joi, 8 decembrie 2016

CUTREMURUL DIN CHINA,DIN SUA ,S- AU ADEVERIT DUPA 2 ZILE !

                                                           
                                                                     Dragii mei,

Luni 5 Decembrie 2016,ora 23,40 ,am fost prezenta in platoul AGENTULUI VIP - ANTENA STARS.
Aici ,am fost intrebata de dl Cristi Brancu, ce urmeaza a se mai intampla. Printre altele,am spus dragilor ca urmeaza un CUTREMUR mare in CHINA, dar si un CUTREMUR in SUA.
Iata linkul video,.


 http://antenastars.ro/.../maria-ghiorghiu-femeia-care-a...

 http://antenastars.ro/.../maria-ghiorghiu-femeia-care-a...

Cutremur cu magnitudinea 6,4, in nord-vestul Chinei. Nu se stie inca

 ...

stirileprotv.ro/.../cutremur-cu-magnitudinea-6-4-in-no...
Translate this page
13 hours ago - Cutremur cu magnitudinea 6,4, in nord-vestul Chinei. Nu se stie inca daca sunt victime. cutremur China. Seismul s-a inregistrat la ora locala ...

You've visited this page 2 times. Last visit: 12/7/16..
Iata si linkurile cu acele doua Cutremure > cel din 

China ,precum si cel din Statul american ,California.

News Alert! Cutremur DEVASTATOR în California. Aproape 7 grade pe

www.evz.ro/news-alert-cutremur-devastator-in-califor...
Translate this page
2 hours ago - Un cutremur devastator cu magnitudinea de 6,8 grade a ajut loc în largul Californiei, el fiind anunțat de Institutul american de geofizică ...

Cutremur de 6,8 grade lângă California. Nu a fost emisă alertă de ...

https://www.realitatea.net/cutremur-de-6-8-grade-lang...
Translate this page
comentarii, Un cutremur cu magnitudinea 6,8 s-a produs joi în largul coastei ... Citeşte totul despre: California, cutremur, CUTREMUR CALIFORNIA, seism.

Cutremur de 6,4 grade pe scara Richter, în China

ACTUALITATE / 08 DEC 2016 / 09:00
Puternicul seism s-a înregistrat la ora locală 13:15, în regiunea Xinjiang din nord-vestul Chinei. Cutremurul a avut loc la o adâncime de 55 de kilometri, în apropierea orasului Shihezi. Deocamdată, nu au fost raportate victime.
Potrivit "Cotidianului Poporului", a avut o magnitudine de 6,4 pe scara Richter, însă serviciul Geologic al SUA dă o estimare de 6,1. Până la acest moment nu s-au anunţat victime sau daune materiale semnificative.

Cutremur PUTERNIC în California, la 10 km adâncime!

Un articol de: B1.ro | 08 Dec 2016, 17:39
foto: BZI.ro
Un cutremur cu magnitudinea de 6,5 a avut loc joi în Oceanul Pacific, în zona de coastă din nordul Californiei, la 10 km adâncime, la ora locală 06:49(02:49 GMT).

Inițial, s-a crezut că seismul a fost de magnitudine 6,8. Momentan, nu a fost emisă nicio alertă de tsunami, conform 
Unul dintre cel mai distrugător cutremur din China, înregistrat în ultimii ani, e cel din aprilie 2010, care a avut o magnitudine de 7.1 grade pe scara Richter. Aproape 3.000 de oameni au murit şi alţi peste 12.000 au fost răniţi, potrivit bnonews.com.
Iată câteva sfaturi pe care trebuie să le urmaţi în caz de cutremur:
1. Dacă vă aflaţi în casă, rămâneţi acolo. Staţi departe de ferestrele care se pot sparge şi nu fugiţi pe scări! Scara este cea mai vulnerabilă parte a unei clădiri şi prezintă cel mai mare risc de prăbuşire.
2. Dacă sunteţi pe stradă, îndepărtaţi-vă de clădiri, semafoare şi fire electrice. Dacă vă aflaţi în maşină, încercaţi să trageţi calm pe dreapta şi să vă adăpostiţi lângă autoturism.
3. Oamenii care se bagă sub birouri sau mese, sunt întotdeauna zdrobiţi când se prăbuşeşte clădirea. Nu fugiţi pe uşă! Nu săriţi pe fereastră şi nu utilizaţi liftul!
4. Aproape toţi cei care se aşează sub tocul unei uşi sunt ucişi. Dacă stai acolo, rişti să fii strivit ori de tavanul ce se prăbuşeşte şi mişcă odată cu el şi tocul, ori chiar de toc în sine.
5. Obiectele mari, gen dulapuri sau canapele lasă lângă ele un spaţiu gol, atunci când tavanul sau peretele ori altă construcţie se dărâmă. Ghemuieşte-te lângă obiectele care lasă un gol lângă ele.
6. Dacă sunteţi într-un mijloc de transport în comun sau în tren, staţi pe locul dumneavoastră până se termină mişcarea seismică. Conducatorul trebuie să oprească şi să deschidă uşile, dar nu este indicat să vă îmbulziţi Ia coborâre sau să spargeţi ferestrele. În metrou, păstraţi-vă calmul şi ascultaţi recomandările personalului trenului, dacă acesta s-a oprit între staţii în tunel, fără să părăsiţi vagoanele.
7. Dacă vă aflaţi într-un loc public cu aglomerări de persoane (teatru, cinematograf, biserici, stadion, săli de şedinte) nu alergaţi către ieşire, îmbulzeala produce mai multe victime decât cutremurul. Staţi calm şi liniştiţi-vă vecinii!
8. După trecerea pericolului, e important să luaţi legătura cu rudele pentru ca ele să ştie că sunteţi în siguranţă.
D.D.
ANTENASTARS.RO





.

2 comentarii: