luni, 10 aprilie 2017

DOUĂ CUTREMURE DIFERITE ! UNUL LA APUS ,IAR ALTUL LA SUD !

                                         10 Aprilie 2017,ora 6,23 dimineata !

                                          Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata,vad stand cu ochii inchisi, pentru ca eu asa vad cel mai bine MINUNILE LUI DUMNEZEU, vad un Cer ca un amurg inspre Apus, iar sub acest CER ,Pămantul incepe a se clatina ametitor.



                                         Image result for SEISMOGRAF..

După ce mi s-a arătat cum se clatina Pămantul inspre Apus,asa precum valurile Oceanului sau ale Mării, brusc,nu mai sunt in camera mea, ci sunt intr-o alta camera tot in casa mea, desculta pe un covor, clipă in care ,privesc in jos la covor si la picioarele mele si vad cum Pămantul imi fuge de sub picioare,asa cum îmi fugise si -n 4 Martie 1977 la CUTREMURUL DEVASTATOR de 7,2 grade,cand aveam doar 15 ani.
Dragii mei, vom auzi de două Cutremure destul de mari; unul probabil se va produce in OCEAN sau MARE, (părerea mea),iar al doilea ,ar putea avea loc oriunde  in aceasta lume.
Chiar daca eram in casa mea, nu este o lege ca acest CUTREMUR sa se produca in Romania. Dar, este posibil absolut orice.Depinde numai de noi, de Credinţa si de faptele noastre.
Dumnezeu si Maicuta Domnului ne va ocroti, de vom fi mai buni, mai milosi,mai iubitori cu Aproapele nostru si nu in ultimul rand, mai întariti in Credinţă.
DUMNEZEU ne-a păsuit de multe ori ,cu mult temutul CUTREMUR MARE asteptat in ROMANIA zilelor noastre.
Sa dam dovada de CRESTINI adevarati, si cu siguranta nimeni si nimic nu ne va atinge !
                                             Cu dragoste,Maria.

P.S.
            Urmeaza :

  IISUS  HRISTOS PLÂNGE ,CU LACRIMI DE SÂNGE !


Ajutorul tău pentru zidirea 

Cuvântului Lui Dumnezeu,este 

de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit 

înapoi !

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


20 de comentarii:

  1. Doamne ajuta,sa speram ca tara noastră draga nu se va regăsi in aceasta avertizare de la Duhul Sfânt.

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost descoperita casa lui Iisus / Pentru dna Maria .

    http://m.fanatik.ro/casa-lui-iisus-618047?img=4

    RăspundețiȘtergere
  3. Urmatoarele lucruri pe care le discut nu sunt o previziune ci doar idei care mi-au dat de gandit.

    Azi dimineata am visat ca era cutremur. Nu imi amintesc bine visul, defapt mi-am adus aminte ca am avut visul asta chiar acum cand am vazut articolul asta.

    Nu stiu unde ma aflam insa incepuse un cutremur mare de tot. Extrem de intens, insa ritmat, era o miscare pe orizontala, mai putin sau chiar deloc pe verticala, era insotit de un sunet ciudat, o huruiala ambientala puternica.

    In vis nu picau cladiri, desi initial ma panicasem ca urmeaza sa inceapa sa se prabuseasca cladiri, era mai mult o impresie generica pentru ca nu imi amintesc locul in care ma aflam.

    Ceea ce m-a impresionat mai mult decat intensitatea si huruitul ambiental a fost durata, nu parea ca se mai opreste. Nu pot spune cat a durat exact insa a durat...si durat...si a tot continuat. Poate un minut, poate mai putin, poate mai mult...nu stiu. Insa in acele momente in care eram ingrozit fiecare moment parea sa tina o vesnicie.

    Am vrut sa plec insa nu puteam sa merg caci se clatina locul in care eram prea tare ca se pot sa merg. M-am asezat in fund si am asteptat, intr-un final s-a oprit.

    Nu stiu cum as reactiona daca ar incepe acum ceva asemanator, probabil ca m-as panica teribil cum m-am panicat in vis insa realizez ca nu m-ar ajuta acest lucru pentru ca m-as bloca si in loc sa iau o decizie buna, de a ma refugia undeva sau a ramane pe loc, as ramane "paralizat".

    Realizez cat de nepregatit sunt pentru un asemenea eveniment din toate punctele de vedere, insa cel mai mult, emotional.

    Acum ceva timp mi-am facut o mica geanta pe care o tin la usa de la intrare cu cateva randuri de haine. Am zis ca daca nu pica blocul pe mine si am timp sa scap, macar sa nu raman in curul gol. Va recomand acelasi lucru tuturor. Daca aveti masina, poate ar fi bine sa va tineti in portbagaj aceasta geanta.

    Desi e greu, trebuie sa ne pregatim mental pentru un asemenea eveniment. Sper sa nu se intample aici asa ceva insa daca vom prinde un asemenea cutremur trebuie sa fim cat de cat pregatiti si sa vem puterea sa trecem peste groaza foarte repede si sa putem lua decizii in timpul scurt pe care il avem.

