luni, 17 aprilie 2017

VINE IARNA LA SUD - VEST !

                                                17  Aprilie 2017,ora 10,56 dimineata !

                                              Dragii mei, 

Astazi dimineata,in timp ce eram la SFANTA BISERICA, desi eram in strana si cantam alaturi de DASCAL, vad intr-o clipita înspre Sud si Sud -Vest, vad o strada pe care zapada era trecuta de jumatatea gardului.
Iarba verde, copacii infloriti,liliacul inflorit,florile din gradina inflorite,iar peste toate acestea, zapada era mare asa ca in mijlocul iernii.


Image result for IARNA CU POMI INFLORIT IMAGINIImage result for IARNA CU POMI INFLORIT IMAGINIImage result for IARNA CU POMI INFLORIT IMAGINI..

Dragii mei, clima nu mai este ceea ce ar trebui sa fie la acest Anotimp.
Cred ca vom ajunge sa avem doar doua anotimpuri: VARĂ si IARNĂ.
Vom vedea si vom auzi dragilor, (din nefericire )de revenirea iernii peste frumusetile si gingasiile PRIMAVERII.
                                    Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Nu vremea sa schimbat ci noi neam schimbat din buni in rai si foarte rai.ca vremea DUMNEZEU O CONTROLEAZA dar,DAR lasa si pe om sa o controleze sa vada vointa si felul cum o foloseste,la bine sau la rau?Toate ni lea lasat DUMNEZEU Noua sa ne folosim de ele in folosul BUN al nostru.TATAL CERESC AI A TOTTIITOR NU ESTE CONTRA STINTEI CI PENTRU AVANSAREA SI AJUTORUL NOSTRU.OMUL TREBUIE SA FOLOSEASCA STIINTA IN FOLOSUL BINELUI NU AL RAULUI.EXP.OMUL VROIA SA CALATOREASCA REPEDE,A FACUT MASINA,.AVIONUL ETC.DAR,DAR RAUL ( DIAVOLUL) A FACUT DIN MASINA SA FIE TANC.DIN AVION CALATOR SA FIE PURTATOR DE ARME IN LOC DE OAMNENI.NOI AVEM SA ALEGEM CUM LE FOLOSIM EXP CUTITUL TAI PAINE SAU OMORI PE CINEVA. TU ALEGI ACESTA FIND ALBITRAJUL LIBER LASAT DE DUMNEZEU.NICI IISUS NU LEA IMPUS CEL CE VREA SA MI URMEZE SA-SI IA CRUCEA SI SA-MI URMEZE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria va rog sa imi raspundeti la intrebarea care vam mai intrebat despre Doamna Georgeta Florea parerea Dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HRISTOS A INVIAT !
      Am auzit de aceasta doamna, am vazut-o si la TV, dar nu am citit si nici nu doresc sa citesc din scrierile doamnei.Deci,nu voi comenta absolut nimic. Fiecare are dreptul sa aleaga incotro merge,după cum simte in inima si-n ufletul său.
      Eu vă asigur fratilor ,că de veti urmari acest BLOG al LUI DUMNEZEU si veti iubi BISERICA LUI HRISTOS si a MAICII SALE,nu veti pierde CALEA care duce la mantuirea sufletului.

      Ștergere
    2. Adevarat a inviat.multumesc pentru raspuns.Daca va duceti la Sfantul mormant va rog si daca doriti si puteti sa aprindeti si o lumanare si dupa ce ati aprins-o faceti semnul Cruci cu unghia pe lumanare si sa spuneti sa fie primita pentru cine doriti dumneavoastra Amin.Dumnezeu si Iisus sa va indrepte pasii spre multa Lumina Divina si Tarie.

      Ștergere
    3. Cu toata dragostea voi aprinde o lumânare si ptr tine.

