duminică, 16 aprilie 2017

HRISTOS A ÎNVIAT DRAGII MEI ,FRATI SI SURORI ÎNTRU DOMNUL !



                                          HRISTOS  A  ÎNVIAT !!!

Image result for invierea domnului
                         

                                   Prieteni dragi,

După 40 de zile de Sfant Post ,iata-ne  si-n MAREA si SFANTA ZI de PASTI când ,ne putem saluta cu inima si cu sufletul, strigand cu bucurie mare pâna la INALTAREA DOAMULUI: 

                            HRISTOS  A  ÎNVIAT !!!

Să fiţi sănătosi si binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Măicuta Domnului ,sa ne intarim in Credinta ,si sa nu uitam fratilor ca sa daruim un zâmbet si multă dragoste sufletească.
De vom dărui DRAGOSTE APROAPELUI nostru si de ne vom intari in CREDINŢĂ ,inseamna ca,suntem pe drumul cel bun, pe CALEA MANTUIRII.
Asa sa ne ajute Usturatul nostru IISUS HRISTOS si MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA ,Amin.

                 Image result for maica domnului
Începand chiar de astazi ,vom afla multe Lucruri frumoase,dar si mai puţin frumoase,dar care trebuie sa aiba loc, deoarece asa este ornduit,pentru ca SCRIPTURILE  sa se implineasca.
Da!  De vom avea DRAGOSTE in inima si-n suflet,dar si CREDINTA tare, nu trebuie sa ne temem de nimic.
Va iubesc fratilor,va pretuiesc cu inima si cu sufletul, si va promit ca voi fi ca intotdeauna aici 24 de ore din 24,pentru a va informa cu toate cate-mi sunt îngaduite a vedea si -a auzi ,dar mai ales ,pentru a ne pregati impreuna ca sa-L primim pe IISUS HRISTOS in ROMANIA DUHULUI SFANT.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca,va astept zi si noapte ca sa fim cât mai multi uniti ÎNTRU IISUS HRISTOS si MAICUTA DOMNULUI , si nu uitati ca :
             Va iubesc pe toti, asa cum IISUS HRISTOS DUMNEZEUL si MANTUITORUL nostru ,precum si MĂICUTA DOMNULUI ne iubesc pe noi toti PRIETENII si FIII SĂI !
                     Cu dragoste,Maria.
P.S .

Vă mărturisesc cu mare bucurie in suflet, că eu am primit un DAR unic pentru sufletul meu,un DAR de la un SLUJITOR al DOMNULUI chiar azi in ZIUA SFINTELOR PASTI, şi care mi-a spus cu mare dragoste duhovniceasca , că trebuie neapărat ca să ajung si la MORMANTUL SFANT!

                  DARUL constă în , 7 ZILE de PELERINAJ la MORMANTUL SFANT !

Am rams fara cuvinte, si m-am bucurat mult de tot pentru acest DAR minunat si SFANT de care, eu nu m-as fi putut bucura niciodata in viata!Nu mi-as fi purtut permite financiar un asemenea PELERINAJ. 
Ma rog pentru PĂRINTELE si pentru cei dragi ai Săi,si sunt sigura ca IISUS HRISTOS si MĂICUTA DOMNULUI se bucura acolo SUS in CERURI,atât pentru mine, dar mai ales pentru al SĂU bun si drept SLUJITOR,care a svarsit o asa Fapta bineplacuta si minunata !
Asadar,in LUNA MAI vom afla multe si frumoase nouatati de la MORMANTUL SFANT,acolo unde voi păsi si cu trupul pe Pămantul unde IISUS HRISTOS a trait ,a propovaduit si a pătimit.
Va urma !

55 de comentarii:

  1. Doamna Maria Gheorghiu,si petru toti cititorii acestui blog: Ziua sfanta a invierii Domnlui IISUS HRISTOS, sa va aduca pace si iubire, sa va lumineze sufletul si pasîi in drumul catre imparatia cereasca. HRISTOS A INVIAT.! (ION M).

