marți, 13 decembrie 2016

NOI DESCOPERIRI SI ACUZATII !

     

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../MvSY6ajbF1P
Translate this page
4 days ago - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, NUMAI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...

Dumnezeu există - Mărturii.: DONATII , PENTRU CARTEA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea...
Translate this page
2 days ago - DONATII , PENTRU CARTEA - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! .. Prieteni dragi, Fara ajutorul vostru, nu ar fi fost posibil ca sa editez primul ...
                                     

                                             3 Decembrie 2016,ora 16,23 !

                                                  Dragii mei,

In aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud dragilor un glas, care spune ceva ce ne intereseaza pe toti,in zilele de astazi.
                Iata dragilor ce spunea glasul:

                  `` Hai sa descoperim din nou,noi descoperiri si acuzatii !,,

Dragii mei, veti vedea ca vor iesi la iveala lucruri, de care vom fi cu totii uimiti.
Sa nu uitam ,ceea ce am scris mai de mult:
                

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ ...

https://plus.google.com/.../27M2qLCeXma

Translate this page
Sep 4, 2016 - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !


Dumnezeu există - Mărturii.: ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!!

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../adevarata-mare-revol...

Translate this page
Sep 13, 2016 - Trăiască REVOLUTIA MARE ! Traiască adevărata REVOLUTIE MARE ! Trăiascăăăăăăăă!” Dragii mei,si vedeam cât puteam cuprinde cu ochii ...

Toate acestea dragilor, trebuie sa se 

implineasca,asa 

este oranduit de sus.

Vom afla, ceea ce nu am aflat pana acum, si ceea ce 

nici nu am banuit vreodata.

                            Cu dragoste,Maria.

87 de comentarii:

  1. Revolutia tocmai s-a facut prin vot,PSD-ul a luat tot de data asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.stiripesurse.ro/uniunea-salvati-romania-amenin-a-cu-proteste-de-strada-daca-liviu-dragnea-ajunge-premier_1169021.html

    Ce se întâmplă cu revoluția, doamna Maria Gh.?

    RăspundețiȘtergere
  3. Daniel Voica și eu am văzut această știre și sigur Iohannis cu cei din USR pregătește tinerii pentru proteste,așa cum au făcut și după Colectiv.Sper ca lumea să nu mai muște momeala lor și să nu dea curs acestui protest că sigur se va ajunge la violență.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e..să sperăm că e nu se ajunge la violență. Să stăm liniștiți și să vedem ce se întamplă. Sărbători fericite !! :)

      Ștergere
  4. Si-au dat deja arama pe fata,dupa doua zile,multe le amina pe 1 ianuarie 2018,doar de ce s-o faca acum,numai problema e ,ca viata usor-usor trece cu promisiuni desarte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai ai rabdare sa se instaleze cum trebuie Guvernul si pe urma vedem. Nu tot te apuca de acuzatii. Deocamdata nu e cazul.

      Ștergere
    2. Diavolii astia sant pusi special sa distruga si sa mai fure ce a mai ramas.Nicusor Dan omul lui Soros nu vedeti ce tupeu are nhmai ca nu stie sa duca ofraza la bunsfarsit! Handic M

      Ștergere
  5. Promisiune desarte ! Oamenii au dat votul pt ce a promis,dar nu a precizat si anul cand le va pune in aplicare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lili Rolea, draguta, unde te grabesti asa, tu, cu aceste afirmatii? Romania va prospera, asta urmeaza iar aceasta spre disperarea lui Iohannis care se opune schimbarilor spre bine si a gastilor de sorosisti. Asta este.

      Ștergere
    2. Sunt doar promisiuni prospere, nu inseamna ca se va intampla asa. Si eu sunt sceptica in privinta PSD-ului.
      Cu drag,
      Neluta

      Ștergere
    3. Pe ce te bazezi anonim 14 decembrie 12.30 ? Cert este ca Dragnea vrea sa incalce legea si sa nu aplice promisiunile electorale.
      Probabil tu personal vei prospera ,nu amaratii credinciosi din tara asta....

      Ștergere
    4. Anonim14 decembrie 2016, 18:06, Romania va prospera, romanii vor prospera, pentru ca am siguranta ca va veni un Guvern matur, care va face mult bine tarii si romanilor. In rest, bine ca am scapat de cel mai incompetent guvern-Guvernul Ciolos.

