joi, 8 decembrie 2016

PALATUL PARLAMENTULUI DIN ROMÂNIA ? TANCURI SI LUME MULTA !

                               Noapte de 7 - 8 Decembrie 2016  ora 0,30 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor in spatele meu, de parca as fi avut un ochi la ceafa,vad un Cer de noapte, pe care apare scris la inaltime mică, asa:

            ”Eu am dat, si am zis : !”

Clipă în care, vad un obiect ca o roată,precum acea roata de la tanc, dar care avea culoare deschisa, roata  se invartea in noapte,  in aer, la circa 10 metri de pământ.
Acea roată părea fixată pe ceva,  se invartea in inversul acelor de ceas. 
Dragii mei, la doar cateva minuțele, foarte puține, văd un loc sub un Cer de noapte,precum cel din fața PARLAMENTULUI  ROMÂNIEI.

 Image result for palatul parlamentului
Era extrem de aglomerat acest loc, era lume multa si cred că acele masini înalte,pe care stateau asezati soldati,cred ca erau tancuri, cu multe beculete aprinse in jurul lor, ca o centură. Toate acestea, aveau obligatia de a păzi clădirea.
Din toate părtile clădirii, veneau masini cu soldati,dar si tancuri.
Image result for tancuri
Asa cum a fost la Revolutie cu tancuri si cu armata,tot la fel vedeam si eu acum.Lumea multa ,era doar soldatii care făcuseră ordine in fața cladirii Parlamentului.Image result for tancuri

Image result for palatul parlamentuluiImage result for tancuri.
Image result for tancuri.
Dragii mei, ceva se va întampla,daca vor iesi tancurile cu soldati sa păzeasca aceasta cladire.
Asa cum am mai spus, cladirea se asemana foarte tare cu PALATUL PARLAMENTULUI ROMÂNIEI.
Dar exista o mică posibilitate, sa se intample in alta Tara,dat fiind faptul că, era o noapte albastra,atunci cand mi s-a arătat. .
Image result for palatul parlamentului..
Dragii mei, sa nu uitam MESAJUL cu : 10 Decembrie 2016!
S-ar putea sa aiba legatura unele cu altele.
Iar spre finalul a ceea ce vedeam, apare o alta masina militara,care avea o antena dreptunghiulara deasupra masinii inalte, precum acele antene tv de camera.
 Aceasta antena se misca ,din ambele capete.
Si aceasta masina, se indrepta spre cladirea cu masina.
Un glas spune:
                     ”Fraților nostri !”
Vom trai si vom vedea ce va fi, si unde anume va fi ,ceva de ac est gen.
                                Cu dragoste,Maria. 

122 de comentarii:

  1. Cred ca rusii vor ocupa Ucraina si R. Moldova sau in cel ma nefericit caz Romania in colaborare cu ungurii,bulgarii si sarbii,lucru ce va duce la destramarea romaniei.Otilia

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate fi în legătură cu data de 10,a unei luni,si eu cred, că aceeasi legătura mai are,cu Știrile Breaking News,adica România pe primele pagini.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. vin turcii iarasi?

      Ștergere
    2. si eu am aceeasi impresie, ca e vorba de turcia.

      O sa fie si la noi ceva mare in zilele urmatoare insa nu cred ca are legatura cu alegerile ci mai degraba un eveniment neasteptat si destul de odios.

      Mi s-a trimis un avertisment in urma cu vreo saptamana si daca am interpretat eu bine data o sa fie undeva intre 13-15 decembrie. Mi s-a spus ca urmeaza o zi de intuneric/intunecata si ca ar fi bine sa ne strangem toti in locuri spirituale.

      Ștergere
    3. Nu vin turcii aici, a publicat wikileaks documente si conversatii prin email din cercurile lor inalte. Informatii destul de....neplacute pentru cei de la putere, dezvaluiri mari si importante. E posibil sa se rascoale turcii dupa evenimentele astea.

      Ștergere
    4. Sfantul Arsenie spunea:intr-o noapte spre ziua,ne vor ocupa trei natii,ungurii,bulgarii si sirbii (daca nu ma insel la siirbi)si peste acestia va veni foc.Maria H

      Ștergere
    5. In 2018,se va intampla asta Maria Handic.Atunci ne vor ocupa tara,ne vor lua totul.

      Ștergere
    6. Multi profeti au spus prin Duhul Sfant ca turcii vor veni in Romania ne vor ocupa Dobrogea,in timp ce armata ruseasca vor fii aici la noi pe teritoriul tarii.Turcii ne vor ocupa pe noi romanii..in viitor.

