luni, 14 iulie 2014

BOMBELE ŞI OTRAVA , CĂDEAU DIN AVIOANELE DE LUPTĂ !

                                          14 Iulie 2014, ora 16,48 !

Astăzi dragilor ,în timp ce scriam aici pe Blog, brusc ochii mi se închid şi nu mai sunt la locul din faţa calculatorului, ci sunt sub un Cer de noapte spre Apus, unde jos pe Pământ, era un Dezastru.
Sunt luată din trup fratilor, si dusă exact sub avioanele care vuiau şi se ridicau de la Pământ.
Avioanele erau foarte multe, si cand s-au ridicat de la Pământ, s-au ridicat toate odată, sub forma unei Roţi imense. Aşa erau aşezate Avioanele la Pământ, încât ,atunci când s-au ridicat toate în acelasi timp, au format O  ROATĂ de Avioane ,la vertical. Când Roata de Avioane s-a completat la vârf, atunci Roata s-a rupt tot de la vârf, sub sunetul asurzitor al Sirenelor şi sub zgomotul motoarelor avioanelor, combinate cu sunetul asurzitor al bombelor lansate pe Pământ.
Oamenii săracii ,fugeau care încotro, şi nu ştiau unde să se ascundă.
Iar Bombele cădeau, precum frunzele din copaci pe timp de toamnă.
Dragilor, aceste Avioane nu aveau numai rolul de a arunca BOMBE.
Avioanele stropeau cu un lichid de sus, care ajungea peste oameni, şi peste Pământ, sub forma unei ploi mărunte, ca o burniţă.
Acest Lichid dragilor, era...OTRĂVITOR !
Din acest motiv, am fost luată din trup, si dusă sub Avioanele de luptă. OAMENII, vor fi otrăviţi ,de ploaia de OTRAVĂ împrăştiată de AVIOANELE, care se ridicaseră de la Pământ.
Am simţit pe mâna stângă picăturile OTRĂVII venite de sus, care ma ardeau, apoi OTRAVA mi-a ajuns şi pe buze, si avea un gust amar, şi de la doar câteva picături care-mi intrasera in gura de pe buze, imi amortise toata limba, ca la dentist. Simteam cum toata gura imi era inflamată şi amortită. Mai era putin, si cred că nu mai puteam respira acolo sub ploia de OTRAVĂ , venită din Avioane.  
Numai că, în clipa când îmi simţeam limba si toată gura amorţită şi inflamată de la Otrava venită de sus, atunci am tresăltat puternic cu tot cu masa unde este calculatorul, ca si cum as fi căzut de la 2m , am deschis ochii ,şi am realizat ce s-a întâmplat şi unde am fost.
Din nefericire dragilor, vom auzi în timp, despre această nenorocire, acolo unde deja se duc Lupte grele .
Să ne rugăm fratilor, pentru Pacea Lumii întregi, pentru fratii nostri aflaţi în suferinţă.Să-L rugăm pe Bunul Dumnezeu ,ca să ţină cu Mâna  SA Atotputernică PACEA  LUMII întregi. 
S-O rugăm pe Măicuţa Domnului, ca să ducă Rugăciunea noastră la Prea Scump Fiul Ei şi Mântuitorul nostru, şi să ne ajute ca să fim sănătoşi şi să ne întărească în Credinţă.   
                                          Cu dragoste, Maria. 
 

Un comentariu:

  1. In mesaj se specifica de o locatie in vest.
    Azi este ziua nationala a Frantei.
    Mai aveti un mesaj :
    "
    "Se va ţine cont, să ştii !
    Şi Franţa este dezastruoasă .
    Este dezastruoasă,
    pentru că, este Pastila 3 "!
    "
    Mesajul pe care l-ati primit se refera tot la Franta, din Franta va incepe atacul chimic si poate si bacteriologic.
    Pastila vindeca o boala, in cazul Frantei si a inca cel putin alte 2 tari (eu banuiesc Anglia si Germania), evenimentele tragice vor vindeca lumea din occident de corectitudinea politica, toleranta fata de rau (homosexualitate, islam, etc), socialism, etc.

    Acum ceva timp se anunta ca jihadistii au capturat o uzina pentru arme chimice.

    Irak: Islamiștii au reușit să captureze o fostă uzină de arme chimice
    din vremea lui Saddam.
    http://www.agerpres.ro/externe/2014/06/20/irak-islamistii-au-reusit-sa-captureze-o-fosta-uzina-de-arme-chimice-din-vremea-lui-saddam-08-16-19

    RăspundețiȘtergere