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevărat că a Inviat Dumnezeu să vă binecuvântate, mă bucur nespus de mult pentru dumneavoastră, pentru călătoria care urmează să o faceți la Mormântul Sfant

    RăspundețiȘtergere
  3. ADEVĂRAT A INVIAT! PAȘTE FERICIT !Pt toți cei care sunt pe acest blog sanătate,bucurii,multă liniște și lumina in suflete CACI CU NOI ESTE DUMNEZEU! D,nei Maria numai bine mă bucur pt călătoria programată vom fi și noi alaturi cu sufletul de dvd și vom călătorii cu gândul Paula D

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe urma urmează si călătoria la Fatima nu dna Maria?Trebuie sa se împlinească ce ati scris.Ma bucur nespus de mult pentru acest DAR cu calatoria de la Ierusalim pe care vi l-a pregătit Dumnezeu scopul fiind cresterea si întărirea in credința a semenilor dvs.Totul se intampla precum va dictat Dumnezeu ca sa se facă voia Sa.Ne asteptam sa veniți cu o noua serie de previziuni de la locul cel mai sfânt de pe pamant.Dumnezeu sa va binecuvanteze !

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=_ek-mjoasUY

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevarat a inviat! Invierea Domnului sa ne aduca pace si liniste sufleteasca! Sa fim mai buni mai milostivi cu cei de langa noi.
    Sa avem credinta in bunul Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Paște Fericit alături de cei dragi cu multă liniște și lumină în suflet.Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toți.DS

    RăspundețiȘtergere
  8. ADEVARAT A INVIAT!

    Doamna Maria,ma bucur pentru dumneavoastra ca o sa ajungeti la Mormantul Sfant.Dumnezeu lucreaza prin oameni,pana la venirea Lui.Foarte frumos gest,din parte acelui crestin.Foarte frumos ar fi daca fiecare am face la fel in fiecare zi cate unul,fie el cat de mic,Dumnezeu sar bucura ca ne respectam.De cand sunt eu in Banat nu am trait asa o bucurie,ca in seara de Inviere sa ocolim orasul ortodocsii si catolicii impreuna.Cu totii ne-am bucurat de Invierea Domnuliu IISUS HRISTOS,si ne intrebam de ce nu sarbatorim cu totii,Nasterea si Invierea,in aceeasi data?
    Cine are putere de decizie pe pamant,sa avem sarbatorile in aceeasi data,sau toate sunt randuite de Sus,sa ne credem uni m-ai superiori in Credinta?
    Multi straini au inceput sa invete Romaneste,ca sa vizitere Romania,care va deveni Sfanta!
    Va doresc un Paste Ferici!
    alaturi de familia dumneavoastra.
    Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele,sa ne lumineze mintile,sa ne deschida inimile spre iubire,credinta,iertare.Sa fim mai buni,sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim multa,multa iubire.
    Paste Fericit...HRISTOS A INVIAT!

    RăspundețiȘtergere
  10. Adevarat ca a inviat Mantuitorul nostru,Iisus Hristos!

    RăspundețiȘtergere
  11. Adevarat a înviat! Lumina in sufetele si gandurile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  12. Adevar a Inviat.Din inima ma bucur pentru minunata calatorie ce o veti face la locul sfant,asa sa va ajute bunul Dumnezeu,aceeasi Minerva P.

    RăspundețiȘtergere
  13. Hristos a inviat din morti
    Cu moartea-I pre moarte calcand
    Dumbezeu si Maica Iubitului nostru Iisus Hristos sa va apere
    Am postat pe fb, un material, despre Vizínile unui clarvazator supra Pastelui in spatiul eteric
    Stiu ca nu prea aveti timp, dar m ar interesa parerea dumneavoasra
    Am sa postez din nou

    RăspundețiȘtergere
  14. Adevarat a inviat ! Domnul sa ne binecuvanteze pe toti, sa ne pastram credinta vie si sa daruim numai iubire.

    RăspundețiȘtergere
  15. Adevarat a inviat!Santeti binecuvantata de bunul Dumnezeu.Ma bucur mult pentru dumneavoastra si astept sa va intoarceti sa atoasa ! Cu mult drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
  16. Hristos a inviat!Pentru toti cei care ,ati contribuit financiar si rugaciune pentru sotul meu,ma rog ,ca bunul Dumnezeu sa va rasplateasca pe voi si pe toti cei dragi voua.Doamne ajuta! Cu mult drag si mii de multumiri.