      Ștergere
    5. Anonim 20.06, se pare ca inca mai crezi in povesti. De la revolutie incoace tot „prosperam”, dar tu probabil ca faci parte din „tagma jefuitorilor” daca esti asa de sigur ca vei prospera.Oare PSD-ul nu s-a mai perindat de atatea ori la guvernare? De ce n-am prosperat si pana acum, aud? Sunt atatia ani de la revolutie si aceleasi partide se perinda pe la guvernare, unii mai hoti ca altii, e de ajuns sa te uiti la luxul in care traiesc, casoaie si vile care se intorc dupa soare.Guvernul Ciolos e doar de un an, an in care a incercat sa repare ce-au stricat guvernele politice de dinainte. Ce-ai fi vrut sa faca intr-un timp atat de scurt? Daca a venit un om de bun simt sa conduca guvernul ati sarit toti in capul lui ca e trimis de Soros. Gogorite inventate de Antena si PSD, pe care le cred cei care refuza sa-si foloseasca creierul in propriul interes.

      Ștergere
    6. Anonim 14 decembrie 2016, 22:29, ai scris tampenii. Sa-ti spun ceva: Ciolos este cel mai incompetent premier si un aservit strainatatii, este o sluga a strainilor. Se stie foarte bine acest lucru. Pe pom il cunosti dupa roada. Mai lasa-ne cu inventiile tale izvorate din propria-ti minte spalata bine si manipulata de gasca lui Soros.

      Ștergere
    7. Dragnea, o prezenta magistraga, foarte inteligent si competent!!! Doamne ajuta, Dumnezeu sa-l binecuvanteze!!!!

      Ștergere
    8. Pe la USR sunt tot felul de acuzatii ... iata ca finantarea de la tatucul lor Soros venea pentru USR. Dumnezeu le descopera pe toate... Maria din nou ai avut dreptate, prin mesajele primite de Sus!

      Ștergere
    9. http://www.dzr.org.ro/antonie-iorgovan-asasinat-dupa-ce-a-vorbit-impotriva-masoneriei/#

      Ștergere
    10. Anonim 15 dec. 12.58, ce „se stie”, de unde „se stie”? Vorbesti aiurea, spui ce-ti place tie sa crezi. N-am ce discuta cu obsedati de Soros. O tii una si buna, cine nu-i de partea elucubratiilor tale inseamna ca e de-al lui Soros. Esti mai rau ca cei de pe vremea comunistilor kgb-isti.

      Ștergere
    11. Anonim16 decembrie 2016, 11:03, (P)OMUL se cunoaste dupa roada. Ciolos nu a facut performata. Toata activitatea lui este un ZERO mare. Degeaba incerci tu sa dregi busuiocul si sa ascunzi matza in sac. Ii ies ghiarele, imi pare rau dar sunt vizibile. Iar despre Soros stie toata lumea cine este.

      Ștergere
  6. 1,19, politicienii amina pentru ca au nevoie de timp si sarbatorile de sfirsit de an pentru ca poporul sa uite de promisiunile-pomeni electorale si sa-si revina cu picioarele pe pamint la viata si situatia reala,deja Ciolos a fost avertizat de cei victoriosi sa amine reducerile de taxe,TREZIREA la realitate sa fie mai lenta dupa sarbatori dupa hipnoza adusa poporului de politicieni.HA-HA-HA TREZIREA

