vineri, 30 decembrie 2016

PARINTELE CLEOPA ! STRIGĂTUL PĂRINTELUI CLEOPA , DE DINCOLO DE MORMÂNT !

 xx                                                     
                           Image result for parintele cleopa
                              Dragii mei,

Am reluat acest articol cu STRIGATUL  PARINTELUI  ILIE CLEOPA, că poate l-o auzi cei care trebuie să audă, si sa ridice marmora grea, de pe pieptul Sfantului Părinte Cleopa, si sa-i aseze Trupul cu picioarele la Răsărit, asa cum doreste Sfantul Părinte. Pentru ca toti cei care vin la MORMANTUL său, să treacă pe alee, şi sa vada MORMANTUL din faţă, si nu din spate si lateral.
Nu eu o spun , ci SFANTUL  PĂRINTE CLEOPA o spune, de dincolo de mormântul său din marmora.
Citiţi cu mare atentie, ceea ce doreste SFANTUL PĂRINTE  CLEOPA !


*SFANTUL PARINTE  CLEOPA ILIE,striga de dincolo de Mormant !
                     

                      19 Februarie  2014 , ora 0, 50  !                               

                                          Dragii mei,

În aceasta  noapte multe MINUNI am trait in timpul Rugăciunii mele, în colţul meu umil de rai, din camera mea.
Dar voi scrie cu întâietate ce s-a petrecut la Mormântul PREA  FERICITULUI  PĂRINTE  CLEOPA !
Am vrut sa ma exprim cu...."PĂRINTELE  CLEOPA " , dar un glas din dreapta mea mi-a poruncit să scriu..

           
" MORMÂNTUL  PREA  FERICITULUI  CLEOPA"!

M-am supus Glasului poruncitor şi am scris ca mai sus.
Acum , vad cu ochii mei inchisi fără voia mea, cum SFINTELE  ICOANE din faţa mea, din coltul camerei, la masuta unde stau eu si ma rog ore intregi, vad  cum se umple de O Lumină alba densa ca un Nor.
Acum, nu mai vedeam SFINTELE  ICOANE, ci vedeam in lumina albă din casa ,din fata mea,  vedeam MORMÂNTUL  PREA FERICITULUI  PĂRINTE  CLEOPA, înmormântat în Cimitirul Sihăstria din judeţul Neamţ.
Vedeam cum intri pe alee pe dreapta,Mormântul impodobit cu flori obisnuite, asa cum il stim cu toţii. 
Avea  acea piatra funerara din marmora albă ce se termina la vârf cu  O CRUCE din marmora alba.
O forţă nevăzuta ia monumentul de marmora alba  ce se termina cu acea CRUCE din marmora, mi-l aduce mai aproape şi voiam sa vad ce scrie , mă chinuiam sa citesc pe acel monument imens , cânt un Glas îmi spune :
                          "PĂRINTELE  CLEOPA "! ( eu mă gândeam, oare unde o  fi Mormântul acesta?), şi Glasul îmi spune :

                       
"De la Neamţ "!

Şi acum reusesc sa si citesc : ILIE  CLEOPA, pe Monumentul din marmora albă.
Apoi ,Monumentul din marmora alba este ridicat pe sus de O LUMINA alba ca un Nor, si asezat în stânga Mormântului Sfânt, la un metru de Mormântul propriu zis şi este lăsat învăluit în ceaţă, pus deoparte. 
Din Cer, a  coborât deasupra Sfântului Mormânt  un NOR  alb orbitor de stralucitor, şi -a mutat Mormântul de la locul unde era, l-a luat prin aer, în NORUL ALB orbitor, şi l-a aşezat în aşa fel încât,picioarele PREA FERICITULUI PĂRINTE CLEOPA, să fie îndreptate spre Mormântul de mai inainte de unde fusese luat de Norul alb venit de la DUMNEZEU ,deasupra Mormântului.
Deci, a aşezat Mormântul în dreapta celui prezent.
Ca si cum, atunci când suntem la MORMÂNTUL asa cum este el aşezat acum,sa ne întoarcem spre dreapta noastra si să avem in fata noastra SFANTA  CRUCE de la căpătâi.
Picioarele erau indreptate spre alee,acolo unde este actualul Mormânt.
Deci, Norul alb orbitor de stralucitor învăluie Mormântul, îl poarta pe SUS, şi -l aşează aşa cum am descris.
Din Cer apare O SFANTA  CRUCE  simplă din lemn galben ,ca fagurele de miere.
SFANTA  CRUCE  priveste acum spre locul unde fusese Mormântul de marmora alba, iar din CERUL SFANT, o MÂNĂ nevăzută împodobeste  SFANTA CRUCE din lemn cu o Cununa mare de trandafiri rosii cu frunze verzi, de sus şi până jos o împodobeste, ca o Cununa, nu ca si coroana, asa precum Aureolele Sfintilor, asa era asezata ,
CUNUNA DE TRANDAFIRI roşii cu frunze verzi.
                     
