joi, 13 aprilie 2017

DOAMNEEEEE!!!! DOAMNE OCROTESTE-I PE ROMÂNI !

                                    Image result for sfanta treime imagini
                                               

                              13 Aprilie 2017,ora 6,22 !

                                           Dragii mei, 

Astazi dimineata m-au trezit mai multe glasuri ,care vorbeau printre altele ,si despre Romania.
Nu intelegeam ce spun, dar am cunoscut ca era vorba de ceva ce ar urma sa aiba loc , si care ,ar afecta intreaga omenire.
Dar un glas plange cu suspine ,si -L roaga asa pe DUMNEZEU:

                  "Doamneeeeeeeeeee!
                Doamne , Te rugăm ocroteste-i pe români !"
Iar in aceasta clipă dragilor, aud un glas de femeie care cânta dumnezeiesc de frumos aşa:

                 " Doamne ,ocroteste-i pe români !"

Răsuna ci Cerul si Pămantul pentru România, pentru ca Bunul Dumnezeu si Măicuta Domnului sa ocroteasca Romania.
Doamne Dumnezeul nostru al tuturor si Măicuta Domnului, Te rog ocroteste si pe români si pe toata suflarea pe care Tu ai creat-o.

Sava Negrean Brudaşcu - Doamne ocroteşte-i pe români... - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=dpVlMBnS2KQ

Nov 30, 2015 - Uploaded by Sebastiano Argenti
Sava Negrean Brudaşcu - Doamne ocroteşte-i pe români... Sebastiano Argenti. Loading... Unsubscribe ...
Versuri Sava Negrean Brudascu - Doamne, ocrotește-i pe români !

Doamne, nu uita de noi
Suntem saraci, plini de nevoi
Doamne, ocroteste-i pe romani

Doamne, nu uita de noi
Suntem saraci, plini de nevoi
Doamne, ocroteste-i pe romani

Suntem saraci si plini de-amar
Plansu' nostru-i in zadar
Doamne, ocroteste-i pe romani

Suntem saraci si plini de-amar
Plansu' nostru-i in zadar
Doamne, ocroteste-i pe romani
http://Versuri.ro/w/0wf1 

Saraca tara bogata
Mult ai trait suparata
Doamne, ocroteste-i pe romani

Saraca tara bogata
Mult ai trait suparata
Doamne, ocroteste-i pe romani

Transilvania mea sfanta
De mult ai fost tu ravnita
Doamne, ocroteste-i pe romani

De-aia nost Ardealu-i sfant
Cat om mai fi pe pamant
Doamne, ocroteste-i pe romani

De-aia nost Ardealu-i sfant
Cat om mai fi pe pamant
Doamne, ocroteste-i pe romani
                  Cu dragoste,Maria.
 Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA




CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ...

https://plus.google.com/.../posts/EDkpmvpXtCn

Translate this page
1 day ago - CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ! CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !


35 de comentarii:

  1. Doamne,Romanii te roaga sa-i ocrotesti,dar ei unde sunt?au uitat de suferinta Ta pe cruce,au uitat sa mearga in casa Ta macar in saptamana patimilor.Ce-i m-ai multi sunt ocupati cu pregatirile,de parte materiala decat de cea spirituala.Doamne nu m-ai pot sa sufar atata rautate pe paman.De cand merg la Biserica nu am trait o asa mare suferinta ca aceasta,in joia mare,pe linga suferinta ta Doamne,biserica a fost aprope goala,nici cati merg duminica nu au fost in casa ta,dar toti spun ca te iubesc.Doamne omenirea de azi te rastigneste,cu indiferenta nu le pasa de puterea Ta,cea Cereasca.Doamne,nimeni pe pamant nu m-ai poate face randuiala,si sa aduca omenirea la credinta,si sa-l alunge pe cel rau din sufletele lor,care a pus stapinire pe multi oameni.
    Doamne,cu durere in suflet te rog trimite puterea Ta,in ziua de inviere peste poporul Roman,intoarcei pe toti la credinta,sa nu m-ai fie suferinta.Doamne,trimite puterea Ta,si pe Prunca Ta pe pamant,sa salveze poporul de atata suferinta,si cu totii sa te iubim.
    Doamne,fieti mila de noi pacatosii.
    Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat-Moldova.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prea multe reprosuri oamenilor ! Chiar ai dreptul sa faci asta ?