    RăspundețiȘtergere
  7. Indiferent ce va fi , eu nu vreau un premier penal .Oare s.au terminat toți oamenii corecți si fără pată din România? Ce obraz vom avea noi în lume , cu un premier condamnat cu suspendare? Unde s.a mai pomenit așa ceva ? Dacă nu ar avea obrazul ca pingeaua , nu s.ar ține cu dinții de aceasta funcție.Trebuie să înțeleagă că în țările democratice, asemenea lucruri nu se întâmplă , că singuri își dau demisia sau se retrag .Vom fi de râsul lumii și pe prima pagină a ziarelor lumii , cu premierul nostru penal .Chiar nu aveți minte si conștiința ?
    ??¿????????????????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar un presedinte penal iti place? cu furtisaguri si acte false de case, cu amestec in vvanzarea padurilor Romaniei cu afaceri in vanzarea copiilor Romaniei, un tradator de tara si de neam!!!! Dragnea nu a furat, a indemnat sa iasa la vot lumea sa-l dea jos pe satana de basescu. iohanis nu are minte nici cat o gaina, ai este frica de Dragnea si de Ponta pentruca sunt inteligenti si patrioti. iohanis uraste poporul roman si vrea sa arunce Romania in colaps. Unit cu usr-ul a lui soros vrea sa scoata tineri frumosi si liberi in strada cei de care s-au folosit si dupa crima de la colectiv ca sa aduca un guvern antiroman care sa serveasca interesele strainilor nicidecum al romanilor. Acest tineri frumosi si liberi reprezinta poporul? da pentru calaul iohanis da. Dar cei care au votat nu reprezinta nimic pentru iohanis? Rusine sa-ti fie iohanis da-ti demisia si lasa tara si poporul roman ca nu-i ajungi la degetul mic, esti un tradator un om fara suflet si fara mine !!! Doamne Dumnezeule vino si scapa-ne de acest vampiroi numit iohanis!!!!

      Ștergere
    2. Oare Dl Iohannis cate dosare are? Ale lui nu se pun?
      Nimeni nu a spus ca Dragnea va fi premier, ce se intamplă cu noi?

      Ștergere
    3. Dece nu-si da demisia iohanis care este un penal din cap pana-n picioare, antiroman serveste interesele multinationalelor si a bancilor straine pe spatele poporului roman.Trebuie suspendat si judecat pentru subminarea si ruinarea Romaniei in favoarea strainilor care ne sug tara ca niste vampiri. Nu-l intereseaza de copii, de batrani, de pensionari, n-are pic de suflet in el. Nesocoteste poporul vointa poporului, nu respecta constitutia face ce vrea el. Cum poate fi numit si calificat acest indivvid? Dumnezeu si poporul te va judeca draga vverner !!!! Doamne Dumnezeule si Maica Domnului , Isuse hristoase veniti si salvati scumpa noastra ROMANIA !

      Ștergere
    4. Ok,nici eu nu sunt de acord,dar cu un presedinte PENAL esti de acord?e ca-n proverbul:hotul striga hotii ! Iohannis are o hotarare deinitiva si irevocabila si totusi are tupeul de nesimtit s-o atace in instanta,el se crede mai presus de lege,de,ce?Inca nu am avut un pres.pana acum asa tupeist sa nu respecte Constitutia,clar pana aici?

      Ștergere
    5. Nu fraților , nu.mi place nici Iohannis . Si l.am votat , cum si multi alti români l.au votat .Cu speranța că o să fie mai bine. Ași vrea să se schimbe în bine sa se trezească odată .Nu țin cu nici un partid , deoarece nu văd niciunul bun .
      Însă nu.mi place violenta , furtisagurile , ambițiile meschine....Si tot ce este ilegal .
      Eu sunt un om corect , si aștept același lucru si de la alții , în special de la aleșii noștri .
      😇😇😇😇

      Ștergere
    6. Oamenii corecti si cu adevarate valori si principii nu sunt lasati sa ajunga la varfurile partidelor politice, indiferent care sunt acele partide;
      Cu drag, Neluta

      Ștergere
    7. Comentarii rautacioase. Presedintele nu este penal sau condamnat! Dragnea DA.
      Restul sunt vorbe in vant si dezinformari ,oameni buni ...

      Ștergere
    8. Demisia Iohannis! Acesta nu-i presedinte, este o marioneta. Jos Iohannis!

      Ștergere
    9. De acord cu anonim 17.31 si anonim 18.09.

      Ștergere
    10. Nu vrei tu sa fii presedinte, anonim 20.08?

      Ștergere
    11. Anonim 14 decembrie 2016, 22:35: Demisia Iohannis! Ne-am saturat de neamt. El nu reprezinta poporul roman si nici Romania, el reprezinta interesele straine in Romania. Demisia tradatorule Iohannis!

      Ștergere
    12. Bravo dragi prieteni, JOS iohanis, dute-n germania sau unde vrei dar lasa casele aici sa-i punem in ele pe sinistrati de care nu ti-a pasat niciodata!