În jurul Mormântului de Pământ ,acum s-a conturat un gărduţ simplu de LUMINĂ albă stralucitoare precum NORUL care a mutat Mormântul, iar din Cerul Sfant au inceput sa cada flori,precum cade ploaia torentiala.
Mormântul PREA FERICITULUI PĂRINTE CLEOPA, era acum simplu, numai din Pământ ,si nu piatra de marmora alba, acoperit de TRANADAFIRI  ROSII, FLORI  ALBE, după care, au cazut pe Mormântul de Pământ toate FLORILE CERULUI , din GRADINA MAICII LUI  DUMNEZEU.
Când Mormântul mutat, arata asa impodobit, cum am scris mai sus, imi este arătat in paralel si Mormântul de Marmora alba, şi cel din Pământ impodobit cu flori Dumnezeiesti si cu o simplă CRUCE la capătâi  din lemn galben inchis, la baza căruia ardea o SFÂNTĂ CANDELĂ ALBĂ, stralucitoare precum LUMINA  DUHULUI  CELUI PREA SFÂNT !
Mormântul vechi a fost îmbracat intr-o ceaţă densă, precum ceaţa prin care nu vedem la doi metri in faţa noastra. Era sigilat în acea ceaţă, iar in dreapta, stralucea de LUMINĂ si de frumuseţe Dumnezeiască MORMÂNTUL din Pământ, îmbracat in florile CERULUI.
 Dar  si-n faţa SFÂNTULUI  MORMÂNT mutat de DUMNEZEU, a apărut O SFÂNTĂ  CRUCE din lumină albă orbitoare, ce parca privea la MINUNEA FĂCUTĂ de DUMNEZEU. Şi anume,aceea de a muta MORMÂNTUL prea greu din marmora ,si  a-l aşeza simplu in Pământ împodobit cu flori, si cu o SIMPLĂ CANDELA alba, ce stralucea precum Lumina Duhului Celui Prea Sfânt.

........................................................................................................
La ora 2,45 din noapte, când abia ma bagasem in pat, am inchis ochii, si aud Glas, care exclama cu mare bucurie aşa :

           
"Părintele  Cleopa ! 
            Părintele  Cleopa , să  stea  cu picioarele...(;şi un alt glas, comleteaza cu mare bucurie ): 
                  Spre alee, spre bucuria tuturor "!

Clipă în care, văd cu ochii închişi MORMÂNTUL simplu din pământ  aşezat asa cum DUMNEZEU mi-a arătat ,precum si pe PARINTELE  CLEOPA asezat in MORMANT cu picioarele  spre alee !
Un tânăr tocmai se ridicase din genunchi de pe iarba verde, era foarte fericit ,şi s-a indepartat de SFANTUL  MORMÂNT, de parca ar fi plutit de bucurie .
.......................................................................................................
Dragilor,PREA  FERICITULUI  PĂRINTE  CLEOPA îi este foarte grea marmora; atâta piatra pe pieptul Său, dar si atâta lux la Mormântul Său care nu este pe placul SFANTULI PĂRINTE CLEOPA.
 PREA  FERICITUL  PĂRINTE  ILIE  CLEOPA  strigă de sub plăcile de marmora,ca TRUPUL său neinsufletit  sa fie pus în Pământ simplu si cu o SFÂNTA CRUCE simplă din lemn la căpătâi.
Prea Fericitul Părinte Cleopa  doreste să fie mutat din MORMÂNTUL actual care este asezat in drepta, sa fie indreptat cu picioarele  spre alee si în mormânt de Pământ , cu o SFÂNTĂ  CRUCE  din lemn simplu la căpătâi !
PREA  FERICITUL PĂRINTE  CLEOPA doreste sa fie din Mormântul său de Marmora alba,intr-un altul de Pămant,asa cum mi s-a arătat si am scris mai sus.
PREA  FERICITE  PĂRINTE  CLEOPA, eu roaba Lui Dumnezeu  Maria, am scris dorinţa SFINŢIEI  TALE; acum rămâne la aprecierea celor de la Cimitirul  Sihăstria dacă vor lua sau nu în seamă, MESAJUL  SFINTIEI TALE, trimis prin mine roaba lui DUMNEZEU !
 PREA  FERICITE  PĂRINTE  CLEOPA  te rog din sufletul meu ,roaga-te si pentru noi păcătoşii şi pentru o fetiţă pe nume ALEXIA care a ramas fara glas, şi pe care Sfintia ta o cunoaste . Te rog PREA FERICITE  PĂRINTE  CLEOPA , ajut-o pe ALEXIA sa vorbeasca din nou!

