joi, 29 decembrie 2016

ALEGERI NOI ! ALEGERILE NOI VOR FACE PACE !


                                          29 Decembrie 2016,ora 4,56 zori de zi !

                                                  Dragii mei, 

În aceasta dimineata în zori de zi, ma trezeste un glas care spune asa:

               
              Alegerile  noi  !
              Alegerile noi !
              Ele vor face pace, Alegerile noi !"

Clipă în care,vad o masuta in camera mea,iar pe masuţă, se afla un beculet minuscul, un led precum acela de la instalatia de brad,care licarea precum o lumânare, ce mai are foarte puţin si se stinge.
Dragii mei, eu nu stiu despre care Alegeri poate fi vorba. Că vor fi la noi în Ţară,(după cum se vede ca merg lucrurile cu IOHANNIS si PNL +ul lui ) că vor fi in alta Ţară,eu nu stiu,nu mi s-a descoperit.
Dar ca întotdeauna dragii mei, vom afla împreuna,unde si când, vor fi alte Alegeri care vor fi aducatoare de Pace si liniste ,in sufletul poporului.
Doamne Ajuta, sa fie bine!
                                Cu dragoste,Maria.








241 de comentarii:

  1. Buna ziua! Draga dna Maria, dragi cititori de vreo 2 ani urmaresc acest blog doar ca nu am comentat niciodata nimic. In Lumea noastra sunt peste 4000 de religii si spunem ca exista decat un Dumnezeu. Planeta Pamant s a creat pe langa altele datorita acelei mari explozii numita big bang. Specia noastra are in jur de 200.000 ani, iar noi credem in ce ni s a dat sa credem de acum doar 2000 ani. Ce s a intamplat inainte nu vom sti! Cum suntem noi, bineinteles ca si pe alte din milioanele de planete din Univers exista viata, alte specii, alte creaturi care si ei cred la randul lor in ceea ce li s a dat sa creada. Noi, traim intr o mare minciuna, o minciuna creata de cei care conduc aceasta lume de sute de ani iar aici nu ma refer la presedinti, ei fiind marionetele altora. Credeti ca in Biblia cea de astazi gasim cu adevarat ceea ce a fost scris de prima data?? Nu, a fost rescrisa si reeditata si tot asa schimbata de catre cei care sunt la putere de secole. La fel si cartile de istorie. Noi de fapt credem doar ceea ce vor ei sa credem. Cei care controleaza lumea nu cred in nimic sau doar in stiinta. Media, precum google, youtube, facebook, etc. sunt niste societati controlate iar noi facem ceea ce vor ei, stim doar ceea ce ne spun ei, gandim ceea ce vor si suntem cum vor ei. Omenirea este la picioarele lor. Si sa fim sinceri, cu Dumnezeu care ne protejeaza sau fara, un nebun la putere poate apasa oricand un buton si sterge de pe fata pamantului zeci de milioane de oameni!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevărat ca în mare parte adevărul este ascuns sau distorsionat dar îți spun sigur chiar și asa omul are multe capacități sa descopere intr-un mai simplu pe Dumnezeu Cel Adevarat(rugăciunea profund sincera) insa nu confunda religia cu credinta căci aici multi se inseala și mai întâi de toate trebuie ca omul trebuie sa aibă deja răspunsul sigur și neîndoielnic referitor la existenta Lui Dumnezeu pasul doi este interpretarea corecta a ceea ce Creatorul dorește de la noi și ne ofera. Privitor la adevarul stiintific si istoric e ceva mai greu dar nici aici nu e imposibil pentru a selecta informațiile deplin adevarate nu trunchiate și manipulate. Inca ceva,
      :Internetul niciodată nu te va ajuta sa dobandesti credinta in Dumnezeu în cel mai bun caz te va ajuta cu noi cunostinte(doar în cazul în care ai o capacitate extrema de sinteza și selectie bazata și pe inteligenta intuitiva subconstienta) în legătură cu Big Bang -e doar o simpla teorie care nu face decat altceva incat transforma stiinta intr-un fel de concept tot religios(adica fara explicatii) în realitate e ceva hyper-complex și foarte putini pot ajunge cu mintea ce pot intelege altii cu sufletul(termenul ,,suflet'' este în acest caz echivalentul științific al inteligentei emoționale subconstienta..., însă lucrurile nu se opresc nici aici întrucat universul (implicit si ființă umana) contine structuri extrem de ,,fine'' non-fizice care exista dar NU sunt de origine materiala. Dacă te pasioneaza lucrurile complexe o tema de pornire cu adevarat importanta si interesanta este sa intelegi ce este de fapt in realitate timpul? :)

      Ștergere
    2. Asa este ! Din păcate ai dreptate! Oricand o mana criminala poate apasa pe un buton si sa disparem de pe fata Păamntului. Dar trebuie sa fim pe deplin incredintati,că nimic nu se va face fara voia LUI DUMNEZEU !

      Ștergere
  2. Buna ziua! Draga dna Maria, dragi cititori de vreo 2 ani urmaresc acest blog doar ca nu am comentat niciodata nimic. In Lumea noastra sunt peste 4000 de religii si spunem ca exista decat un Dumnezeu. Planeta Pamant s a creat pe langa altele datorita acelei mari explozii numita big bang. Specia noastra are in jur de 200.000 ani, iar noi credem in ce ni s a dat sa credem de acum doar 2000 ani. Ce s a intamplat inainte nu vom sti! Cum suntem noi, bineinteles ca si pe alte din milioanele de planete din Univers exista viata, alte specii, alte creaturi care si ei cred la randul lor in ceea ce li s a dat sa creada. Noi, traim intr o mare minciuna, o minciuna creata de cei care conduc aceasta lume de sute de ani iar aici nu ma refer la presedinti, ei fiind marionetele altora. Credeti ca in Biblia cea de astazi gasim cu adevarat ceea ce a fost scris de prima data?? Nu, a fost rescrisa si reeditata si tot asa schimbata de catre cei care sunt la putere de secole. La fel si cartile de istorie. Noi de fapt credem doar ceea ce vor ei sa credem. Cei care controleaza lumea nu cred in nimic sau doar in stiinta. Media, precum google, youtube, facebook, etc. sunt niste societati controlate iar noi facem ceea ce vor ei, stim doar ceea ce ne spun ei, gandim ceea ce vor si suntem cum vor ei. Omenirea este la picioarele lor. Si sa fim sinceri, cu Dumnezeu care ne protejeaza sau fara, un nebun la putere poate apasa oricand un buton si sterge de pe fata pamantului zeci de milioane de oameni!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si este cineva care sa ne arate adevarul? noi il putem citi doar printre randuri; daca recunoastem ca suntem bombardati cu minciuni, cum luptam impotriva ei? daca va fi posibil vreodata sa vedem/recunoastem adevarul, cum vedem astazi la tv. poate noi cei de astazi nu vom mai fi.
      Neluta

      Ștergere
    2. Adevărul gol goluț este că: planeta este creatorul oamenilor.ea are constiință.va creat după chipul şi asemănarea ei.dumnezeu a fost este şi va fi mereu la picioarele voastre.EI vor să vă uita-ti cât mai sus ca sa nu îl vedeți pe creatorul vostru.