      Ștergere
    13. Cel mai bine ar fi să se organizeze un referendum pentru suspendarea lui Iohannis,acest om nu reprezintă țara noastră și nici poporul român.După cum se vede,el nici măcar nu respectă votul oamenilor și se razbună acum pe electorat.DS

      Ștergere
    14. DS, va fi suspendat cat de curand. Pentru ca nu isi vede de treaba. Nu intelege ca nu mai are sustinere externa. S-a terminat.

      Ștergere
  8. De himosexualii masoni din varful PSD ce parere aveti? Astia o sa va dea .... modificarea constitutiei dupa naravurile lor.

    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai nu zau, Anonim 14 decembrie 2016, 09:35. Cauta homosexualii pe la PNL. Din cate se cunoaste PDL care e acum inglobat in PNL, are asemenea situatii intamplate in mod concret. O intrebam pe blonda lor?

      Ștergere
    2. http://www.cotidiantr.ro/valeriu-turcan-si-relatia-sa-nefireasca-cu-primarul-penelist-din-sinaia-54440.php

      Ștergere
    3. Si mai ales cauta-i pe homisti in partidele sorosistilor care acum se cearta pentru banii lui soros.

      Ștergere
  9. Ar fi pt prima dată cînd electoratul ,,luminat,, la creier ar alege un penal? Deocamdată Dragnea nu a spus că vrea să fie prim ministru,colegii îl bagă la înaintare.Bănuiesc că el se gîndește la acest aspect de aceea nu confirmă nimic.Eu personal am un filing că aleasa va fi Firea pînă acum a dat dovadă de o bună gospodărire a Bucureștiului, bineînteles și cu poticnirile inerente.Știți cum e cind mai vine cîte unul și îți mai smulge hățurile.Eu nu iubesc PSD dar îmi place de Firea e bădăioasă și cu mintea pe înainte așa cum trebuie să fie un om gospodar fie femeie fie bărbat.Cu sigurantă va fi un prim ministru bun si organizat,desi se încearcă denigrarea ei e la datorie,bucureștenii ar trebui s-o sustină mai mult de pe mîna ei au început să se vadă rezultate bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie îmi place Firea , pare mai corectă . 👏👏👏👏👏👏👏PSD , nu.mi place deloc , nu.mi inspira încredere de la Iliescu încoace ,......................................

      Ștergere
    2. Si care ar fi rezultatele bune a primarului Firea?

      Ștergere
    3. Nu am nici o treaba cu Firea,sunt din ardeal dar, este o femeie puternica hotarata sa faca lucruri bune,imi place cum obordeaza problemele,cinste ei.

      Ștergere
    4. Asa este Silvia! Isi da interesul sa faca lucruri bune. Si face! O admir pentru curaj si verticaliate! Bravo ei!!!

      Ștergere
    5. Dragnea este condamnat si ai zic penal pentruca a indemnat sa iasa lumea la vot pentru demiterea lui basescu satana care a distrus tara timp de 10 ani stand la dispozitia strainilor pe care i-a lasat sa faca ce vor ei. Se stie ca atunci vointa poporului a fost calcata in picioare de barosu de la bruxel care l-a pus la loc presedinte pe basescu slugoiul lor. Acum cu 3 zile inainte de alegeri iohanverner, ciolos, alinuta toti indemnau sa iasa romanii la vot sa vedem daca vor fi judecat si numiti penali... deci este o facatura a lui iohanverner sa le faca procese politice la patriotii tari, indemnati de dusmanii oculti ai Romaniei. Codruta còvesi fi atenta ce faci ca urmeaza timpul plati si pentru tine....vorbeste cu constiinta ta si intreab-o daca faci just ceia ce faci sau pe cine slugaresti?

      Ștergere
    6. B.L.D. 1-Xlll- 20171 ianuarie 2017 la 17:47

      Daca Dragnea a fost vinovat, cand a fost condamnat, de ce nu i s-a dat motivatia intr-o luna, cum prevede legea, nici macar in 6 luni, termenul legal de contestatie la C.E.D.O. si nici in 8 luni? De ce atata sfidare a legii si a dreptatii? Pentru ca asa vor cei de la ,,butoane" care urla ,,penalul Dragnea", in timp ce ei sunt adevaratii penali? Nu se gandesc ca tocmai abuzurile pe care le fac i-au adus in situatia deplorabila de la alegeri? Cum e posibil ca tocmai justitia sa incalce legea atat de grosolan?Cand, oare, in Romania se vor separa puterile in stat luandu-se presedintelui tarii dreptul, pe care si l-a arogat Basescu prin Macovei, de a numi toti sefii si o parte dintre membrii institutiilor de forta ca apoi sa-l deserveasca? acest drept trebuie sa-l aiba in exclusivitate judecatorii si procurorii.

