joi, 9 martie 2017

EPIDEMIE ! EPIDEMIE ! EPIDEMIE !


                                         

                                 ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 


                           8 Martie 2017,ora 6,12 dimineata !

                             

                              Dragii mei, 

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spune ceva îngrijorator.
Glasul spunea asa dragilor:

                   "Epidemie ! Epidemie! Epidemie!"

Dragii mei, sa ne fereasca Bunul Dumnezeu si Măicuta Domnului de tot felul de boli si epidemii.
Cand omul este sanatos,nu stie ce comoara are! Nu stie sa aprecieze sanatatea ca un DAR de la BUNUL DUMNEZEU.
Asadar dragilor, vom auzi de o EPIDEMIE a vreunei boli.
Sa nadajduim ca nu va fi prea gravă,iar cei care vor contacta boala,sa se faca sanatosi cât mai curand.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUTA DOMNULUI,ca sa fim sanatosi,si sa nu luam niciun virus care ar contribui la aceasta posibila EPIDEMIE.
                                   Cu dragoste,Maria.


P.S.
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI 
 LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


16 comentarii:

  1. Epidemia de rujeolă ,pentru care autoritățile de la Centrul European pentu Prevenire și Combaterea Bolilor a lansat deja un semnal de alarmă în România.Sunt 2300 de cazuri confirmate ,15 copii au decedat.Prin lipsa informării,prin dezinformare și inexistența vaccinurilor (de parcă totul este regizat ,după un scenariu bine pus la punct)s-a ajuns la exterminarea viitoarei noastre generații.Cu drag,Mirela.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai anunta la tv aprovizionarea cu un vaccin care lipsea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ne fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului de boli si de epidemii. Sanatate doamna Maria dv.si la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand ne vom intoarce cu adevarat cu fata spre Dumnezeu, cand îl vom cauta din toata inima, cand ne vom dezlipi de idoli, vom vedea puterea Duhului Sfant. Sa nu fim fațarnici precum evrei care nu l-au asteptat in rugaciune pe Moise ci și-au facut un vițel și se inchinau lui. Închinativa in duh si,n adevar indepartativa de toate uriciunile atunci veti vedea ce mare este Domnul. În zilele din urma veti auzi de; razboaie,ciumi,cutremure și noi auzim, toate sunt ingaduite pentru al vedea pe El pe Mantuitor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta!Doamna Maria,astăzi la tvr.au anunțat de un pod dărâmat in Italia.Dumneavoastră ați anunțat in saptamanile tracute de pod.Eu verific întotdeauna tot ce spune-ti dvs. Si am ajuns la concluzia ca 90% se adeveresc,mai repede fiind chiar in câteva zile(5),iar mai târziu in 2-3 săptămâni (ex.,,podul ,,si multe,multe altele.De aceea toți care nu crede-ti si care sunte-ti , rai,,nu intrați pe acest blog.Singurul lucru care nu vreau sa cred,poate de frica,sau neîncredere este cu extratereștrii.Dar atunci ma întreb de ce sfinții părinți au spus de prigoana si sa mergem prin păduri in grupuri mai mari?!.De cine sa ne ferim.Eu pe aceea ii consider draci.Acesta este punctul meu de vedere,care bineînțeles este convingerea mea,eu cred ca Dumnezeul l-a creat pe om,si atunci de la naștere pana la ridicarea Lui la cer,ne -a arătat calea omului pe care trebuie sa o parcurgă de la naștere pana la cele patruzeci de zile pentru judecata.Dar nu o supăr pe doamna de aceea îmi cer scuze ca aici cu ,,extratereștrii,,nu sunt de acord cu dumneaiei.O pup dulce ,o stimez,o cred,ptr.ca mie mi se întâmpla anumite lucruri,ma consider in toate facultățile mintale,doar ca am anumite simțuri.Păcat ca nu vine si in alte județe,caci noi aici in N tarii nu avem posibilitatea sa o vedem la deschiderea de carte.Sa petreceați postul cu multa pace in suflet si sa ajungem săptămână patimilor.Pentru mine a fost si este săptămână cu cea mai mare încărcătură duhovniceasca.

    RăspundețiȘtergere
  6. Exista și extratereștri, tehnologia asta, care a avansat în ultimii zeci de ani,așa de repede,ce credeți de unde vine?Cum se explica faptul ,ca sute de ani omenirea evolua foarte încet, doara istorie știe fiecare,și acum zboară toate înainte! ?Se vor arata omenirii,așa cum a spus doamna Maria, și probabil cit de curând!