      Ștergere
    3. Madus cred ca ai uitat sa iti iei pastilele, iar o iei pe aratura, si prea mult citit zapaceste omul si numai iasa din irealitate si el ia pe toate de bune.

      Ștergere
  3. Sigur nu va fi desemnat noul premier si nbunia va pleca de la Timisoara culminand cu noi alegeri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca va accepta Iohanis premierul propus

      Ștergere
    2. ce va pleca de la Timisoara?

      Ștergere
    3. Revolutia Daniel,va pleca de la Timisoara

      Ștergere
    4. De unde ati primit informatiile? Mersi frumos ptr raspuns, la asta ma gandeam, dupa cum a primit si Maria mesaje. Ramane de vazut cand, daca asa va fi. Cert este ca din 2017 incolo o sa trebuiasca sa aiba loc evenimente din ce in ce mai 'socante' in lume ca sa ne trezeasca la realitate. Am avut destul de recent un vis, era neclar - era ceva haos la Timisoara - atat imi amintesc ca am auzit, si niste oameni parca fugeau/se bateau. Dar cu visele e greu de spus daca sunt premonitorii/ceva amintiri amestecate, daca iti joaca subconstientul feste :))

      Ștergere
    5. Visele sunt ori de la cel rau ,ori de la Dumnezeu ,ori din prea multe ganduri sau stresuri ale noastre.unele vise se implinesc unele nu!
      Doamna Maria a avut despre Timisoara ,revolutie si oameni in strada.
      Iar de la Tm sa înceapă.
      Timisoara e fruntea :)cum se zice in banat:)

      Ștergere
    6. noi suntem 100% responsabili ptr viata noastra. trebuie doar sa fim mai atenti - nu in juru nostru sau catre cer, ci in interior ; O seara buna.

      Ștergere
  4. Parca in Rusia trebue sa fie alegeri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Presedintele Vladimir Putin a declarat ca este prea curand sa spuna daca va candida sau nu pentru un al patrulea mandat in 2018. Totusi, el a spus ca daca se va retrage, se va concentra asupra jocului de hochei.

      http://m.ziare.com/vladimir-putin/putin-nu-stiu-daca-voi-candida-din-nou-dar-daca-ma-retrag-ma-apuc-de-hochei-1278429-font1

      Ștergere
  5. Este posibil ca Președintele să nu desemneze candidatul lui Dracnea și să se intre în criză care va duce fie la suspendare fie la anticipate.Sângele copiilor din decembrie 1989 strigă la cer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iohannis cu serviciilr lui,se joaca cu soarta romanilor si a reusit sa-l umileasca pe Dragne,acum a plecat sa se pregateasca de revelion cu austriecii care,au facut dezastru in padurile tarii!Am mai spus si ma repet:se poarta ca un stapin de sclavi pe mosia lui.RUSUNE,RUSINE!!!Maria H

      Ștergere
  6. La noi în țară vor fi "alegeri noi"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE
      mariaghiorghiu.blogspot.com/.../o-noua-revolutie-trai...
      Translate this page
      Sep 5, 2016 - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! Image result for revolutie . Image result for revolutie 4 Septembrie 2016,ora 16,18 !

      Va spune ceva LINKUL de mai sus?

      Ștergere
    2. Da.v om ieși în stradă dacă altă soluție nu avem

      Ștergere
    3. Vad ca nu se poate,gandeste incet si prost.Maria H

      Ștergere
  7. Când apare înregistrarea de la Vip stars ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reluarea emisiunii este azi ora 17.Vizionare placuta.DS

      Ștergere
  8. Deci vor fi alegeri anticipate, parlamentul dizolvat, Iohannis suspendat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cred contrariul, cred ca presedintele va fi suspendat.
    Ce pusca mea , eu nu pot sa fac pronosticuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toata lumea poate, ele se implinesc sau nu...
      Neluta

      Ștergere
  10. Pana si mandatele parlamentarilor se lasa mostenire....restul e poveste....

    RăspundețiȘtergere
  11. Corect Anonim 13,17. Iar eu prevad ca vor fi anulate alegerile din 11 decembrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 29 dec 14:14 de ce să se anuleze alegerile din 11 dec că nu a ieșit PARTIDUL PLĂVANULUI SOROȘIST? Să ne lase în pace si să intre în hibernare că și așa se mișcă în reluare.Îi doresc odihnă plăcută lîngă ursulețul împușcat la Sibiu.DS

      Ștergere
    2. DS ce fel de „crestina” esti daca doresti moartea cuiva?

      Ștergere
  12. E foarte palpitant sa traiesti in Romania, niciodata nu ne plictisim.
    Thrillerele americane sunt floare la ureche pe langa viata noastra de zi cu zi in Romania, mereu stam cu sufletul la gura asteptand ceva! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ce sa nu ne plictisim la circul ieftin de la TV mi se pare o regie foarte stupida pe spinarea oamenilor de rând.Sunt ingretosat și din partea mea ăștia sunt 0 barat oricum li se rupe la toți și sunt la fel de ce mi-aș mai incarca memoria cu niste mizerii?Sunteți naivi dacă credeți că se va schimba vreodată ceva in bine pentru omul de rand,sunt oameni care poate nu au ce pune pe masa,viitorul copiilor lor e compromis din start ,aia e adevărata Românie nu cretinii care vorbesc de milioane de euro ca de banii pentru un suc.Dar e bine că cei din clasa de jos sunt mult mai bogați sufletește decât ăștia cu milioanele de euro,există o lege a compensației totusi

      Ștergere
  13. Fa draga,cine nu te lasa?chiar ne intereseaza!

    RăspundețiȘtergere
  14. Dragi prieteni, dupa cum vedem monstrul iohanvernerklaus se mai gandeste pana la anul pentru a desemna premierul propus. Probabil vrea sa enerveze lumea ca sa iasa in strada si sa ordone precum ceausescu sa se traga in populatie. Ce mai conteaza pentru acest monstru ca ar mai fi victime fata de cele laste in spate... Dumnezeu sa-i dea dupa sufletul lui de monstru !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu vede nimeni pe cine simpatiza soțul d-nei Sevil???După creierul vostru spălat a-ți pune prim-ministru pe d-na Sevil și președinte pe soțul ei!!!Vai de capul vostru!!!

      Ștergere
    2. Este un mare nesimtit.

      Ștergere
    3. Deci nu inteleg de ce tot amana Ioahanis propunerea premierului.nu inteleg cu ce gand tot amana

      Ștergere
    4. Adina, IOHANNIS vrea sa provoace noi alegeri parlamentare ,in speranta ca va castiga PARTIDUL lui,si va putea sa+si faca GUVERNUL lui. Este strigator la CER,ce se intampla in tarisoara noastra.

      Ștergere
    5. Aaaa vrea sa fie alegeri din nou,lumea sa voteze PNL si el sa isi faca guvernul cu oamenii lui.
      Am inteles.multumesc..
      Dar ce oare se poate sa se faca iar alegeri daca Iohanis nu accepta nici de data asta.??!!!???

      Ștergere
    6. Da ! Se poate! Prin CURTEA CONSTITUTIONALA!

      Ștergere
    7. Apai cine stie ce va fi atunci in tara asta .