                Cu dragoste si cu smerenie  , MARIA.




11 comentarii:

  1. Dna. Maria as vrea un sfat, credeti, sau stiti daca cei dragi ai nostri sufera pentru felul in care le facem mormintul,daca marmura sau cimentul se poate pune sau nu , deci daca Parintele Cleopa spune ca aceea marmura este grea : deci sufletul unde se afla ?? Ce simte ?? .va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa inmormantarea tatalui meu ,l-am visat si imi spunea ca ia placut mancarea ,a fost buna si destula.cred ca e adevarat si faptul ca simt greutatea crucii...acum scriind ,mi-am amintit de o intamplare povestita de tatal meu: tatal meu lucra la o statie de tratarea apelor ,statie amplasatata langa o apa curgatoare ,apa care,atunci cand plua mult ,aducea mult lemn pentru foc ,lemn ce era strans de muncitori si folosit la incalzit pe timpul iernii. Intr_o zi,un coleg al tatalui meu !a adunat lemne pe malul apei si printre bucatile de lemn era si o cruce ...a luat crucea in spate si se indrepta catre statie...cat timp a mers ,in spatele lui era un copil care se ruga sa ii dea crucea inapoi ca era a lui: nene ,te rog ,da-mi crucea , e crucea mea nene.la inceput nu a realizat ca nu avea cum sa fie real acel copil,cand si-a dat seama a iutit pasul ,a ajuns in statie si a povestit la colegi...toti au hotarit ca e mai bine sa arunce crucea in apa si asa au facut. Parerea mea e ca sufletul stie ce si cum e mai bine,cei plecati ne transmit mesaje,doar ca noi nu le percepem sau poate nu le dam atentie

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot ce faci în viață, se întoarce înapoi. Poate și el a făcut la fel. Nu mergeți la mormintele celor adormiți pe veci. Nu îi deranjați. Atunci cînd ești la mormîntul acelei persoane iubite și îi chemi numele, acea persoană la secundă, va fi acolo. Chinul acelei persoane va fi mai mare decît chinul/suferința ta. Tu poți să plîngi dar, acel suflet nu poate de aceea, suferința acelui suflet este mai mare decît suferința ta. Orice persoană moartă după ce, își arde energiile negative/demonii adunați în viața lui, merge într-un foc mare și acolo își arde acele energii negative în limbaj ștințific sau demoni în limbaj religios după care, pleacă într-un loc luminos și frumos. Acolo este liniștea sufletească unde, toate sufletele așteaptă pt reincarnare sau pt înviere. Dacă tu mergi la mormîntul acelei persoane moarte și îi pronunți numele atunci, acea persoană trebuie să vină la chemare. Exact ca și cum ai coborî dintr-ul palat mare și luminos într-un loc jegos. Lăsa-ți morții cu morții și voi cei vii, vedeți-vă de treburile voastre. Nu mai mergeți la mormintele celor morții pt că îi chinuiți. Să aveți sărbători fericite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa asa este,mortii cu mortii si vii cu vii.
      Nu conteaza ce cruce are la mormant sau ce marmura sau ce sicriu sau in ce fel e facut mormantul,sufletul este intr.o asteptare pana la judecata viitoare .
      Pe cei dragi plecati ii purtam in suflet ,nu mai avem ce sa facem pt un suflet plecat,,,,acel suflet a fost in viata si a avut ocazia sa isi pregateasca vesnicia!!

      Ștergere
  4. Eu l-am visat pe Sfântul Ciprian care m-a rugat să anunț preotul bisericii Sf.Ciprian din București să-i mute moaștele în locul în care erau înainte deoarece acum le-a așezat lângă altar și nu mai poate proteja biserica. Am rămas uimită de mesaj dar din curiozitate, a doua zi m-am dus la biserica Sf. Ciprian și am constatat că într-adevăr moaștele erau mutate lângă altar. I-am spus femeii de la lumânări mesajul și a râs cu poftă. Surprinsă de atitudinea femeii care probabil se declară credincioasă, am scris un bilet cu rugămintea Sf.Ciprian pe care l-am lăsat la vedere, pentru preot (în acel moment lipsea din biserică).

