luni, 17 aprilie 2017

ÎNCEPE RĂZBOIUL ! RĂZBOIUL NUCLEAR !


                              16 Aprilie 2017,ora 4,40 zori de zi !

                                     Dragii mei,

Am scris adeseori despre cel de-al treilea RAZBOI MONDIAL.
Cred fratilor , că ne bucuram de linistea dinaintea furtunii.
Iata dragilor ce spunea un glas astazi in zori:
                 "Începe  Războiul .
                 Războiul Nuclear !
Dar aud un alt glas care spune cu satisfactie:

               Aşa-i trebuie! Aşa merită!"

Dragii mei, in anul 2014 in luna iulie ,scriam un articol cu titlul:


Dumnezeu există - Mărturii.: BOMBELE ŞI OTRAVA , CĂDEAU DIN ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../bombele-si-otrava-cadeau-din-avi...

Translate this page
Jul 14, 2014 - BOMBELE ŞI OTRAVA , CĂDEAU DIN AVIOANELE DE LUPTĂ ! 14 Iulie 2014 ... Dragilor, aceste Avioane nu aveau numai rolul de a arunca BOMBE. Avioanele .... TIRURI DERACHETE , ÎNROŞESC CERUL DE NOAPTE .

Image result for BOMBE NUCLEAREImage result for BOMBE NUCLEARE..

Să ne fereasca Bunul Dumnezeu si Măicuta Domnului de un astfel de RAZBOI Nuclear.
Va fi crunt!
Iata articolul mai pe larg:

                          14 Iulie 2014, ora 16,48 !

Astăzi dragilor ,în timp ce scriam aici pe Blog, brusc ochii mi se închid şi nu mai sunt la locul din faţa calculatorului, ci sunt sub un Cer de noapte spre Apus, unde jos pe Pământ, era un Dezastru.
Sunt luată din trup fratilor, si dusă exact sub avioanele care vuiau şi se ridicau de la Pământ.
Avioanele erau foarte multe, si cand s-au ridicat de la Pământ, s-au ridicat toate odată, sub forma unei Roţi imense. Aşa erau aşezate Avioanele la Pământ, încât ,atunci când s-au ridicat toate în acelasi timp, au format O  ROATĂ de Avioane ,la vertical. Când Roata de Avioane s-a completat la vârf, atunci Roata s-a rupt tot de la vârf, sub sunetul asurzitor al Sirenelor şi sub zgomotul motoarelor avioanelor, combinate cu sunetul asurzitor al bombelor lansate pe Pământ.
Oamenii săracii ,fugeau care încotro şi nu ştiau unde să se ascundă.
Iar Bombele cădeau precum frunzele din copaci pe timp de toamnă.
Dragilor, aceste Avioane nu aveau numai rolul de a arunca BOMBE.
Avioanele stropeau cu un lichid de sus, care ajungea peste oameni, şi peste Pământ, sub forma unei ploi mărunte, ca o burniţă.
Acest Lichid dragilor, era...OTRĂVITOR !
Din acest motiv, am fost luată din trup si dusă sub Avioanele de luptă. OAMENII  vor fi otrăviţi de ploaia de OTRAVĂ împrăştiată de AVIOANELE care se ridicaseră de la Pământ.
Am simţit pe mâna stângă picăturile OTRĂVII venite de sus, care ma ardeau, apoi, OTRAVA mi-a ajuns şi pe buze si avea un gust amar, şi de la doar câteva picături care-mi intrasera in gura de pe buze, imi amortise toata limba ca la dentist. Simteam cum toata gura imi era inflamată şi amortită. Mai era putin, si cred că nu mai puteam respira acolo sub ploia de OTRAVĂ , venită din Avioane.  
Numai că, în clipa când îmi simţeam limba si toată gura amorţită şi inflamată de la Otrava venită de sus, atunci am tresăltat puternic cu tot cu masa unde este calculatorul, ca si cum as fi căzut de la 2m , am deschis ochii ,şi am realizat ce s-a întâmplat şi unde am fost.
Din nefericire dragilor, vom auzi în timp, despre această nenorocire, acolo unde deja se duc Lupte grele .
Să ne rugăm fratilor, pentru Pacea Lumii întregi, pentru fratii nostri aflaţi în suferinţă.Să-L rugăm pe Bunul Dumnezeu ,ca să ţină cu Mâna  SA Atotputernică PACEA  LUMII întregi. 
S-O rugăm pe Măicuţa Domnului, ca să ducă Rugăciunea noastră la Prea Scump Fiul Ei şi Mântuitorul nostru, şi să ne ajute ca să fim sănătoşi şi să ne întărească în Credinţă.   
                                          Cu dragoste, Maria. 
                                      Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


                                            Cu dragoste, Maria.