      Ștergere
    8. Asta era joaca lui Johannis de care spuneati ! Pe banii si nervii romanilor .
      D-na Maria , aveti pile la ET , dati-le un mesaj sa-l zguduie pe asta putin , poate-l rapesc in ozn si duc pe Marte .

      Ștergere
    9. Sa-l duca pe Johannis ET caci ne-am saturat de el. Cat de nesimtit poate sa fie.

      Ștergere
    10. Asta inseamna subminarea economiei si ar trebui pedepsit.Maria H

      Ștergere
    11. Cum adica prin Curtea Constitutionala?

      Ștergere
  15. Pentru cineva care crede in Dumnezeu,credeti ca aveti dreptul sa vorbiti si sa il judecati pe presedinte asa cum o faceti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A crede in DUMNEZEU nu inseamna a accepta toate nelegiuirile cuiva,sau a tăcea cand cineva isi bate joc de TARA in care te-ai nascut. Nu confunda CREDINTA, cu părerea despre un om anume.
      DA ! Acest PRESEDINTE IOHANNIS,doar a cheltuit banii ROMANIEI pe plimbari cu nevasta, si a raspuns la tot ce a venit dinafara si era in favoarea sa, nu a POPORULUI roman.
      Cine nu tine cu TARA sa ,atunci nu face parte din ea!
      Daca apreciezi pe acest om cu inima de piatra, este alegerea ta.
      Dar nu a facut nimic,pentru a merge ROMANIA "CEAS"! Dimpotriva ,ne-a tras in jos, si este prea arogant! DUMNEZEU sa-l ierte si sa-i lumineze mintea. POLITICA fcae parte din viata noastra, asa cum si CREDINTA este in sufletul fiecaruia dintre noi. Tu esti cea care ne judeci si ma judeci.

      Ștergere
    2. Si eu ii critic pe Iliescu si Basescu, nici ei nu au tinut cu tara... au acceptat ordinele altora

      Neluta

      Ștergere
    3. Ff corect d Maria si ff logic.

      Ștergere
    4. Nu-l judecam pe presedinte ci constatam cum acest monstru pe care-l numesti presedinte isi bate joc de tara si de popor!!!

      Ștergere
    5. Ba sa nu-l ierte,Maria,de ce sa-l ierte,merita sa fie iertat?la cate nemernicii a facut si face,nu se poate oprii,e un diavol!

      Ștergere
    6. As vrea ca sa inteleaga toata lumea: eu nu am nicio culoare politica, ci caut sa votez oameni care vor si pot face ceva bun, pentru Tara asta si pentru poporul amrât si necajit.
      Dar cum persoanele in care cred ca sunt capabile sa fac ceva bun pentru ROMANIA,este firesc sa votez PARTIDUL din care face parte. In cazul de faţă, DA, am votat cu PSD !!!
      PNL -ul a dat dovada de urâ împotriva poporului român, si nicidecum nu i+a facut viata mai usoara.
      PNL -ul a adus ROMANIA in anul 2010, pe cand era BASESCU.
      FRATILOR! Macar in al 12 lea ceas, haideti sa facem ceva pentru ROMANIA, si pentru bunicii si strabunicii nostri,pentru copiii si nepotii nostri. BNu se poate sa ne certam la nesfarsit,care si ce culoare poilitica are. Ci trebuie sa ne gandim ,ce este de facut pentru ca sa rasara zambetul si la batranica care are 10 lei pensie de CAP.
      La ce ne foloseste sa aruncam cu piatra unii in altii,in timp ce personalitatile care ne conduc, ne tot sapa gropile.
      Oare chiar nu mai simtim ca suntem români?
      Oare chiar nu ne pasa de tinerii care au murit la REVOLUTIA din 1989? Stiti voi oare câti parinti au ramas fara copiii lor iubiti,si câti copii au ramas fără tată,sau fără mamă,pentru ca au fost împuscati?
      Oare chiar vrem sa ne intoarcem acolo???
      Nu mai trebuie sa ne varsam sangele curat si nevinovat pentru cei care ne conduc si+si umple lor conturile. Este DEMOCRATIE, si -i putem da jos prin vot, prin REFERENDUM, etc,etc. Eu am vazut ce s+a intamplat la REVOLUTIE live, si credeti-ma ca nu ati vrea sa mai revedeti.
      Nu vedem noi oare că TARA a fost aruncata în haos,intentionat???
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    7. Pai si nu va fi suspendat , d-na Maria marele Mut ? E clar ca nu-l va vrea si pe baiatul asta ! Asta e cand nu alegem romani ortodoxi in tara , uite ce face un strain , alta natie, alta religie, fara copii , fara pic de constiinta .

      Ștergere
    8. Doamna Maria ura cu care judecați,ripostati la ce nu va convine contravine puternic credinței pe care susțineți că o aveți,aceasta răutate am bănuiala că se mai împletește cu ceva dar incerc sa fiu decent.Totusi cel mai tare mă deranjează că miluiți și iertați pe toată lumea care"greșește"dar nu vă dați seama cata răutate reiese din ce scrieți,asta ar fi paradoxul care na nedumireste cel mai rău și va rog sa nu vă supărați este pur și simplu o părere.As mai avea o părere consider că aveți nevoie mare sa va iertați pe dumneavoastră înainte de a ierta pe altii,ceea ce faceți da impresia unui conflict puternic interior

      Ștergere
    9. Foarte corecta constatarea ta, anonim 21.37. Maria e la fel de aroganta si plina de ura ca cei pe care ii huleste. I s-a mai spus de multa lume dar nu a publicat mesajele si nici nu a tinut cont de parerea lor. Pacat!

      Ștergere
    10. Maria nu scrie pentru orbi si care in locul mintii au vid.Maria H

      Ștergere
    11. El dece tine tara fara prim ministru?Nu merge numai cu guvdrnul lui,el nu a mostenit aceasta tara dela ai lui!

      Ștergere
    12. Maria draga, cred ca de data asta vei fi "suspendata" de sistem, incetul cu incetul. Ai mare dreptate, dar traim vremuri ciudate. Poate toata "clasa politica" e doar una, a sistemului, dar cu 3 fete pentru toti. Din pacate poporul asta- asa este, prost, las, primul la povesti, barfe si ultimul la fapte. Nu te amagi degeaba, pls. Nu are rost. Si pt anonim 21.37 si 23.13, voi in ce tara si in ce lume traiti? Chiar sunteti orbi si fara discernamant? Dezinformati total. .......

      Ștergere
    13. Maria Handic, numai ineptii spui. Probabil ca vidul de care vorbesti e chiar in capul tau, draga „credincioasa” ce improsti cu noroi!

      Ștergere
    14. Foarte corect scrie pentru orbi care cred cu tărie în toate aberațiile ei,credința este cu totul altceva

      Ștergere
    15. Anonim30 decembrie 2016, 03:08 nu te lega de Maria Handic. Esti un nesmitit/a. Maria Handic are dreptate.

      Ștergere
    16. Ba ma leg de Maria Handic pentru ca jigneste in stanga si dreapta. Sa-i fie rusine!

