marți, 11 aprilie 2017

CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !


                                       Image result for IISUS RASTIGNIT
..Image result for IISUS RASTIGNIT


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT,

VA COSTA DOAR 28 LEI ,

PE TOT PARCURSUL ANULUI 2017!


..                                                  Prieteni dragi, 

Fara ajutorul vostru, nu ar fi fost posibil ca sa editez primul volum al Cartii - ADEVARUL  DUHULUI  SFANT!
Imi doresc din toata inima,ca intre SFINTELE PASTI si INALTAREA  DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS, sa  revin la BUCURESTI,pentru LANSAREA altor doua volume ale Cartii -ADEVARUL  DUHULUI SFANT. 
Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o justificare fata de voi toti donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si amarati,asa incat,va marturisesc ca, este nevoie in continuare de micul si binecuvantatul vostru ajutor,pentru ZIDIREA  CUVANTULUI  DUHULUI SFANT.
Toti cei care veti dona din inima si din suflet, pentru editarea viitoarelor doua volume, puteti fi incredintati ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,o sa va ajute si o sa va intoarca insutit DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SAU.
Sunt tare bucuroasa si fericita,pentru ca ,impreuna implinim VOIA  LUI DUMNEZEU,VOIA  PREA SFINTEI  TREIMI si a MAICII DOMNULUI, si mai ales ca, nu sunt singura in a dezvalui ADEVARUL  DUHULUI SFANT,ci suntem cu totii ca niste APOSTOLI ai MANTUITORULUI,care daruim ca sa putem propovadui din al SAU CUVANT !
Ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua, va iubesc cu sufletul, si va asigur ca ,aveti un loc in inima mea,pentru totdeauna !
La fel ca la primul volum, DONATORII vor primi total GRATUIT urmatoarele doua volume,atunci cand ele vor fi editate si va avea loc LANSAREA,indiferent de domiciliul fiecarui donator.
Dragii mei, cei care nu vreti, nu puteti dona,sau nu credeti in ceea ce eu scriu,va rog din suflet, sa va abtineti de la Comentarii acide si jignitoare.
Cine are Dragoste pentru DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, sunt sigura ca va dona din putinul sau, pentru zidirea GRAIULUI DUHULUI CELUI PREA SFANT.
                            

                                   

Eu deja lucrez la cele doua volume, iar atunci când vor fi gata le  voi trimite la Editură, timp în care, cu VOIA LUI DUMNEZEU, cu MILA si DRAGOSTEA MAICII  DOMNULUI, cu ajutorul vostru de nepretuit, se va strange si suma de bani necesara editarii Cărtilor.
Iata Prieteni dragi, Contul pentru DONATIILE editarii ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT volumul 2 si 3 :

Contul pentru strainătate:


Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 
sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Doresc să vă mai spun dragii mei, că pentru voi toți ,cei care veti ajuta la Zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,vă voi dărui aceste doua volume ale CARTII, cu toată dragostea sufletească ,in care voi asterne numai gânduri bune si frumoase,scrise cu inima -mi si cu sufletul ,anume pentru voi si nu numai.
Vă multumesc din toată inima, vă iubesc cu sufletul,si mă rog pentru fiecare dintre voi, pentru ca BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI ,sa va ajute si sa va binecuvinteze DARUL si pe voi toti ,împreună cu cei dragi.
                                        Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
P.S.
Donatiile vor fi folosite strict pentru CARTI,si se va putea verifica oricand,fiecare bănuț. 
Pentru voi dragilor ,cei din strainatate ,se poate depune in cont in orice moneda,deoarece, in România eu îi voi primi în lei romanesti.

5 comentarii:

  1. Maria prunca 7 nu vine nici anul acesta se pare

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu se stie inca daca a fost atac terorist la autobuzul cu jucatori alemani un jucator a avut arsuri la mina a fost suspedit partidul ce lume nebuna sáu pus cu bombe. Pe noi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eşti aiurea."nu se ştie dacă a fost atac terorist.....sau pus cu bombe.pe noi .aiurea rău.

      Ștergere
    2. In ce limba vorbesti an.21:47, ca imi zgarii creierul.
      Si care-i faza cu "partidul" (a fost suspedit partidul)? Erai si tu in autobuz?

      Ștergere
  3. Futbolistul
    Marc
    Barta de 26 ani a fost ranit in 3 esplozi ce a avut loc in jurul orei 7 seara cind se indrepta in stadionul
    Borusia
    Dortmunt

    RăspundețiȘtergere