      Ștergere
  10. PSD face ce a făcut mereu promisiuni, dar de data asta va avea probleme mari de nu face ce a promis.Măcar de nu ar mai fura tara ar fi ceva fără precedent.Am senzatia că de la anularea promisiunilor lor lumea va iesi in stradă,și poate de aici să fie vărsare de sînge cum zice Maria in previziunile mai vechi, plus focul pe căsoaie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Va rog din suflet,sa nu mai comentam politica.Gândul nostru sa ne fie la cele sfinte.Numai Bunul Dumnezeu si Măicuță Domnului sunt alaturi de noi.Atât!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 10.53, ai drepate ca n-ar trebui sa mai comentam politica aici dar tonul il da insasi Maria cu simpatiile ei politice si-ii starneste pe toti.

      Ștergere
    2. Anonim 14 dec 22:39 nu ne dă nimeni tonul,nu o mai acuza pe Maria,doar pentru faptul că are altă culoare politică față de tine.Orice om e liber să aibe o opțiune in privința asta.DS

      Ștergere
    3. DS tu le stii pe toate dar nu vii cu dovezi niciodata. Mai bine stai in banca ta decat sa arunci acuzatii in stanga si dreapta. Asta spuneam si eu, ca fiecare are dreptul la opinie dar aici sunt unii care se cred mai presus decat altii. Daca nu esti PSD-is automat esti Sorosist. Apar mai mult comentariile psd-istilor decat ale celorlalti, care sunt cenzurate de Maria. Asa ca stai calm DS si nu mai sari ca ars la orice.

      Ștergere
    4. Anonim 16 dec 11:10 nu face nimeni acuzații gratuite și sunt fapte reale,dar toate se vor afla la momentul potrivit. Dacă tot o acuzi pe Maria de cenzură de ce te mai afli pe blogul ei,doar că să te cerți cu noi,care avem altă viziune? DS

      Ștergere
  12. Indiferent cine este cel care va fi premier, eu il inconjor cu lumina mea si ii trimit raze ale iubirii divine pentru a-i trezi constiinta la Sinele sau superior pentru a actiona din acel nivel. Cum poti sa emiti pretentii sa fii iubit cand tu emiti respingere?

    Cum pot acesti guvernanti sa functioneze in lumina cand noi le trimitem cea mai neagra energie?

    Daca in familia ta esti tot timpul desconsiderat si facut prost permanent,ajungi sa crezi ca asta esti tu,si vei ajunge sa te comporti ca atare.

    Nu poti avea pretentia sa primesti imbratisari cand tu arunci cu pietre.
    Stiti ce spunea parintele Arsenie Boca? "La inceput dai din ce ai,iar dupa aceea daruiesti din ceea ce esti!"

    Haideti sa mai daruim si iubire ca badjocura am tot distribuit!Oare suntem in stare? Oricine poate injura, dar nu oricine poate ierta!
    Ce ziceti suntem in stare sa schimbam tarisoara asta?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  13. Nonime 8:43, condamnat politic cu suspendare,atata timp cat toti au tras pentru sau blocat votarea la suspendarea lui Base si numai Dragnea a fost condamnat; dar e greu cand iti ei salariu sau beneficii dupa la ei.
    Altnonim.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dragi prieteni care cititi acest blog, azi m-am rugat cu lacrimi si din tot sufletul pentru scumpa noastra tara Romania iar in timp ce ma rugam mi-a venit ideia sa va rog pe cei care sunteti la putere, pe cei din servici armata si pe voi alti care puteti si simtiti cu sufletul pentru aceasta tara si popor, va rog faceti ceva ce stiti vvoi si salvati Romania ! n-o lasti de pierzanie batjocura pe mana stainilor! Vedeti voi cum aceasta lighioana numita verneriohanisklaus isi bate joc de poporul roman? Actionati si salvati Romania astfel ne salvam copiii si nepotii de a mai fi sclavii strainatatilor. Ca s-ar putea sa ne judece si nu este de dorit, ar fi dureros, extrem de dureros. Doamne ajuta !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim 14 dec 08:43 eu zic să nu te grăbești că cel mai mare penal este chiar Iohannis.Dacă nu cunoști dosarul lui,care este ținut in sertar,e mai bine să taci.Sunt fapte grele,de care nu a aflat nici Presa in totalitate,dar sunt ținute ascunse deocamdată.De ce crezi că nu vrea să numească niciun Premier de la PSD,că multe lucruri vor ieși la iveală și va fi suspendat de urgență.Deocamdată gunoiul este ascuns sub preș,dar va fi descoperit cit de curînd.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DS ........
      Uite ca nu tac !
      Sa pice si Iohannis , si toată șleahta compromisă și pătată. Eu nu vreau decât oameni corecți si loiali României si
      poporului român .
      Nu am nici o coloratură politica , vreau doar dreptate indiferent de cine este vorba .
      ☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀

      Ștergere
    2. DS de unde stii tu atatea? Esti cumva de la DNA? Fati niste afirmatii grave, ai probe?

      Ștergere
    3. Doamne ajuta DS, sa se afle absolut totul despre Iohannis. Tot ce este ascuns romanilor. Sa stim cine este acest om. Caci isi permite cam multe si la el in ograda gunoiul este cat casa. Nu-i este rusine?

      Ștergere
    4. Anonim 14 dec 22:43 normal că există probe,dar ele se distrug dacă ajung in mîna cui nu trebuie,așă că să avem răbdare.DS

      Ștergere
  16. Asa este DS asa este! gunoiul iohanis isi tine gunoiul bine ascuns si are o frica teribila ca cineva va da presul deoparte si lumea va vedea cat gunoi are pe el... face cu basescu intelegeri, face orice numai sa nu lase puterea celor care au castigat adica poporul prin PSD. Deci acum spun la TV ca vrea sa faca orice impotriva PSD-ului. Basescu zice ca a vorbit cu iohanis ca vor face orice impotriva PSD-ului. El basescu care 10 ani a ruinat tara acum doreste din nou impreuna cu verner chiar s-o distruga de tot. Rugativa neincetat ca Dumnezeu sa ne apere tara si poporul roman de acesti tradatori si antiromani. Dumnezeu si Maica Domnului te rog cu tot sufletul vino si apara tara noastra si poporul roman !

    RăspundețiȘtergere
  17. Ptr. DS


    Doamna de ce nu reclamati cele pe care le stiti si le sustineti cu atata inversunare direct organelor competente , la DNA , DIICOT . Asta se chiama tainuire de probe . Decat sa va aratati vesnica nemultumire fata de cei numiti , gasiti-va timp sa ajungeti sa ii dati in vileag . Aici nu va ajuta nimeni , este un blog si atat .
    Ati tot precizat ca ati facut parte din vechea nomenclatura , dar si in prezent aveti antenele ridicate , deci cei care vor sa faca intr-adevar ceva , actioneaza , nu raman la stadiul de xomentatori .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 15 decembrie 2016, 06:35, nu umbla cu ciori vopsite, mai sorosistule! DS scrie bine asa ca dorim sa citim ceea ce el posteaza.

      Ștergere
    2. Toti astia stiu ce face ciolanis dar tac! Ce face DNA-ul? procese politice la indicatia lui verner. Dece nu-l cerceteaza pe iohan in legatura cu falsurile de case? pentruca iohan manevreaza justitia impreuna cu ciolos in favoarea cui?nicidecum in favoarea romanilor. Dupa castigarea votului de catre PSD, iohan s-a dus sa se inteleaga cu ambasadele straine....CE??? cum asta reprezinta interesele Romaniei? Tu care te legi de DS ca face tainuire de probe, ceia ce zice DS vede si stie toata lumea dar tu pe cine slujesti ca vvrei sa acoperi ochii romanilor sa nu vada sa nu stie , sa accepte tot ce fac acesti tradatori de tara in defavoarea poporului roman si a Romaniei. Tot ce zice DS a fost dat si la TV. Ti-e ciuda ca sunteti descoperiti? Noi tara bogata suntem jegmaniti de catre straini, suntem tinuti cu cele mai mici salari si pensi din europa iar multinationalele ce fac? am vazut la TV ce fac, apoi jegmanirea padurilor tarii cu acordul lui iohan, am vazut la TV si multe altele care deja se spun. Asa ca las-o in pace pe DS !!!