      Ștergere
    2. Cati de pasti se rog cu adevarat???? Sa spuna Macar DOANME IISUSE IARTAMA CA SUNT MARE PACATOS/ASA.TOTI DE PASTI CA CATIM CAT MAI FRUMOS SA FIM FRUMOSI PE EXTERIOR DAR,DAR PE INTERIOR???? SA NU FIM PRECUM FARISEI CE SPALA VASUL PE EXTERIOR SI PE INTERIOR NU.MARIANA TE ROG CAUTA PE DOAMNA GEORGETA FLOREA.TE ROG.MULT TE VA AJUTA EA DAR MAI MULT DUMNEZEU TE VA MARI PRECUM SI NUMELE TAU.

      Ștergere
    3. Depinde in ce zona stai Mariana din Banat - sau Moldova? !

      Ștergere
    4. Mariana, esti sub puterea lor. Le dai atata hrana incat in viitor vei suferi si mai tare, caci esti o baterie buna pentru ei, de unde se incarca.

      Ștergere
    5. Este parerea ei ! Are "dreptul", n-are dreptul...
      Daca nu esti de acord, nu te obliga nimeni sa o si iei in considerare.

      Ștergere
    6. Anonim 15 aprilie 2017, 16:16, nu ai dreptate.
      Anonim 14 aprilie 2017, 20:13, a reactionat corect. Mariana are dreptul sa se judece pe ea insasi nu si pe altii.

      Ștergere
    7. HRISTOS A INVIAT!
      Multumesc pentru sfat,dar eu i-au legatura numai cu Maica Domnului si Sfanta Treime,ei sunt ce-i care ma indruma ce sa fac in viata.
      Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

      Ștergere
    8. Mariana din Banat sta in Moldova. Asta sustine ea.

      Ștergere
    9. Indiferent unde sta Mariana, ea trebuie sa inteleaga faptul ca Iisus Hristos nu doreste de la ea aceasta atitudine trista si disperata, pentru ca acestea sunt emotii care ii tulbura interiorul si hranesc parazitii archonici.
      Mariana, nu mai fi trista si nici nu sta in suferinta pentru altii caci Iisus Hristos nu doreste asta, archonii doresc asemenea stari de tulburare, caci cu asta se hranesc ei. Stai in Lumina si imensa bucurie si in felul acesta iti vei ajuta semenii prin niste cai subtile inimaginabile. Pana la urma Iisus Hristos este bucurie si pace, poarta aceasta in interior si fi fericita, vei aduce astfel multe binecuvantari divine in viata ta si a altora!

      Ștergere
    10. HRIDTOS A INVIAT!

      Va multumesc pentru incurajari,toate mesajele
      mele sunt scrise cu lacrimi si suferinta in suflet,si uit sa schimb tastatura.Da sunt foarte trista,ca aproape in fiecare luna,ma despart de cate o persoana draga,care mor de cancer,si sunt neputincioasa inaintea lor ca nu pot sa-i ajut,macar cu rugaciunii sa le mai alin suferinta.Multe persoane cand sunt bonlave merg la medic dar si la preot,dupa ce se fac bine uita sa-i multumeasca lui Dumnezeu,unii mi-au marturisit inainte sa moara ca regreta ca nu sa apropiat de Dumnezeu,cat au fost sanatosi,si au cautat numai partea materiala.Nu am criticat pe nimeni,ca nu am nici o putere,nici macar familia mea,sau rudele mele care au plecat de la religia ortodoxa,la cea (pocaita),este fiecate liber sa mearga,si sa-l iubeasca pe Dumnezeu cum doresc.M-ai rau a fost cu rudele mele,cand au dat de necaz tot la mine au venit sa-mi ceara ajutorul,ca religia ortodoxa este cea m-ai puternica.Dupa multa rugaciune minunea sa produs dupa 7 zile,bucurie mare,dar ei nu sau intors la ortodoxie,spunind ca fratii din America le ajuta financiar.Cum preotii cu toate rugaciunile lor nu reusrsc sa-i aduca la biserica pe toti enoriasii,cum uni parinti nu reusesc sa-si aduca toti copii la biserica,asa nici eu nu pot sa oblig pe cineva sa-l iubeasca pe Dumnezeu cu forta.Raul acum incepe,si in zadar vom plinge atunci cand avem mari necazuri,daca noi nu ne unim acum in Credinta,cand suntem sanatosi,si avem liniste in tara.
      Va doresc la toti,sarbatori fericite,si Dumnezeu sa ne ocroteasca.
      Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.


      Da sunt Moldoveanca.

      Ștergere
    11. Mariana lasa lucrurile sa "curga". Pana la urma fiecare isi alege drumul in viata fie ei chiar si rude, nu ne putem baga. Daca ei asa doresc este alegerea lor, nu ai ce le face. La tine in suflet sa fie Lumina, pace si bucurie, pentru ca sa ai sanatate si putere sa cresti spiritual. Restul, fiecare cu experienta lui, nu trebuie sa te intristezi. Lasa lucrurile sa fie asa cum sunt ele, nu te lasa afectata, trebuie sa fi "tare precum o stanca". Mai bine asa, in rest vorba aceea: "fiecare cum isi asterne...". Treci peste aceste framantari, nu le lasa sa stea cuibarite in sufletul tau. Iisus inseamna iubire, bucurie si pace. Ai credinta.
      Legat de cei bolnavi care au plecat apoi, trebuie sa sti ca boala este o cauza a felului in care au trait. Ce emotii au emis, ce ganduri i-au animat in mod continuu. Tristetea, suferinta, sentimentul de abandon aduc aceasta boala numita cancer. Ei asa au trait cu ganduri distructive, macar ca aceasta boala se vede in aura cu 7 ani inainte de a ajunge sa fie afectat fizicul. De aceea este bine ca omul sa nu se ingrijoreze niciodata, sa nu se lase afectat, pentru ca fara sa vrea isi face rau. Pe urma viata nu inseamna satisfactie materiala (aici intra multe) si nici diverse asteptari pe aceasta parte. Cei care isi dezvolta un conflict interior si il intretin multa vreme, vor suferi diverse probleme de sanatate. Iisus spunea sa fim precum copii caci ei nu se ingrijoreaza, nu isi fac probleme. Ce rost are sa ne facem probleme? Oricum nu rezolvam in acest fel vreo situatie. Trebuie sa avem credinta si sa fim puternici. Viata omului este trecatoare, conteaza cat crestem spiritual fiecare, restul aici raman, nu au valoare "dincolo".

      Ștergere
    12. Si da Mariana, ADEVARAT A INVIAT! Numai bine iti doresc!:)

      Ștergere
    13. Stiam Mariana din Moldova. Stiam !

      Ștergere
    14. Sunt destulde multi americani care se convertesc la religia crestin-ortodoxa, asa am auzit.

      Ștergere
  2. Chiar ca avem nevoie de ajutor intre urmasii de drept ai lui Ribbentrop si Molotov,intre care v-om fi cimp de razboi hibrid propagandistic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarbatori Pascale binecuvantate, cu pace si liniste-n suflet, fericire-n existenta!

