duminică, 2 aprilie 2017

IATĂ - L PE DUMNEZEU TATĂL CEL CERESC !


                         31 Martie 2016 -1 Aprilie 2016 ,ora 1,25 !

                                          Dragii mei, 

În aceasta noapte, tot in timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, aud un glas care -mi spune tare asa:

              ”Iata-L !
            Iata-L pe Dumnezeu Tatăl !
            Iata-L pe Dumnezeu Tatăl Cel Ceresc ! ”

Clipă în care ,văd dragilor cum se deschide Cerul Sfant, iar în Cerul Sfânt ÎL văd pe DUMNEZEU TATAL CEL CERESC, care arăta la Chip ,exact ca in imaginea de mai jos: 

     .
DUMNEZEU TATĂL CEL CERESC  avea vesminte albastre precum Cerul senin si se afla în mijlocul unui nor alb stralucitor , cu Mâinile Sale întinse lateral de parcă ar vrea să ne îmbratiseze pe toti .
Se spune în Cărtile SFINTE, că pe DUMNEZEU nu-L poate nimeni sa-L vadă. 

                             Total gresit !!! 

Pe DUMNEZEU ÎL poate vedea orice suflet bun si credincios, orice suflet care, traieste împlinind cu dragoste si din dragoste PORUNCILE SALE.
Dragii mei, DUMNEZEU TATĂL privea trist în jos ,spre Pământul pe care l-a creat cu Mâinile Sale. 
DUMNEZEU  TATĂL privea la noi fiii Săi, de parcă ar fi căutat cu privirea Sa ca să vadă cine își mai ridică ochii spre El ,ca sa-I multumeasca pentru toate si sa-I ceara ajutorul. 
Văzând că noi cei care suntem Lucrul Mânilor Sale si suflarea Sa, nu ridicăm ochii spre Cer,ci căutam peste tot în jurul nostru, DUMNEZEU TATĂL CEL CERESC S-a întristat foarte tare.
În urmatoarea clipă,Cerul s-a inchis precum am trage cortina, iar eu dragilor, m-am grabit a scrie cele văzute si cele auzite.
Dragii mei, haideti să lăsăm grijile Lumii deoparte, sa le lăsăm în grija Tatalui Ceresc, în  grija Prea Sfintei Treimi si a Maicii Lui Dumnezeu si sa multumim pentru faptul că traim, pentru ca suntem sanatosi si ne bucuram de copiii nostri, de nepotii nostri ,si de toti cei dragi noua.
Pentru toate aceste bucurii fara de margini, se cuvine ca sa multumim in fiecare clipă,fie si in gandul nostru.
 Iar in SFANTA DUMINICĂ, cand MÂNTUITORUL nostru IISUS  HRISTOS ne invita la CINA SA, adica la SFANTA  si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, sa nu-L refuzăm sub diferite pretexte fara  rost. Ci să mergem ca sa aducem multumire, slava, închinare si dragoste infinită, pentru a ne fi noua si celor dragi inimii noastre ,bine pentru suflet si astfel ,vom câstiga un loc în Împărătia Lui Dumnezeu si vom dobândi mântuirea. 
                                           Cu dragoste,Maria. 

P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar 
DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

50 de comentarii:

  1. Foarte frumos ce ne-ati scris astazi,in zi de duminica,ne linisteste si ne mahneste in acelasi timp,e minunat sa ai un tata ceresc,pe care ar trebui sa-l ascultam,si nu sa-l intristam.E bine ca mergeti la biserica,eu am urmarit azi doar la tv slujba de la patriarhie,desi mereu ma gandesc ca ma voi duce la o biserica,tot aman,dand vina pe oboseala,dar bisericile sunt aproape.E adevarat ca te poti ruga oriunde,insa e bine sa fii in atmosfera de comuniune,la sfanta liturghie.Multumim lui Dumnezeu ca priveste spre creatia sa si sa incercam a ne indrepta individual si impreuna sa indreptam tara pe drumul cel bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria stiti cand cancerul poate fi invins?
      Stiti care este directia Romaniei?
      Stiti daca Romania ramane tara ortodoxa?

      Ștergere
    2. Toate bolile se nasc din pacate.Romania va fi TARA ROMANEASCA SI AL 2 IERUSALIM SI CENTRUL CREDINTEI PLANETARE.VA DEVENI NUCLEUL CREDINTEI CRESTINE CE FA Fi singura religie si IISUS FUNDATORUL EI.

