luni, 3 aprilie 2017

UN MUNTE CU FOC, UN CER DE FOC !


                                                  3 Aprilie 2017,ora 3,23 zori de zi !

                               Dragii mei, 

Abia ce atipisem ,că o Lumina alba si stralucitoare ma trezeste ,si-mi arata înpre Apus de la stanga la dreapta, ceva uluitor.
Îmi arata un Munte înverzit din care a început sa iese foc, în mai multe locuri in acelasi timp
Erau numai centuri de foc viu pe acel Munte.
De parca ar fi fost legat cu brâuri de foc !
Apoi dragilor, forţa nevazuta imi arată în continuarea muntelui din care iesea foc de peste tot,imi arata un Cer ca un amurg pe care se gaseau unul langa altul nori rosii de foc.
        Related image                         
Pe o intindere foarte mare erau acesti nori de foc, după care,chiar la locul unde apune Soarele,Cerul era cu nori ca de ploaie ,cu nori obisnuiti.
Dragii mei, daca la finalul revelatiei totul părea normal, pâna la acest final, am vazut numai foc !
Brâuri de foc de jur imprejurul Muntelui verde, după care,Cer de foc viu pâna la locul unde dispare Soarele când apune.
Sa ne rugam dragii mei la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului ,ca sa fie pace si liniste in Lume si in ROMÂNIA.
Să ne rugam pentru pacea si linistea noastra sufleteasca si pentru mântuirea sufletului.
Să multumim BUNULUI DUMNEZEU si MĂICUTEI DOMNULUI, pentru fiecare clipă a vietii noastre,si sa nu cârtim atunci când, mai suntem puşi la incercare.
Cât despre acest MESAJ ,cred ca nu prevesteste nimic bun.
Dar de avem Credinta,nadejde si dragoste in DUMNEZEU si-n MĂICUTA DOMNULUI, vom birui toate.
                                        Cu dragoste,Maria.

29 de comentarii:

  1. O fi vorba tot de insula ciinelui=Canare, insule vulcanice apartinind de Spania in sudul Marocului si estul Saharei.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.glasulstramosesc.ro/blog/

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria tocmai au avut loc exploziile pe care le vedeati cu timp in urma. Au fost in Rusia. Sunt 10 morti pana acum. Explozia s-a produs la Metrou. Au fost doua explozii. Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a aiba mila de cei care sunt in suferinta, poporul rus s-a aiba taria sa treaca peste aceste incercari. Se pare ca este un atac terorist. Asa ca doamna Maria s-a nu mai zica nimeni nimic la cele spuse si vazute de dv. de la Duhul Sfant. Pacat doamna Maria de ci care si-au pierdut viata. Cu drag doamna Maria si sanatate.ț

    RăspundețiȘtergere
  4. Icoana Maicii Domnului de la o biserica din Sibiu, in lacrimi :

    http://teotrandafir.com/inedit/icoana-maicii-domnului-de-la-o-biserica-din-sibiu-lacrimi-153827


    O adevarata minune s-a intamplat in Sibiu, cu cateva saptamani inainte de Paste! Enoriasii care s-au rugat la Icoana Maicii Domnului de la Biserica Sfantul Ioan Iacob Romanul din Sibiu au vazut cat de mare este puterea lui Dumnezeu!

    „Sunt oameni care s-au vindecat de boli grele”
    Icoana Facatoare de minuni si Maica Domnului ii ajuta pe cei care se roaga din tot sufletul. La aceasta biserica, cu cateva saptamani inainte de Invierea Domnului, credinciosii au vazut cum Maica Domnului lacrima in icoana.

    Cateva ore bune, din obrazul stang al Fecioarei Maria au curs siroaie de lacrimi. La icoana de la Biserica Ioan Iacob Romanul s-au rugat bolnavi, batrani si tineri deznadajduiti.

    Unul din preotii care oficiaza slujbele la acest lacas de cult sustine ca oamenii care s-au rugat la icoana s-au vindecat de boli necrutatoare. „Sunt oameni care s-au vindecat de boli grele… Care s-au vindecat, da, cancerul e o boala grea, a fost un tanar care avea leucemie, s-a rugat, sunt oameni care n-au bani de operatii, de transplant si atunci vin la Maica Domnului”, a declarat preotul Catalin Dumitrean pentru Stirile Kanal D.

    Icoana facatoare de minuni se numeste „Maica Domnului Indrumatoarea”. A fost adusa la biserica sibiana in anul 2012 si este asemanatoare celei care se afla la Manastirea Mihai Voda din Bucuresti, scrie stirilekanald.ro.

