sâmbătă, 1 aprilie 2017

POPORUL ROMÂN , ESTE DE VÂNZARE ??? IAR EU VĂ SPUN : POPORUL ROMÂN, ESTE POPORUL ALES DE DUHUL SFÂNT ! SĂ NU VĂ ATINGETI DE ROMÂNI ,CĂCI SE CHEAMA ŢARA TUTUROR FAGADUINTELOR !

                      1 Aprilie 2017,ora 6,17 dimineata !

                              Dragii mei,

Astazi dimineata ,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi lumineaza intunericul dinspre Răsărit.
Chiar de acolo de la Orizont ,de unde rasare Soarele.
Numai că, nu a răsărit Soarele de aici, ci a răsărit o fereastra in trei canate, a cărui draperie era numai din mătase tricoloră.
Adică: roşu,galben si albastru !
Asa ca mai jos:



Image result for steagul tricolorImage result for steagul tricolor           ..
Ambele draperii de la fereastra era formata din falduri ,falduri al steagului României.
Draperiile erau usor trase in stanga, si-n dreapta, avand pe sub ele la partea de sus, o perdeluta alba transparenta.
Prin acel loc al perdelutei,vedeam camera care era invaluita de o lumină aurie,o lumină plăcută,o lumină care-ti dadea siguranta si liniste sufleteasca.
Aud un glas care spune ceva ,in timp ce priveam de la distanta fereastra cu tricolorul ROMANIEI.
Glasul spunea cu tristete asa:

                 "O vândut Lumea ,ca în strada !"

Dragii mei, oare ce ne mai asteaptă?
Oare cine ne va vinde si cui? 
Dar nu-i asa? Nu mor caii când vor stăpânii !
DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI iubeste Poporul Său ales, asa cum ne spune si in aceste două articole:


                                                  26  IULIE  2015, ora 16,10 !

                                                Dragii mei, 

Astăzi după amiază, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas la Imperativ, care ordonă aşa :

                       "Poporul  român !
                   Poporul  român, să se scuture  de Istoriile Lumii !"
                 Să nu vă nedreptățiți Poporul Român, sau să vă atingeți de români,căci se cheamă Țara tuturor Fagaduințelor.!”

Dragii mei, chiar nu stiu de ce ar trebui noi ca popor, să ne debarasăm de Istoriile Lumii  întregi. 
Dacă voi stiti dragilor, astept cu drag Comentariile  voastre.
                               Cu dragoste, Maria.  

                                 24 Februarie 2016,ora 6,44 dimineața ! 

                                                Dragii mei, 
                  


                             .

Astăzi dimineață treaza fiind, stand înca in pat cu ochii închiși, văd dragilor un Cer bleu senin, curat si stralucitor ca o oglinda.
 Image result for cer senin.
Pe un astfel de Cer, asa ca în imaginea de mai sus, apare dragilor, un Mesaj uimitor ,scris cu Lumină alba densa si stralucitoare, de  Mâna nevăzută a Lui Dumnezeu.
Dar mai înainte ca MÂNA  LUI  DUMNEZEU sa scrie pe Cerul Sfant, un glas rasunator îmi spune:

                     ”Poporul care sfințește.
                România , Poporul  care sfințeste!   

Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu ,scrie pe Cerul bleu senin,curat ca lacrima si stralucitor precum oglinda,scrie așa:
                  
                      Ocroteste Poporul !
                Ocroteste  Poporul !”   .

Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, și scriind aici pe Blog, toate câte mi se arata si mi se graieste, prin faptul că, avem multi Crestini rugători cu inima, avem multi Preoti si Pustnici care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL  Român ,este ocrotit de Mâna Cea Atotputernică a Lui Dumnezeu, si de Mila Maicii Lui Dumnezeu.  
Eu aduc aici un ADEVAR ! ADEVARUL curat,imaculat al DUHULUI  SFANT ! 
Sunt multi dintre voi, care se cred atotstiutori,si va stiti voi care sunteti, care ,atunci cand nu se implineste după gandirea si credinta voastra, aruncati cu piatra. Ceea ce, e mare păcat ! 
Prin mine roaba Sa,DUHUL  SFANT ne graieste, dar cine sa asculte??? Voi cei care sunteti mândri, plini de sine si egoisti?
Voi cei care sunteti plini de ură,si stati la pânda sa vedeti daca am facut un pas gresit? 
Nu voi face niciun pas gresit ! Pentru că eu nu mint ! 
Eu scriu numai din CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,care este greu de talmacit pentru noi oamenii de rând.
 Dar voi cei care sunteti plini de ură, abia asteptati ca sa aruncati cu venin si cu stânci în mine, atunci cand,după slaba voastra Credința,după gandirea voastra plina de sine si ură, nu se adevereste, asa cum voi v-ati dori ;uitand ca ,DUMNEZEU ne graieste în PILDE,și că nu poate omul obisnuit a înțelege ,ceea ce DUHUL  SFANT a voit sa ne transmita.
Eu va iubesc, asa cum HRISTOS ne iubeste pe noi toti, si ma rog si pentru voi cei care, nu stiti a va stapani limba si ura față de Aproapele. 
       Dumnezeu si Maica Domnului ne iubesc neconditionat, si ne tot trimit MESAJE din CERUL SFANT, ca doar o înțelege noul Său POPOR ales, care sfinteste pe celelalte popoare.
Dar Poporul  Său, ales ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu ,si arunca cu piatra, asa cum acum 2000 de ani, Poporul ales al Ierusalimului, L-a  rastignit pe IISUS  HRISTOS.
Datoria mea, este sa vă învăț CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,alaturi de SFANTA  BISERICA  a Lui Iisus Hristos, precum si ,alături de SLUJITORII  SFINTEI BISERICI.
Cine are urechi de auzit,să auda ! Cine are ochi de văzut ,să vadă!
Cine nu vrea ca sa auda CUVANTUL  LUI DUMNEZEU, si nici sa auda Glasul Duhului Sfânt, este cel mai bine să tacă,si să nu-si adune asupra sufletului Său,Păcatul greu si de neiertat, care este  Hula, împotriva Duhului Celui Prea Sfânt.
DUMNEZEU ne iubeste, si asteapta de la noi doar IUBIRE si CREDINȚĂ!
PREA  SFÂNTA  NASCATOARE  de DUMNEZEU, ne îndeamna ,ca sa ne iubim ca fratii si surorile,ce suntem Întru Fiul Său si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine ,toata cinstea,slava si închinarea, Amin. 
                                    Cu dragoste,Maria.

P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar 
DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

35 de comentarii:

  1. D-na Maria astazi am vazut la Romania TV un copil din Tîrgul Mure de 4 ani pe nume Adrian,care a dat tuturor o lectie de patriotism.Acest copil este peste media de inteligență a multor adulți și a fost așa de frumos educat de părinți încît a uimit pe toată lumea.Ar fi bine dacă ar lua exemplu și părinții,care si-au dus copii la miting.DS https://www.youtube.com/watch?v=BpWM6s8Ih_8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai termina cu toate prostiile, ai vazut un copil care nu stie realitatile lumii in care traieste,no sa vezi patritism si a apara tara asta plina cu femei avortoare de copii, tara asta isi merita cu varf si indesat orice primeste.

      Ștergere
    2. Anonim 3 apr 00:54 te înșeli,dar acel copil știe istorie și geografie la 4-5 ani mai mult decît ai învățat tu în toată viața.Îmi pare rău,dar esti total pe lîngă subiect,nu au nicio legătură femeile care avortează cu mesajul meu despre acel copil minunat și deosebit de inteligent.DS

      Ștergere
    3. Stie pe aia a masii, vad doar niste adultii care se iau dupa un copil, numai patriotisme visati in cap.

      Ștergere
  2. https://www.youtube.com/watch?v=T_4sFW0QJmM

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=mAZTB2JuE8I

    RăspundețiȘtergere
  4. De cate ori vad steagul Romaniei ,am o strângere de inima,un tremur pentru noi toți cați locuim in aceasta tara.Am spus si mai spun:îmi iubesc tara cum îmi iubesc părinții si copii.Plâng cand vad filmele istorice care sunt regizate impecabil.Suferință poporului din toate timpurile o simt in suflet îmi provoacă durere,speranță,dragoste fata de toți.Trăiască poporul roman,!De copil îmi doream ca tara mea sa ajungă ,,mare,,puternica,sa vadă toată lumea străinilor pe cine au umilit ei de atâția zeci si zeci de ani.As vrea ca toți,absolut toți sa ne salute cu sărimana pe roman,sa ne zică pe limba noastră creștină un ,,Doamne ajuta,,!Sunt vise foarte mari ,dar simple,de suflet,de conștiința,de istorie,din dragoste ptr.frații mei romani.Sa mergem la biserica,sa ne rugam sa izbândim,sa fim patrioți sa ne apăram tara.!