    A doua noapte apare iarăși Sf.Ciprian în vis și mă dojeneste că nu am comunicat mesajul direct preotului. Așa era. Mă roagă să mai fac un drum și dacă nu mă ascultă nimeni, el va considera că mi-am îndeplinit misiunea. Am plecat a doua oară la biserică și iarăși nu era preotul acolo. Am lăsat vorbă cuiva și am scris încă o dată biletul cu rugămintea Sf.Ciprian, lăsându-l la intrarea în altar, să-l vadă bine preotul. Noaptea, mi-a apărut în vis Sf.Ciprian și mi-a mulțumit dar în același timp mi-a spus că preotul a citit biletul meu dar nu a făcut nicio schimbare în biserică. Acesta crede că dacă a mutat moaștele lui lângă altar, va apăra preoții mai bine ori Sfântul dorea să apere și preoții și enoriașii, așa că a decis ca în acel loc, lângă altar, moaștele sale să nu mai ajute cu nimic pe nimeni. Era trist că preoții îndepărtează oamenii de biserică exact prin aceste atitudini respingătoare față de oameni onești, trăind cu impresia că numai ei și cei din mănăstiri pot primi mesaje divine, ceea ce este complet fals. Mesajele sunt transmise celor care trebuie, deseori având ca scop tocmai testarea credinței celui căruia urmează a i se transmite mesajul - în cazul bisericii Sf.Ciprian, preotul a demonstrat că, în viziunea lui, divinul și divinitatea există numai în mintea, sufletul, visele și premonițiile preoților și călugărilir, percepute ca daruri divine exclusiviste, oferite sufletelor alese, astfel că, un laic nu se poate bucura de aceleași daruri divine, motiv pentru care viziunile acestuia sunt necredibile, fabulații, nebunii ori chiar mesaje venite de la diavol!!!Triste figuri și slabă credință au preoții în aceste vremuri tulburi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu unul nu cred ca se va pune in practica ceea ce spuneti pentru ca multi din ierarhia bisericii nu va suporta... Doar daca episcopul din zona sau mai multe fetze bisericesti vor visa rugamintea parintelui Cleopa ,poate atunci vor modifica mormintul.Vom vedea ce se va intimpla....

    RăspundețiȘtergere
  6. Mama draga, numai trupul pamantesc este sub marmora,sufletul este in cer.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe morminte e greșit să pui piatră,marmură sau alte lucruri afară de pămînt.Cînd a murit tata a fost pus in semicavoul făcut de el.Am visat după 40 zile mormîntul era ca o stîncă aruncată peste mormînt iar lumînările stinse nu ardeau.Alături de el era un alt mormînt cu flori si iarbă pe el și lumînările ardeau tare frumos.Cînd m-am dus la mormînt alături se înmormîntase un băiat in mormînt obișnuit doar pămînt.Asta ce spune?:DIN PĂMÎNT AI FOST LUAT ÎN PĂMÎNT TE VEI DUCE nu în piatră asta a fost lăsată de Dumnezeu însuși,noi respectăm porunca?

    Scuzti folosirea prea des a cuvîntului mormînt.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca parintele ,Preafericitul parinte Ilie Cleopa nu a murit,a adormit pentru o scurta perioada,spre invierea sufletului Sau si nu putem vorbi despre el decat cu sfiala si cu piosenie pentru ca este sfant! Si mare-i Domnul,poate nu e departe vremea cand se va-nfaptui ceea ce s-a cerut!

    RăspundețiȘtergere
  9. Maria, vezi ca New-age-istii se joaca cu tine. Ei manipuleaza lumea , cica ei ar sta in spatele celor care tot transmit mesaje de tip "chaneling"...cred ca ar trebui sa ceri o protectie.

    RăspundețiȘtergere
  10. un unchi a murit si cind ii sapa groapa a dat de o piatra foarte mare si gropari a sapat pe linga ea mai departe pentru ca nu avea timp sa faca alta groapa si la bagat cam sub pitra .matusa mea la visat cai spunea ...nu vad si eu lumea de piatra asta mai e si gardu...olimpia mihailescu

    RăspundețiȘtergere