      Ștergere
  2. PREASFINTA TREIME SI FECIOARA MARIA, IERTATI-NE PE NOI , PE PRETENI NOSTRI, PE DUSMANI NOSTRI, PE TOTI ACEI CE AU PLECAT DINTRE NOI SI CARE AU FOST UITATI SI NU SE ROAGA NIMENI PENTRU EI ,SAU NU A MAI RAMAS NIMENI IN URMA LOR CA SE SE ROAGE SI PENTR EI, IERTATII SI PE EI SI PRIMITII IN IMPARATIA VOASTRA , FECIOARA MARIA RUGATIVA PT NOI SI PT EI, MULTUMIM, VA ADORAM, VA IUBIM , O SPUN DIN TOT SUFLETUL VOI STITI TOTUL. AMIN

    RăspundețiȘtergere
  3. Poti sa ne descrii te rog cum arata dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Loredana2 aprilie 2017, 16:42
      Scumpa mea, DUMNEZEU TATAL, IISUS HRISTOS, DUHUL CEL PREA SFÂNT şi MĂICUTA DOMNULUI arata exact asa cum sunt picatati in SFINTELE ICOANE. Noi cand ne inchinam Chipului din SFANTA ICOANA, e ca si cum am vedea in carne si oase acel SFANT cu tot cu trup. SFINTELE ICOANE cu adevarat reprezinta ADEVARUL DUHULUI SFANT. Spun acest lucru pentru că, DUHUL SFANT a fost si este Cel care a revelat oamenii Săi, si le-a arătat ADEVARUL SĂU.
      Fratilor !!!
      Din inimă si din suflet, vă implor: ŢINETI CALEA ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! Acesta este ADEVARUL LUI DUMNEZEU : BISERICA CRESTIN OROTODOXA si acest BLOG al ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
      Si BISERICA CATOLICĂ se apropie foarte mult de BISERICA CRESTIN ORTODOXA pe care Însusi MÂNTUITORUL ne-a lasat-o.
      SFINTELE ICOANE fratilor, trebuie sa le ocrotim si sa ne închinam la ele închipuindu-ne că sunt vii Chipurile si sunt în faţa noastra. Indiferent ce-ar spune alti Comentatori referitor la Sfintele Icoane ,si la faptul că" DUMNEZEU nu este un MOS", il citez aici pe SOARE LUMINA, eu va asigur că DUMNEZEU arata exact asa ca în ICOANA SFINTEI TREIMI ! Sa nu credeti nicidecum pe cei care spun altceva! ADEVARUL este CREDINTA CRESTIN ORTODOXA, sunt SFINTELE ICOANE DIVINE,care din CER ne sunt trimise prin MÂNA SFINTILOR SĂI, este BISERICA CRESTIN ORTODOXĂ si acest BLOG -DUMNEZEU EXISTA - MARTURII !
      Vreti sa gasiti CALEA MANTUIRII, atunci aceasta este pe care tocmai v-am dezvaluit-o mai sus. Orice alta afirmatie a vreunei persoane, si care din păcate ar fi urmata, duce la pierderea sufletului.Asadar dragilor, nu mai plecati urechea la cei care va duc cu buna stiinta in eroare !!!Credeti-ma ca acestia ,isi vor primi rasplata lor !

      Ștergere
    2. Mare adevar,doamna Maria! De n-ar fi decat insistenta dv de a ne apropia de Dumnezeu,si tot ati fi un suflet ales...dar cand acest suflet are trairile pe care le descrieti,cred ca n-ar trebui sa ne-ndoim de faptul ca ele vin de la Duhul Sfant!
      Fie ca noi toti sa-mbracam haina curateniei si sa-ngrijim cum putem mai bine,gradina aleasa de Maicuta Domnului! Cu drag,Doina