    RăspundețiȘtergere
  5. Noi sintem usor de tradat din moment ce avem la conducere un alogen care nu-i vrea amplasarea la Sibiu a statuia lui Avram Iancu facuta de 4 ani din donatiile sibienilor ,va dati seama ce istorie a invatat el.Nu stiu cu cine a stat el in camin la facultatea din Cluj ,dar dupa modul cum ne respecta Istoria presupun ca au fost tot alogeni,probabil unguri ,stiu si eu ce istorie falsa propovaduesc alogenii astia.S-a vazut si in 1 Decembrie la ziua NATIONALA a Unirii cum i-a indepartat si dezbinat pe romani chiar de ziua lor.Cum sa nu banuim ca la cluburile Colectiv si Bimbo nu a fost un fel de Reistag ca in 1933 in Germania.Numai cei doi coducatori alogeni care i-am avut dupa 1990 au indraznit sa-i dezbine pe romani in strada unii impotriva celorlalti cu scopuri oculte pentru putere,folosind cea mai machiavelica tactica,'Dezbina si Stapineste'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim2 aprilie 2017, 11:14, o tii intr-una cu „alogenul” tau, mai schimba placa ca devii plictisitor!

      Ștergere
  6. Istoriile lumii nu sunt adevarate , daca ascund faptul ca civilizatia europeana ,a pornit din zona Transcarpatica !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da tu de unde stii ca a aparut din zona Transcarpatica? aaaa ai citit o carte , si autorul carti aleai de unde stie ? a studiat vei zice, si daca studiile lui sunt false ?

      Ștergere
    2. Nu greseste Anonim 2 aprilie 2017, 13:28. Asa este.

      Ștergere
  7. Igor Dodon a semnat marti decretul pentru referendum in Republica Moldova,el doreste inlocuirea istoriei romanilor cu istoria Moldovei,a steagului tricolor cu steagul rosu,zice el de pe vremea lui Stefan cel Mare,deasemenea vrea puteri prezidentiale sporite pentru a putea suspenda Parlamentul si a putea face alegeri anticipate cu un parlament mai mic numeric.Organizarea referendumului trebue stabilita prin lege data in parlamentul republici Moldova.Totodata Dodon a facut o cerere Rusiei pentru ca Moldova sa fie admisa ca observator in uniunea economica euroasiatica.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pana nu ni se descopera adevarata istorie a acestei tari din vechi timpuri nu vom reusi sa ridicam valul de ceata care ne ascunde adevarata obarsie a acestui neam romanesc.
    Dar cum istoria e scrisa de invingatori si de la Decebal incoace au fost multi tradatori si vanzatori de tara, istoria noastra are de suferit si noi odata cu ea! Au inceput sa mai apara ceva semne imbucuratoare dar pana sa aflam adevarul gol golut despre aceasta tara sfanta cred ca mai avem mult de asteptat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dromikete, latura spirituala a strabunilor daci ne-ar interesa, caci trebuie sa ne eliberam la acest nivel al spiritului. Aici este toata miza. Ce cunosteau strabunii daci pe partea spirituala si noi nu stim pentru ca a fost totul invaluit pentru uitare.

      Ștergere
  9. Dromikete,

    Iata ce spunea Eminescu la 1880:


    ,, Înecarea cu străini a tuturor ramurilor vieţii noastre economice, reducerea românului în ţara sa proprie la rolul de simplu salahor agricol, căderea repede a tuturor meseriilor, stingerea industriei casnice şi înlocuirea ei prin producte industriale străine, lipsa absolută a unei legi de incolat, ceea ce permite ca gunoaiele societăţilor vecine din cîteşi patru unghiurile lumii să s-aşeze la noi, prefacerea, în fine, a acestor elemente în elemente politice care au umplut funcţiile statului şi se strecoară în reprezentaţiunea naţională, toate acestea dovedesc că ţara noastră nu mai e vechea Românie, ci e o Americă orientală deschisă tuturor imigraţiunilor, al căror principiu e Ubi bene ibi patria şi teoria de om şi om? "M. Eminescu (TIMPUL, 22 iulie 1880)


    Iar pe 24 ianuarie 1882 Înfiinţa societatea secretă “Carpaţii” pentru unirea tuturor românilor în hotarele “Daciei Mari” :

    http://www.identitatea.ro/secretele-istoriei-ce-facea-eminescu-pe-24-ianuarie-1882/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei... de am mai avea asemenea caractere de oameni ca si Eminescu, printre formatorii de opinie din ziua de azi, altfel ar sta lucrurile. Dar unul este Eminescu(cu siguranta un geniu si probabil initiat in ezoterismul spiritual dacic daca pot spune asa). Cu el, sau asemenea lui, in frunte ar fi fost revolutie adevarata in tara asta! Fara el ... cum o vrea bunul Dumnezeu dupa planul sau!
      Desi sunt pacifist de felul meu, tara noastra cred ca va suporta o epurare in masa de tradatori, hoti, securisti, etc si probabil si nevinovati pentru purificarea acestui popor. Sunt numeroase profetii legate de " cercul de foc din jurul Romaniei" care dupa opinia mea este o Romanie in flacari din cauza unei revolutii duse la extrem (razboi civil poate)! Fara ghidare spirituala adecvata se ajunge cu siguranta acolo! Dumnezeu sa aiba grija de tara aceasta minunata si sfanta pe care am reprezentat-o cu onoare si mi-a placut sa aud imnul tarii mele pe podium!