    Doamne ajuta!

    https://www.youtube.com/watch?v=_PYZh7gAsDg

    Cu multumire, recunostinta si apreciere,

    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am sa va vorbesc despre cum sa va ocrotiti ...singuri .
    Astazi omenirea este intoxicata de um drog foarte puternic . Mincarea .
    A devenit un drog . Omul ...maninca compulsiv .
    Orice face ..e legat de mincare . De trebuie sa vorbesti cu cineva ..intilnirea e la restaurant ..sau sa bei ceca ..Comunicarea intre persoane este strins legata cu ideia de a minca .
    De aici ..incepe suferinta ..boala ...grwutatea ina se dedica la practica spirituala etc etc ...
    In om ..in de ursul istoriei , i-au fost bagate doua frici in oase .
    Una ...este aceia de a muri de foame .
    A doua este de a muri de ...singuratate .
    Deci omul ..incearca sa rwzolve aceste doua probleme ...transformind-o in una singura ...inpletindu-le .
    "El ...a gatit pt mine , deci ma iubeste !"
    "Mincam inpreuna ...deci ne iubim "
    Si tot asa ....frica de foame si de singuratate ..omil le rezolva punindu-le inpreuna . Mincare si dragoste .
    Eu spun ca ....rare ori persoanele cunosc dragostea ..si ...mai de putine ori , inteleg ce inseamna a minca .
    Din frica de singuratate omul sta inpreuna ...se aduna in grupuri , comunitati , tabere etc .
    Dar ...multimea niciodata va cunoaste ceia ce se poate descoperii doar in singuratate . Pe tine insuti !
    Singuri venim pe lume ...si singuri murim (indiferent de cite persoane sunt in jurul nostru) .
    Intre aceste 2 singuratati ..spatiul vine unplut cu ...relatiile cu altii , idealuri etc
    Dar ...strada inspre sfintenie este foarte strimta ...si se parcurge in singuratte . Nu incape o multime de oameni ...acolo ! Niciodata !
    De la aceasta frica de a ramine singuri ...se adauga frica atavica de a muri de foame . Asa ca ...cumcit in viata unuia , lipseste iubirea , aceasta nevoie vine inlocuita cu te indopa de mincare ....
    Asa omul incepe sa cunoasca suferinta , boala ...
    In origine ..omul era perfect . Spiritul perfect modifica realitatea dupa necesitatea sa . Creiaza ..ceva din ce in ce mai adapt . Asa ...corpul ce putea fi o capcana pt spiritual , devenea un aleat .
    Atunci ..a fost ,, introdus" drogul mincarii spasmodice . Toxic . Cauzind suferinta .
    Bolile ...nu ar trwbuii sa existe . NICI UNA ! Nici ... o simpla raceala . Omul are potentialul de a fi sanatos permanent pina la 120 de ani . Perfect . Insa ceva sau cineva ...nu a vrut asta . Asa a introdus foametea si de aici frica ..apoi ...teama de singuratate ...si a transformat iubirea in o idee de posesie . Omil devine violent cind vine lasat de nevasta ..pt ca o vede ca pe un bun al sau . "Cum isi permite , dupa i cite i-am luat ?" Pt ca o vede ca pe un obiect . El sau ea ..e propietar , are un contract . Posesia ..nu inseamna iubire . A se umple de mincare nu inseamna a se alimenta .
    Continua ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorin T, Hristos a inviat !
      Te citesc cu drag. Continua sa scrii !

      p.s. : ai blog ?