      Ștergere
  16. E Basescu in spatele refuzurilor, i-a spus lui Iohannis, si asa si asa pierzi. Daca lupti mai ai o sansa...e tipic BASESCU, ACU NU E RAU...CA INTORC PARLAMENTARII P TOATE PARTILE. DOAR CA E P CHELTUIALA NOASTRA, CAT DESPRE RESTUL...POPULIMEA...ORICUM E DOAR O GRAMADA RATACITA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasati-l mai pe Basescu , dar dobitocul plavan , nu are creier ? Macar de i-ar zice Base sa se srunce in cap si s-o faca !

      Ștergere
    2. Eu cred ca e mana ocultei sorosiste care il conduce pe Iohannis si vrea destabilizarea tarii, prin iesirea poporului in strada, cu o noua ''revolutie''!Are si d-na Maria un mesaj in care vede lumea in strada care striga ''pacat,pacat de sangele varsat!''

      Ștergere
    3. Mare pacat ca au murit atatia tineri nevinovati,si nu uitati,decand e la guvernare a trebuit sa se intimple nenorocirea de la COLECTIV.Eu sincer,cred ca e dusmanul acestui popor.Maria H

      Ștergere
    4. Tinerii au murit ca sa scape tara de comunisti, nu sa se coloreze iar in rosu!

      Ștergere
    5. Anonim 03:09 , 10 ani cât a fost Băsescu nu e deajuns mai vrei 10 ani și cu Iohannis? am dus o așa de bine de îi vrei așa de mult :)) ăștia doi tot comuniști erau pe vremea lui Ceausescu și acum sunt tot un fel de dictatori , nu ți se pare că așa sunt :)

      Ștergere
    6. Anonim 30 decembrie 2016, 03:09, esti un aiurit. Numai porcarii ai scris. Cum poti sa gandesti atat de eronat?

      Ștergere
    7. Serios, anonim 10.32? Vezi ca mintea ta e aia care da rateuri!

      Ștergere
  17. MĂLAUL, și a pus palma la cur și a plecat la Sibiu,acolo v a cumpăni bine.intre craci nevesti, dacă o sa avem premier sau nu. Cum ne a stat sarmaua în gât de Crăciun ne poate sta și de Revelion :) intre timp vor apărea informații și despre Grindeanu ca e un pericol național fost KGB sau securist etc. Avem un președinte SUPER TARE !!:)) nu-l intereseaza ca prostimea aștepta un guvern al nostru nu al LUI...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim29 decembrie 2016, 17:11
      Fara asemenea limbaj nu puteti sa comentati? Eu una prfer sa ne lipsiti de asemenea limbaj. Credeti ca iesiti in evidenta prin asemenea limbaj?
      neluta

      Ștergere
    2. Ajungi sa folosești și limbaj din ăsta când vezi cum ne sfidează și rade de noi toți :(( ce limbaj urât am folosit? Malau.craci sau cur ți se pare că am vb urat?!Bugetari lucrează și mâine iar el e în vacanță de azi după-amiaza,ți se pare corect? Noi plătim ca prostii coloana lui de 10-15 mașini cu drumurile lui săptămânale până la Sibiu, ți se pare corect ? E mai importanta nevasta decât problemele țări :)) Era atât de greu sa dai o Decizie,dacă e bun sau nu premierul?! parlamentul votează nu el

      Ștergere
    3. Anonim 17.11 esti foarte simpatic si fix la subiect. M-ai facut sa rad. Malaul pana una alta isi bate joc de pulime si merge mai departe. Dar fiti pe pace ca nu mai are mult si va fi vai si amar de el. Sa ne rugam fratilor pentru el...

      Ștergere
    4. Să lucreze și duminica .Învârt 2 hârtii sunt comozi și aroganți.Ar trebui să meargă cu cărușa ssau pe jos? ar fi interesant de verificat conturile lui DraCnea sau neamurilor care își promovează amantele .De intrat la mititica este sigur 3-4 luni.la referendum vom vota 12 milioane împotriva ciumei roșii.

      Ștergere
    5. Și apropo Neluta, Iohannis își petrece revelionul la Cisnadioara la reședința finului său, Andrea Huber, consulul onorific al Austriei de la Sibiu.Cine este individul? acela care ne defriseaza nouă pădurile :(( Citește :)


      https://www.dcnews.ro/mobile/schweighofer-firma-austriaca-scrisoare-catre-pre-edintele-klaus-iohannis_524628.html


      Și românul a votat un neamț :))) în speranța că va trăi nemțește :))) a știut lumea cine este el ?

      Ștergere
    6. In locul lui Dragnea,as fi venit si a doua oara cu D-na,Sevil.Este cat se poate de vizibil ca,pentru el votul oamenilor nu conteaza.Maria H

      Ștergere
    7. Maria Handic cred ca acum a văzut-o toată lumea pe D-na Seval cît bun simț are și ce femeie deșteaptă și modestă este.Noi nu o merităm pe această femeie,suntem prea rigizi și prea neciopliți,noi ne-am obișnuit cu golanii,care s-au perindat pe la putere și acum ne e greu să credem că există și altceva.Dulapul de Sibiu a spus să fim toleranți,cind a fost vorba de homosexuali,dar cind e vorba de religia cuiva nu mai e tolerant?Dacă îl va respinge și pe Sorin Grindeanu, e clar că e păpușarul lui Băsescu.Cred că vrea să se ajungă la organizarea de noi alegerii și să fure voturile așa cum a procedat și la începutul mandatului,ajutat de Diaspora.DS

      Ștergere
    8. Maria Handic nu era corect să vină și a doua oară tot cu ea din moment ce a fost respinsă odată.După cele întîmplate i-a mai fost și amenințată familia.Dragnea a procedat corect că a venit cu un alt om la fel de serios,care nu e corupt și nu e bagat în jocuri murdare,dar prostimea apleacă urechea la Băsescu,care îl acuză pe acest tînăr că a făcut cursuri la SRI.Băsescu e cel mai mare turnător și toată viața a lucrat pentru Securitate încă din tinerețe cînd a fost la Anver.DS

      Ștergere
    9. Maria Handic crede-o pe Ds, a lucrat pentru securitate si stie multe ! Astea tot pe you tube le gasim Ds, nu ?

      Ștergere
    10. Fabulezi Anonim 30 decembrie 2016, 09:38.

      Ștergere
  18. Stilul lui Iohanis este sa faca ce vrea PSD si el sa se plimbe

    RăspundețiȘtergere
  19. Bataie de joc ce se întâmplă,un om tine în șah o tara întreaga, lumea merge la alegeri,alege și iata rezultatul ,alegerilor noi?dar credeți ca e pe gratis se organizează alegeri,ele costa bani!Sa-l suspende odată, ca n-avem timp de dormit! Cum sa stea tara,atâta timp fără un guvern ?e normal așa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrea GUVERNUL meu, PARLAMENTUL meu, nu vrea sa lase PUTEREA din maini. Votul nostru după cum se vede,nu da doi bani pe el. E ca pe timpul lui CEAUSSESCU,cand mergeam cu totii la vot, dar isea tot CEUASESCU si ai lui.Asa se vrea si acum.

      Ștergere
    2. Tare , d-na Maria , asa este !

      Ștergere
    3. imi pare rau dar nu este votul tuturor romanilor .nu mai manipulati si intelegeti ce se spune nu ce doriti domniile voastre .eu sustin presedintele .fiecare are dreptul la opinia sa deci nu condamnati ca veti fi la rindul vostru condamnati .