      Ștergere
    3. Nu pot sa cred ca ati putut vedea pe DUMNEZEU.PENTRU CA NICI UN OM SI DOAR UNI DIN CER POT VEDEA PE DUMNEZEU.NICI MOISE NICI ILIE NICI MARIA FECIOARA CAT A TRAIT NU LA VAZUT.NUMAI FIUL IISUS.EI AU AUZIT GRAIUL.NU FATA.CERT ESTE CA diavolui nu poate lua infatisarea lui IISUS,Dar poate lua infatisarea Maici Domnului,si nu are picioare ci Copita.DE ACEEA IISUS A UMBLAT DESCULT CA SA ARATE DEGETELE SI NU COPITE.DE VETI VISA ORICINE UN SFANT SA VA UITATI LA PICIOARE SI DEGETE,de le are acoperite sa spuneti facand CRUCEA IN NUMELE TATALUI SI FIULUI SI SFANTULUI DUH TE LEG SA-TI ARATI ADEVARATA FATA.ATUNCI VEI VEDEA ADEVARUL.TOTII SFINTII CEI VEZI TALPA CU DEGETELE SUNT ADEVARATI. CEI CE ISI ASCUND TALPA SA FACETI CUM VAM SPUS.DOAR CHIPUL LUI IISUS NU POATE LUA PENTRU CA ESTE CEL MAI PUR DIN TOTII OAMENI

      Ștergere
  4. VIDEO REPORTAJ România extraterestră

    http://adevarul.ro/news/eveniment/video-reportaj-romania-extraterestra-1_58e0b4db5ab6550cb8e4d281/index.html?utm_source=wowbiz&utm_medium=http://adevarul.ro/news/eveniment/video-reportaj-romania-extraterestra-1_58e0b4db5ab6550cb8e4d281/index.html&utm_campaign=CrossPromo

    RăspundețiȘtergere
  5. dupa cum spune copilul de diamant Alexandru Pargaru :unde nu il putem gasi pe Dumnezeu ? poate in infern dar cred ca si acolo !.

    RăspundețiȘtergere
  6. Guvernul vrea să renunțe la legea salarizării -

    Ha, ha, ha si cum ramane cu triplarea salariilor ? Va iesi lumea in strada ca astia au promis pielea ursului din padure . !!

    https://www.antena3.ro/actualitate/guvernul-vrea-sa-renunte-la-legea-salarizarii-surse-406487.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si meritati salarii, au asmutit dna ul pe psd, v-a durut in basti sa iesiti in strada sa va aparati aparandu-i, acuma vreti salarii ?

      Ștergere
    2. Anonim 2 apr 18:09 să vă dea DNA-ul și Iohannis salarii,că guvernul a dat banii și călătorii gratuite studenților,iar ei au venit la București sa-i înjure și sa-i dea jos la comandă.Pentru pădurile tăiate abuziv nu ați ieșit în stradă,dar pentru securista de Koveși ați fost prezenți.DS

      Ștergere
  7. DUMNEZEU nu este bătrân,ci tânăr,veşnic neschimbat. În rai nimeni nu este bătrân,altfel nu s-ar mai numi rai.Deci dacă acolo nu este bătrânețe,cu atât mai mult DUMNEZEU nu este. EL ARE CHIPUL şi ASEMĂNAREA noastră,dar e SOARE VEŞNIC(citiți ceva acatiste)...soarele de este pe cer şi ne luminează este făcut ca o icoană după asemănarea DOMNULUI(să ştie toți că DUMNEZEU E LUMINĂ...soarele reprezintă lumina).Aşadar DUMNEZEU ESTE SOARELE SUPREM,soarele nostru nu se poate compara cu SOARELE DUMNEZEU în toate cele.În rai sunt miliarde de astfel de SORI(LUMINATORI),însă nu-L întrec pe SOARELE VEŞNIC în FRUMUSEȚE,PUTERE,MĂRIME şi-n toate cele.EL ESTE ENERGIE FIINȚĂ,nu carne şi oase ca omul. ESTE PERFECTIUNEA PERFECȚIUNILOR.Păi ARE O FRUMUSEȚE de nu şi-o poate imagina nimeni,chiar dacă L-ar vedea de mii de ori. Păi sunt miliarde de pământeni mai frumoşi ca bătrânul de ni-l arătați dumneavoastră. Deeeci...DUMNEZEU E MAXIM DE FRUMOS(MAAAAXIIIM) şi tânăr...nu moşneag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca Dumnezeu Tatal,poate sa-si ia ce chip doreste,in concordanta cu credinta fiecaruia!