    RăspundețiȘtergere
  7. 1. Lipsa vaccinurilor e din cauza laboratoarelor care cer din ce in ce mai multi bani. In Franta au procedat la fel: au stopat fabricarea si au pus pe piata altul care contine mai multe vaccinuri care nu sunt obligatorii. Eu numesc asta mafie. 2. In Franta s-a descoperit la un institut lipsa mai multor fiole cu boli

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu numesc asta plan criminal satanic de decimare a populatiei care face parte din planul mai larg al lui anticrist de a distruge omenirea si a o aduce in sclavie pt a aduce iadul pe pamant si a distruge creatia lui Dumnezeu in razboiul final. Se grabeste caci mult timp nu mai are

    RăspundețiȘtergere
  9. Epidemie de rujeolă.DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ ARGEŞUL.

    RăspundețiȘtergere
  10. vai de noi--ca sa traiasca cei bogati si la putere acestia sunt in stare sa sparga -DOAR 1 FIOLA si sa ucida mii de oameni numai ca si ei vor fi expusi la dureri DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA NE APERE

    RăspundețiȘtergere
  11. Epidemie si molima va fi daca nu faceti ce va zic ei!

    RăspundețiȘtergere
  12. Epidemia va urma in curind . Toata Europa va fi lovita . O sa apara ca o razbunare a naturii impotriva omului . Un virus asemanator aceluia al vacii nebune , de acum citiva ani , dar incoparabil de puternic .
    Se razbuna natura ....numai aici in Italia vin ucise 25 de milioane de vaci si porci la an . Crescute in cativa metri patrati si apoi omorite . Cautati pe internet , sa vedeti cum vin ucise ...pe banda rulanta ...cu un lat de lant de fier ce l-e prinde de picioarele din spate si le ridica , cu capul in jos . Apoi continua banda aia pina la un fel de disc metalic ascutit ce taie unde prinde ....git , piept ...si j ca vii ..banda merge mai departe .
    Nu realizam ...dar omul se comporta oribil ..demoniac . Asasini ....
    Nu este nici o diferenta cind omori un animal sau j om . O spunea seful mafiei siciliene Provenzano ...la o intrebare de mai stie cati a omorit a raspuns ca nu e posibil sa-si aduca aminte , iar apoi reporterull-a intrebat de nu are cosmaruri ...iar el a raxpuns ca djpa primul om ...xunt toti l fel , identic ca atunci cind omori un animal .
    E acelasi lucru . Nu ucide ...dar nu e specificat ...oameni . Nu ucide ..pt ca e viata ca si tine exact . Nu gindeste la cultura , gramatica , politica , sau fotbal ...dar aceiasi frica , teroare o incearca ca si un om sau femeie luata de picioaresi pusa cu capul in jos si dusa pe banda pina la disc sa-i taie gitul .
    Din pacate ...dracul si-a bagat coada in ceva scrieri in biblie si acolo e permis sa ucizi , iar omul crede ca e ok asa . Dar tot in biblie vine spus ca acel Dumnezeu a hotarit aa fie ucis toti copii maschi ai unui unui oras ...sau sa se faca curatenie etnica (ca in Bosnia sau Armenia ) pt a face loc evreilor , in detrimentul cunedeilor .
    Ala nu e un Dumnezeu ...ci Satana . De aia Isus dadea in preotii sai ...evrei (fariseii ) , nu recunostea ca avind acelasi Tata . Sunt scrieri vechi ..mai vechi decit alea clasice de vre-o 100 de ani , jn care spune chiar asta . Scrieri ce au fost traduse doar in 2006. Motamo , de catre National Geografic . Deci nu ...Vaticanul ...sau mai stiu eu cine , ce ar fi avut interes sa ascunda ceva incomod .
    Voi ..ati auzit de Dumnezeul razboiului ? Sunt 4 carti mentionate in biblia originala ...in care vin povestite campaniile militare ale lui Yehowe . Apropo..nicaieri un rabinzice ca Yehowe , El , Elobin ....inseamnaDumnezeu . Ci legiuitor , conducator , stapin ...asta spun rabinii ...iar noi de la ei am preluat vechiul testament . Sunt in jur de 2 000 de scriituri ...
    In fine ....nu ucideti , acum de ppasti . Ve-ti fi trasi la raspu dere ...odata ce a-ti citit ce amscris mai sus . Nu puteti zice ca nu a-ti stiut ...ci doar ca nu ati luat in serios ...unul ce scria ..acolo . Dar v-am avertizat , in modul meu ...Nu ucideti ! Si mai ales ...nu ucideti in numele lui Isus sau al Dumnezeului adevarat !!! E blasfem , dracesc ...