      Ștergere
    7. Maria Handic nu era vorba de sarbi in profeția aceea,era vorba de Rusia,Bulgaria și Ungaria.DS

      Ștergere
  4. Nu avem ce alege.Daca ma duc la vot ce sa fac cu buletinul ala? Pe liste sunt anonimi ajunsi acolo in urma recomandarilor grupurilor de la putere unele dintre ele grupuri mafiote. Daca unul pe o lista imi place, ceilalti de acolo sunt o armata de nulitati nemeritoase -cum sa ii bag in parlament pe astia.Sistemul e putred.Nu mai votati partide ,votati oameni.Sub umbrela oricarui partid se ascund sacali si hiene.Pe astia sa-i starpim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu puteti starpi nimic.Toti sunt "creatia" Sistemului si nu veti alege niciodata altceva decat oamenii lor!Mai aveti mult pana cand veti intelege ca orice partid,alianta sau oameni ati vota,nu schimbati nimic,TOATE si TOTI sunt "oamenii" Sistemului!

      Ștergere
    2. CREDINTA Salvează Romania!

      Ștergere
    3. Ar fi doar Marian Munteanu cu oameni simpli care n-au facut politica.Maria H

      Ștergere
    4. Ala din cate am inteles a fost informator pe vremea studentiei.

      Ștergere
    5. Da a fost turnător și Marian Munteanu,așa că afară cu el.DS

      Ștergere
  5. Un protest organizat...care sa ne determine ce si cum s votam

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca turela e alba e vorba de o tara mai la sud ,probabil araba,Siria,unde sint implicati turcii,rusii,americanii.o fi vorba de Alep care a ajuns sub autoritatea presedintelui Siriei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua.A sosit timpul sa ne trezim popor Roman,am suferit destul noi uniti in IISUS HRISTOS,sa alungam minciuna din tara,pentru vecie sa nu ne mai amăgim cu nici un partid,toți sunt corupți,si mincinoși.Sa ne rugam pana la alegeri,la Dumnezeu sa ne ajute,sa curețe toată tara de minciuna.
    Minunile sunt foarte mari,daca ne rugam salvarea tari si a noastră este credinta,așa cat de putina o avem fiecare,dar la un loc,ia poate răsturna clasa politica a României.
    Cu mult respect,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect!Cred ca la alegerile astea vom avea surprize mari! Maria H

      Ștergere
    2. Alegerile vor fii cruciale pentru Romania,ceva nasol se va pregati.

      Ștergere
    3. Maria din Banat noi vrem să îngrășăm porcul in ziua de Crăciun?Mai sunt două zile pînă la alegeri și indiferent dacă ne rugăm sau nu,de votat trebuie să votăm pe cineva.Oricum cei din Banat votează cu partidul lui Iohannis că așa au fost instruiți de Primarul Robu.DS

      Ștergere
    4. Buna ziua. Noi îngrășam porcul acesta de 27 de ani,cu lacrimi si suferinta.Acum IISUS ne va răsplăti suferința cu bucurie,puterea este numai la sfântă Treime.Noul Ierusalim este in fata noastră.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  8. O noua revolutie, schimbarea intregului sistem, era necesar, americani desfinteaza PSD'ul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce tampenie ai mai scris Anonim 8 decembrie 2016, 09:53. Iar umbli cu "ciori" de manipulare, mai? Vezi ca se observa.
      Asculta tu asa mai Anonim 8 decembrie 2016, 09:53: americanii aserviti Ocultei (unul este demonul Soros) ne desfiinteasa pe noi ca romani, daca le permitem, ai inteles? De aceea l-au instalat si pe mafiotul si vanzatorul tradator numit Iohannis la conducerea tarii, au manarit voturile. Dar bine ca vine Trump din ianuarie si se termina cu mafia asta mondiala. SUA isi va vedea de bucataria interna, nu va mai umbla la cotropit tari. Iohannis va demisiona, nu-si va face mandatul pana la capat pentru ca nu mai are sustinere si deja tremura.

      Ștergere
  9. domna Maria s-a adeverit si cutremurul din China eu unu va cred ca dumnezu va dat chip de om si sunt un tanar care va citeste zi de zi va iubesc si sutenti un inger

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie îmi place si P.R.U.ca datorită lor am aflat multe măgarii ce se fac in tara asta .ar trebui sa ii sprijinim sa intre in parlament.poate o sa zicetica si ei sunt bandiți. Toți sunt dar astia mi sa părut cei mai curajos.ce ziceți?niculina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, PRU cauta interesul natioal. Este un partid care merita votat. Imi place!

      Ștergere
    2. Bravo dna Niculana,asa e !

      Ștergere
    3. Aici sunt adunați f.multi penali,corupti,nemernici !!!

      Ștergere
    4. Anonim 8 decembrie 2016, 18:15, ai gresit adresa, la PNL se afla cei descrisi de tine. Stim bine ca PDL-ul este inglobat in PNL.