      Ștergere
  8. Doamna Maria chiar am fost la o colega careia ia murit bunica, ma uitam nu luam nimic cu noi . Este bine ada cum spuneti si dv. s-a ne ridicam ochi catre cer si cerand iertare bunului Dumnezeu Tatal si Fiului si Sfantului Duh si Maicuti Domnului. Are noian de bunatate si iertare. Tare ma bucur doamna Maria ca va lasat Dumnezeu cu acest dar. Dupa parerea mea multi se vor mantui citind si ascultand indemnul dv. Cu tot dragul pentru toti si Bunul Dumnezeu s-a ne ierte Amin.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dumnezeu practic nu are forma pentru ca el este defapt energia care a creat tot ce se vede si ce nu se vede.El a creat acest univers si nu numai si un numar infinit de alte universe ca insis sunt infinite.El poate loa orice forma.Dumnezeu nu a creat doar oamenii ci si extreaterestrii cu siguranta.Dar el nu ne controloaza ci nea dat liberul albitru,sa gandim singuri din aceasta cauza sunt si extraterestrii rai dar si buni cum sunt si oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nimeni in viata nu-I poate vedea chipul! Doar stralucirea Sa poate fi vazuta !
    Restul sant povesti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-ar fi povesti si le credem,nimic nu pierdem...dar daca sunt o realitate pe care noi o ignoram,unde va merge sufletul nostru,particica din Dumnezeu tatal? Doina

      Ștergere
    2. Doina{ de ar fi }. - nu ii poti spune celui ce stie ! Povesti sant !

      Ștergere
    3. Scuze,va rog! Povesti de-ar fi,contin doar pilde frumoase ce contribuie la armonia intre oameni si intre om si natura atat de perfect alcatuita!
      Sunt multe de vazut ,de inteles si de spus,dar eu nu sunt in masura s-o fac...Dumnezeu exista...eu cred cu tarie acest lucru.altfel n-ar fi atatea marturii ale celor ce au simtit ajutorul Lui! Doamne-ajuta! Doina

      Ștergere
  11. Tatal s-a aratat tot in chipul unui batran bland si lui Petrache Lupu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a fost DUMNEZEU A FOST UN INGER TRIMIS DE DUMNEZEU SAI COMUNUCE VOIA LUI DE A INDREPTA OAMENI SPRE CREDINTA.TOT EL A SPUS SA FACA FANTANA UNDE SA COBORAT INGERUL CA UNDE A CALCAT ESTE SFANT LOCUL.SI TOT ACOLO AR FI BINE DE FACUT O BISERICA SAU MANASTIRE.

      Ștergere
    2. Buna,seara. As vrea sa scriu si eu ceva legat de asta. Si o scriu cu sinceritate. Pe cand aveam vreo treizeci si ceva de ani, intr-o seara am avut un vis ciudat. Am visat un om bătrân, cam ca imaginea de mai sus, dar sprijinit de un toiag.Si mi-a zis asa: " Uite. Tu o sa trăiesti mai bine abia dupa 40 ani. Stiu ca te-ai chinuit, dar abia de atunci o sa fii mai bine". Pe atunci ma găseam în vâltoarea multor supărări.. De aceea am retinut visul foarte bine si am trăit apoi cu speranta asta. Nu sunt lipsita de supărări nici acum, as spune, dar oricum nu seamana cu cele de atunci. Nu ma,aventurez sa dau alte conotatii acelui vis. Eu l-am redat asa,cum a,fost. Cine a fost? Nu stiu...Dar a fost.

