duminică, 23 aprilie 2017

COD ROŞU DE INUNDATII !!!


                                                   23 Aprilie 2017 ,ora 6,32 dimineata !

                                                Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas care ne avertizeaza pe toti aşa:

                 "COD  ROŞU  DE  INUNDAŢII !

               Se întâlnesc inundaţii cu inundaţii !
              Se întâlnesc toate inundatiile !"

Image result for inundatiiImage result for inundatii.
Image result for inundatiiImage result for inundatii..

Dragii mei, daca in acest moment meteorologii au dat COD GALBEN de INUNDATII, eu vă spun (si nu de la mine spun ci de la DUHUL CEL PREA SFANT)că va urma si un COD  ROŞU de Inundatii.
Nu ne ramane decat sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului,ca sa fim ajutati si feriti de tot răul si de tot necazul.
Iar oamenii care se stiu in pericol de INUNDATII,trebuie sa se pregateasca si sa ia masuri de preventie.
Eu imi fac datoria de suflet ,si scriu toate cate mi se graieste si mi se arată.Mai departe, Autoritatile stiu cu exactitate ce au de facut,ca intotdeauna de altfel.
                                       Cu dragoste,Maria.


     P.S.
    Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au 
    pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA 
     CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
    Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in 
    parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

    Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
    Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

    DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 

    https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

    7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


    https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


    Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

26 de comentarii:

  1. Doamne nu mai la noi sunt "coduri".
    In nici o tara nu exista asa ceva.
    M-am saturat de atatea nenorociri.
    Nu spuneti nimic bun. Avem atatea lucruri bune in tara asta de care nu se aminteste. Parca suntem un popor care prefera sa isi planga de mila mereu, care este atras de lucrurile negative.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La tv ,nu o sa vedeti decat stirile negative,dar stiti de ce?Pt. ca Aghiuta conduce lumea si lui nu-i plac stirile pozitive ....

      Ștergere
    2. HRISTOS A INVIST!

      Din pacate poporul Roman,nu a luat in serios toate mesajele doamnei Maria,si nu cred ca ce scrie ea,sunt pentru trezirea noastra,si intoarcerea noastra la Credinta,sa ne indepartam de partea materiala,sa nu iubim banii,sa-l iubim pe Dumnezeu,dar sa-i iubim si pe semenii nostrii.Credinta fara fapte bune,este moarta.Nu Dumnezeu are nevoie de noi,ci noi avem nevoie de iubirea lui Dumnezeu.Cat il cautam noi pe Dumnezeu,atat ne cauta si Dumnezeu pe noi.Noi spunem ca nu avem timp,avem foarte multe zile sfinte,si lucram si la sarbatori,ca stiinta este mai buna decat Credinta.Cu stiinta ne omoram singuri.Pamantul,plantele,animalele,pasarile chiar si aerul este foarte poluat,dar si mai grav ca stiinta a facut ca intreaga omenire sa nu se mai iubeasca,sa nu se bucure de viata,si de natura cate ne-a dat-o Dumnezeu,noi totul distrugem,incepand cu copii de gradinita si scoli care nu au copilarie,nu stiu sa se joace,sa se iubeasca ca fratii,totul se face mecanic,nici parintii nu au timp sa se bucure,de copii lor sa-i vada cum cresc.Noi comentam ca doamna Maria,ne scrie m-ai mult despre dezastre,dar din pacate asa vom primi in continuate,ca nu credem ca tara noasta va fi sfanta,si Bunul Dumnezeu a inceput curatenia,ca multi nu apleaca genunchi la rugaciune,si sa-si ceara iertare pentru pacatele lor.Dar a sosit timpul ca Dumnezeu,este prezent zi si noapte,si ne arata puterea lui,si ne da raspuns la tot poporul Roman,cat de mult este iubit,si dorit de acest popor.Decat sa dam vina pe doamna Maria,sau pe alte persoane,sa ne vedem pe noi,si faptele noastre,daca sunt placute inaintea lui Dumnezeu.Primim ceea ce meritam.De noi toti depinde toate necazurile care vin,cat de repede ne schimbam ca popor sa-l cautam pe Dumnezeu din suflet.
      Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

      Ștergere
  2. Omul din Ivesti - jud. Galati care vindeca cu plante orice boala :

    http://cyd.ro/sustine-ca-trateaza-orice-boala-vraciul-din-ivesti-care-are-puterea-sa-vindece-muribunzii-cu-licori-miraculoase/


    Pentru cei care mai cauta o speranta , e bine sa cunoasteti si acest om . Eu postez pentru voi ce am aflat recent .
    Pe site-uri exista si mentiunea ca dansul nu mai traieste si ca activitatea este continuata de fiul dumnealui .

    Multa sanatate tuturor si inimile sus, la Domnul, pentru ca la mare mila lui suntem cu totii !

    ,,La multi ani!'' de Sf. Gheorghe !