      Ștergere
    4. V-am mai zis ca vrea sa fie dictator.

      Ștergere
    5. Perfect adevarat Maria, doar ca sorosistii nu vor sa piarda puterea si banii si bogatiile tari. Ma rog lui Dumnezeu sa ne salveze tara din mainile lor si sa-i descopere Dumnezeu!

      Ștergere
    6. Jos Dragnea si PSD ul ,partidul de stanga plin de membrii bogati .
      De ce are Dragnea vila in Brazilia ?De ce a divortat de nevasta si are amante mai tinere pe care le propune in parlament ?
      Chiar sunteti fara logica si repetati minciunile vazute la TV?!

      Ștergere
    7. Sus Dragnea la presedentie!Jos Johannis la gunoi, ca nu a facut nimic pentru romani.

      Ștergere
    8. Vezi Maria? Iar se cearta lumea la tine pe blog. Politica, mama ei de politica...

      Ștergere
    9. Se certau si-nainte,dar nu le publicam
      Ati vrut sa nu mai cenzurez COMENTARIILE???? Iata cu cine avem de-a face! Dar sunt si COMENTARII de ti se intoarce stomacul pe dos, dar pe acelea chiar le sterg,pentru ca sunt niste nesimtiti care scriu asemenea cuvinte murdare.

      Ștergere
    10. Va intreb daca,mai e ceva normal in tara asta!?Maria H

      Ștergere
    11. Eu zic să nu mai vrea Guvernul lui,Partidul lui pentru că avem o oferă mai generoasă pentru el că romanii sunt darnici așa că îi oferim sicriul lui,dricul lui,coliva lui.Hai să fie primit.Amin.DS

      Ștergere
    12. Ce ai ma Anonim 30 decembrie 2016, 08:27?

      Ștergere
    13. Maria, nu publici chiar toate comentariile care sunt decente. In schimb dai drumul la cele care jignesc dar care sunt de partea PSD-ului. Maria Handic, DS, cel care vede sorosisti la orice pas sunt scutiti de cenzura ta. Stergi doar ce e din tabara adversa. Nu esti corecta!

      Ștergere
    14. Maria, te-ai inselat, iata ca Iohaniss nu dorea sa anuleze alegerile. Dar ura ta e prea mare si nu te-ai putut abtine sa nu faci speculatii aiuritoare. Politica o sa te piarda, draga Maria! Ura, mandria, aroganta si falsitatea ta! Vad ca in continuare nu publici toate mesajele, probabil ca te-ai simtit vizata. Minti cand spui ca de aceea le-ai sters ca ti se intorcea stomacul pe dos, nu-i adevarat. Ti-am trimis mesaj de bun simt dar nu l-ai publicat pt ca nu-ti convine ca te critica pe buna dreptate.

      Ștergere
  20. Monstrul dragnea pune numai musulmani si securiști...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. monstru esti tu anonim 17.21, sorosist si pe statul de plata a lui soros. Dragnea este f. inteligent de aceia face ce face derbedeul monstru iohan impreuna cu demonul basescu care au distrus tara .Dumnezeu sa-i rasplateasca dupa faptele lor !!!!!

      Ștergere
    2. Oameni buni vă certați și intrați în polemici pentru niste mizerabili corupți,ganditi-va că toți sunt la fel diferenta o face faptul că ei sunt intr-un lume a lor și noi in Romania reala cea de jos,chiar merita sa ne certam când ei merg pe principiul "dezbina și condu"

      Ștergere
    3. Anonim 29 decembrie 2016, 17:21, nu te lega de Dragnea. Cauta monstrul in alta parte, colo pe la Cotroceni.

      Ștergere
    4. Daca tot va contraziceti .Nu era mai bine sa fi iesit Băsescu. ia faceti-va o regie minunata .cum ar fi zis Base v-am ciuruit.Si mergea el la cotroceni cu d Udrea (nu e buna d Sevil ca era un munte de inteligenta in treburile țării.am vazut o in aceasta seara la tv .este de o decență cum rar mai vezi în ziua de azi).cu tatele pe afara.doar de ca e la moda.pantofi cu toc de15.rochii mini ca doar de de trebuie sa se vadă chiloți când sade picior peste picior pe biroul lui Base. ce sa mai e noaptea minții daca a ajuns I-ha-ha -nis Sa se uite in gura violatorului de Base.De 27 de ani ne plângem ca o ducem din ce in ce mai rău. dar eu va intreb cine la votat pe Ihahahanis cumva or fi venit extratereștri. mama am zis gata de data asta cu neamțul o s-o ducem ca in burta mamei.cine la analizat pe acest om caracter .copii bunătate. înțelepciune cine ?nimeni .am votat pe sticle de lampa.cine ati vrea ?sa vina .ca acestei doamne Sevil mai aveau astia ni tel si spuneau ca e Binlladen.asa au linsat-o pe dansa cu toata familia.Hai sa fim cu capul pe umeri si sa il lăsăm pe Dragnea sa isi faca treaba cu oameni competenți ca de alde fufe am vazut o grămadă. Si nu ma interesează viața personală a lui Dragnea.Sa faca ce trebuie in tara asta sa simtă si românii mai bine.niculina

      Ștergere
    5. Se pare ca,ai mintea odihnita!!!!Maria H

      Ștergere
    6. Maria Handic, iar tu pesemne ca ai mintea prea obosita.

      Ștergere
    7. Hai marși de aici că mai mare monstru ca plăvanul ăsta nu există pe lume.Cele două persoane nominalizate de Dragnea sunt de-o probitate morală și profesională de necontestat.DS

      Ștergere
    8. DS,

      ,,Mars de aici '' - asta e limbaj de militian ! Ai umplut blogul de diversiune si agitatie . Una e sa exprimi o parere , alta e sa scuipi venin cu lozinci si dictoane .

      Ștergere
    9. Anonim 30 decembrie 2016, 03:14, obositule ce esti nici sa mai gandesti nu poti, amaratule.

      Ștergere
    10. Maria, nu te derajeaza limbajul lui DS? Pe ea de ce n-o cenzurezi? Iata, oameni buni, ce „calitate” umana are DS, ca tot o lauda cineva pe aici. Cred ca de fapt sunt unul si acelasi personaj!

      Ștergere
  21. Monstrul dragnea pune numai musulmani si securiști...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HAI SICTIR SOROȘISTULE,MONSTRU E CEL CARE TE-A FORMAT SĂ GÎNDESTI AȘA.AȚI VAZUT TOȚI CUM ÎȘI BATE ĂSTA JOC DE TOATĂ ȚARA ȘI VOI ȚINEȚI TOT CU EL RETARDAȚILOR SPĂLAȚI PE CREIER.

      Ștergere
    2. Maria, nici mesajul cu „hai sictir” nu te-a deranjat? Anonim 04.46, se vede clar la ce scoala ai invatat.