      Ștergere
  5. Continuare ...
    Bolile ..,.sunt efectul la o cauza . O cauza psihologica e la baza . Apoi ..cind aceasta cauza se prezinta in partea matwriala , fizica , de nu este un echolibru perfect acolo ...incepe suferinta , boala . Cind nu se reuseste a se ierta pe sine insusi ...se are cancerul . In ce privinta , in a se ierta ?
    Deci ...de ex. , de subconstientul spune ca mergi gresit in viata ta ...de nu rezolvi problema psihica apare o problema cu picioarele . La orice defectiune inconstienta se reflecta intr-un organ ce are ca functie acea problema . De ex .:
    Picioarele ...mersul in viata .
    Plamanii ..oxigenul ....deci ce alimenteaza volatil viata , relatiile cu altii ...
    Stomacul ...digera hrana ...ca functie de voata ...cum iti gestionezi ce da de mincare , banii ...cu, ii cheltui .
    Inima ...e motorul la tot ..probleme de blocaj in a iubii
    Ficatul ...este fabrica ce transforma hrana in ce trwbuie , selectionind si eliminind toxinele ...deci modul cum controlezi viata materiala si toxicitatile din ea (alcool , drog , desfriu etc)
    Creierul ..gindeste deci ...modul in care gindesti , planifici viata ...
    Asadar ...boala are merwu un mesaj . Cind ...intruna dintre probleme nu reusesti sa te ierti pe tine insuti (convingindu-te xa din acea greseala ai ,, falimentat " viata ta , atunci naste cancerul)
    Doar de este o problema serioasa se transpune pe plan fizic in mod serios ..si daca intruneste anumite conditii ..conditii de alimentatie gresita , ce devine adtfel terenul fertil pt boala . Ca un teren adapt pt ..o anumita cultura de planta
    Orice maladie , dupa factorul psihic , are ca mod de a se naste , singele . Prin singe , calitatea acestuia se altereaza organismul , la nivel fizic , efectiv .
    Substantele nutritive vin absorbite de catre peretii intestinului , iar de aici se duc la ficat, pancreas , pt a fi sortate . De aici ..in singe .
    Care singe transporta oxigenul si hrana la tot corpul . Peste tot . De calitatea si bogatia singelui depinde alimentarea celulelor noastre
    Deci ...de singele este plin de grasi , toxine , asta v-a da ca hrana .
    Continua ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O mica corectie ...
      Stomacul ca functie de viata reprezinta locul unde introduci mincarea ...deci poate fi comparat functional cu serviciul . De ai probleme in a te raporta la munca ..pot incepe ulcere si gastrite .
      Intestinul ..colonul ...vine eliminat surplusul de hrana ..deci ca functie ..modul in care cheltui .. , banii ..ce aduc hrana . Dupa inconstientul omului , de crede ca i-a risipit ...incep problemele ...
      Etc etc ..gasiti singuri functia vitala raportata la functia de viata a fiecarui organ in parte . E usor si simplu ...folositi mintea oloistica si nu acea lineara .