      Ștergere
  11. Scuza-ti ...of topic .
    Cineva ...o gragaprietena de-a mea ..spunea ca eu am de facut inca ...pina acum , alte 100 de fapte bune .
    M-am tot gindit ...asa ca am luat o hotarire ..ca sa i drept lucrul asta .
    Toti voi ce aveti persoane bolnave ...terminale , fara sperante ...la care medicii nu le-au dat nici o sansa ...deci , toti aceia ce au prieteni , rude , familiari in starea asta ..trimiteti-mi o fotografie neutrala ca expresie , cu ei ..fara sa le spuneti nimic ...cu date despre felul bolii ..si de unde a inceput . Care a fost organul afectat pt prima oara . Si data ..ziua si luna de nastere . Atit !
    Atentie ..nu vreau alte detalii ...nici multumiri de nici un fel ...nici sa ascult . Doar ...in mod ...sa zicem , pragmatic imi trimiteti foto si acele detalii . As vrea 100 ..sa fie . Of..cum as vrea sa ...devina ceva ...simplu , banal ceia ce fac eu . As experimenta ...sa intru intr-jn spital de copii , ce a-i iubesc cel mai mult , si sa vedem dupa 3...5 ..sau 7 zile ce se i timpla . Nu vrwau nici jn fel de multumiri ..pt ca nu fac nimic eu ...ci El . Eu nu am chiar nici h merit ...doar El . Sunt unul ce ...indica ...doaratit . Nu stiu dintr-o suta ..citi se vor vindeca ...poate aproape toti ..poate putini ..dar nu vreau nici u fel de multumiri , pt ca mi-ar fi pacat ...nu vindec eu de nimic . Doar ..arat unde sa se duca ...lucratorii Tatalui . Atit . Maxim ...puteti sa scrieti un Miltumesc lui Dumnezeu pt gratie . Doar atit . Lui ....
    Adresa unde sa tri iteti este :
    Turcu.sorin7@gmail.com
    Repet ...nu vreau email de povestiri ..doar datele ce am cerut . Si nici u fel de multumire . Nu zic asta din modestie , ci pt ca asa este . Astept ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Altceva ...rezultatele vor fi in maxim 7 zile . De fapt ..incepind de la 3 ...5 ..maxim 7 . De nu sunt , nu asteptati mai milt . Dupa 5 ..7 zile refaceti analizele , razele ce sunt de facut . De a functionat a disparut complect sau minim 70% . De nu este asa ..asta este . Nu intrerupeti tratamente . Este un lucru ..in plus asta . Si nu vreau cazuri simple ...pt ca straniu ..dar niciodata a fost o mica schimbare . Doar ce este grav cu adevarat .
    Dupa 7 zile refaceti testele . De functioneaza ....e totul rezolvat in perioada asta de timp . Rezultatele de sunt ..sunt imediate ...nu in lung , intr-o lunga perioada de timp . Nu este altceva de facut pt mine , de nu au fost m8dificari pozitive intr-o saptamina . E u punct pus . Imi pare rau . Apoi...de vor fi milte mesaje simp, e cu jn ..."multumesc " as vrea sa predau aceasta tehnica altora , sa faca ca un fel de scoala ...fara profit . Asta sa fie regula nr unu !!! Zero !
    E prematur ..vom vedea .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zero,al dz al ss.
      Ai grija tu Sorine ca dupa mai mult ca sigurele insanatosiri(
      parerea mea)sa nu faca astia din tine un idol)
      Am si o intrebare de sa vindeci o suta, de ce nu ceri celei mai urate boli sa dispara definitiv ? Astept raspuns .

      Ștergere
    2. Ptr. L.A.

      Nu toate intrebarile merita si un raspuns !
      Traiti mai mult si criticati mai putin !

      S.

      Ștergere
    3. Bolile urate sunt cumplite. Am vazut pe youtube un filmulet cu un baietel de 5ani bolnav de cancer la cap. De la un copil vesel si plin de viata a ajuns o epava satula de durere. Cumplita boala! A devenit ingeras... E-urile din mancare, apa, haine, aer ne aduc nenorocirea. Nu avem nicio sansa sa ne fermi de cancer. E o boala care se instaleaza pe ne pusa masa, nu doare, nu stii ca o ai pana intr-o zi, cand totul se schimba.
      Daca ar putea cineva sa o faca sa dispara pt totdeauna!

      Ștergere
    4. Nu cred ca mesajul lui L A a fost in ideea de a critica.