      Ștergere
  22. Cine sa va mai inteleaga, noi cei care ne alegem presedintele mai apoi sa l batjocorim.. doar Bunul Dumnezeu este perfect. Daca nu va convine ce alegeti si nu l sustineti pe cel ales, nu mai mergeti la votare.. oricum votarea este doar un show. Presedintii statelor sunt alesi deja de catre altii nu de catre populatie ( o parere ) Acelas anonim 11:52

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va puteti da numele...
      Neluta

      Ștergere
    2. Acest monstru a venit cu LUCRU BINE FACUT, deci a inselat si insala in continuare o tara intreaga si un popor, asa cum demonul basescu a venit cu sintagma SA TRAITI BINE si am vazut cu totii cum am trait... asa ca mai bine taci daca vorbesti aiurea!

      Ștergere
    3. Imi puteti spune " Acelas Anonim "

      Ștergere
  23. TOATE COMENTARIILE VOASTRE VALOREAZA 0000000, MAI BINE NU A/ȚI MAI POSTA TÂMPENII.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine lasa majuscula.

      Ștergere
    2. Cei sorosistule nu suporti adevarul ?

      Ștergere
    3. Traiasca Iohanis !!! Jos mafia psd cu prostii ei !!!

      Ștergere
    4. Traiasca Iohanis !!! Jos mafia psd cu prostii ei !!!

      Ștergere
    5. La gunoi cu Johannis. Cel mai incompetent presedinte. Romania nu are nevoie de Johannis. Johannis nu a iubit si nu iubeste Romania. Mai mult, nu da doi bani pe romani si pe nevoile lor. Asta nu-i presedinte. Jos cu el.

      Ștergere
    6. Dragnea musulmanul hot are prostii lui ...

      Ștergere
    7. Dragnea musulmanul hot are prostii lui ...

      Ștergere
    8. Vezi ca te-ai deconspirat!!!

      Ștergere
    9. Nu te roaga nimeni sa postezi pe acest blog!

      Ștergere
    10. Maria Handic, nici pe tine nu te roaga nimeni sa postezi, din contra!

      Ștergere
    11. Maria Handic, posteaza, caci bine ai scris ce ai scris. Il irita pe Anonim30 decembrie 2016, 03:14, dar ce sa-i faci? Trebuie sa se trezeasca la realitate.

      Ștergere
  24. Fată ce palpitant Belgia a rezistat fără guvern cred că aproape 2 ani .La cât fură PSD o să fie mai bine fără guvernul pușcăriasului DraCnea.Sper ca Domnul Iohannis să respingă și pe acest individ aerian evident marioneta lui Dragnea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim dar daca il respinge si pe banateanul asta .oricine va fi propus de Dragnea toti o sa.i fie marioneta ,ca doar Dragnea ii pune acolo .

      Ștergere
    2. Dragnea este un inteligent si cu "coloana dreapta" care in mod sigur va schimba totul in tara in bine. Voi sorosistilor il faceti puscarias ca a indemnat lumea la vot? dar a facut un gest normal. N-a vandut copiii Romaniei, n-a obtinut case prin falsuri, n-a jecmanit Romania ce aveti cu el? nu suportati victoria poporului asupra tradatorilor ciolos si iohan???

      Ștergere
    3. Nu a fost condamnat pt.ca,, a îndemnat la vot"Au dovezi ca la îndemnul lui au furat au falsificat mii de voturi, au scos morții la vot (oameni morți de 5-6ani apăreau ca au votat) Trei,, pitipoance" lucrau la partid la Dragnea dar apăreau angajate la un orfelinatul de copii (de unde își incasau salariu f.bun)și multe altele dar dacă ești spălat pe creier.... asta e!!!

      Ștergere
    4. Sa ne scapam de Iohannis odata! Aceasta este cea mai mare dorinta a romanilor. Este un obstacol in calea dezvoltarii acestei tari. El, Iohannis se opune romanilor si Romaniei.

      Ștergere
    5. Dar tu, Maria Handic, ai dovezi cand faci acuzatii??? Uite cine striga dupa dovezi!!!

      Ștergere
    6. Anonim 19.52, grea boala ai! Vezi numai sorosisti peste tot! Esti contaminat rau!

      Ștergere
    7. Acest om nu e marioneta nimănui este un om bine pregătit cu mult bun simț.Nu este hoț, traficant de copii, criminal și nu doarme pe cadavrele de la Colectiv.Dacă îl simpatizezi așa de mult i-al la tine acasă și pune-l Președinte de bloc să aibe blocul lui,locatarii lui și proștii lui.DS

      Ștergere
    8. Uitati-va la TV cum DNA-ul cu procurorii corupti la comanda lui iohan fac dosare "dusmanilor" asa cum facea basescu, de altfel tot basescu conduce tara ca iohan are minte cat o gaina

      Ștergere
    9. Sorosisti au condus pana acum si inca nu se lasa de putere...dar generalul Dogaru seful pensionarilor din armata a spus-o clar ieri la TV ca ne-au condus ongurile lui soros care in curand se termina cu ele pentruca soros va fi arestat dupa instituirea lui Trump si multe se vor descoperi. Atunci va disparea si sustinerea americana a lui iohan. Doamne ajuta asa sa fie !!!

      Ștergere
    10. Anonim 30 decembrie 2016, 03:16, sunt vizibile mizeriile lui Iohannis, nu trebuie dovezi caci sunt la tot pasul. Un incapabil.

      Ștergere
  25. Dispozitive guvernamentale de producere a cutremurelor, SIDA ca arma biologica bazata pe excretiile extraterestrilor :


    http://burebista2012.blogspot.ro/2013/11/philip-schneider-deconspira-programele.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai ,dar mai terminati cu conspiratiile astea ridicole,penibile!voua chiar nu va este rusine sa fiti chiar asa de prostanaci si sa credeti chiar totul?!Nici din curiozitate n-am sa intru pe acest blog sau ce-o fi.

      Ștergere
    2. Pai se vede ca,nu sti ce e !Cap ai,minte ce-ti mai trebuie!?Maria H

      Ștergere
    3. Sa-ti fie rusine, Maria Handic! Ce exprimare e asta?

      Ștergere
    4. Maria Handic după cum ai mai spus și tu,unii au cap sa nu le plouă în gît. Pe acești indivizi nu-i preocupă nimic,nu se documentează,nu sunt la curent niciodată cu ce se întîmplă în lume,dar le turuie gura numai tîmpenii.Ei au grijă doar sa-și umple burțile cu borhotul pe care-l mănîncă.DS

      Ștergere
    5. Deci voi chiar credeti ca sida este facuta din excretiile extraterestrilor?! :)Bine ca nu a spus excremente.

      Ștergere
    6. Bravo Ds, ai aratat tot ce poti , ai scot ,,tot borhotul din burta''!

      Ștergere
    7. Anonim 30 decembrie 2016, 03:19: cap ai minte ce-ti mai trebuie tie? Deci sa-ti fie rusine tie caci nu te poti abtine sa scrii numai tampenii.

      Ștergere
    8. Exact, DS si-a dat arama pe fata!

