sâmbătă, 10 decembrie 2016

IISUS HRISTOS S -A ARATAT RASTIGNIT ,PE CERUL ALBASTRU !



ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU ...

https://plus.google.com/.../HpBMMgRMXaZ

Translate this page
3 mins ago - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU AJUTORUL VOSTRU DE NEPRETUIT , VOR PUTEA AJUNGE LA EDITURA ,URMATOARELE ...

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../MvSY6ajbF1P


Translate this page
2 hours ago - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, NUMAI PENTRU

 LUNA DECEMBRIE 2016 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...               

                                                 
                                          2 Decembrie 2016,ora 13,00 !

                                                Dragii mei,

La aceasta ora, ma aflam in maxi -taxi, veneam de la Galati.
Iar in timp ce masina mergea, eu fiind chiar in spatele soferului cu locul pe care stateam, vad dragilor, cum in fata masinii, la doar 3 metri distanta si la 2 metri mai sus decat masina,vad ceva uimitor.
Un alt Cer, decat Cerul senin si parca usor cetos al nostru,a coborat intr-o clipa, si pe acest Cer, era o Sfanta Cruce din lemn galben, mare, precum cea pe care a fost rastignit Iisus Hristos.
Pe Sfanta Cruce, din Cerul din Cer era rastignit in carne si oase,IISUS HRISTOS,DOMNUL si MANTUITORUL nostru al tuturor.
Exact asa, arata SFANTA CRUCE cu IISUS rastignit,ca in imaginea de mai jos:


                                           Image result for iisus rastignit..
Dragii mei, si cum era rastignit IISUS HRISTOS in aceasta pozitie,brusc picioarele MANTUITORULUI devin moi, flexibile,erau din carne si oase.Genunchii Lui Iisus s-au intors spre dreapta Sa,stateau lipiti unul de altul,si - au inceput a tremura,a se clatina tare, de parca cineva ar fi prins picioarele Sale in maini, si le-ar fi scuturat ca o creanga de copac.
Da ,fratilor! Picioarele MANTUITORULUI tremurau de mai sus de genunchi, si pana jos la piroanele din talpi, de parca ar fi fost niste ramuri batute de un vant puternic,sau de un taifun.
Prieteni dragi, ce ne mai asteapta oare? Ce insemnatate poate avea acesta revelatie?
Eu am ajuns cu bine acasa, si chiar nu a fost niciun pericol pe drum, pericol la care ma gandeam eu ,ca ar putea aparea ca urmare a acestei trairi.
Dragii mei,sa -L iubim pe IISUS HRISTOS care S-a jertfit pentru noi, sa iubim si pe Maicuta Domnului  a carei GRADINA a RAIULUI este in Romania, si care, se roaga pentru noi si ne apara cu MILA si cu Dragostea Sa.
                                     Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. http://fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=912630&title=iohannis-lobbistul-austriecilor-de-la-holzindustrie-schweighofer

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iohannis nu o să recunoască niciodată că este implicat în afacerea cu austriecii și o să spună mereu că a făcut doar pe translatorul,așa cum a spus și in cazul traficului de copii.DS

      Ștergere
  2. Multumim Dna. MARIA, pentru postari si pentru mesajele primite. Sunt convinsa ca intr-o zi si cei care nu cred in mesajele primite de dvs va vor da dreptate. Domnul sai lumineze!

    RăspundețiȘtergere
  3. COMENTARIILE MELE VA ROG DOAMNA MARIA SA FIE TRECUTE CU ANONIM! MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea,numai tu poti sa postezi din postura de ANONIM!
      Tu ai tastatura in fata. Nu eu postez ANONIM pentru cititori.
      Te imbratisez cu drag si multumesc frumos,pentru cuvintele frumoase.

      Ștergere
    2. Eu nu stiu cum trebuie da fac , sa.mi pot trece numele
      🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄👅

      Ștergere
    3. Anonimule 10 decembrie 2016, 20:23, sub chenarul unde ti-ai scris mesajul ai "Raspundeti ca: Cont Google" Vei vedea acolo o sagetuta neagra cu varful in jos (sau un triunghi cu varful in jos). Da click acolo si alege optiunea Nume/Adresa URL. Pe campul Nume scrie numele tau, pe urma apasa butoul Continuati. Daca ti-ai finalizat si verificat mesajul pentru postare poti apasa butonul albastru Publicati. Cam asta este...

      Ștergere
  4. Posibil ca acest tremurat al picioarelor Mantuitorului sa semnifice tocmai un cutremur puternic .

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria,de ce cenzurati atata comentariile,va rog faceti publice toate,ca nu sunt deranjante pentru noi.Pe dvs de ce v-ar deranja?Pentru ca vin si altii cu alte adevaruri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca-i asa cum spui an.19:24,chiar pacat,suntem interesati sa aflam mai multe din care sa utem selecta si sa tragem concluzii,pacat!

      Ștergere
  6. Din câte cunosc crucea răstignirii Mîntuitorului reprezentată picior peste picior nu este canonică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Veniamin 22:09, nu este imaginea reala , ci cea pe care-o vehiculeaza detractorii crestinismului. Asta a surprins Maria Ghiorghiu si mesajul este ca, se doreste, in continuare, denigrarea lui Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu si al Maicii Divinitatii.

      Ștergere
  7. Doamna Maria, dvs. sunteti imaginea lui Iisus. Adica, Iisus este pe pamant (numai Tatal-Ceresc Il stie, nici ucenicii nu L-au recunoscut dupa Inviere acum 2000 de ani) si dvs. redati ceea ce se intampla cu El. Deocamdata are o problema cu ambii genunchi. Cred ca nu are voie sa se aseze in genunchi in timpul slujbei. El fiind o fire smerita si Om Adevarat, oamenii nu trebuie sa-L judece de ce nu se aseaza in genunchi, asa ca are motiv de scuza ca-L dor genunchii. Iertati-ma pentru interpretarea gresita. Asa mi-a aparut revelatia.

    RăspundețiȘtergere