      Ștergere
    5. Ridici o problema serioasa . Aceia a idolului . Nimic mai gresit ar fi ...de aia e important anonimatul .
      Bolile ...nu folosesc tehnici , proceduri . Ci ceva imediat .
      Ar fi ceva negativ sa le vrei raul ..maladiilor . Vezi tu ..ele seamana cu niste fapturi ..fiecare tip este dintr.o familie anume . Acum sunt asa ....dar maine cind vor evolua ...devin ceva de neinchipuit . Secret ...
      Asa si noi ..azi suntem niste ...mamifere depilate , fara par ....dar un maine cine stie ...? Nu ? De ce sa vrei raul omului ...astazi ? Pt ca se comporta in mod egoist acum ? Dar maine ce potential de devenire ...are in el ?
      De fapt omul este un ,, a devenii " ...e singurul mamifer ce evolueaza asa rapid , in arcul unei vieti se poate tranforma . Toate alte rase ramin aproape neschimbate ...dar omul are acest potential . Asa ca e de iubit . La fel si ...restul .

      Ștergere
    6. Asta a fost o intrebare dar in acelasi timp un sfat, ca imi da mana...
      Pacat ca ai retinut negativul din film...O fi strainatatea de vina.
      Mult mai vizibila imi pare amenintarea voalata intorcand fraza:
      Criticand mai putin traiesc mai mult ?!?
      Si totusi astept o explicatie curata, corecta la mai mult propunerea mea voalata sub aparenta
      intrebarii decat la intrebarea insasi; ma rog,intelegi tu.
      Pana atunci chiar nu mai te grabi si sigur poti trai mai mult!
      LA ( din DZ)

      Ștergere
    7. L A s-a incurcat ceva aici. Mesajul (8 decembrie 2016, 20:47) la care te referi ca raspuns la solicitarea ta nu este de la Sorin T, din cate observ ci de la un Anonim care se semneaza cu S. Nu este aceeasi persoana.

      Ștergere
    8. Nu e nici o amenintare LA,

      Trebuie sa traiesti eliberat de suspiciuni , traiesti mai liber , mai putin incorsetat . Intrebarea ta pentru Sorin mi s-a parut o provocare si de aceea am catalogat-o ca atare , adica cuiva care isi ofera completa disponibilitate , tu ii ceri o magie de tipul David Copperfield ?! Mai sa fie, ce curaj ai !

      S.

      Ștergere
    9. S, ti s-a parut doar tie. L A nu a avut vreo intentie rea cand a scris mesajul, cu siguranta. Din contra imi pare ca este o persoana care cunoaste multe chestii (...). Nu cataloga, e cel mai bine.

      Ștergere
    10. Pe chestii de suflet,de spirit,m-ai prins,
      chiar am !
      Oare pe ce m-oi baza ?!?
      P.d.a.p.eu daca as putea si vrea sa vindec 100 de persoane,as incerca sa termin definitiv cu agresiunea bolii respective-totul sau nimic dar e complicat sa te trezesti deodata cu asa minge la fileu,stiu ...
      Bucurie Fericire si tie S. merci de sfat,ai perfecta dreptate cu traitu...
      Cat priveste magia iti spun:
      Magia doar te pacalesfe sa crezi sau vezi ceva care nu exista;
      Mie imi place transformarea in fapt si nu pacalirea observatorului .

      Ștergere
  13. N-ar fi exclus sa scoata ciolanis tancurile daca cumva lumea ar protesta impotriva lor nenorocitii care au nenorocit o tara si un popor! Rusine sa le fie! dar n-au rusine, doar Dumnezeu sa se indure de noi si sa ne scape de ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohhh ultima stire, un tun oribil al acestor nemernici: Ciolos cu tehnocratii lui de cacao vor sa vanda CEC-ul, ultima banca romaneasca, Ocultei (Familiei Rothschild). Cat de slugoi poate fi acest ordinar de Ciolos...imi face greata si sila.

      http://ziaruldecalafat.ro/soc-urias-tehnocratii-vor-sa-vanda-cec-ul-familiei-rotschild-ultima-banca-romaneasca-va-fi-vanduta-de-ciolos/

      https://www.ziarulculise.ro/rothschild-a-pus-ochii-pe-cec-bank/

      Ștergere
    2. Țara a fost jefuită începând cu 1990 !!! Cum de pricepeți așa greu?????

      Ștergere
    3. Ia uitati-o si pe individa asta interesata sa cumpere CEC, pe langa faptul ca este pe lista pt. Consiliul de Administratie a Electrica. Cum ne mai pradalesc strainii si Oculta...

      http://www.gandul.info/financiar/baroneasa-de-rothschild-este-pe-lista-scurta-pentru-consiliul-de-administratie-al-electrica-13136008

      Ștergere
    4. E clar că suntem conduși de Oculta Mondială și mai nou am auzit că au golit bugetul acum pe ultima sută de metri.DS

      Ștergere
  14. Vor apărea prietenii Extratereștrii pe cerul Bucureștiului, iar armata se va autosesiza! Va veni cu tanc mic si cu tanc mare in piața Palatului si vom apărea pe posturile televiziunilor din lume ca știre ,,breaking news,,.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😁😂😁😂😁😂👅👅👅👅👅👅👅

      Ștergere
  15. Se va intampla binele cel mai inalt pentru Pelasgeea/Atlantis/Dacia/Vlahia (Havila)/Ramania/Romania(Armonia).