      Ștergere
  6. Continuare 3 ...
    Venele noastre au terminatii , capilari foarte fini . Un singe gros , viscos ...nu intra in acele fire ca de ata . Ori le rup(sau se rup prin flux brusc de singe acolo , de ex ...practici yoga de a sta in cap) ..ori nu ajunge pina in capat . Acea parte de celule ce nu vine alimentata (caci singele nu ajunge acolo) mor . De este vorba despre creier (sunt multe vene de acest fel acolo ) sau ochi ...incep sa apara daune permanente . Mor din neuroni ...sau vederea se slabeste . Asa este peste tot . Unde celulele nu vin alimentate ..acestea mor , ducind la un blocaj , ,, putrezire" a acelei zone .
    Exista medicini antiche ...ce trateaza tocmai calitatea singelui , ca mod de a prevenoi ORICE boala .
    Sunt practici Essiane .
    Ei ...insista cu dezintoxicarea totala a singelui , si devenirea sa in acest mod ...subtire . Astfel , acesta ajunge mereu peste tot , mentinind o armonie celulara perfecta .
    Cum se dezintoxica ?
    Alimentele .
    Dupa cum stiti , omul are un intestin lung 15 metri . Cind mincam carne , cu afluxul de singe suplimentar pt digestie , se incalzeste zona digestiva . Cu caldura(peste 37 de grade locale) ...carnea putrezeste . Se strica .
    Stricindu-se se creaza metan ...ceia ce mareste si mai mult caldura din intestin , deci ..accelereaza si mai mult procesul de descompunere . E o otrava .
    Carnovorii ..cum gestioneaza aceasta problema ? Avind un intestin de 5 metri ...si nu de 15 ca al nostru . Astfel ...otrava sta mai putin timp in corp , si vine eliminata mai repede , inainte de a face pagube .
    La asta mai e de adaugat ...prezenta zecilor de mii de viermi ce avem in intestin . Toti . Astia ...se hranesc din ce mjncam ...dar toxicitatea lor vine de la fecalele lor .
    Ce se poate face ?
    Posturi . Posturi negre de 3 , 4 zile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Feriti-va, muritori,
      Sa va intinati trupul cu mancaruri respinse de zei!
      Exista cereale, exista fructe
      Sub greutatea carora se indoaie crengile,
      Ciorchini plini de suc in vii.
      Exista plante delicioase care,
      Puse pe flacara, devin mai dulci, mai fragede.
      Natura va ofera laptele si mierea
      Parfumata de floarea cimbrisorului.
      Pamantul generos va pune la-ndemana
      Comorile-i de alimente savuroase;
      Va daruieste mesele
      Fara a mai fi nevoie sa ucideti si sa varsati sangele!
      Animalele salbatice isi potolesc foamea cu carne
      Si nici ele nu fac cu toatele acest lucru!
      Calul, oaia, boul traiesc din iarba.
      In schimb, cele care prin firea lor sunt crude, feroce,
      Se bucura de hrana stropita cu sange.
      Vai, cat e de criminala faptura vie
      Care-si intretine viata prin moartea altei fapturi!
      In fata atator bogatii
      Pe care le produce pamantul
      Sa nu-ti placa nimic mai mult decat
      Sa zdrobesti cu dinti cruzi
      Membre rupte si smulse ?"

      Poetul Ovidiu

      Ștergere
    2. Cuvantul VEGETARISM deriva din latinescul "VEGETUS" care inseamna "activ, iubitor de viata", spunea cineva. Deci care este calea adevarata? Deduceti voi caci nu-i greu...

      Ștergere
    3. Pitagora spunea:
      "Aceia care ucid animalele si le mananca carnea, vor avea cu atat mai mult tendinta sa-si masacreze semenii"

      Ștergere
    4. "Francisc de Assisi, intemeietorul ordinului franciscanilor, a pledat intreaga sa viata pentru o atitudine de iubire fata de animale si el insusi se hranea doar cu produse vegetale.
      Voltaire, cu spiritul sau critic, care nu cruta pe nimeni in scrierile sale, a devenit la maturitate vegetarian, pentru ca a descoperit in scrierile sale ca cei mai nobili barbati din istoria spiritualitatii respingeau sacrificarea animalelor. Ca si Pitagora, el a facut legatura directa intre consumul masiv de carne, sacrificarea animalelor si numarul tot mai crescut al ororilor de razboi."

      Ștergere
    5. “Vasile cel Mare, episcop al Cesareei, considerat un alt Parinte al Bisericii Crestine, ne spune printre altele: “Corpul care este hranit cu carne va deveni greoi si va fi coplesit de boala. Sufletul se va sufoca sub placerea mancarii, va pierde controlul asupra trupului si capacitatea de gandire”

      Ioan Gura de Aur(din Antiohia), mare invatat teolog, numit si “Augustin al grecilor”, a lasat un numar impresionant de scrieri. Astfel descrie el felul de viata al calugarilor in mijlocul carora traia: “Aici nu curge nici un fir de sange, de la animale, nici o bucata de carne nu este pe masa. Mancarurile delicate si corpul greoi sunt necunoscute acestor calugari. In bucataria lor nu se simte mirosul greu al preparatelor din carne. Voi insa urmati calea lupilor si obiceiul tigrilor. Dar pe acestia astfel i-a facut natura, mancatori de carne, in timp ce pe noi, Natura ne-a inzestrat cu intelepciunea cuvantului si simtul dreptatii. Si totusi noi am devenit mai rai ca animalele.”

      Izvoarele vechi ale cartilor religioase vorbesc despre Apostoli si primii crestini care nu omorau animale, nu mancau carne si se abtineau de la orice bautura tare.”

      Ștergere
  7. Continuare 4
    Post total . Doar apa , in primele zile .
    La inceput tot ce ai in vene vine utilizat ca hrana . Apoi ...neintroducind hrana in intestin , mor de foame si viermi (apropo ..de ce cind un om moare si e pus intr-un sicriu zincat , corpul este divorat dupa de viermi ? De e inchis ermetic , si nu pot venii din exterior ? Pt ca deja erau inauntru ). Deci ..acestia mor in mare parte . Apoi ajuta cativa catei de usturoi pt 3 , 4 zile pe intestinul gol pt a-i elimina . Ar mai fi si ouale , ce se deschid dupa alte 4 zile ...iar trebuie repetat .
    Deci viermii ...se scapa de ei , apoi singele ...ce se subtiaza de grasi , astia fiind folositi ca aliment in lipsa de altceva . Grasul din singe . Apoi ...se ia energia din muschi si gras acumulat ...dar dupa ? De se insista ?
    Vine aplicata legea naturii ..ce domneste aici . Cel slab vine mincat . Asa ca ..pt a alimenta cu hrana celulele sanatoase vin transformate in mincare ...acelea bolnave (tumori) sau slabe , ori batrine . Totul pt beneficiul celulelor puternice .
    Va dati seama ..ca dispar si acele celule tumoroase latente , begnine . Totul ce este nu perfect vine canibalizat de corp .
    Asta la posturi lungi ..de 30 de zile .
    Cum se face un post corect ?
    Primele zile ..doar apa . Apoi ...lichide . Pina la 7 zile ...2 litri pe zi de ceai din ,, fin grec" . Cu ceva de ,, coada calului " adaugat .
    La a 7-ea zi , e obligatoriu de facut clisteride .
    O sa aveti un sock . Parte din mucoasele ce nu eliminam se depun pe peretii intestinului cimentindu-se . O sa va ingroziti de o sa vedeti..1metru iesind din voi .
    Doar dupa eliberarea de aceste spurcaciuni , viermi cuprinsi , plus dezgrasarea singelui ...atunci veti cunoadte o sanatate perfecta . Usori ..si plini de energie .
    Nu e adevarat ca se lesina in primele zile. Este doar o resetare . A schimba dependenta corpului .
    Va spuneam ca mincatul a devenit un drog . Se are aceiasi reactie ca a unui drogat la dezintoxicare . Sau un betiv ce-i iei brusc bautura . Se intimpla o reactie compulsiva a corpului . De aceia in primele 3 zile vor fi senzatii de cadere a vitalitatii alternate cu explozii de prea multa . Pina se echilibreaza , corpul . Apoi..e totul usor .
    Se poate bea diferite sucuri extrase din legume , fructe . Important este aa nu introduceti nimic solid ..dar absolut nimic , in stomac . Cine are probleme cardiace ...tratament cu suc de lamaie . De la 1 ...la 9 ..si inapoi . Pe stomacul gol . Topeste tot ce tine de grasi , artroze la oase ...etc . E un acid ...ce cu acidul din stomac devine plus . Bazic . Minus cu minus face plus . Nu e daunator stomacului . Topeste piatea la rinichi ...orice .
    Sunt mii de ani ca se faceau tratamentele astea ...dar era o cunostinta medicala tinuta secreta , in cercul essienilor .
    Disoar efectiv orice fel de boli .
    De tinut sub conteol ..si ce va scriam la knceput cu cauzele psihice . Ah ..ar mai fi de spus ca aceste alteratii psihologice ce pot cauza boala la nivel astral sunt cauzate intotdeauna de ...minciuna . De incapacitatea noastra de a spune merwu adevarul . Pt ca de-i spui sefului ca e un prost ..pierzi munca etc ...asa ca tinem in noi , sau mintim . Sunt frustrari ce cauzeaza in lung timp acele probleme ale inconstientului ..ce de gasesc teren fertil pe plan fizic ...devin boli .
    E simplu ..nu ? Doar aaa se poate traii perfect . Si spiritual ...de ai burta plina , singele e acolo pt difestie . De e gol stomacul ...sta in cap , iar acolo se afla glanda pienala , iar de alimentatia cu nutriente si oxigen este perfecta ...spiritualitatea vine de la sine .
    Toti marii sfinti ...au ajuns la acesre stari ...doar dupa lungi posturi ! Intotdeauna
    Eu nu spun sa extrwmizati ..ci doar purofica pt 3 , 4 ...7 zile . Cine piate ..15 , 30 , 40 ..dar doar xine piate si i se permite in ambientul familiar , sa fie sustinut .
    Sunt suficiente citeva zile o data la luna . Veti vedea singuri cum se schimba totul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. “Postul este o cura de dezintoxicare, de transformare, de refacere a dispozitiei psihice, de reglare a metabolismului, vindecarea de tensiune si refulari.”
      “Un alt efect al postului curativ il constituie restabilirea colaborarii distruse intre grupele de organe izolate, intre sistemele corpului nostru, intr-un cuvant, in restabilirea armoniei in organism”
      “Atunci cand mancati peste masura, incurajati fermentatia si putrefactia, stricati armonia si favorizati dezvoltarea milioanelor de microbi in intestinele dvs.”
      "Mai putine calorii inseamna mai putine maladii si deci posibilitatea unei batraneti prelungite."
      Postul “are un efect cel putin remarcabil, fiind metoda rapida si cea mai eficienta in a ajuta declansarea procesului vindicator, chiar si in cazul bolilor foarte grave sau incurabile!”
      ATENTIE! Posturile indelungate (predominant fara hrana solida),la inceput, se fac obligatoriu sub supraveghere medicala.