    Va recomand sa stati relaxati pe un scaun/pat cu ochii inchisi si sa va ganditi bine la lucrul asta. La ce ati face in cazul asta. Unde va duceti, daca va duceti in functie de locurile unde v-ati afla. Poate acasa, poate la munca, poate in vizita, poate pe strada...trebuie sa evaluati rapid situatia si sa stiti care este locul in care va puteti pozitiona in cateva clipe pentru a va feri mai ales de obiecte care cad de pe mobilier, poate chiar mobilierul, poate de pe un bloc i constructii sau chiar constructii in sine.

    Un minim de pregatire mentala poate face diferenta intr-o situatie de genul asta in care cateva secunde fac diferenta intre viata si moarte. Daca ramaneti paralizati de frica si va gasiti intr-un loc nefericit atunci e naspa, mai ales in cazul incare cativa pasi mai la stanga sau dreapta pot face diferenta.

    Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E consecinta cititului de mesaje despre cutremure.

      Ștergere
    2. Poate insa cutremurele existau si inainte de mesajele astea. Daca credem in ele sau nu, ele tot fac parte din lumea asta. Sa ignoram trecutul chiar si astazi dupa ce am trecut prin incidente de acest fel de sute de ori in ultimele milenii, cred ca ar fi bine sa invatam ceva totusi.

      Planeta asta nu functioneaza dupa mofturile fiecaruia, si dupa ce ca are si ea personalitatea ei energica, am mai zgandarit-o si noi prin locuri si cu lucruri cu consecinte mari si nasoale.

      De venit cutremurul e inevitabil, nu e nevie sa fim clarvazatori, insa suntem oare pregatiti pentru el?

      Ca murim in daramaturi, murim, e usor...dar daca suravietuim ce facem?

      Ștergere
    3. Si uite așa am spart gheața,Doamna Maria este un om cu un dar deosebit.mulțumim Doamna draga .Doamne ajuta-ne!

      Ștergere
    4. Cei mai important este ca atunci CAND MORI CORPORAL UNDE SE DUCE SUFLETUL??????? Daca ai sa traiesti este SLAVA TATALUI CA NEA MAI DAT O SANSA DE POCAINTA AMIN

      Ștergere
  4. Sau de ce nu poate sa fie un cutremur in Banat deci in vestul tarii si al doilea in Vrancea,in est.,sau mai la sud est in Turcia ,unde tot face Erdogan un referendum in 16 Aprilie si tot trimite amenintari Uniunii Europene care ar fi asuprit rau pe turcii veniti in Europa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Va rog sa nu incepeti sa spuneti ca nu am toate tiglele pe casa dar trebue sa ne pregatim de a trea ghera mondial care va incepe america contra Rusia aveti sa vedeti eu ma rog plingind la maica domnului si bunul dumnzeu pentru sa ne pazeasca sa ne ocroteasca amin

    RăspundețiȘtergere
  6. urmeaza ploi puternice, fiti atenti la mine
    se vor intampla carnagii pe sosele la vest
    cineva celebru va muri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Duhurile intunericului se manifesta cu putere in toata lumea si din pacate de aia se intampla atatea tragedii si cutremure si alte lucruri.Sa fim cu bagare de seama si sa veghem caci diavolul se lupta cu putere sa vaneze suflete.Uitativa cate nenorociri se intampla in fiecare zi,Mor oameni pe capete in accidente Vremea asi face de cap ,atentate .Lucrurile Astea nu vin de la Dumnezeu.Avem nevoie sa stam in post si rugaciune.Sa ne trezim pana nu este prea tarziu.Sufletul nostru este important inaintea Lui Dumnezeu.El ne iubeste si ne vrea pentru imparatia Lui.

      Ștergere
    2. NU EXIATA DUHURI RELE UNUL SINGUR ESTE CEL AL TATALUI.SUNT SPIRITERELE RELE.

      Ștergere
  7. Cutremur 3,8 astazi in JUD Buzau

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa nu ma credeti nebuna dar simt ca vibreaza pamantul sub talpile mele si de care ori mi se intampla acest lucru a Doua sau a treia zi aflu ca a fost cutremur.Nu stiu de ce am aceste simturi ,poate este un dar de la Dumnezeu nu stiu ce sa zic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți dreptate! Lumea este foarte agitată plus că este și luna plina

      Ștergere
    2. Aveți dreptate! Lumea este foarte agitată plus că este și luna plina

      Ștergere
    3. Este un DAR CE TATAL IL TRIMITE LA PUTINI

      Ștergere
  9. Am simtit si eu o vibratie ieri in talpi..pe scaun stand, nu mai stiu ora, daar de acum imi voi nota, am dat vina pe circulatia sangelui

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e de la circulatie, conteaza pe ce fel de scaun stai, nu pe toate se simte la fel. Si propabil obisnuiesti sa umbli mai des fara incaltaminte, cred.

      Ștergere
  10. Astazi a fost o serie de cutremure mai deosebite pentru ca erau in jud Prahova,Daca te uiti pe harta se vede clar cum platforma marii Negre apasa si a format Dobrogea cu muntii ei si mai departe a curbat Carpatii de la cei Meridionali cu axa nord-sud, la 90 grade spre vest cu cei Meridionali, ca un piston format din Muntenia si Oltenia.Acum dupa mine cutremurele de azi arata inaintarea acestui piston spre vest,judecind astfel ma astept sa urmeze inaintarea spre vest prin subCarpatii getici ca judet ar urma Dimbovita in timp mai lung.

    RăspundețiȘtergere