      Ștergere
  12. Doamne,te rog sa-i ierti,ca nu stiu ce-i asteapta,foarte multi spun ca Tu nu existi, ca nimeni nu tea vazut,si foarte multi iubesc banii,nu te iubesc pe tine ca le dai viata,si tot ce isi doresc,pe aproapele lor il osindesc,mai bine ingrijesc animale,decat un copil sau un bartan,ca la copii si batrani le gasesc tot felul de motive ca sa-i judece,de CE sunt cu probeme,ca ei nu au nici o vina,ca sunt saraci,si tu Doamne sa-i ajuti,pe ce-i cu probleme.
    Doamne,tu esti bun si blind ai multa rabdare cu noi.Doamne puterea este LA tine,iti multumim pentru tot ce primim.
    Doamne the rog ocroteste poporul Roman.
    Cu frica de Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti aleasa de Dumnezeu cu alte 2 femei sa faceti Triunghiul Credintei in Tara Romaneasca.
      1 GEORGETA FLOREA
      2 MARIA GRIGORIU
      3 TU MARIANA DIN BANAT
      SA NU NE FIE FRICA DE DUMNEZEU CI DE PACATELE CE LEAM FACUT CA DUMNEZEU ESTE IUBIREA.CAND SPUNETI CU FRICA DE DUMNEZEU ESTE CA SI CAND UN COPIL ESTE FRICA DE URGIA TATALUI.( pedeapsa).CUM SA INTORS FIUL RATACITOR LA TATAL LUI CU FRICA SAU REGRET SI LACRIMI.DAR CUM LA PRINIT SI TATAL PE FIUL LUI CEL RATACIT? CU IUBIRE NU CU URA SI URGIE SI PEDEAPSA.DE ACEEA ESTE PILDELE SI CEA CU TALANUL PIERDUT SI GASIT,SAU CU OAIA CEA RATACITA,CU FARISEUL SI THELONUL.DAR ESTE SI CEA CU LUCRATORII VIEI CEI CE SUNT FARA REGRET SI MILA.ACESTEA SPUSE VA ROG SA SPUNETI LA TOTII SI LA PREOTII CA NU CU FRICA CI CU REGRET SI LACRINI SA NE INTOARCEM SI SA INGENUNCHIAM SI SAL RUGAM PENTRU IERTAREA PACATELOR SI NEASCULTAREA.AMIN

      Ștergere
    2. Nu aunt alesa.
      1.Nu stiu cine este aceasta doamna.
      2.Doamna Maria este cunoscuta pe tot globul.
      3.Eu aunt o pacatoasa inaintea Domnului.
      LA toti sa ne fie frica de Dumnezeu,ca multe pacate avem
      Cu frica de Dumnezeu,Mariana din Banat

      Ștergere
    3. Din auzite,ca toate mesajele scrise de doamna Maria,sunt citite de PAPA DE LA ROMA(traduse).Daca am fost mintita,o duc si eu mai departe.Ca doar minciuna la noi este LA loc de cinste.
      Cu frica de Dumnezeu,Mariana din Banat.

      Ștergere
    4. MARIANA din BANAT!

      Cat de mult m-as bucura sa fie asa!

      Mi-ai dat o veste minunata! Chiar si eu am trimis la PAPA IOAN PAUL al doilea, pe atunci cand traia, si după. Te pup scumpa mea.

      Ștergere

    5. Anonim4 aprilie 2017, 19:16 ,poate vrea sa se amuze .

      Ștergere
    6. Buna ziua.
      Doamna Maria,eu din anul 2007 stiu ca Moldova este vizitata de Catolici,dupa ce a murit PAPA.Am avut foarte multi musafiri dintre care si o familie de Catolici din Moldova stabiliti in Italia.Ei a spus ca sunt 11-13 frati,dintre care 2-3,sunt preoti LA Papa.Eu am ramas surprinsa ca Catolici sa viziteze Manastirile din Moldova,si i-am intrebat,si m-au spus ca in Moldova este un loc sfant,dar nu au spus judetul,a zis sa lasam totul in puterea lui Dumnezeu,ca vom afla cu toii,cand este timpul.
      Anul trecut am a flat de LA o catolica,ca si preot din Banat este LA Papa,si multi preoti va urmaresc,dar nu comenteaza.
      Toata lumea va citeste mesajele,dar LA multi le este frica de puterea lui Dumnezeu .Doamna care este catolica mia zis sa nu spun LA nimeni de preotul din Banat,ca este secret,nu am inteles de CE?
      Numai Dumnezeu stir daca aceste informatii sunt adevarate.
      Va doresc sanatate.
      Cu frica de Dumnezeu,Mariana din Banat.

      Ștergere
    7. Sa ne traiasca toti sfintii parinti care citesc acest blog , sa ne binecuvanteze pe toti si sa tina lumina credintei vie .
      Da, uneori chiar si posteaza discret , cu invataminte , mici citate din cartile sfinte .