      Ștergere
  10. Consilierul lui Trump din campania electorala M.Flinn gasit vinovat ca a luat bani de la Russia Today iar la noi in Romania unele televiziuni sint dovedite de a fi promovat'fake news'=stiri false rusesti despre Soros prin care se urmarea slabirea increderii in Uniunea Europeana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 2 apr 22:03 sărăcuțul Soroș i-a fost afectată imaginea și nu-l mai iubeste diavolul pentru care lucrează el.DS

      Ștergere
  11. DOAMNE AJUTA NE PE TOTI!!!DOAMNE DA INTELEPCIUNE LA TOTI OAMENII PLANETEI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Toata lumea trebuie sa creada in Dumnezeu!! Si cine zice ca nu crede ajunje in momentele grele sa l cheme pe Dumnezeu!! Asta va spun SIGUR!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Toata lumea trebuie sa creada in Dumnezeu!! Si cine zice ca nu crede ajunje in momentele grele sa l cheme pe Dumnezeu!! Asta va spun SIGUR!!

    RăspundețiȘtergere
  14. 17,35 o sa schimb placa cu 'alogenul nostru' cind va dovedi ca nu se va mai opune amplasarii statuii lui Avram Iancu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa nu uitam ca marele patriot Eminescu a fost omorit tot de cozile de topor romanesti,iar in perioada comunista poezia lui a fost in parte cenzurata iar proza si ziaristica cenzurate total si nici azi nu prea sint cunoscute.Cum sar spune in tara asta adevarul a umblat mult timp cu 'capul spart' cum a murit si Eminescu in final.Daca spui adevarul se gasesc repede semidocti lasi sa te invidieze si sa-ti dea in cap in tara asta ,din pacate s-a cultivat dezinformarea si lasitatea.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cati dintre voi stiu ca Eminescu a murit intoxicat cu mercur, fiind lichidat de iudeo-masoni, pentru ca deranja prin patriotismul sau suprem si prin faptul ca spunea mereu adevarul?

    RăspundețiȘtergere
  17. Adevarul se gaseste la Tartarari ascuns in pamant. Acolo sa gasit si placa ce este scrisa de aproape 4000 de ani.si multe altele.DAR STATUL NU FACE NIMIC.ISTORIA NOASTRA A FOST FALSIFICATA INTENTIONAT.Cand se spune Limba noastra e o comoara din adancuri....Adevar spus din timpul lui Burebista si muult mai inainte.suntem centrul credintei pamantene doar sa ne intoarcem la credinta si bine.Tara va fi curatata de tot raul

    RăspundețiȘtergere
  18. 17 45 Eminescu a fost intoxicat cu mercur dar a murit lovit cu piatra,iar adevaratul vinovat si tradator a fost Maiorescu care l-a pacalit l-a dus la baia populara si convins sa intre cu pantalonii in apa si pe urma a chemat politia si l-au dus la spitalul de nebuni.

    RăspundețiȘtergere
  19. 10.10 Ordinul a fost dat de Karol I, împreună cu varul său, Franz Jozsef al Austriei, ambii, dușmani de moarte ai românismului și ai renașterii noastre naționale. Acești monarhi au fost pentru națiunea română niște paraziți(căpușe) sociale. Ei nu admiteau ideea refacerii Daciei, promovată de Eminescu, Vlahuță, Coșbuc, Arghezi,... motiv pentru care, pe unii i-au lichidat(cazul Eminescu), iar pe alții i-au încarcerat(Arghezi), precum și pe Coșbuc(expulzat, interzis și mort prematur), respectiv marginalizat.
    Românilor adevărați li s-au pus mereu pumnul în gură!
    Toate familiile regale din Europa, au la origine, merovigienii(tăiați împrejur) și perciunați, falși urmași ai lui Cristos. Ce democrație a fost atuncea sub monarhi, dacă nici poeții ori scriitorii, nu aveau voie să compună cum le dicta inima și conștiința.
    Aproape toți monarhii au fost niște prusaci, inculți și limitați intelectual!
    Nici un monarh nu a dat vreodată mâna cu vreun român!
    Cel mult, ca și Stalin le întindea doar un deget!
    Lăudătorii sunt de fapt din clasa (căpușelor) lingătoare de blide la palate, și intriganți!
    Maiorescu(fost, Maior) a fost agent austriac! A avut chiar gradul de, maior.
    Dacă acesti monarhi, ar fi fost patrioți români, nu a fi acceptat averi(palate, păduri, vii, holde, lux, camarilă și, pupincurism în jurul lor!