    Nu este prima astfel de icoana facatoare de minuni. Una din cele mai puternice, recunoscute pentru miracolele sale, este si cea de la Manastirea Rohia din Maramures.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iata cum au reconstruit in 3D scena cand a erupt vulcanul Vezuviul .
    Era 24 august anul 79 dupa Christos, ora 8 dimineata , o zi frumoasa, senina , de vara, cand incep primele semne .
    La poalele orasului Pompei se vede in zare muntele cu vulcanul Vezuviu care fumega usor.
    Ora 13 - zgomotele se intensifica si apare cutremurul de pamant care darama acoperisurile caselor.
    Ora 15 - cerul se intuneca , ziua devine noapte , cenusa pune stapanire pe orasul de la poalele muntelui .
    Ora 17 - Lava izbucneste , imaginile sunt apocliptice , cosmarul se dezlantuie , flacarile cuprind totul , oameni si locuri .
    Ora 20 - Totul arde , este rosu .
    Ora 1 noaptea - In bezna noptii nu se mai aude decat lava care curge si zgomotul pamantului.
    Ora 6 dimineata - peste ruine planeaza umbra mortii si valurile de cenusa

    25 august a insemnat sfarsitul unui oras , disparitia unui peisaj de la poalele muntelui


    https://www.youtube.com/watch?v=CeGmCeSanU0

    RăspundețiȘtergere
  6. Yellowstone sau Mauna Loa

    RăspundețiȘtergere
  7. Cutremur puternic în Botswana 6,5- 6,6

    https://www.antena3.ro/externe/cutremur-puternic-in-botswana-406684.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa stiti ca ATLANTIDA este in oceanul ATLANTIC de aceea sa format prin scufundare insulei si in curand ea va reveni la suprafata si alta insula( continent) va fi scufundat cel ce a fost tara tuturor fagaduintelor si acum este tara tuturor faradeledilor Am... de N ce este gomoda si somoda este cisma tara minciunilor.dar si Tara Romaneasca sa trece prin foc si apa ce o va curatii pentru crimele celor nenascutii.ce am ajuns fruntasa in Europa.TOATE ce au fost scrise in apocalipsa se vor adeveri daca noi nu ne intoarcem ca fiul ratacitor la TATAL CU REGRET SI LACRIMI, SPERANTA SI DRAGOSTE NU FRICA CA FRICA ESTE DE LA DIAVOL.CU CREDINTA CA O STANCA SI IUBIRE CAT CUPRINDE OCHII.AMIN DOAMNA MARIA VAM RUGAT DACA DORITI SA- MI SPUNETI PAREREA DUMNEAVOASTRA DESPRE DOAMNA GEORGETA FLOREA.MULTUMESC.ASTEPT RASPUNS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gomoda si somoda? Sunteti foarte informata d-na Stef! Cumva se poate un mesaj coerent?

      Ștergere
    2. Ai dreptate Stef toate cele scrise în apocalipsă se vor adeveri.păcat că nu ți-ai dat seama de ce.dar te luminez eu :pt că scopul pt care a fost scrisă este să vă unească în aceleaşi gânduri şi simțiri.iar gândurile astea sunt distructive.biblia am citit-o când eram copiil.acum nu o s-o mai citesc.de ce?pt ca nu vreau să fiu părtaş la păcatul răstignirii lui Cristos .nu vreau să ma gândesc la patimile lui pt ca nu vreau să se intâmple din nou.

      Ștergere
    3. Apocalipsa este in plina desfasurare cu toate evenimentele care se intampla in fiecare zi.S-au inmultit necazurile pe pamant .Parca niciodata nu a fost asa ca acum .Biblia trebuie citita pentru ca este cartea vietii.Acolo scrie tot ce s-a intamplat si ce se va intampla in continuare pe pamant.Toate necazurile care se intampla acum au legatura cu sunetele care s-au auzit din cer.Le Am auzit si EU dar ma tem ca nu sunt de la Dumnezeu .Este grav ce se intampla acum pe pamant,foarte multe accidente ,incendii,atentate ,cutremure,Jocuri diabolice care imping copii la moarte toate Astea sunt un semn ca ceva nu este in regula. .Fortele raului asi fac de cap in toata lumea.Trebuie multa rugaciune pentru ca sunt vremurile de pe urma si numai cu Dumnezeu putem birui aceasta lupta impotriva uneltirilor diavolului.Dumnezeu sa ne pazeasca sufletele intr-o vreme ca aceasta .

      Ștergere
    4. Madus intr-un cuvant nu vrei sa cazi in genunchi cu lacrimi sa te pocaiesti lui Dumnezeu nici atât sa te umilesti si sa iti imaginezi pentru o clipa suferințele provocate ce le-a îndurat Mântuitorul.Este rau ca nu vrei sa citesti biblia foarte rau pentru ca esti predispus la prostie.Fara cunoastere nu vei ajunge nicăieri.

      Ștergere
    5. 17;45, daca Madus este "predispus", tu "esti" deja !