    O rugam pe doamna Maria sa ne spuna daca stie ceva despre domnul acesta .
    Este prin zona dvs., doamna si poate ati si auzit de el .
    Ne-ati fi de mare ajutor celor cu probleme diverse intrucat vindecarea pleca de la plante , de la natura si nu din chimizarea lorin laboratoare .

    RăspundețiȘtergere
  3. pai este normal daca a cazut multa zapada si o sa fie o incalzire foarte brusca sa avem inundatii , poate cineva are interes sa nu ne informeze corect !

    RăspundețiȘtergere
  4. La cum arata vremea ar fi si culmea sa nu avem inundatii. Simon Istvan. Satu Mare

    RăspundețiȘtergere
  5. Doi tineri alpinisti adolescenti dar renumiti au decedat in Retezat la 2000m in urma unei avalanse de zapada, nu au ascultat de recomandarile de a nu se aventura in natura dezlantuita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au decedat din inconștiența părinților,care le-au forțat limitele.Le-a distrus copilăria și viața cu ambitiile lor.DS

      Ștergere
  6. Baraje,diguri, canale de scurgere.... Fiecare sa muncească sa își protejeze casa și averea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo .Ne plangem de mila unul altuia.cutremurele exista de cand lumea dar nu ne facem casa antiseismica.inundatii exista dar oamenii nu isi fac canale de scurgere.Cu ce pot sa va ajut oameni ? Cumparati-va mai multe batiste !

      Ștergere
  7. http://www.lovendal.ro/wp52/incredibil-cat-castiga-sefii-marilor-corporatii-farmaceutice-zeci-de-milioane-de-dolari-pe-an-si-noi-pacientii-ii-platim/

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria am si eu o intrebare.Bunica mea a taiat un cartof sa -l puna la mancare cand la taiat in jumatate ia aparut sfanta cruce are vreo semnificatie.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria ce pot s-a va spun la cata zapada a dat Dumnezeu nu ne putem astepta la ceva bun. Se anunta caldura de Miercuri pina la 25 grade va dati seama ce va fi s-a ne fereasca bunul Dumnezeu de tot raul si necazul. Si azi le spuneam la niste cunostinte de dv. De ce va spune Duhul Sfant Si Msicuta Domnului si au zis ca asa este ca va urmareste si ei. Ma bucur ca prin dv. Se raspandeste credinta la mai multi si poate vom deveni mai buni. Asa s-a ne ajute Bunul Dummezeu si Maicuta Domnului. Cu drag doamna Maria si HRISTOS A INVIAT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ion Masinca,credinta nu inseamna sa va uitati tot timpul la stiri,mai ales la stirile negative.Credinta inseamna sa va faceti semnul crucii ,cand va asezati la masa,sa postiti ,sa va spovediti in toate posturile,sa va impartasiti ,sa va sfintiti casa(sfestanie) sa dati cu tamaie.....sa mergeti la biserica,sa participati la sf. liturghie si sa multumiti lui D-zeu si pt bune si pt rele.

      Ștergere
  10. Bucuresti Strict Secret - Minunile de la Sf. Gheorghe

    http://www.dailymotion.com/video/xwvoti_bucuresti-strict-secret-minunile-de-la-sf-gheorghe_shortfilms

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai degraba americanii...

    http://www.efemeride.ro/sura-si-haarp-armele-cu-care-se-manipuleaza-vremea

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.efemeride.ro/romania-in-pericol-riscam-un-razboi-meteorologic

    RăspundețiȘtergere
  13. FENOMENE METEO EXTREME!

    Viscol în plină primăvară şi chiar ninsori în mijlocul verii, perioade lungi de secetă severă în toiul cărora apar furtuni violente cu grindină mare cât un ou de găină, tornade şi ploi torenţiale.
    Toate s-au întâmplat deja în România şi asta ne aşteaptă şi în continuare. Este avertismentul oficial al meteorologilor.

    http://www.agroinfo.ro/politic/razboi-climatic-seful-meteorologilor-daca-te-uiti-la-hartile-pe-iulie-si-august-te-apuca-frica

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna Maria in ultimul timp nu mai sunteți activa pe blog nici mesaje nici comentarii.Ce se intampla ati dat înapoi de la promisiune?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că doamna Maria e plecată în pelerinaj la Ierusalim după cum a spus într-o zi. Să vină sănătoasă și cu vesti bune. Cu dragoste și respect Pad.

      Ștergere
  15. e la mintea cocosului ca dupa asa ploi si ninsori vin inundatii--asta-i abia inceputul

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim 24, cred ca doamna Maria are o misiune , poate este plecata din tara poate ca sa dus la Fatima in Portugalia, pentru ca in 13 mai se implinesc 100 de ani de la profetia FECIOAREI MARIA ,EA a spus cind se vor implini 100 de ani se va intimpla ceva .......... si a mai spus "IL MIO CORE TRIONFERA" deci se va implini ceea ce a profetizat pina acuma Amin. Ika

    RăspundețiȘtergere
  17. Unde a disparut Doamna Maria? Ii ducem dorul si ii simtim lipsa.

    RăspundețiȘtergere