    Se pare ca acest popor a avut din todeauna ,tradatori si lasi. Pacat, Eminescu a fost si va ramane geniul poporului roman,mesagerul spiritualitati poporului pe care l-a iubit nespus.

    RăspundețiȘtergere
  20. pt anonim 04 aprilie 2017 00.18--macar in postul Pastelui tine-ti limba in frau--nu esti crestin dupa limbaj--acel copil superdotat de la Dumnezeu i-a fost dat --fratele meu la o varsta onorabila acum a mers la scoala la 5.5 ani era eminent--asa ca problema ta tine si de educatie ---sa fii sanatos pace tie si credinta tare

    RăspundețiȘtergere
  21. Plafotniuc oligarh pro european din R Moldova,considerat eminenta cenusie a guvernului,unde are si o functie, a fost salvat in ultimul moment de fortele de securitate moldovenesti de un atentat pentru care din Rusia s-a platit 100 de mii dolari acont din suma totala de 200 mii dolari unor persoane din Trasnistria la care s-a mai gasit un intreg arsenal de arme.

    RăspundețiȘtergere
  22. Plafotniuc oligarh pro european din R Moldova,considerat eminenta cenusie a guvernului,unde are si o functie, a fost salvat in ultimul moment de fortele de securitate moldovenesti de un atentat pentru care din Rusia s-a platit 100 de mii dolari acont din suma totala de 200 mii dolari unor persoane din Trasnistria la care s-a mai gasit un intreg arsenal de arme.

    RăspundețiȘtergere
  23. "Poporul român!Poporul român să se scuture de istoriile lumii!Să nu vă nedreptățiți..."Oameni buni,istoria a fost scrisă de învingători (în sensul că acei care aveau influență economică au scris istoria),manipulând prin cuvânt!Români,priviți în trecut și ascultați-vă sângele,aduceți-vă aminte de daci!Nu vă nedreptățiți crezând istoriile scrise de Roma(Vatican) și cele spuse de Israel!Totul a început de la noi (chiar dacă alții au falsificat istoria și biblia-) iar la noi v-a fi și al doilea început!!Priviți în trecut,studiații pe daci(și pietrele vorbesc) și încercați să descoperiți adevărul Adevărat (dacii îl știau)apoi acționați după ceea ce vă spune inima (dar acționați) și nu lăsați trădătorii neamului să triumfe cum au făcut până acuma!!Ascultați limba română (și ea transmite multă informație)!Întrebați-vă de ce am fost atât de asupriți (și încă mai suntem),ce secret se ascunde aici, de toți au vrut să ne termine(aparte de bogății,asta-i secunda parte)!!!Uitați de tot ce e străin și reveniți la daci (ei știu multe) si când ve-ți înțelege...acționați,Nu vă nedreptățiți(nu e doar vină noastră) și luați ceea ce vi se cuvine,nu-i lăsați pe alții să-și asume meritele străbunilor noștrii (cum au făcut-o până acuma și Israel și Vatican)!!!La noi pietrele vor vorbi din ce în ce mai mult,ascultați adevărul ce vor dacii(pelasgii) să vi-l spună,ascultați cu.vântul cu inima (cine e român autentic înțelege)!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Vin Pastelle, se apropie INVIEREA, AR FI BINE DACA, CIT MAI MULTE PERSOANE AR PUTEA PASTRA LUMINA DIN NOAPTEA DE INVIERE CIT MAI MULT TIMP, SI AR FI BINE CA SA SE ROAGE CU ACEASTA LUMINARE DE LA INVIERE.

    RăspundețiȘtergere
  25. d-na MARIA TARA E VANDUTA IN PROPORTIE DE 60-70%-IERI 21 MARTIE 2018 AM VAZUT SI AUZIT LA TV CA LAMINORUL DE LA GALATI VA FI VANDUT -BIETII MUNCITORI SUNT TERMINATI-CE MINTI BOLNAE SI AHTIATE DE AVERE EXISTA IN TARA SI PESTESTE HOTARE-DOAMNE NE IARTA SI PE NOI SI PE EI CA NU STIU CE FAC

    RăspundețiȘtergere