duminică, 23 aprilie 2017

BELGRAD ! LA BELGRAD !


                                                19 Aprilie 2017,ora 3,23 zori de zi !


                                      Dragii mei,

Astazi dimineată în zori, m-a trezit un glas care striga asa:

                         "La Belgrad !
                      La Belgrad !"


                      Belgrad..

Clipă în care ,văd dragilor înspre SUD,vad multe femei care spala hainele la râu, asa pe vraful de pietre.

Image result for rufe la râuImage result for rufe la râu..
Era un Cer de ziuă,iar femeile ,spălau de zor hainele la râu.
Dragii mei, ce se va intampla la BELGRAD,vom afla impreuna.
Dar sa nadajduim ca ,BUNUL DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI ne vor ocroti si ne vor darui nouă,dragoste,milă si multa intelepciune.
                                           Cu dragoste,Maria.

     P.S.
    Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au 
    pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA 
     CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
    Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in 
    parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

    Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
    Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

    DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 

    https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

    7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


    https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


    Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


25 de comentarii:

  1. Am citit pe internet ca albania vrea unirea cu kosovo,iar sarbi ar fi amenintat ca daca se intampla asta vor intra in razboi cu albanezi.posibil un nou razboi in zona ca cel din 1999 .nu stiu daca are vreo legatura cu articolul,insa e bine de mentionat.
    P.S articolul
    https://www.rt.com/news/385709-balkan-war-kosovo-albania-union/

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a dea bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a auzim de bine. Cu drag doamna Maria si Hristos A Inviat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot la un razboi m-am gindit si eu avind in vedere spiritul revansard al sirbilor pe care rusii ii inarmeaza la greu de mai bine de 200 de ani,ultima data cu avioane B29.Dar se pare ca istoric nu le-a folosit pentru ca au pierit multe milioane in cele doua razboaie ajungind ca si cu ungurii minoritari in propriile imperii,dar si-au facut si multi dusmani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. spirit revansard al sarbilor? cine pe cine a atacat?cine a fost victima si cine agresor in razboiul fraticid in urma caruia suportam si noi, romanii, consecintele si acum dupa atatia ani?

      Ștergere
  4. Maria, vocea nuti spune nimic despre franta ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Spiritul revansard pentru sarbi? Kosovo este ca Transilvania pentru romani.Daca maghiarii vor unirea cu Transilvania si romanii ar lupta ptr aparare,v-ar conveni sa se spuna despre romani ca au spirit "revansard".In alta ordine de idei,albanezii sunt atatati si inarmati de Nato,apeland la dorinta lor ancestrala de a cuceri noi teritorii.Lumea musulmana ai sprijina ptr ca scopul lor este crearea califatului mare peste tot teritoriul Balcanilor(inclusiv Romania)-sa vedeti ca daca Rusia nu va apara si descuraja Albania(citeste"musulmani fanatici,ISIS etc)nepotii nostri vor fi obligati peste 10-20 de ani sa se supuna legii sariei,femeile noastre vor purta val,iar crestinii demascati ca sunt crestini(adica cei ce au cruciulita la gat,se boteaza,isi fac cruce)vor fi ucisi fara mila ASA CUM SE INTAMPLA DEJA ACOLO UNDE DOMNESC ACESTI FANATICI.Pe scurt:Usa si tot imperiul lor joaca pe cartea musulmana ptr a pune laba pe tot globul.Tot ei poarta un razboi media de intoxicare in care tot ce este Rusia,ortodox etc este "rau"chiar daca vor duce(rusii)un razboi de aparare.Usa(de fapt Sionistii evrei)vor petrol,vor teritorii etc si se folosesc de Nato ca de jucaria lor.Pacat ca romanii sunt intoxicati impotriva propriilor interese si condusi spre propria distrugere prin aceasta marota,sperietoare.Usa a agresat si ucis oameni nevinovati in 76 de tari....Doamneeee.....Astept judecata DUMNEZEIASCA neintarziata a acestei"curve".Crimele ei s-au urcat la cer!Acum vor uciderea sfintilor si a tarilor ce au-inca-legstura cu Iisus:Serbia,Romania,Bulgaria,Grecia,Armenia,Rusia.Doamne ajuta sa fie demascat Anticristul!