      Ștergere
  26. https://www.youtube.com/watch?v=hxd8Y2sEyuw

    RăspundețiȘtergere
  27. Secret anticancer, taină medicală – Sarea din sânge!

    http://burebista2012.blogspot.ro/2016/04/secret-anticancer-taina-medicala-sarea.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant articol
      Si eu beau apa cu lamaie si bicarbonat ,citisem de mult de asta

      Ștergere
  28. Un interviu cu un reptilian uman binevoitor :

    http://burebista2012.blogspot.ro/2016/04/un-interviu-cu-un-reptilian-uman.html

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna seara, D-na Maria, faceti va rog un apel pe blogul dvs ca in fiecare zi la o ora stabilita de dvs sa ne rugam cat mai multi ,in colectiv ,pentru binele nostru al tuturor.Puterea rugaciunii facute in comun este mare. Va multumesc GEO

    RăspundețiȘtergere
  30. Valul Ascensiunii, Războiul Transdimensional, Zilele Ce Vin :

    https://plus.google.com/111386873223857235654

    RăspundețiȘtergere
  31. Așa cum elita masonică l-a omorât pe Ceaușescu, așa va fi omorât și poporul român ! Video care arată greșeala fatală a poporului român !

    http://burebista2012.blogspot.ro/2016/12/asa-cum-elita-masonica-l-omorat-pe.html

    RăspundețiȘtergere
  32. dragii mei ce ziceam eu ca n-a contat votul nostru nici cat negru sub unghie O INTREAGA MASCARADA-OAMENI FARA DUMNEZEU FARA SUFLET--NE ZGALTAIE CUTREMURELE SI EI SUNT AHTIATI DUPA BANI SI PUTERE--CE MAI!POATE VENI SI POTOPUL SI EI TOT CU BANUL IN CLONT--VAI DE NOI--DAR SI CAND O SARI ROMANUL LA GATUL LOR !SA TE TII NENE--MI-AS DORI SA FACA DUMNEZEU JUDECATA LUI--SA VADA TOT OCHIUL CE INSEAMNA PUTERE DIVINA--HAI SA FIM SANATOSI -PACE VOUA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA, CA AM SI sarit noi de multe ori la gitul asupritorilor , dimpotriva din ce ne apasau mai tare, noi ne indoiam spre pamint si mai mult.Numarati pe degete cite revolte au fost dealungul sutelor de ani de istorie cunoscuta? Va las pe d voastra sa ghiciti??

      Ștergere
  33. Extratereștrii conduc lumea - video cu subt.RO :

    http://burebista2012.blogspot.ro/2016/11/extraterestrii-conduc-lumea-video-cu.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.35 , Foarte interesant , David Icke - fost jucator de fotbal in tinerete se simte neimplinit , isi cauta vocatia si descopera ca un grup de persoane , ,,iluminatii'' detin cunostinte pe care le tin secrete fata de restul lumii .
      Si pentru ca se tot intreba de unde vin si cine-i controleaza, ajunge la concluzia ca sunt din incrucisari intre om si o alta specie .
      El pretinde ca extraterestrii au aparut milioane de ani in urma pe terra si s-au imperechiat cu oameni din societatea primitiva dand nastere unor hibrizi intre om si extraterestru.
      Acestia si descendentii lor controleaza planeta si tot ce exista pe ea. Deci ei sunt printre noi si traiesc sute de ani, simbolul lor sacru fiind piramida. ( Mexic, Peru, Egipt, Babilon ) .
      De unde stim cine sunt ei ? Dupa parerea lui Icke , ei comunica printr-un cod secret ilustrand piramida , ca pe hartia veche de 1 dolar.

      https://www.youtube.com/watch?v=RdR4O5QzSc0

      Ștergere
  34. Doamne ajuta dragi prieteni!
    Citesc postările voastre şi mă amuz. Unii sunteţi de bună credinţă, alţi faceţi voia celui rău. Nu vreau să vă jignesc, dar vă întreb, voia cui faceţi când o jigniţi pe Dna MARIA sau pe ceilalţi de bună credinţă?
    Unii o ştiţi pe Dna Maria doar de la televizor şi aruncaţi cu pietre în ea, ce rău v-a făcut? Eu postez de puţin timp pe blog-ul DOAMNEI şi vreau să ştiu.
    Dacă uni din voi nu cred în mesaje cereşti, asta înseamnă că nu există? Cu sau fără voia voastră ele vor fi în continuare.
    Faptele noastre şi comportamentul nostru arată cât de buni creştini suntem. Mulţi spun: Doamne, Doamne, dar câţi vor intra în Împărăţia Cerurilor?
    Prieteni Dragi, haideţi să ne unim forţele şi tot ce vom scrie pe blog-ul Doamnei Maria să fie pentru întărirea noastră nu pentru distrugerea noastră.
    Vă daţi cu părere despre DS, eu vă spun doar atât, cunosc persoana acesta şi vă spun că este o persoană EXCEPŢIONALĂ şi binecuvântat cu multe Daruri de la Domnul.
    Îmi cer iertare dvs şi Doamnei Maria pentru îndrăzneală de a-mi spune părere despre cititorii blog-ul, dar eu îmi doresc să postăm lucruri de bun simţ şi sfaturi pentru îndreptarea noastră şi nu pentru distrugerea noastră.
    Domnul să ne binecuvinteze cu Al Său Har şi a Sa Iubire de oamenii.
    O seară binecuvântată şi Măicuţa Sfântă să ne apere. MT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MT, o fi DS asa cum zici dar sa faca propaganda PSD in alta parte...

      Ștergere
    2. Intoxicare maxima cu aceasta DS, este ca o harpie , posteaza non stop , zi si noapte in continuu si nici nu recunoaste ca a fost securista .

      Ștergere
    3. MT Adevar graiti!!!
      Neluta

      Ștergere
  35. Un lucru bun a facut si iohanis, nu a acceptat un premier musulman(chiar daca a invocat alte motive). Si nu inteleg cum psd-ul a propus-o. Atat ne mai trebuia: premier musulman si super moscheie(care cred ca o sa se construiasca, ca doar pentru moscheie avem bani dar cand trebuie sa dam la Catredrala nu mai avem)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gandeste precum vorbeste....incet si prost.

      Ștergere
    2. Exact ca tine Maria Handic, incet si prost!

      Ștergere
    3. Eheee, Maria Handic a observat foarte corect in privinta lui Iohannis: gandeste precum vorbeste....incet si prost. Toata lumea a observat aceasta!Asa ca nu te supara pe Maria Handic, caci a spus o realitate. Ea gandeste foarte corect in comparatie cu tine care esti rupt de realitate, mai iohannistule sorosist, cu mintea spalata la masinaria Soros.

      Ștergere
  36. Baza secretă de la Dulce, un secret obscur :

    http://gandestepozitiv2014.blogspot.ro/2014/05/baza-secreta-de-la-dulce-un-secret.html

    http://www.dzr.org.ro/baza-dulce-din-new-mexico-locul-unde-reptilienii-si-micii-cenusii-lucreaza-impreuna-cu-iluminatii/


    http://esoterism.ro/ro/dulce.php

    RăspundețiȘtergere
  37. Pai dar atunci cum romania este gradina maici domnului daca se va construi mosquete nu mai inteleg nimic ce se va intampla pina la urma cu romania noastra

    RăspundețiȘtergere
  38. Ma ala care zici ca tii cu presedintele ia manancal de kkt sa te saturi dar i-al acs la tine pe nemernicul tradator de tara spelbul si infertilul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erikaeli14 asa vorbesti?

      Ștergere
    2. Vorbeste frumos tarane ca nu esti la mata acasa !!!