    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  16. Poate in Africa.românii au construit un palat al parlamentului într-o tara africană.nu stiu sigur dar cred ca in Sudan.

    RăspundețiȘtergere
  17. https://youtu.be/lAifs8qOOQ8

    Dialog intre doi mari români. Lăsați prejudecățile si ascultati-i până la capăt.
    Cine are cap de înțeles va sti cu cine să voteze pe 11.
    Cine ne-a vaccinat cu sindromul Miorița de nu suntem în stare să ne păstrăm demnitatea si identitatea națională?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu cu ciné votezi ? Eu nu voi vota , deoarece nu.i cunosc ...
      🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲

      Ștergere
    2. Voi vota Partidul Romania Unita! Este un partid caruia ii pasa de identitatea nationala. Este un partid care apara valorile nationale si se opune vanzarii Romaniei. Voi vota PRU pentru ca sunt roman si imi pasa de Romania!

      Ștergere
    3. Voi vota cu inima si constiinta curata. Du-te la vot, votul tau conteaza!

      Ștergere
  18. UN MIRACOL MEDICAL: UN DOCTOR INVIE DIN MORTI UN PACIENT MORT IN SPITAL, DUPA CE S-A RUGAT LA DUMNEZEU

    -5,730 vizualizari- | 06/August/2012 | Miracole, Religie | 5 Comments
    8
    O audienta formata din 120 de doctori din 50 de tari au ramas absolut uimiti dupa ce un doctor cardiolog renumit a oferit dovezi precum ca un pacient care tocmai murise a revenit la viata dupa ce doctorul s-a rugat. Doctorul Chauncey W. Crandall IV, care practica medicina la Clinica Cardiovasculara din Palm Beach Gardens, Florida, SUA, a facut acest anunt la cea de a 4-a intalnire mondiala a Retelei de Doctori Crestini, intrunire care a avut loc in anul 2007. Incidentul s-a petrecut in anul 2006; iata ce ne povesteste doctorul Crandall:

    Aveam un barbat de 53 de ani, care a venit la camera de urgenta cu un infarct cardiac masiv, inima sa oprindu-se. Personalul medical a incercat sa-l resusciteze timp de 40 de minute in camera de urgenta, dar n-au reusit. Apoi, a fost declarat mort. Dupa aceea, am fost chemat pentru a evalua pacientul. Asistenta medicala se pregatea sa duca cadavrul la morga, atunci cand Sfantul Duh mi-a spus: “Intoarce-te si roaga-te pentru acel om.” Iar atunci cand Sfantul Duh iti vorbeste, trebuie sa raspunzi. Asa ca m-am intors la acel trup declarat mort.

    In omul acela nu se mai afla nici urma de viata. Fata si picioarele sale erau complet negre de moarte. Eu ma aflam langa cadavru si m-am rugat: “Doamne Dumnezeule, cum sa ma rog pentru acest om? El e mort. Ce pot face?” Dar deodata, aceste cuvinte au iesit din gura mea: ” Doamne Dumnezeule, plang pentru sufletul acestui om, care nu stie ca tu esti Domnul si Mantuitorul sau. Te rog invie-l din morti, in numele lui Iisus Hristos.”



    A fost uimitor ca peste cateva minute, ne uitam la monitor si a aparut o bataie de inima. Era o bataie perfecta; apoi, peste cateva minute, pacientul declarat mort incepu sa-si miste degetele si sa spuna cateva cuvinte. In incapere se mai afla o asistenta care nu era credincioasa si care tipa in gura mare: “Doctor Crandall, ce-ai facut pacientului?” Iar eu i-am raspuns: “N-am facut decat sa ma rog pentru el in numele lui Iisus Hristos.”

    Pacientul isi reveni complet peste cateva zile.

    Dr. Crandall fu intrebat ce mesaj ar avea pentru doctorii care nu cred in vindecarea supranaturala. Iata ce a raspuns Dr.Crandall:

    “Le-as spune colegilor mei ca Domnul este real. Am vazut multe miracole in viata si ma rog pentru pacientii mei zilnic. Nu exista saptamana pentru a nu vedea vreun miracol. Oamenii au nevoie de asta; ei au nevoie de puterea lui Hristos in viata lor.”


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 💜💜💜💜💜💜 miracole există !