53 de comentarii:

  1. În Coreea de Nord s-a lansat în prima zi de Pasti ceva rachetă, dar care a și eșuat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta previziune nu se va implini !

      Ștergere
    2. Cum va începe războiul mondial nuclear? Cum? Cine știe, ridică mâna și răspunde ! Extratereștrii ne vor salva !

      Ștergere
  2. Între Coreea si Sua este tensiune foarte mare poate începe război nuclear in orice moment asa se amenință ei cu nucleara. Sunt ceva de speriat coreenii ăstia vor război cu orice pret. In prima zi de Pasti au lansat o rachetă dar care le-a explodat la câteva secunde imediat in aer nu fost momentul acela sa înceapă razboi ca SUA le dădea cafteala caci erau cu ochii pe ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca glasul acela satisfăcut era SUA Trump care zicea Asa-i trebuie!Asa merita! Cred ca ii va pune la punct cu un represaliu pe coreeni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hristos a Înviat!

    Probabil că vor să facă aşa ceva pentru că dolarul riscă să fie inlocuit ca monedă internaţională!
    Problema cea mare este că oricine ajunge la conducere este şantajat de forţe oculte, Trummp este in această situaţie ca şi mulţi alţii.
    Pâna nu se elimină (arestează) ce este neales (forţele oculte) nu o să fie pace in lume oricât de mult am vrea noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului dar omul cu mândria lui prostească va declanșa al treilea război mondial.Toți se luptă pentru putere,influență iar când mor le sunt suficiente câteva palme de pământ.Se produc atâtea catastrofe dar omul nu învață nimic este din ce în ce mai rău.Să ne ferească Domnul de război dar probabil asta merităm.Ce este dramatic este faptul că nici atunci omul nu va pricepe ce se întâmplă cu el și nu va mai avea timp să se întoarcă.Mântuirea este sensul și scopul vieții restul bogății,putere,sunt iluzii.Să ne rugăm Tatălui Ceresc să ne ferească de așa ceva și să ne de timp de îndreptare.
    Hristos a înviat !

    RăspundețiȘtergere
  6. Da s-ar putea sa fie Coreea,le-a promis-o Trump ca daca mai fac bombe nucleare ei v-or urma dupa bombardamentul din SiriaAm vazut si pozitia dura a Rusiei la adresa SUA si a Marii Britanii,timpul e scurt si fitilul e deja pus din Siria,iar cei doi cocosi si orgoliosi Putin si Trump sint pregatiti si icalziti pentru confruntare.

    RăspundețiȘtergere
  7. http://m.digi24.ro/opinii/cand-donald-trump-alege-razboiul-2-707810
    Când Donald Trump alege razboiul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Alina Albert: Uniunea Europeană se va destrăma

    https://a1.ro/video/antena-3/voi-cu-voicu/alina-albert-uniunea-europeana-se-va-destrama-id651609.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cauta pe saitul apologetic.ro supermemorandumul si ai sa vezi adevarul scris despre planul NOULUI GUVERN MONDIAL CUN SE VA INSTALA SI SPUNE CA U.E SE VA DESFINTA SI SE VA UNI SUB O NOUA CE VA FI O.N.U ce va relua functia de guvern Mondial .Cautatii ADEVARUL.SI VA TRZITII.ACOLO SCRIE DE GRECIA DAR SI TOATE TARILE.CE FAC GRECI ACUM AM FACUT SI NOI CATIVA ANI MAI IN URMA.

      Ștergere
  9. Donald Trump planuieste sa dea o lovitură neasteptată Coreei de Nord in cazul acesta poate începe un război nuclear între cele doua state. Inseamna ca războiul este mai aproape decat oricand din acest moment.Dumnezeu sa apere Romania.

    RăspundețiȘtergere
  10. Marturii din moartea clinica :

    http://a1.ro/video/antena-3/voi-cu-voicu/femeia-care-sa-intalnit-cu-dumnezeu-i-id647624.html

    RăspundețiȘtergere
  11. ne zic spiritele acelea si cand incepe razboiul ?
    ca ati scris despre el cel putin din 2014, fara sa se mentioneze o locatie exacta. si nu ati fost singura care a scris despre ww3.
    PS: " Aşa-i trebuie! Aşa merită!" - deci nu o sa ne apere nimeni de nimic.

    RăspundețiȘtergere
  12. Orice început are și un sfârșit.....cine va scăpa, e fericit ! Să ne bucurăm de ce avem,cât trăim...