      Ștergere
  3. Nu stiu daca cunoasteti ca cuvantul DUMNEATA este asemanare cu DUMNEZEU.Omul este facut dupa chipul LUI.Cand spui Dumne-a-Ta se refera la DUMNEZEIREA TA.ce inseamna ca este O PARTE DIN DUMNEZEU.ce scrie in BIBLIE: Si a facut pe Om( ADAM) din pamant dupa asemanarea LOR si Suflare peste fata lui si Omul deveni Finta VIE.CUVANTUL VIE inseamna cu cel al pildei al viiei ce aduce roade.IISUS find o VIIE.Cuvantul VIU este cel de a aduce (te antreaba cineva? Vi?si raspunzi Vin.vita find cuvantul VI si VIN este vinul ce este rodul ei, DAR are si samburi ( struguri)Cuvantul MOARTE,mort,moarta.Spunem Des o sa MOARA.MORI.Cuvantul Moara inseamna cu cel a MORII DE GRAU, ce are 3 roluri:
    1 de a farama graul(lucra)
    2 a cerne( a separa)
    3 de a invarti( rotii){reveni iar} noi find vita ce aducem roade. 1 lucram( nastem si renastem)
    2 Invatam pe alti cei bine si cei rau.
    3 te intorci de unde ai venit.ca si un sambure,cresti rodesti si faci samburi si iar si iar...Noi suntem Finte Vii ce aduc rod.pilda copacului ce nu aduce roade ca 7 ani nu a dat rod si trebuia taiat dar Dar ce spune pilda" am sal ingrijesc si am sal curat si de NU va da rod nici anul aceata am sal tai""Noi OAMENI SUNTEM FACUTI DIN 3 parti: SUFLET,SPIRIT,CORP.
    SUFLETUL SE DUCE IN FUNCTIE CE FAPTE A FACUT IN RAI SAU IAD,
    SPIRITUL RAMANE PE PAMANT,
    CORPUL SE DUCE IN PAMANT.
    NOI INSINE AVEM 3 IN 1.
    SUFLETUL = (samburele)
    SPIRITUL= (fructul,rodul l,invatatura)
    CORPUL= (reintoarcerea)
    PAMANTUL IL LUCREZI SI SEMENI SAMANTA NOUA NU VECHE(pilda sacului rupt nu pui petec vechi la sac nou si invers)cuvantul samanta fiind RENASTEREA NOASTRA SAU REINTRUPAREA SUFLETULUI.Noi suntem samanta TATALUI ATOTTIITOR.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sufletul nu are cum.sa se desparta de spirit pt ca sufletul e de fapt suma calitatilor si defectelor in vreme ce spuritul se manifesta doar prin calitati iar cind omul scapa de defecte desavirsind calitatile sufletul are forma spiritului incit se considera ca dispare si ramine doar spiritul . Desi mai exista tainic si Duhul Sfint personal care trebuie si el desavirsit.
    Desavirsirea are 7 trepte de sfintenie numite sapte Stele iar cei care o au pe prima desi nu sint inca profeti infailibili au moaste dupa moarte.
    Apoi mai sint doua feluri de profeti din care prima (asa ca Arsenie Boca) primesc revelatie (si au deja darul.deosebirii) oricind cer despre orice asadar treb putina atentie pt a fi siguri ca ceea ce spun sau ce cred e intrutorul adevarat .
    Iar a doua categorie odata cu treapta a sasea sint cei ce stiu deja de la sine fara sa intrebe despre orice trecut prezent si viitor ..numai ca nu treb sa va asteptati sa spuna oricui orice..asa ..in tot adevarul inainte de vremea adevarului intreg promis. Acestia pot apare dispare pot calatori in timp se pot dedubla cum facea Daniil Sihastrul (marturie din stramosi din neam de preoti si de la Arsenie Boca in 97 la Simbata de Sus si nu numai) .
    De aceea se spune ca cei mai sfinti sint profetii si nu cei care vindeca.. vindecarea fiind mult mai usor accesibila dar si ea pe diferite tarii mergind pina la invierea mortilor la a patra treapta.
    Mihai35

    RăspundețiȘtergere