      Ștergere
    2. Acel pacient a avut moarte clinică și pentru un timp funcțiile vitale au încetat,dar apoi a revenit la viață pentru că Dumnezeu a avut grijă de el.Eu am avut un coleg, care a murit și a fost aruncat pe ciment la morgă pe lîngă alte cadavre ce urmau a doua zi să fie autopsiate,dar in noaptea aceea el s-a trezit și a avut noroc că a scăpat.S-a mai întîmplat și altor persoane,dar vă imaginați ce șoc a avut bietul om cind s-a vazut acolo.Nouă ne-a povestit că a început să țipe și nimeni nu avea curajul să vină să-l scoată de acolo,probabil că și pentru ceilalți a fost un șoc să vadă că a înviat peste noapte.Ce-i drept omul s-a cam țăcănit după această traumă și nu a mai fost niciodată la fel,apoi a fost nevoit să se pensioneze medical.Așa că minuni există,dar numai Dumnezeu le poate face.DS

      Ștergere
  19. Nu o sa fie nimic stati linistiti si mergeti la vot Voi din rom asteptati totdeauna pe altii sa va faca dreptate si atunci trebuie sa suportati consecintele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim 13.46 esti spalat pe creier, pune mana si citeste ce face oculta impreuna cu tradatorii de tara iohanis si ciolos !!!

      Ștergere
  20. De votat trebuie să votăm,dar să alegem răul cel mai mic.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Votarea se va amina!
      Dumnezeu are alte planuri cu romania,si locuitorii ei.

      Ștergere
    2. Nu se va amana nici o votare, mai Anonim 9 decembrie 2016, 14:33...

      Ștergere
  21. Poate vin extraterestri!

    RăspundețiȘtergere
  22. https://youtu.be/zom83oaknd8

    RăspundețiȘtergere
  23. Oare ...noi suntem capabili ...de asta ? Toti ? E ...doar un vis de a vedea omul ..asa ?
    https://youtu.be/MePE6__xErE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trist... cine stie ce a fost în mintea si sufletelul acelui caine!

      Ștergere
  24. Ce tancuri si de unde, noi mai avem divizii de tancuri, numai de parada ca cele de 1 decembrie, armata cca 50.000 oameni,numai ei stiu ca nu publica realitatea, cred ca nici astia nu sunt. TRAGIC?? Suntem PIERDUTI si cred ca numai o apocalipsa si o alta lume, un alt pamint, urmeaza???

    RăspundețiȘtergere
  25. PREASFINTA TREIME SI MAICUTA PREACURATA VENITI IN MIJLOCUL ROMINILOR , SUSTINETINE APARATINE DESCHIDETINE OCHI CA SA VEDEM OAMENI CEI DEMNI DE A CONDUCE ROMANIA VA MULTUMIM AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ce spuneti de acest post USR apocaliptic creat cu ocazia alegerilor 11 Decembrie?Se pregateste ceva?Urmariti este ff important!!
    https://www.youtube.com/watch?v=MWJ8Ko2Kf7g

    RăspundețiȘtergere
  27. SPOT USR - AMNISTIA: Întoarcerea Condamnaţilor
    https://www.youtube.com/watch?v=MWJ8Ko2Kf7g

    RăspundețiȘtergere
  28. Previziune sumbra apocaliptica pentru Romania spot USR
    https://www.youtube.com/watch?v=MWJ8Ko2Kf7g

    RăspundețiȘtergere
  29. Cred ca este vorba de palatul parlamentului ati mai spus intr-un mesaj ca ati vazut palatul inconjurat de foc,sa fie inceprea acestei previziuni?
    ”Omenireeeee!
    În direct !
    Omenireeeeee!
    În direct!
    Arde CASA POPORULUI !
    Arde CASA POPORULUI !”

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/search?q=arde+palatul+parlamentului

    RăspundețiȘtergere
  30. CASA POPORULUI ÎN MARE PERICOL ! ” ARDE CASA POPORULUI !” http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/08/casa-poporului-in-mare-pericol-arde.html

    RăspundețiȘtergere
  31. Ati scris asa;
    P.S.
    Dragii mei,
    Daca acesta este MESAJUL, este bine ca AUTORITATILE sa fie cu ochii intr-o mie, asupra si-n interiorul CASEI POPORULUI!
    Exista trei variante:
    CASA POPORULUI ”să ardă” la figurat,iar politicienii sa plece cu totii; iar a doua variantă,chiar să ardă la propriu din pricina vreunui accident, sau din pricina vreunui nebun, si ultima varianta: Teroristii care tot amenință ROMÂNIA.
    Doamne Te rugam,apără ROMÂNIA SFÂNTĂ si pe Poporul Tău ales!
    Cu dragoste ,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  32. Cred ca acest mesaj se va implini pe 21 Decembrie,,am primit un mesaj era scris asa "Romania 21".M-am tot gandit ce ar putea fii atunci pe 21, si in alta viziune era si un 22,si am zis ce naiba si 21 si 22?

    RăspundețiȘtergere
  33. Mai avem un mesaj doamna maria
    ”Până - n Crăciunul militar!
    Toate le vom trai,până în Craciunul militar!”
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/search?q=craciun+militar

    RăspundețiȘtergere
  34. Cine isi apara Patria nu incalca nici o lege !