    RăspundețiȘtergere
  13. Dumnezeu sa ocroteasca Romania de aceste lucruri.Doamna Maria ATI spus ca Romania va fi al doilea Ierusalim spunetine va rog unde se vor intampla aceste dezastre nucleare .Dumnezeu sa ne apere dar este groaznic ,Mai scapa cineva viu din aceste nenorociri?Inseamna ca omenirea intreaga este in pericol.Doamne fi cu noi si nu ne lasa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Tot ce se intampla acum in lume eate f.alarmant.Nu stiu daca mai exista lideri care sa judece limpede cu intelepciune si altruism, dimpotriva,toti actioneaza nebuneste, antiom, lacomi, mandri si maniosi. Bunul Dumnezeu ne va ocroti pe masura credintei poporului noaatru.Este tarziu nu mai avem timp pentru pacate, dar mai avem timp pentru rugaciune si fapte bune. Elena.

    RăspundețiȘtergere
  15. Va rog din suflet si cu multa rusine ca,am ajuns sa cersesc ,am fost obisnuita sa muncesc penru fiecare banut,acum numai pot,cu cei doi bolnavi dar nici varsta si bici sanatatea nu-mi permit.Va multumesc pentru ajutorul primit,pentfu ca,am putut cumpara medicamentele in mars parte,numai ca din cUza lichidului care curge din ambele picioare si sapa adanc,s-a recomabdat ioni de argit (sant plasturi pentru rani de genul acesta)si sant scumpe.Va rog din suflet daca,puteti ajuta cat de putin.Va rog mult si cu disperare va rog!!!Iertare pentru indrazneala.Doamne ajuta! Cu mii de multumiri Maria H

    RăspundețiȘtergere
  16. Maria draga,sper sa nu te superi ca,am apelat incontinuare pentru ajutor!?Cu drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
  17. Exercitii de alarmare intre orele 10-15.

    RăspundețiȘtergere
  18. E suficient sa constati ca lumea e condusa de nebuni si dictatori : Putin, Kim kong, Trump, Erdogan Merkel , Assad. Cativa debili care au destabilizat o lume intreaga .

    RăspundețiȘtergere
  19. In Biblie spune ca 'cine ridica sabia de sabie v-a pierii'Deci' asa-i trebue' s-ar referii la faptul ca Coreea de Nord ameninta SUA cu folosirea armei nucleare,altfel spus ce seamana aia culege,RAZBOI NUCLEAR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim17 aprilie 2017, 14:08, dar de ce sa sufere o lume intreaga din cauza neintelegerilor dintre SUA si Coreea de Nord???

      Ștergere
    2. Ce spune in carte ca sfirsitul va veni de la rasarit

      Ștergere
  20. Un copil cu un talent cosmic :

    https://www.youtube.com/watch?v=1IITmVOGPlY

    RăspundețiȘtergere
  21. Maria si Padre Pio a facut profetii despre zilele intunecate si otravite.Oare exista o legatura intre cele doua viziuni? Se refera oare la acelasi eveniment ingrozitor?

    RăspundețiȘtergere
  22. 14,29 OMUL are de invatat niste lectii pe Pamint inainte de a avea permisiunea de a calatorii printre stele.

    RăspundețiȘtergere
  23. OMUL are de invatat pe pamint in primul rind ce este compasiunea,ceia ce e greu de inteles pentru unii,mai ales cei fara copii ca Iohanis,pentru astia ar trebui data o lege cum era pe vremuri sa nu poata avea anumite functii daca nu au copii ca sa stie ce e compasiunea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:10 ai o grava problema de logica...si nu numai.
      Compasiune inseamna atat mila, cat si compatimire. Deci, daca n-ai copii, n-ai compasiune !?!
      Dar numai copiii au nevoie de asa ceva ? Toate fiintele, oameni sau animale, au nevoie de mila, chiar si natura inconjuratoare.
      Totusi, mai sunt si fiinte care au nevoie de compatimire si ma gandesc la...tine !

      Ștergere
  24. orice atac nuclear are repercursiuni pt toti--unii se ascund in buncare--CAT VOR STA FARA ALIMENTE AER SI APA?ASADAAR ATACATORII VOR FI AFFECTATI DE IARNA NUCLEARA--SARMANII FARA MINTE!--MAI GREU DE BIETII TINERI SI COPII--SA NE APERE DUMNEZEU SI MAICA SA

    RăspundețiȘtergere
  25. Tramp a spus ca va rezolva situatia din Coreea,sa fie pregatita sa o incaseze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iata ce spun stirile :
      http://www.stiripesurse.ro/coreea-de-nord-e-gata-de-orice-tip-de-razboi-cu-sua-phenianul-face-un-nou-test_1191544.html

      Doamne fereste-ne !

      Ștergere
  26. De fapt mafia khazara doreste de mult sa inceapa al treilea, dar nu vor reusi!

    RăspundețiȘtergere
  27. De fapt mafia khazara doreste de mult sa inceapa al treilea, dar nu vor reusi!