      Ștergere
  8. Facind asa ..plus ce v-am descris in acest an de cind scriu aici pe blogul Mariei , pe latura spirituala , ve-ti vedea ca se usureaza una pe alta ..sanatarea cu spiritualul .
    Nu e greu ...doar sa dati peste cap ...obisnuinta ..apoi e de la sine totul . De luni incep un alt post negru de 7 zile . Si ma duc la munca ,..sunt mai putin obosit ...e bine , o sa vedeti .
    Ps . De medicina traditionala nu a ajuns sa inteleafa ca cauzele bolilor sunt astea ...psihice prin cauza efect , si curatenia singelui ..ei bine ...atunci ori sunt nebuni de legat , ori vor sa omoare omul cu medicamentele lor ...cineva mai de sus .
    Paste fericit tuturor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buona Pasqua a te, Sorin !
      Verissimo 100 % , le malattie iniziano quando quello che desideri, non corrisponde a quello che possiedi ! Tante belle cose sempre ! s.

      Ștergere
    2. Excelent ai scris Sorine! Foarte important ce ai postat! Multumesc!!! Iti doresc Paste fericit!!!

      Ștergere
  9. PIRAMIDA CONȘTIINȚEI UMANE sau drumul spre ILUMINARE

    http://www.efemeride.ro/32873-2

    Un tabel cu informatie echivalenta si aici:

    https://ro-ro.facebook.com/notes/bogdan-bunea-liviu/parazitii-archontici-si-implanturile-eterice-/725323917518728/





    RăspundețiȘtergere
  10. http://ionutsebastian.blogspot.ro/2012/01/asa-arata-interiorul-intestinelor-tale.html

    RăspundețiȘtergere