    RăspundețiȘtergere
  35. Trebuie sa mergem la vot. Avem de unde alege. Sunt si liste de partide, si independenti si partide noi. Odata la 4 ani avem puterea in mana. Trebuie sa-i ardem cu stampila ca sa nu mai fie nevoie sa iesim in strada, sa manifestam etc. Mergeti, cititi numeroasele pagini cu candidati si votati. Numai asa putem pasnic sa schimbam actuala clasa politica. Indrazniti cu totii sa votati, caci si ei indraznesc sa candideze. Numai uniti vom reusi sa facem schimbari in clasa politica. Ei ne vor dezbinati ca sa poata in continuare jefui tara. Sa nu le mai facem jocul, ne-a ajuns 27ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios?eu cred că dacă votul nostru ar conta cu siguranță nu am mai avea drept de vot

      Ștergere
    2. Bravo, la fel cred si eu !

      Ștergere
    3. Bravo, si eu cred la fel!

      Ștergere
  36. A fost cutremur in California 6,5 grade.

    RăspundețiȘtergere
  37. Să ne rugăm,să fim mai buni și poate Dumnezeu ne va apăra de nenorociri
    https://www.youtube.com/watch?v=DumYvuTi2l0

    RăspundețiȘtergere
  38. 15,13 te inseli avem si tancuri romanesti'Bizonul' cu ochire cu laser la 6km-craciun-nota 10 pentru ciolos pentru demiterea prefectului de Timis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda! Bizon.. de acum 30 de ani, bun doar impotriva populatiei civile. In rest merge la programul rabla.

      Ștergere
  39. Bună seara.
    Îmi amintesc că ați avut parcă o viziune și despre trei sori pe cer.
    http://www.publika.md/trei-sori-pe-cer-fenomenul-ciudat-si-extrem-de-rar-care-i-a-uimit-pe-locuitori-fotovideo_2836641.html

    RăspundețiȘtergere
  40. Finca lau omorit pe cesusescu in zius de craciunului care este o sarbatoate mare dumnezeu si maicata domnului ne va pedepsi pentru omorul facut asa ca nu ne ramane decit sa ne rugam pentru poporul romin

    RăspundețiȘtergere
  41. MASSIVE 6.8 EARTHQUAKE HITS CALIFORNIAN COAST
    http://www.disclose.tv/news/massive_68_earthquake_hits_californian_coast/136912

    RăspundețiȘtergere
  42. Sincer eu nu stiu cu cine sa votez.As vrea să nu dau gres prin votul meu cum am dat si cu ceilalți.Eu chiar nu stiu cine-si mai iubește tara si poporul .Toți au intrat în tot felul de organizații de care habar nu aveam ca exista ,am aflat tot pe acest Blog si cu asta mulțumesc Doamnei Maria tot aici am aflat că Iisus va vani tot pe acest pămînt românesc .Acest lucru mă făcut să cred că avem ceva special zic eu nu stiu dar eu tot nu stiu ce voi face pe cine să aleg .Va mulțumesc și tuturor pt.toate informațiile.

    RăspundețiȘtergere
  43. Presimt ca nu vor iesi oamenii la vot de data asta..oamenii s-au trezit,dar ceva va fii cu siguranta dupa aceste alegeri,vom vedea cu totii ce..

    RăspundețiȘtergere
  44. Sorin T ,spune-ne si noua ce fel de terapie folosesti , cum se numeste , Reiki, altele , .?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Sorin spune-ne si noua e ceva cunoscut sau doar de tine experimentat! :-)

      Ștergere
    2. E de mine experimentat . Dar sigur ...nu am inventat eu apa calda . Cert e ca nimic este nou , .pe pamintul asta . Cevw asemanator , poate ...am vazut la un croat Braco . Dar e ...diferit , probabil . El lucreaza cu mase de oameni , insa eu nu am avut facut-o
      https://youtu.be/Wx4eFLB1Z9k.

      Ștergere
    3. Si ce-i 12 apostoli sunt pe blog dar nu se semneaza.

      Ștergere
    4. Anonim 9 decembrie 2016, 14:38, mai invata si tu ceva gramatica inainte de a scrie un mesaj.

      Ștergere
  45. Cutremur puternic de 6,5 grade în California de Nord

    http://ro.sputnik.md/International/20161208/10254603/cutremur-california.html

    RăspundețiȘtergere
  46. A mai fost un cutremur 8 grade in insulele Solomon cu tsunami.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 2013,a fost cutremurul in insulele Solomon tot de 8 grade si a scris doamna Maria la timpul acela..am vazut postarea/

      Ștergere
  47. APOCALYPTIC 8.0 EARTHQUAKE HITS SOLOMON ISLANDS - TSUNAMI WARNINGS ISSUED!
    http://www.disclose.tv/news/apocalyptic_80_earthquake_hits_solomon_islands__tsunami_warnings_issued/136913
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
  48. Din nefericire alt cutremur ... http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/seism-de-77-in-pacific-alerta-de-tsunami-pentru-insulele-solomon-1680349

    RăspundețiȘtergere
  49. Doamna Maria au avut loc doua cutremure 6,4 California si 8 grade Insulele Solomon,ati spus ca va fii cutremur in SUA si a fost.