    Aceste informatii circula pe net de multisor...
    www.ascensionwithearth.com/2017/04/benjamin-fulford-update-april-17-2017.html

    RăspundețiȘtergere
  28. Ce spune in apocalipsa? ca apa va fi amara si multi vor murii.Nu imtelegeti suntem in APOCALIPSA.TOTUL SE VA SCHIMBA PAMANTUL ESTE PLIN CU PACATOSI SI TATAL VA CURATA PAMANTUL SI VA ADUCE NOI LUCRATORI( PILDA CU VITA DE VIE SI LUCRATORII CEI RAI)

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu va avea legatura cu Coreea.
    Daca se va efectua va avea loc in orient ca o contraofensiva contra jihadistilor din partea Indiei.
    deci e strict religios si regional ..in rest fiind atentate si incendieri de rezerve de combustibili.
    Deci nu va mai rugati pt pace taman cind vine Judecata ca oricum lucrurile sint programate .. daca merita merita ..asa cum si cei buni merita sa scape de ei.

    RăspundețiȘtergere
  30. Este posibil sa va scriu in privat ?multumesc doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur! Maria Ghiorghiu facebook, sau pe maill: mariatecuci61@yahoo.com

      Ștergere
  31. Nu o sa fie razboi nuclear. Asta nu inseamna ca n-o sa fie ceva razboi prin vreo zona, mai ales ca este plin net-ul de fel de fel de stiri alarmante...speranta este ca sa nu se ajunga la un razboi mondial...dar...cine stie ce-o mai fi!

    RăspundețiȘtergere
  32. Las"ca nu incepe niciun razboi nuclear ! Nu ar exista invingatori in urma unui astfel de razboi.Asta e varianta unu !
    Varianra doi: ne casapesc pe toti, elita se salveaza cu sclavii ei in buncarele lor subterane, extraterestrii ii conduc pe toti in continuare...!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pariez pe varianta 2. Razboiul atomic e premeditat,asta e viitorul,interviul cu un extraterestru(e pe net) e adevarat.

      Ștergere
  33. Astazi incident provocat de rusi cu bombardiere peste Alasca in America,s-o cata Putin cu luminarea,a iceput dansul de tatonare.primii pasi de judoca.Osa vedem cit de curind si raspunsul lui Trump,probabil in Coreea de Nord.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai spus ca pe 24 Septembrie anul acesta va începe al treilea război Dar la scara mica cu timpul se va extinde in toata lumea nu asa deodată.

      Ștergere
    2. Hristos a inviat! de mult se spune ca rasa galbena va apasa pe buton la ,,semnul,, Domnului. Va fi ingaduit pentru pacatele noastre. Depinde cum ne va gasi moartea atunci. DOAMNE MILUIESTE!

      Ștergere
    3. Doamne fereste, 14:02!

      Ștergere
  34. Romania intentioneaza sa cumpere sisteme de rachete Patriot.conform unei declaratii facute pe poligonul de antrenament de la Smirdan,iar 500 militari american v-or stationa permanent la Mihail Kogalniceanu.

    RăspundețiȘtergere
  35. Adevar exista in tot ce spune doamna Maria. Daca se citeste fiecare mesaj, puteti sa aflati cand se va incepe acest razboi urat.
    Printre stirile care circula pe internet, una dintre ele a aparut cu un mesaj destul de clar. Acesta este: http://www.b1.ro/stiri/externe/un-celebru-profet-in-viata-prezice-ca-al-treilea-razboi-mondial-va-incepe-peste-trei-saptamani-183190.html .
    Apoi sunt multe dintre mesajele transmise de doamna Maria legate de Fecioara Maria care plinge cu lacrimi de sange. Totul se leaga, doar sa putem vedea fiecare mesaj. Razboiul va incepe si acesta va fi in urmatoarele 70 de zile.
    Acum mai exista un mesaj in care se spune ca in 70 de zile vom avea un nou guvern. Ei da, acesta va fi un guvern de razboi. Toate stirile alarmante legate de Coreea de Nord si SUA, converg spre o confruntare. Nimeni nu mai poate opri ce se va incepe. Desi diplomatia exista, daca se vrea. Doar ca se doreste razboi cu orice pret. Este infricosator ca generatia copiilor parintilor care au supravietuit celui de-al doilea razboi mondial, sa treaca printr-un alt razboi.

    RăspundețiȘtergere
  36. Rusia a facut un robot metalic umanoid,dar care nu are autonomie ci este comandat de la distanta.In California a fost un concurs de roboti umanoizi capabili sa ia decizii propri,cistigat de un robot sud coreean care a incasat premiul de 2 milioane dolari.Firma americana Northrop dezvolta noua generatie de avioane supersonice capabile sa se conduca singure automate de la bord si sa aterizeze si decoleze de pe portavion.In timp ce Europa e slabita de atentatele teroriste ale fundamentalistilor de factura musulmana.

    RăspundețiȘtergere
  37. Atentat asupra unor oficialitati in extremul orient al Rusiei,pus in seama unui tinar neonazist.

    RăspundețiȘtergere