    RăspundețiȘtergere
  17. Hristos a inviat.Ma bucur nespus de mult ca aveti posibilitatea de a calatori la mormintul domnului si mintuitoruk mostri Iisus Hristos.Rugativa si pentru noi pacatosi.Va inbratisam ci mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  18. Da DOAMNA MARIA.FOARTE INTERESANT DAR euSO DOUA SATE NICI MACAR NU AVEM PREOT NU TU INVIERE.NU AGHIAMA .NU SLUJBE NU CONSILIERE. NU SPRIJIN SPIRITUAL. NU POMENIRI PTR ADORMITI SI MULTE NEVOI TIMP DE APOSTAZIE.DA IAR ALTI SE LAFAIESC CU EXCURSII SI MULTELE LUXURI SI PRISOSURI .CU EXCEPTIA DV. ASTAI REALITATEA DOUA SUTE FAMILII VOR PREOT IN SAT DAR LA SLUJBE SUNT 10 . IAR PENTRU PREOT E GREU FINANCIAR RATACIREA OILOR NU MAI ...ABANDONAT TURMA CAUZE BAN MIAS DORI SS AM BANI SA PLATESC UN PREOT NUMAI SA FIE IN SAT
    JUGARU GHEORGHE 0760103260

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HRISTOS A INVIAT!

      Sa ne rugam cu totii la Maica Domnului,si Sfanta Treime,si minunile vin in saptamana luminata.
      Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

      Ștergere
    2. Jugaru Gheorghe, va rog sa comunicati imediat cu putinta, in scris, Conducerii BOR, acest neajuns. Cereti raspuns.

      Ștergere
    3. Stau si ma gandesc , cati nu ar vrea o parohie la sat , acolo unde este liniste si oamenii sunt simpli in manifestarea lor . Primarul de ce nu face demersuri acolo ?

      Ștergere
    4. Jugaru Gheorghe, aveti aici datele de contact:

      http://patriarhia.ro/contact-330/

      Ștergere
  19. Adevarat a inviat doamna Maria Ghiorghiu.va iubim si va inbratisam cu multa dragoste.sa va rugati pentru npi pacatosi.Isabela.

    RăspundețiȘtergere
  20. Adevarat a inviat doamna Maria Ghiorghiu.va iubim si va inbratisam cu multa dragoste.sa va rugati pentru npi pacatosi.Isabela.

    RăspundețiȘtergere
  21. Paste fericit va doresc si multa sanatate si de la dvs sa aflam multe mesaje numai de bine. Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  22. Adevarat a inviat! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi

    RăspundețiȘtergere
  23. Hristod a invoiat,din mortii,cu moartea pe moatr calcind',viata daruindune
    Paste
    Fericit tuturor

    RăspundețiȘtergere
  24. adevara a inviat.........mergeti cu dumnezeu.....aveti multe si interesante de vazut......eu am fost si am fost foarte placut impresionata.......multumesc domnului si maicutei lui fecioara maria sotu meu se simte mult mai bine sufera de boala aceia urita ,rea si grea........olimpia mihailescu...cu dragoste si respect

    RăspundețiȘtergere
  25. Adevarat a inviat! Si noi va iubim si va pretuim! Helen H

    RăspundețiȘtergere
  26. Sa nu uitam caci in 13 mai 2017 se implinesc 100 ani de cind FECIOARA MARIA sa aratat pt prima data la Fatima in Portugalia, si a lasat cele 10 secrete pt umanitate, si a spus "cind se va implini cei 100 de ani se va intimpla ceva grav pt umanitate,.spunind, respectati cele 10 porunci, rugativa, postiti, spoveditiva, luati SFINTA EUHARESTIE, si stati de veghe pt a trece mai usor prin ceea ce ne asteapta ptpacatele noastre.

    CRISTOS A INVIAT , CRISTOASE TE IUBIM FECIOARA MARIA ROAGATE PT NOI, VA MULTUMIM AMIN. Ika

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este a doua oara cand cineva atrage atentia asupra acestui eveniment, 01:33 ! O sa fie ceva surprize ! In opinia ta, ce/cum o sa fie ?!

      Ștergere
  27. Adevarat a inviat! sarbatori fericite si multa sanatate va doresc

    RăspundețiȘtergere