      Ștergere
  13. Pentru postarea aceasta a trebuit sa deschid Biblia,care avea un praf gros pe ea.A trecut vremea cand citeam si subliniam ce credeam ca e mai important.Dar Dumnezeu are rabdare si cheama fiii risipitori,nu stiu pana cand mai ingaduie ratacirile si lipsa recunostintei.Mai citez uneori din ce-mi amintesc,dar aici trebuia sa vad exact textul.Dumnezeu a zis:"Sa facem om dupa chipul si dupa asemanarea Noastra".Prin urmare,in structura noastra exista o asemanare cu Dumnezeu.I-a asezat apoi pe Adam si pe Eva in Eden,undeva in zona raurilor Tigru si Eufrat.Apoi Dumnezeu vorbeste cu cei doi,le spune ce au voie sa manance,iar dupa ce au gresit,are iar loc o discutie intre Dumnezeu si fapturile sale.
    Iata deci ca primii oameni puteau vorbi cu Dumnezeu.Se poate ca ei sa fi avut facultati sensibile pe care noi nu le mai avem astazi.Moise deja are dificultati in a privi si isi acopera fata.Probabil inaintand in timp am fost,cei mai multi dintre noi,tot mai departe de prototipul stramosilor si de esenta noastra,de chipul creatorului sadit in noi.
    Dumnezeu Tatal,sub chipul unui Tata incarcat de ani,ajuta umanitatea sa inteleaga,potrivit filiatiei pamantesti,cum trebuie inteles Parintele ceresc.Acest inteles trebuie sa ne ajute in dragostea noastra fireasca pentru Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  14. 14:39
    E altfel de cum tu crezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu este de parte Barbateasca si este inainte te toate si tot si chipul poate lua orcaruia ca el este creatorul tuturor doar cel al satanei Nu.

      Ștergere
    2. Dumnezeu este de parte bărbătescă.DUMNEZEU=creator=bărbat=sâmburele creației=spermatozoid.deci în masculi stă sâmburele procreării.fără ei nu se face înmulțirea speciilor.DUMNEZEU PĂMÂNTUL=masculin=viața de pe el creată din interiorul lui.TOT CEEA CE SE CREAZĂ VINE DIN INTERIOR.VIAȚA A APĂRUT AICI DATORITĂ DUMNEZEULUI PĂMÂNT.

      Ștergere
    3. Stiti sper ca nici fara femele nu se face inmultirea speciilor, nu?

      Ștergere
    4. Da da dar sâmburele magic e în masculi.trupul lor îl "hărăzeşte".

      Ștergere
    5. La fel de magic e si pantecul femelei. Samburele ala magic isi pierde toata magia daca nu ajunge unde trebuie. Intelegi dumneata ca esti om mare.

      Ștergere
    6. Mai magic decat samburele, este femeia in ansamblul ei. Si asta o spune un barbat, adica eu. Sa consideri ca una dintre parti (feminin sau masculin) are un rol covarsitor in perpetuarea speciei, e cel putin infantil. In cazul unora, misogin. Exista si cateva legende despre cum s-a instaurat patriarhatul.

      Ștergere
    7. Echilibru, feminin si masculin in egala masura. Nu se poate unul fara celalalt. Dumnezeu nu este doar masculin. Creatia implica feminin si masculin, altfel este ZERO. A considera pe Dumnezeu doar masculin este o eroare.

      Ștergere
  15. Doamna Maria, am visat ca mergeam pe strada si Dumnezeu mi-a vorbit(ma aflam intr-un moment dificil in acea perioada), doar ca nu l-am vazut. Imi puteti spune ce semnifica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu l-ai chemat pe El intr-un moment de rascruce . Faptul ca ti-a vorbit , te-a linistit sufleteste si ti-a intarit credinta in El . El exista !

      Ștergere
    2. Exact asa a fosts.In scurt timp s-au rezolvat problemele :)

      Ștergere
  16. Dar cum de stiti d-voastra ca e de parte barbateasca? Chiar atat de limitati suntem incat sa facem astfel de afirmatii? Sau asta ati dedus din viziunea doamnei Maria.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu e musai ca intro revelatie sa ti se ofere intreg afevarul ci e de f multe ori o corelare cu ce poti tu purta dar in acest caz unde ajung revelatiile publice e corelata cu puterea colectiva de a purta.
    Astfel nici marii sfinti la fel ca si Arsenie Boca nu au spus chiar oricui orice.
    Mihai35

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai35
      Postarile dv sunt pline de Invataturi.
      Postati mai des.
      Cu multumiri.

      Ștergere