      Ștergere
    6. Clipele de suferinţe ale Mântuitorului au fost provocate de oameni religioşi care citeau alte biblii pe vremea aia.iar când o să vina din nou tot aia o sa-l judece.Eu nu vreau sa-l judec ci poate sa-l cert că sa lăsat batjocorit degeaba.DEGEABA înțelegi?

      Ștergere
    7. Madus te rog sa citesti biblia nu mai scrie prostii pe aici.Deja ai spus o prostie cat casa.Daca citeai cuvantul lui Dumnezeu Biblia ai fi aflat ca Hristos vine in slava pe norii cerului unde orice ochi il va vedea indiferent din ce colt al globului se va afla.Madus citeste biblia te rog încă o data, Iisus Hristos vine pentru a împărați pe pamant nu pentru a fi judecat si a repeta ororile dw acum 2000 de ani.Doamna Maria va rog sa luati atitudine impotriva lui Madus si sa ii explicati dvs după cartea sfântă poate pe dvs va asculta mai in serios.

      Ștergere
    8. Iisus Cristos nu va veni să împărățească ci să pedepsească la început,iar de judecat noi nicivorbă .Dar ,că întotdeauna există un" dar",o vor face cei care se ascund în religii.au mai făcut-o şi o vor face din nou.de ce? Pt că adevărul lui Iisus Cristos e altul decât al lor şi îi va ustura rău asa cum i-a usturat şi acum 2000 de ani.Iisus Cristos a fost TERRANIAN.EL NU A VRUT O LUME ÎMPĂRȚITĂ DE RELIGII.EL A VRUT O LUME UNITĂ,A VRUT PACE ŞI DRAGOSTE.ce părere crezi că îsi va face când va vedea căci chipul lui este vândut pe 30 de arginți la porțile mânăstirilor şi bisericilor.dar şi mai rău este când va vedea că vindeți chipul mamei lui.rugați-vă să nu se nască oltean .....

      Ștergere
    9. Mai Madus, da' citeste, draga, biblia !!
      Tu vrei a fii exmatriculat de pe...bloc ?!

      Ștergere
    10. Biblia a fost trunchiata si modificata in timp. Deci, despre ce vorbim aici 23:09 ???

      Ștergere
    11. 11:15, aici vorbim despre faptul ca o i-ro-ni-zam pe 20:25, mesajul cam "agitat" la adresa lui Madus.
      Daca nici atat nu faci diferenta...no comment.

      Ștergere
  9. D-NA MARIA --SCRIATI IN 20 MARTIE DE UN ATENTAT IN ANGLIA IN ORASUL BORDON---ACEST ORAS EXISTA IN REGIUNEA HAMPSHIRE--DAR AR PUTEA FI IN FRANTA BORDEAUX--ORICUM ANGLIA ESTE VIZATA DEMULT sa ne apere DUMNEZEU SI MAICA SA si pe noi romanii din tara dar si cei emigrati

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu mai este de actualitate .

    RăspundețiȘtergere
  11. Au fost incendiati niste munti de baloti...la noi in tara parca Prahova, pompierii se chinuie sa stinga

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.agerpres.ro/social/2017/04/03/prahova-mii-de-baloti-de-paie-ard-intr-un-incendiu-izbucnit-la-o-societate-cu-profil-agro-16-12-44

    RăspundețiȘtergere
  13. Din cauza acestor nori cu fum vulcanic rosiatic se va vedea Luna rosie la urgie .
    Culoarea provine din solul rosu specific multor munti vulcanici care vor exploda aruncind si ulterior in.aer coloane de fum potential toxic.
    Mihai35

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu nu se va adeveri.termină-te Mihai35 cu astfel de gânduri.îmi duceți țara la ruină.DUMNEZEU PĂMÂNTUL o să perceapă toate aceste gânduri distructive şi chiar aşa o să acționeze.. crezând că e bine ce face.vă trageți preşul de sub picioare singuri

      Ștergere
  14. Yelowstone. Am văzut și eu. Nu peste prea mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  15. Vrei să fii membru al marea frăție Illuminate? vom face bogat faimos și de a fi un star mondial cunoscut, pentru a primi un loc de muncă bun, pentru a câștiga alegerile și de a lua într-o putere politică vom vă îmbogăți în toate dvs. de eforturile de abilitare și niciodată nu va pierde nici un caz în instanța de judecată sau au fost vreodată, va avea puteri de a controla oamenii în locuri înalte e-mail-ne acum la illuminati666ben@gmail.com ai grijă trebuie să fie de 18 ani și mai sus dacă nu știi sunteți interesat niciodată nu încercați să acest post să fie avertizat.


    AWAITING răspunsurile dvs.

    GRAND MASTER are nevoie de tine

    RăspundețiȘtergere