    RăspundețiȘtergere
  13. https://youtu.be/YdNZOI2aKFY
    https://youtu.be/unqRzn84Xrg

    Asta ca sa nu mai spuneti ca nu stiati ....
    In primil vid3o se vede cum salosii de evrei pregates animalul pt moartea sacrificala ...i-l terorizeaza cu taieturi anume .
    Sacrificii ...ce le doreau Elohini (la plural caci asa scrie in biblie)
    Acesti oameni sarpe ...instruiau evreii cum sa pregateasca carnea . Un anumit muschi venea jnfasurat u grasimea de pe intestine , abdomen ...iar aceia venea arsa complect . Erau dipendenti de mirosu. de gras ars . Spuneau ca -i relaxeaza . Are efectul nicotinei asupra noastra de acum . Intr-o biblie a lor , nu-mi amintesc exact care anume , spunea Noe , ca dupa ce s-a terminat potopul si a scapat viu , a sacrificat nu stiu cite oi ..sute ...si a ars grasul precum era datina . Scrie textual ...ca "Elohini au sosit in numar mare , atrasi de acel miros precum mustele de hoit ". O spunea in termeni ...de lauda pt ca a facut ceva nemaipomenit .
    Asta e dumnezeul evreilor ....al nostru trebuie sa fie Acela descris de Isus . Nimic altceva ...
    Pe ei sa-i lasam in dementa lor ...
    Au facut un pact , opromisiune ..de a servii elohin iar acesta de acestia aurespectat intelegerea ...intr-o zi o vor respecta si ei . De aia suntmfixati cu regulile . Elohin zice ca nu trebuiesc facute lucruri Simbata ...dar nu specifica ce anume , iar rabinii incearca sa nu greseasca ..l-i e frica sa nu fie care cumva interpretari gresite . Ca si adunarea la templu de 3 ori la an ..pot intra cei sanatosi ...nu schiiopii , infirmii , persoane cu handicap etc etc ...
    Era un recensamint militar ...dar astia se cearta intre ei pe aceste detalii , mai mult decit pe cele doctrinale . Frica ...ca elohini sa nu se tina de cuvint .
    Si ce promisiune le-a mai facut ? Tara Israelului ?
    In biblie spune ca David (parca) pindea tabara elohinilor , de noapte ...la un moment dat a iesit unul afara ...poate pt treburile lui ..si nebunul i-a sarit in circa . Pina dimineata a tot incercat sa se elibereze elohinul de evreu ..dar nu reusea (se vede ca nu avea armele cu el , nu se astepta la un atac) . La un moment dat i-a spus sa se opreasca ...sa-l lasein pace ....si asa David a smuls promisiunea de a avea pamint cit vedea de acolo din deal ...pt el si stirpea lui .
    Si eu i-as fi promis ...numai sa-mi dea drumul ...dar dupa i-l rezolvam eu bine de tot !
    Asa cu ...evreii nostri . Si cu ...ce ne-au lasat ei noua ...
    Elohin erau soldati . Inalti spani , fara par nici pe sprincene cu ochii albastrii deschis si pielea rosie . Clasicul blond rosu . Soldati din stirpea sarpelui . (Se intelege cind a ademenit-o pe Eva , in scrierile originale vine hemat elihin sarpele) . El ...sunt altceva inca ...Hehowe ...altceva ....
    Au inpartit teritorijl in zone de control , ce guvernau . Au facut mai apoi razboaieintre ei (vezi Sodoma si Gomora, unde dumnezeu spune lui Loth parca ,, Am auzit voci despre ..si am venit personal sa vad") , pt ca unii nu au respectat pactele . Soldati ...iar astia controlau izraelitii . Atita tot .

    Da ...asta este . Stiu ca ve-ti sarii ca arzi ..dat eu inca va mai spun o data . Luati de bune doar cuvintele lui Isus ...si nu omoriti ! Nu e usor sa schimbam obisnuintele alimentare ...dar oricum ve-ti fii obligati toti jn curind , cind v-a izbucnii epidemia asta noua a vacii nebune . 5 zile ...atit v-a dura boala . Ceva nemaivazut ..ciuma va parea un joc de copii , in comparatie . Nu pretindaa fiu crezutpe cuvint ...dwr sa stiti cind va fi momentul ...DE CE?
    Viata buna tuturor ...
    Cind se prezinra

    RăspundețiȘtergere
  14. În 10 martie 2017 am fost diagnosticata cu TBC (24 ani). Sunt mai multe cazuri de tineri cu surse de îmbolnăvire necunoscute.Atentie mare!

    RăspundețiȘtergere