      Ștergere
    3. Anonim 15 dec 06:35 in primul rînd nu am afirmat niciodată că am făcut parte din vechea nomenclatură.E adevărat că am intrat in contact cu majoritatea categoriile de oameni de la Președinte pînă la cel mai simplu om.Și dacă tot mă întrebi de ce nu fac reclamație la organele competente o să-ți și explic.Păi in primul rînd nu există organe competente,nu există Justiție,nu există DNA pentru că ele sunt aservite politic.Si cind spun politic nu mă refer doar la nivelul țării noastre. Atîta vreme cit Șefa DNA își petrece zilele și nopțile la munte și la vin fiert in compania agenților străini de la Secret Service,despre ce vorbim? Pe senatorul Antonie Iorgovan la ascultat cineva cînd a făcut dezvăluiri despre masoni că sunt o Organizație Secretă și sunt in afara legii în țara noastră? Dimpotrivă,l-au lichidat la comandă prin iradiere,care i-a provocat un cancer galopant.Am vorbit cu el înainte cu mult timp de a murii și mi-a mărturisit că ăștia i-au pus gind rău,dar nu se lasă și moare cu ei de gît.Spunea mereu ori eu,ori ei și uite că acum vorbim de el la trecut.Este nevoie sa-i mai aducem în discuție pe cei care au dispărut la comandă:Tinu,Erbașu,Anghelescu etc?L-a întrebat cineva pe Procurorul Nițu ce a făcut cu probele și cu dosarul de la Colectiv?Atîta vreme cit aceste lucruri rămîn fără răspuns e normal că nu se vrea adevărul și dosarele zac ascunse într-un sertar,iar probele distruse.Așa că să așteptăm schimbarea și toate vor ieși la iveală.DS

      Ștergere
    4. Nu te mai agita atata ca faci vreun infarct , este acelasi stil de raspuns , DS il apara pe DS. Chiar nu aveti nimic de facut !

      Ștergere
    5. Anonim 13.06, visezi numai sorosisti in jurul tau, esti intoxicat de-a dreptul.

      Ștergere
    6. Pai cel intoxiat esti chiar tu Anonim 16 decembrie 2016, 11:13. Tu nu esti roman. Revino-ti in simtiri si nu mai sta sa lingi mainile strainilor caci aceia se folosesc de tine. Nu-ti vinde tara, nu trada neamul din care ai rasarit.

      Ștergere
  18. 13.06 , poate posta cat vrea si ce vrea , insa sa si comunice cui trebuie ce stie .ok?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate au un timp a lor, Anonim 15 decembrie 2016, 15:13. Nimic nu va ramane ascuns. Cu certitudine!

      Ștergere
    2. In special crimele de la Colectiv. Dumnezeu le va descoperi toate.

      Ștergere
    3. Sa dea Dumnezeu sa fie descoperiti si judecati, la fel codruta còvesi!!!!

      Ștergere
    4. Anonim 15 dec 15:13 ai impresia cumva că cei care au adunat probe și material informativ in cazul Colectiv nu au fost depuse unde trebuie?S-a muncit peste un an de zile la cazul Colectiv în paralel cu Hexi-Pharma și ce s-a rezolvat pînă în prezent? Mușamalizarea și acoperirea criminalilor,care stau în funcții cocoțați pe cadavrele de la Colectiv.DS

      Ștergere
    5. https://www.youtube.com/watch?v=Nk5PuxuJpRw Antonie Iorgovan despre masonerie,căutați-l pe Youtube.