    RăspundețiȘtergere
  50. Au fost 3 cutremure mari in ultimele 24h: 8.0Mw Insulele Solomon, 6.5Mw California, 6.0Mw China.

    RăspundețiȘtergere
  51. Nu stiu daca stirea a aparut si in presa romaneasca dar in toata presa straina scrie de cutremur 8 grade Pacific Solomon.Sa speram ca intra si la noi informatia in limba romana in presa.

    RăspundețiȘtergere
  52. Iata ca a aparut si pe Antena 3 informatia ei spun ca e vorba de 7,7 dar in presa straina scrie clar 8 grade.

    https://www.antena3.ro/actualitate/cutremur-urias-in-insulele-solomon-un-tsunami-este-asteptat-sa-loveasca-tarmul-in-cateva-ore-389775.html

    RăspundețiȘtergere
  53. Cutremur puternic, 6,5 grade, în largul Californiei
    https://www.antena3.ro/externe/un-cutremur-cu-magnitudinea-6-8-s-a-produs-joi-in-largul-californiei-389744.html

    RăspundețiȘtergere
  54. Sunteti nr. 1 , doamna Maria : ALERTĂ de TSUNAMI: Cutremur de 7,7 grade pe Richter, insulele Hawaii și Solomon sunt în PERICOL :

    http://www.stiripesurse.ro/alerta-de-tsunami-cutremur-de-7-7-grade-pe-richter-insulele-hawaii-i-solomon-sunt-in-pericol_1167925.html

    RăspundețiȘtergere
  55. Cutremur la ora 5 dimineata China http://www.cutremur.net/2016/12/cutremur-puternic-cu-magnitudinea-de-60.html
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
  56. Mai aveti un mesaj
    DUPĂ CUTREMURUL DIN SUA, SĂ DĂM DRUMUL LA FURTUNĂ !
    ” După Cutremurul din SUA, haideti să dăm drumul la Furtună!”
    SI UN ALT MESAJ
    UN CUTREMUR CU APĂ RECE !
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/11/un-cutremur-cu-apa-rece.html

    RăspundețiȘtergere
  57. Parca era un comentariu acnm 7-10 zile anuntand un cutremur de peste 7 gr dar zicea ca in 3 zile, a gresit cu ceva zile, interesant...

    RăspundețiȘtergere
  58. Sa mergem la vot toți. Eu am sa merg si in numelui Bunului Iisus am sa votez.Si am sa ma rog Lui ca la acesti oameni sa le dea putere ,curaj, iubire de oameni si țară ,înțelepciune si bunătate față de acest popor.Sa votăm cu toata inima iubitori de țară. niculina

    RăspundețiȘtergere
  59. Intrebarea mea este de fapt : de ce sa vindeci 100 si nu 1 milion de exemplu;
    mi se pare acelasi lucru,din punct de vedere al procedeului macar, nu negocia doar cu o parte a armatei microbiene, fa-o cu intreaga armata de microbi respectivi sau explica-mi mie de ce nu o poti sau vrei a o face !
    Cat priveste comentul celalalt al meu ramane valabil pt Sorin celalalt,daca e cazul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LA entitatile acestea a bolilor (caci sunt entitati) au misiunile lor. Faptul ca o persoana rezoneaza cu ele si astfel se imbolnaveste inseamna ca undeva gresteste. Parerea ta care este?

      Ștergere
  60. Greseste sau a gresit si e necesara operatia!
    Dar e mult mai complex, totusi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stim ca la baza bolilor stau convingerile eronate pe care nu le-am constietizat inca si nu le-am corectat si pe care le intretinem. Vindecarea sta in constientizarea acestor convingeri eronate (numite si pacate)si corectarea lor. Deci aici trebuie sa cautam in aceasta zona, sa intelegem deci unde gresim. Iisus a spus celui vindecat: "du-te si nu mai pacatui" (deci constientizeaza eroarea/greseala si nu o mai repeta). Orice boala este un rau intretinut de pe urma pacatelor noastre. Entitatile bolilor nu pot sa ramana acolo unde este prezenta Luminii Divine. De aceea trebuie sa cautam sa ne tinem "casa" curata si luminoasa.

      Ștergere
  61. E in Polonia : http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3739799

    RăspundețiȘtergere
  62. Poate ca urmeaza???dupa ce s-a intamplat azi

    RăspundețiȘtergere