    RăspundețiȘtergere
  6. O fi ceva despre Ghita.Ne spalam rufele pe la sarbi...

    RăspundețiȘtergere
  7. În Serbia sunt demonstrații puternice împotriva președintelui ales susținute probabil de ruși.Este posibil declanșarea unui război civil cu SUA și Rusia păpușari din umbră.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sârbii și-au aparat mereu tara și Kosovo este locul formarii lor ca popor la fel ca Transilvania noastră. Albanezii vor ce vor, iată ca și la noi se dorește un fel de federalizare în vestul tarii. Doamne Iartă-mă ca nu știu ce fac, doar ca noi vom plânge în pumni și ne vom ridica, dar probabil prea târziu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tu, 14;37 faci o analiza bunicica, cam 49%; gresesti insa crezand ca rusii si sarbii stau in expectativa; la randul lor acestia gresesc si ei in apararea lor fara ca sa-si dea seama...e valabil si lt americani.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da dar' ca Transilvania pentru romani' ,pentru sirbi este jumatate din balcani,din Muntenegru pina in Slovenia,de aceia am spus ca sirbii erau minoritari in acest imperiu ca si ungurii inainte in imperiul lor.Dupa primul razboi mondial Europa s-a construit pe principiul natiunilor,iar acum UE se construeste pe acelasi principii nationale,doar astfel se pot evita nemultumirile de favorizare a natiunilor unele mai mici in fata celor mai mari. .

    RăspundețiȘtergere
  11. Da dar' ca Transilvania pentru romani' ,pentru sirbi este jumatate din balcani,din Muntenegru pina in Slovenia,de aceia am spus ca sirbii erau minoritari in acest imperiu ca si ungurii inainte in imperiul lor.Dupa primul razboi mondial Europa s-a construit pe principiul natiunilor,iar acum UE se construeste pe acelasi principii nationale,doar astfel se pot evita nemultumirile de defavorizare a natiunilor unele mai mici in fata celor mai mari.Este vorba de un principiu acceptat pe plan mondial pentru evitarea razboaielor,cum au fost cele doua razboaie mondiale ,dar si razboaile de dupa 1990 din Iugoslavia care au avut aceleasi cauze.,Razboaie care ar putea izbucni si in alte federatii din mai multe natiuni,cum este si Rusia unde pe linga ceceni care vor independenta mai sint si alte natiuni ,sau ca Turcia unde kurzii lupta tot pentru independenta,ca si catalanii din spania care vor folosii referendumul cit de curind,si de ce nu si Scotienii. .

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.gcntv.net/o-specie-de-molie-va-fi-botezata-dupa-donald-trump-pentru-coafura-unica-acestuia/

    RăspundețiȘtergere
  13. Hei, mai este cineva pe aici? Dna Mariaaaaaa???

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce s-a întâmplat cu dna Gheorghiu că a dispărut și nu a mai postat de ceva timp nimic? Sper că este sănătoasă și nu a pățit nimic.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce s-a intimplat cu dumneavoastra doamna Maria ca nu mai postati nimic. Sunteti bine?

    RăspundețiȘtergere
  16. Aveți contul de blog blocat sau interzis.

    RăspundețiȘtergere
  17. Aveți contul de blog blocat sau interzis.

    RăspundețiȘtergere
  18. Aveți contul de blog blocat sau interzis.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce s-a întâmplat Maria cu tine, nu mai postezi nimic?

    RăspundețiȘtergere
  20. CE SE INTIMPLA? UNDE ESTI DRAGA MARIA?DIN 24april NU MAI APARE NIMIC DE LA TINE?

    RăspundețiȘtergere
  21. De ce nu mai posatati NIMIC doamna Maria/? Ne lipsiti foarte mult,,

    RăspundețiȘtergere