miercuri, 19 aprilie 2017

ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE , IISUS HRISTOS S - A ARĂTAT MAICII SALE ÎN SFANTA BISERICA !



                                                    Noapte de 15 -16 Aprilie 2017 !

                                    Noaptea  Sfintei  Învieri !

                                                  Dragii mei,

În aceasta noapte în timp ce eram la SLUJBA SFINTEI INVIERI în SFANTA BISERICĂ, ceva minunat de frumos s -a întâmplat.
In jurul orei 1,45 cînd PĂRINTELE a iesit cu SFINTELE  DARURI in faţa Sfintelor Usi ale ALTARULUI sfant, când a rostit de trei ori consecutiv : 

                         HRISTOS  A  ÎNVIAT !

Iar credinciosii au raspuns cu :

                      ADEVĂRAT  A ÎNVIAT !,

ÎL văd dragilor pe IISUS HRISTOS ,DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor, care apare într-o clipita în dreapta MACIII SALE din SFANTA  ICOANA- TÂNGUIREA  MAICII DOMNULUI.
Asa ca în ICONITELE de mai jos:


Image result for IISUSImage result for imagini maica domnului..

IISUS era inconjurat de o Lumina alba ,densa si stralucitoare,si privea spre MAICA SA din SFANTA ICOANA care plangea de dorul Său.Totul a durat cateva secunde ,eu fiind in strana alaturi de DASCAL cântand dumnezeiestile cântari ale INVIERII LUI HRISTOS.
Prieteni dragi, sa chemam si noi întru ajutorul nostru pe IISUS HRISTOS si pe MĂICUŢA  SA Pururea Prea Curata Fecioara Maria, ca sa ne daruiasca Dragoste si multa intelepciune, multa putere sufleteasca ca sa putem trece peste toate necazurile vietii cesteia grabnic trecatoare ,Amin.

                                         Cu dragoste,Maria.
  
P.S.
                           Dragii mei,
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14




7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA





20 de comentarii:

  1. Amin, Doamne iartă-mă pe mine păcătoasă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Informatii,doar pentru cei care vor sa stie.

    Saptamana trecuta s-au intamplat niste evenimente de care multi oameni nu au avea habar fiindca majoritatea nici macar nu vrea sa auda lucruri pe care nu le concep.

    Deci;martea trecuta a fost punctul de tensiune maxima.Familiile Archon in special Orsini si Pallavicinii,au incercat sa activeze programul de distrugere a lumii,DOOM 33,prin intermediul slugilor lor Khazare din interiorul Retelei Omega pentru a duce la implinire profetiile sfarsitului.

    Acest lucru a fost rapid impiedicat in momentul in care Pleiadienii au contactat cativa oameni cheie din interiorul armatei ruse si chineze.Pleiadeenii au purtat o discutie scurta cu Putin expunandu-i anumite informatii, care lui personal ii displaceau,dar in momentul in care ei i-au explicat miza, el a inteles,si-a asumat riscul si a fost de acord sa coopereze cu acele Fiintele de Lumina.

    Daca tot acest vacarm la nivel mondial nu inceteaza,mass-media rusa a amenintat ca va expune informatii detaliate despre reteaua Iluminatilor la nivel mondial si a operatiunilor acestora si pactele secrete al guvernului SUA si extraterestrii negativi.

    Temandu-se de dezvaluirea totala si a evenimentelor precipitate, NASA s-a grabit sa anunte posibilitatea existentei de viata extraterestra pe satelitul lui Saturn,Enceladus.

    Pleiadienii sunt in stare de alerta si iau masuri suplimentare.Nodul de tensiune dintre SUA si Coreea de Nord inca nu s-a dizolvat.Am putea trimite lUMINA CARE NOI SUNTEM , "ASTIA",care stim cum s-o facem, acelor zone si oameni care sunt pusi pe declansarea razboiului.

    P.s.Informatiile nu sunt pentru constiintele adormite.Asta ca sa evitam polemicile.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Didona, ti s-a mai zis sa nu crezi orbeste ce citesti pe net.
      Si mai ales, nu fa copy - paste de pe alte bloguri (mesagerul lui Mihail).
      Daca tot te crezi trezita, scrie ce traiesti si gandesti tu, nu altii.

      Ștergere
    2. Da Didona, Doamne ajuta sa fie bine! Si va fi!

      Ștergere
    3. EU SUNT D ,pe acest blog sunt prea putine spirite care-si doresc cunoasterea adevarului . Anonim19 aprilie 2017, 22:40 este exemplul viu a celor care nu cred sub nici o forma in vorbe sau vesti bune,el este obisnuit cu "prezicerile " distructive ,rezoneaza perfect cu Maria.

      Ștergere
    4. 08:51 ai o caterinca-n tine, de numai cine nu te cunoaste si vede, te poate crede.
      Nu mai stii cum sa te 'strecori' pe spinarea cuiva pentru a mai deversa venin la adresa d-nei Maria.
      Din fericire, nu "rezoneaza" nimeni cu tine, nici macar cei pe care-i lingusesti. Pana si acestia se pare ca ‘simt’ cine esti cu adevarat si se feresc de orice astfel de asociere.

