duminică, 2 aprilie 2017

UN CUTREMUR DE PESTE 8 GRADE !


                           2  Aprilie 2017,ora 15,23 !

                          Dragii mei, 

În aceasta după amiaza ,în timp ce ma odihneam putin asa ca Duminica, aud glas care spune ceva cutremurator.

                                   Image result for seismograf
Glasul spunea asa:
           "Un Cutremur cu magnitudinea de 8, 2 !"

(posibil sa fie oricare alta cifra după virgula,deoarece ,nu am vazut-o bine;ori e 2,ori e 5 sau 9 după virgulă).
Dar ce mai conteaza ce este după virgulă,cand este vorba de un asa mare Cutremur de 8 grade.
Dragii mei, in clipa cand eu priveam in intuneric la cifrele care mi-au apărut,vedeam un tunel, sau putea fi si un pod ca o gura de tunel,iar cand a inceput Cutremurul toate erau culcate la Pămant.
Nu vedeam blocuri, ci multi copaci de marime medie, case obisnuite si cochete, si multa verdeata.
Toate se dărâmau! Deasupra acestui tunel sau pod sapat in Pămant, se ridicau si coborau multe elicoptere ce aveau luminile aprinse si niste raze lungi , precum  acelea ca ale reflectoarelor, ca sa vada bine pe Pămant,sa vada bine de sus în jos.
Dragii mei, ceea ce vedeam se petrecea inspre Sud! 
Unde anume si cand se va produce acest Cutremur devastator,eu nu cunosc dragii mei. Nu mi s-a descoperit. Dar sa ne rugam pentru oamenii locului, si nu numai, pentru ca sa nu fie pierderi de vieti omenesti,acolo unde se produc astfel de Cutremure devastatoare.
Sa luam aminte si sa invatam din tragediile Semenilor nostri, pentru ca sa fim mai buni si mai milostivi,mai credinciosi si mai iubitori faţă de Aproapele nostru si sa dam multumire pentru toate.
                            Cu dragoste,Maria.
P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar 
DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


10 comentarii:

  1. Asemenea cutremure se petrec in Chile care are constructii rezistente,sau in tarile de pe cercul de foc al Pacificului dar si in China si Pachistan.

    RăspundețiȘtergere
  2. Scriati intr un articol ceva de inundatii grave In Columbia au fost alunecari masive de teren cu peste 250 de morti si un nr foarte mare de raniti. Intr un alt artiol sriati oameni arsi scrum intr o camera S a intamplat ceva timp in urma in Guatemala unde au ars peste 25 persoane intr o structura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim 2 apr 23:33 Pachistan sau Pakistan? Din moment ce ai acces la internet ai putea să inveți și cum se scrie corect,să nu mai măcelărim așa de tare limba română.Nu o spun cu răutate,să nu înțelegi greșit.

    RăspundețiȘtergere
  4. D-na Maria am văzut că folosiți mereu punctele cardinale,cind spuneți sud vă referiți la sud de România sau la sud de orașul unde vă aflați? Dacă ne explicați poate reușim să ne dăm seama mai ușor despre ce oraș sau țară e vorba în previziune.Vă mulțumesc anticipat.DS

    RăspundețiȘtergere
  5. Indiferent unde se petrec,aduc moartesi deznadejde...sa ne rugam sa-ndulceasca Domnul amarul lor! Doina

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca priveati in intuneric , cum v-ati dat seama ca va fi in sud ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Intunericu si tunelul care ieseau avioane si elicoptere inseamna ca ANTIHRISTUL VA INCEPE SI RAZBOIUL CIVIL SAU AL III- LEA.DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE TOTI CEI CE MAI AU UN GRAUNTE SE CREDINTA SI REGRET PENTRU FAPTELE LUI.IISUS CAND A IMAPARTIT PAINEA CE SIMBOLIZEAZA GRAUL,EL FIND UN BOB DE GRAU AL TATALUI CE CRESTE SI INMULTESTE.ASA AFACUT IISUS CU CRESINTA CRESTINA,SI ASEMENEA CU PILDA CU SEMANAREA GRAULUI" UNELE SEMINTE AU SECAT ALTELE AU FOST MANCATE ALTELE AU CAZUT PE DRUM ALTELE PE PAMANT BUN.NOI SUNTEM SAMANTA DIN IISUS.NOI TREBUIE SA DAM ROADE.FIE CRESTEM COPII SI II INVATAM IN CREDINTA SI DREPTATE FIE FRATE SAU DUJMAN CA UN EXEMPLU PT EL.

    RăspundețiȘtergere
  8. Stef eu cred ca esti Iona , mincinosul :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaa..,Stef este a lui Ilie din Valcea ... :))))

      Ștergere