosif şi-i zice: „Scoală-te, ia Pruncul şi pe mama Lui, fugi în Egipt şi rămâi acolo până îţi voi spune eu; căci Irod are să caute Pruncul, ca să-L omoare.” Iosif s-a sculat, a luat Pruncul şi pe mama Lui, noaptea, şi a plecat în Egipt. (Matei 2:13-14)
      Apoi…

      După ce a murit Irod, un înger al Domnului se arată în vis lui Iosif, în Egipt, şi-i zice: „Scoală-te, ia Pruncul şi pe mama Lui şi du-te în ţara lui Israel, căci au murit cei ce căutau să ia viaţa Pruncului.” Iosif s-a sculat, a luat Pruncul şi pe mama Lui şi a venit în ţara lui Israel. Dar când a auzit că în Iudeea împărăţeşte Arhelau, în locul tatălui său Irod, s-a temut să se ducă acolo; şi, fiind înştiinţat de Dumnezeu în vis, a plecat în părţile Galileii. (Matei 2:19-22)

      Ștergere
    2. Frumos explicat si Ovidiu Iliescu si d-na noastra Maria !
      Felicitari ambilor !

      Ștergere
    3. Sunt multe si in vechiul testament dar este si noul testament.visele regelui cu cele 7 vaci,cu copacul cel inaltsi multe altele in vechiul testament dar si in noul testament Iosif cand a vrut sa lase pe Maria cand a aflat ca e gravida,Astrologii(magii este gresit spus cand ei nu faceau magie si astrologie),Iosif sa se intoarca,sotia lui Pilat si sunt multe nescrise si sunt necrezute.SINGURA DIFERENTA DINTRUN VIS DE LA Diavol si DUMNEZEU ESTE CA TOTII SFINTII CE AU PICIOARELE GOALE(DEGETELE)SUNT DE LA DUMNEZEU.Si tot ce au picioarele( DEGETELE) ACOPERITE VOI SA SPUNETI FACAND CRUCEA ""IN NUMELE TATALUI SI FIULUI SI SFANTULUI DUH TE LEG SA IMI ARATI ADEVARATA FATA.SINGURUL PE CARE DIAVOLUL NU-I POATE LUA CHIPUL ESTE CEL AL LUI IISUS. Diavolul poate lua forma si unui inger de lumina dar fara aripii si cu picioarele acoperite(degetele nevazute)

      Ștergere
    4. Ovidiu Iliescu 3 aprilie 2017
      Cum a explicat şi doamna Maria.
      Sunt câteva cazuri în care îngerii,Sfinții,vocea Lui Dumnezeu etc,toate acestea sunt destăinuie oamenilor prin vise,anumite detalii din biblie.
      Un exemplu:Cineva visează chiar pe Iisus Hristos şi El spune"Urmează-mă!".E clar că e Iisus,ptr că a zis să-l urmezi,nu are cum să fie necurat căci acesta nu doreşte ca oamenii să-l urmeze pe Iisus Hristos spre mântuire.
      Hrana noastră să fie biblia,să nu ne lipsească,acolo găsim calea spre Dumnezeu!
      Citeşte;"Tesaloniceni a Sfântului Apostol Pavel!Referitor la răpirea care va veni".
      Oamenii sunt avertizați dinainte ce va urma să se întâmple ptr a alege drumul corect.Tu crezi,că Dumnezeu ne lasa aşa neanuntați?Dumnezeu ne vrea pe toți la El,tocmai de aceea ne spune şi ne avertizează prin diferite metode.
      E adevărat există posibilitatea de a fii înşelati de unele duhuri necurate,dar nu vor spune niciodată"să-l urmezi pe Iisus Hristos".
      Eu vă sfătuiesc să citiți biblia acum cât o mai găsiți!Să purtați cate o cruciuliță cumpărată de la biserică acum cât încă mai sunt şi o icoană cu Iisus Hristos ori Sfânta Treime!
      Căci acestea vor dispărea din biserici când Antihristul va aparea.
      Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă apere de rele!

      Ștergere
    5. Frumos spus doar cu greseala ca NU EXISTA DUHURI RELE.UN SINGUR DUH ESTE CEL DADATOR DE VIATA SL TATALUI ATOTTIITOR.AMIN.

      Ștergere
  5. Doamna Maria dar in ce limba vorbea persosana care aseza scindurile?

    RăspundețiȘtergere
  6. Referitor la vise preoti nu sunt fe acord cu ele dar doamna Maria Maicuta Domnului nu a visat? Cand a zis ca Fiule am visat ca erai rastignit pe cruce intre doi talhari si asa mai departe. Sunt oameni care au daruri de la Dumnezeu. Uni vise vor avea alti vedenii. Dumnezeu le arata la fiecare dupa credinta lui. Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai e mai bine sa nu crezi, ca nu ai capacitatea de discernere, visele nu sunt pentru oricine, si te pot duce in mandrie.

      Ștergere
  7. Cutremur de 6.7-6.9Mw in Botswana - http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/botswana-s-a-zguduit-la-ce-adancime-s-a-produs-seismul-627826.html

    RăspundețiȘtergere