      Ștergere
    3. Vorbeste frumos tarane ca nu esti la mata acasa !!!

      Ștergere
    4. De unde vii, anonim 22.40, din caverne? Sau abia te-ai dat jos din copac si nu esti invatat cu mersul biped?

      Ștergere
    5. Este Crăciun frate vorbește frumos unii au murit în închisori ca să te porți tu acum ca un pitecantrop.Cred că ai fost aplaudac al cizmarului din Scornicești sau nepot al vreunui specimen de felul ăsta.Răbdare Dumnezeu a făcut lume în 7 zile răbdare.Când vor fi bolșevicii tăi la putere s-a cam dus cu libertatea și criticatul.Dacă Darwin a avut dreptate strănepoți tăi coborâți de acolo de sus de unde înjuri tu vor înțelege că nu trebuie să te comporți așa.
      https://www.youtube.com/watch?v=T4ZFitBeD3s

      Ștergere
  39. "Tinerete cu pacate si dragoste pe furate"

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu zic sa zicem mersi ca Malacul nesimtit ne-a scapat de Sevil ca intram pe o cale periculoasa.Cred ca noi avem ceva ce nu ne dam seama ,singura tara sigura fara atentate In rest cu Malacul asa arogant ne-a scapat de glontul asta a lui Dragnea care ne-a trecut pe la ureche, vedem noi ce o mai fi,dar trebue sa pastram cel putin avantajul asta ce-l avem si care va fi o 'floare' tot mai rara in Europa,iar pentru orice trebuie sa stim si sa luptam pentru ca asa e lumea croita nimic nu se obtine fara lupta,mai ales LIBERTATEA.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  41. Eu zic sa zicem mersi ca Malacul nesimtit ne-a scapat de Sevil ca intram pe o cale periculoasa.Cred ca noi avem ceva ce nu ne dam seama ,singura tara sigura fara atentate In rest cu Malacul asa arogant ne-a scapat de glontul asta a lui Dragnea care ne-a trecut pe la ureche, vedem noi ce o mai fi,dar trebue sa pastram cel putin avantajul asta ce-l avem si care va fi o 'floare' tot mai rara in Europa,iar pentru orice trebuie sa stim si sa luptam pentru ca asa e lumea croita. Nimic nu se obtine fara lupta,nici autostrazi si,mai ales LIBERTATEA si Reunificarea.Cam asta ar trebui sa fie in esenta PROGRAMUL nostru romanesc de TARA.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  42. Răpiți și programați

    https://www.youtube.com/watch?v=QA5zG1ueuTc

    RăspundețiȘtergere
  43. Din 2 rele tr sa alegem raul cel mai mic. Lui Dumnezeu nu ii plac oamenii lasi dar nici cei care injura. Poti fi brav si fara sa injuri sau sa vb urat.

    RăspundețiȘtergere
  44. stimate anonim 29 decebrie 2016 22.58--din istoria pe care o stiu din perioada comunista despre revolte revolutii etc stiu ca romanul este el mai slsb de inger daaar incapatanat siiii f destept --cei care au emigrat nu-s de condamnat--muncesc greu asta stiu precis--sper sa ne revenim si noi din torpoare poate ne ajuta Cel de Sus-asa este romanasul mai are o hiba--se culca pe-o ureche -o lasa mai moale cu multe--sa fim sanatosi si lucizi

    RăspundețiȘtergere
  45. Auzi?!CITEZ ".Cred ca noi avem ceva ce nu ne dam seama ,singura tara sigura fara atentate" pai tara asta nu interesează pe nimeni sa facă atentate pt ca oricum nu,i importantă. Toată lumea o știe ca fiind o tara plină cu țigani,prostituate și tradatori. Adică oricum e un gunoi asa ca ce sens ar avea atentatele Aici?! Și oricum o soarta mai buna nu cred ca merita după cum se observa , asta deoarece poporul asta dintotdeauna a fost nepăsător, fără pic de atitudine, fără sa se gândească la viitorul copiilor. PS. Nu cred deloc ca acest grindeanu e mai bun ca Schhaideh. Dar oricum nu meritam ceva bun asa ca e bine asa. Dar De ce sa dam înainte? stați la coada vacii și spala,ți, le vasele și wc-urile celor din vest ca în propria tara nu se poate trai, nu mai poți vorbi la un telefon fără sa nu știe toți ce ai mâncat, nu mai poți face o afacere cat de cat acolo ca te sapă instituțiile vezi Doamne. RUȘINE!,!!!!! Vai de capu vostru! !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și după tine cine ar fi bun ca prim ministru?

      Ștergere
    2. Ai uitat sa semnezi DS la 2.48 !

      Ștergere
    3. Anonim30 decembrie 2016, 02:48
      Credeti ca cei care au plecat in afara, au plecat din placere?
      Unde locuiti? in Romania? Cred ca foarte multi romani daca nu pot avea alta atitudine, cel putin rugaciunea pentru tara tot au. parerea mea
      Neluta

      Ștergere
  46. Puteti sa intelegeti o data ca ce a spus parintele arsene boca se va intimpla ca toate sunt orinduite de la bunul dumnzeu sa se curete tara aceasta de toste pacatele care forfotesc ca sa poata ramine romania gradina maici domnului dumnezeu si maicata domnului sa ne pazeasca sa ne ocroteasca de toate relele ce vor veni amin

    RăspundețiȘtergere
  47. Fratilor nu va mai jigniti pe Base Iohanis.ponta. sau pt altcineva din politica.
    Voi va jigniti ramanet.i cu jignitul,supararea pt ce ,pt unu ca Ioahanis care nu il intere de voi,o duce bine mersi,si voi va certati pt el.
    Vorbiti frumos ,fara jigniri,caci nu are rost pt politica atata ura intre voi!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii nu pot fara sa se jignesca.
      Asta insamna bunatate si respect, semenii nostrii nu pot sa-si manifeste opinia, buna/rea fara se se jigneasca si sa vorbeasca urat!!!!!
      Neluta

      Ștergere
  48. 2,48 cred ca te inselisi prea pesimist, sintem la marginea Europei dar sintem importanti asa ca nu mai fi melodramatic,nu sintem de neignorat nici de cei din vest care dupa ce au pierdut UK-ul am devenit si mai vizibili,nici de Putin care ne aminteste mereu in amenintarile sale.Asta dovedeste ca nu sintem neimportanti sau de ignorat ,in rest in timp se vor rezolva si punctele noastre slabe,sti cum se zice ,nici Dumnezeu n-a facut lumea intr-o zi,sa avem rabdare,important ca nu ne-am dezmembrat ca Iugoslavia sau Ucraina-craciun

    RăspundețiȘtergere
  49. Na ,iaca,ca Iohanis a fost de acord .in sfarsit!!!
    Grindeanu este premierul Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NO,NII-MA C-O FOST BUNI CRACII LU' PROFA.S-O CULCAT SASU IN TRE EI SI-O INVATAT CEVA,SA FIE TARE MA,AL MAI TARE,CA ALTFEL VINE ALTU.BINE CA S-O TREZAT.VEDETI MA,CE FACE O MUIERE DESTEAPTA/MUSAI SA-NI CAUT SI IO.MULTAM FAIN.

      Ștergere