      Ștergere
  19. Nu DS noi avem pensi mai mari facute din vinzarea pamintului,padurilor si fabricilor,asta nu e corect ,daca ar fi fost pe corect cu economia noastra comunista am fi luat o pensie cit o ceapa degerata si nu facuta din munca celor din strainatate si din datoria nepotilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 15 dec 23:04 nu te înțeleg ce vrei să spui?Ce legătură au pensiile cu subiectul despre care vorbim aici?DS

      Ștergere
  20. 23,04 Din cauza asta trebue sa coduca PSD-distii ,fostii comunisti pentru ca ei cu regulile lor antieconomice au bagat tara in dezastru si tot asa trebue sa o scoata oarecum la liman nu unii cu idei capitaliste,economic corecte dar care nu ar intelege dezastrul in care am fost adusi in Romania,Pentru a putea iesi din aceasta fundatura in care ne-a adus comunismul,de aceia sint mai pe problema comunistii ,ei ne-u bagat in groapa tot ei stiu mai bine dezastrul facut de ei si trebue sa ne scoata oarecum la liman.Abia dupa aceasta faza lunga si grea de tranzitie v-om putea spune ca ne apropiem de normal sa intram si noi in rind cu tarile vechi ale Europei neafectate de cancerul comunist,dar v-om fi tot mereu in coda Europei defazati de cei aproape 80 de ani de dezastru comunist.Romanul are o vorba ;cui cu cui se scoate.Din pacate vom fi un fel de handicapati ai isoriei chiar fata ce celelalte tari foste comuniste dar care au iesit la liman mai usor intrucit comunistii lor nu au facut un comunism total in industrie si mai ales in agricultura,ei nu au omorit toti germenii capitalisti cum au continuat ai nostri chiar si dupa 1990 cind Iliescu spunea ca mai crede in' 'valorile' comunismului si incerca sa-l prelungeasca.PETRE TUTEA dupa ce a facut 20 de ani de temnita comunista intrebat, fiind economist, de ce nu-i ajuta si invata pe comunisti regulile economice a raspuns ca;' nu poate intrucit comunismul romanesc a trecut dincolo de orice principiu economic',a esit din cadrul economic.Deocamdata tara e tinuta pe o linie de plutire de banii UE si cei 60 miliarde trimise de romanii din strainatate,dar criza e mare pentru ca fara tineri nu prea avem sanse,doar daca ei se intorc cel putin o parte din ei,sa vina o masa critica numeric pentru a urni tara din loc odata cu esirea din scena a relicvelor comuniste care au frinat tara si prin coruptie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comunismul e viitorul, nu capitalismul. Extraterestrii traiesc in comunism, toata lumea are la fel, de ajuns. Nu se iubesc pe bani, ca aici. Capitalistii care ne conduc nu ne spun nimic despre extraterestri, tocmai ca la ei e egalitate sociala

      Ștergere
    2. Anonim 16 decembrie 2016, 10:19, minciuni grosolane. Intreaba pe Soros cum a participat el la lovitura de stat din 1989 din Romania, caci nu este strain de acest lucru. De atunci urmarea impartirea Romaniei. Se pare ca nu i-a iesit dar individul nu a renuntat nici acum la acest plan diablic. Este un diavol.

      Ștergere
    3. Da ai dreptate Soroș este un diavol,a recunoscut chiar el in fața camerei de luat vederi că nu crede in Dumnezeu și scopul lui in viață este să facă bani.La fel sunt și cei pe care el i-a format și i-a școlarizat pe banii lui murdari.DS

      Ștergere
  21. Acest comunism de care vvorbesti a fost impus si mentinut de kazari. Daca nu sti cine sunt ei cauta si te informeaza. Acum kazarii" se duc la fund" iar dupa confirmarea lui Trump se vor "scufunda" de tot. Dumnezeu sa-l ocroteasca pe Trump !!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Obama acuza Rusia de atacuri cibernetice[care ar fi dus la schimbarea in 2 saptamini a tuturor calculatoarelor din Pentagon] si promite un raspuns pe masura.La fel sint acuzatii de manevre cibernetice pentru Brexit,iar doamna Merkal acuza atacuri zilnice conta Germaniei. Urmare a acestora s-a incheiat primul acord SUA -UE pentru cooperare in domeniul cibernetic.A inceput sau incepe un razboi modern.

    RăspundețiȘtergere
  23. pentru anonim 14 decembbrie 2016 16.18--sunt de acord cu d-stra-la ora aceasta nici un partid nu este de incredere--masluieli minciuni ipocrizie--cu cine ar trebui sa votam?--lor nu le trebuie voturile noastre--au ei gaselnite--promisiuni desarte si asteptare intr-o viata decenta-de 27de ani--doar DUMNEZEU NE MAI POATE SALVA

    RăspundețiȘtergere