      Ștergere
    5. Anonim20 aprilie 2017, 15:56 ,din pura curiozitate vreau sa-mi comunici cine crezi tu ca sunt .

      Ștergere
    6. Da, anonim 15:56, spune ! Spune cine crezi ca este anonim 19:01.

      Ghiceste, doar esti inzestrat cu al saselea simt ( asa te laudai) !

      p.s. nimeni nu rezoneaza cu tine ! ai sufletul intunecat. esti rautatea in persoana.

      Ștergere
  3. Aceste informatii trebuiau transmise saptamana trecuta,dar,nu am simtit s-o fac.Nici acum nu ma trage "ata",fiindca mi se pare consum inutil de energie.Dar...
    fie!
    Deci;
    Inaltii Arhangheli ai Divinitatii au sosit.Sunt entitati din alte Spatii vibrationale.Ele ni se alatura.Au sosit pentru a asista si observa diferite evenimente ce au loc pe planeta.Ele sunt in corp de Lumina. Nu vor sa interactioneze cu oamenii.Au o constiinta inalta.Apartin familiilor angelice si sunt aici, doar pentru a-si radia Lumina.Se creeaza o energie noua,realizand schimbari majore aici in planul Pamantului.Aceste energii ce radiaza acum catre noi,ne ajuta sa ne clarificam in luarea de hotarari pentru noi insine si sa facem alegeri pertinente pentru ceea ce inseamna viata noastra.Arhanghelii nu intervin,nu ne transforma.Ei nu ne vor schimba,nu sta in capacitatile lor.Ei sunt doar lumina.Ei ne oglindesc pentru a intelege ca aceasta lumina o avem si noi,ba chiar mai mult,avem radianta umanului cu a divinului la un loc.

    Respirati si simtiti cine sunteti! Si asa este.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca cel putin un om este interesat de postarile tale,merita sa faci publica informatia.Multumesc,EU SUNT D . astept vesti in continuare .İrina

      Ștergere
    2. Mulțumim din suflet! Cum putem să ne dăm seama că nu suntem pe drumul cel bun ?

      Ștergere
    3. Daca ai nevoie sa-ti spuna altcineva ca nu esti pe drumul cel bun, atunci este grav...

      Ștergere
  4. Ce frumos doamna Maria cu toata durerea mea am fost la sfanta Inviere a Mantuitorului Nostru Iisus Hristos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna adica mortul pe masa ... Si ... Dvs. La inviere?
      Asa ceva .

      Ștergere
    2. Foarte frumos scumpa mea ca ai avut puterea sufleteasca sa mergi la SFANTA INVIERE !
      Iisus spune asa>"LĂSATI MORTII SA-SI INGROAPE MORTII LOR !"
      Adica pe cei care sunt " morti" cu sufletul ,cu, CREDINTA! Pe cei care se mai îndoiesc de INVIEREA din morti! Te imbratisez cu mult drag.

      Ștergere
  5. Multumesc an.22/40,pentru confirmare,eu stiu din alta parte aceasta,si nu strica sa stie si ceilalti.Fiecare este capabil sa selecteze informatiile prin propriile filtre care-i permit sa creada sau nu.Eu stiu de mult timp ca presedintele Putin se intalneste cu aceste Fiinte, de aceea mi s-a parut verosimila informatia.
    Ai dreptate ca nu orice citim este si adevarat,dar coreland cu ceea ce stii si cu confirmarea din alte surse poti crea propriul adevar.
    Altul este adevarul din spatele scenei,decat cel prezentat in mass-media,unde informatia este data asa cum se doreste.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 22/26,nu exista drum gresit,poate doar ocolit, care te mai intarzie sa ajungi la destinatie,dar sigur nu este o greseala daca alegi sa urci muntele prin bolovani si nu poteca neteda.Si apoi ocolind, vei avea parte de multe peripetii de care iti vei aminti cu placere cand ajungi la destinatie.
    Important este ca vrei sa gasesti destinatia,dar cum ajungi, depinde numai de tine.Trairile si experientele tale sunt unice indiferent de ce spunem noi ceilalti.
    Nu-ti fa griji,totul este asa cum trebuie sa fie!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  7. Aici sunt de acord ca mai importanta este prezența la Învierea Domnului decat asistarea unui trup inert in care nu se mai gaseste sufletul lui.

    RăspundețiȘtergere
  8. va recomand sa vedeti--PE YOUTUBE--MARTURIILE UNUI CLARVAZATOR IN 2 PARTI--ESTE MINUNAT --sunt deci si alte viziuni despre ce se intampla in noaptea de INVIERE--nu pentru ca D-NA MARIA NU-SI SPUNE PARTEA EI DE ADEVAR PACE VOUA SI IN LUME

    RăspundețiȘtergere