marți, 13 decembrie 2016

O EXPLOZIE PUTERNICA !

                     

DONATORI ! ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU ...

https://plus.google.com/.../HpBMMgRMXaZ

Translate this page
3 mins ago - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU 
AJUTORUL VOSTRU DE NEPRETUIT , VOR PUTEA AJUNGE LA EDITURA ,URMATOARELE ...
1 day ago - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, NUMAI                            
                             

                     13 Decembrie 2016,ora 6,30 dimineata!

                                            Dragii mei,

In aceasta dimineata,ma trezeste un glas, care striga de doua ori consecutiv asa:

                    `` O EXPLOZIE  PUTERNICA !``

Image result for EXPLOZII..
Apoi aud din nou acel glas, de parca voia cu tot dinadinsul ca sa ma trezeasca.
Citez:
                         `` Buna dimineata !
                       O EXPLOZIE PUTERNICA!``

Dupa care,glasul dispare,iar eu ma grabesc a-mi nota in caietul meu de suflet,iar acum, scriu aici cu mare drag pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA - MARTURII. 
Dragilor, eu nu stiu ce va exploda atat de puternic, dar din pacate, stiu ca asa va fi precum mi s-a grait.
Sa nadjduim insa ,ca nu vor fi pierderi de vieti omenesti.
Sa ne rugam pentru aceasta!
                                    Cu dragoste,Maria.

59 de comentarii:

  1. Nici nu sti Maria ce poza minunata ai pus.de obicei în pozele cu flăcări apar chipuri umane demonice dar în poza pe care si pus-o la aceasta previziune apare minunatul chip al lui Isus Cristos.este cineva capabil sa îl vadă? Dacă nu, am să vă ajut eu mai târziu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MADUS! Din multele poze de pe net,nu stiu de ce,dar aceasta mi s-a parut mai potrivita. Eu nu-L vad IISUS aici,dar daca tu IL vezi este minunat si de bun augur.

      Ștergere
    2. Madus ,ai dreptate,in fotografie apare chipul Domnului Isus.E minunat. Slava Tie Doamne.

      Ștergere
    3. Câteva fotografii surprinse în timpul unui incendiu devastator la o capelă din oraşul Llanelli, din Marea Britanie, au alertat internauţii, după ce sute de persoane au susţinut că în imagini au văzut feţe omeneşti, în flăcări.

      "Să fie, oare, feţele fantomelor prinse în flăcările violente?", se întreabă aceştia. Sute de utilizatori ai diverselor reţele de socializare - unde au fost răspândite imaginile cutremurătoare - au susţinut că printre flăcările care au cuprins acoperişul bisericii se pot vedea feţe umane. - See more at: https://www.realitatea.net/fotografiile-terifiante-care-au-incins-internetul-ce-au-vazut-in-flacarile-care-au-cuprins-biserica_2012330_foto_1553492.html#galerie

      Ștergere
    4. Mie mi se pare clar George Washington,cam 90 %, este evident in dreapta imaginii !

      Ștergere
    5. Anonim 13 decembrie 2016, 19:05, este ceva care aduce cu acela...

      Ștergere
    6. Acum ce facem, ghicim in foc? E doar o imagine cu o explozie si atât.

      Ștergere
    7. Anonim 13 decembrie 2016, 22:19, unii vad mai multe decat altii. Fiecare cu capacitatile sale.

      Ștergere
    8. Vad pe zmeul,Madus vrea sa para mai deosebit-interesant dar,nu e,nu tine la oricine,punct.!

      Ștergere
  2. inca o predictie incredibila, eu sunt sigur ca se va adeveri din pacate, pun pariu pe o bere buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 13 decembrie 2016, 10:21,tu ala cu berea, esti cumva ironic?

      Ștergere
    2. adica ce vrei sa spui , Anonim13 decembrie 2016, 16:07
      vrei sa spui ca pot fi ironizate profetiile doamnei Maria ???
      nu avem nevoie de batjocoritori ca tine pe aici, noi acuma stim ca va iexploda ceva, daca poti si tu, di ce nuprofetesti aa ?

      Ștergere
    3. Anonim 13 decembrie 2016, 21:13, intreba-l pe Anonim13 decembrie 2016, 10:21, el este in masura sa-ti raspunda. Nimeni altcineva. Iar cine e cu batjocura esti chiar tu, prin felul cum ai raspuns.

      Ștergere
  3. V-ati gandit ca poate multe din aceste mesaje se refera la razboiul di Siria unde armata siriana a recastigat recent 100% din teritoriul orasului Alepp si au fost date lupte crancene in ultimele 2 saptamani.
    https://web.facebook.com/Sirianul/posts/404434963243635
    Tocmai a fost declarata victoria totala a fortelor pro-guvernamentale siriene la Alep ! O victorie care fara indoiala, va fi decisiva pentru soarta razboiului sirian. Parca nu imi vine sa cred ca s-a terminat, dupa atatia ani de lupte grele. Revin cu informatii, tot ce pot spune insa pana acum este ca pe strazile Alepului e o adevarata sarbatoare

    RăspundețiȘtergere
  4. Dna Maria mi a parvenit o carte despre parintele Pantelimon de la Turnu despre parintele Arsenie Boca si Mos Ilie si pregatirea celei de a doua veniri a Domnului nostru Iisus Hristos nu stiu daca o aveti dar m am gandit sa va trimit o copie xerox pentru ca sunt niste rugaciuni ce cred ca v ar interesa si poate veti sti mai bine cum trebuie distribuite cat mai multor oameni iubitori de Dumnezeu si de Tara. As dori sa mi confirmati ca pot sa o trimit itr un mesaj pe blogul dumneavoastra fara a publica si mesajul meu. Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu as vrea sa citesc cartea, cum pot lua legatura cu tine Daniela Dr ?

      Ștergere
    2. Mario, nu înțelegeți cand te roagă omul sa nu i publici comentariul? Te a rugat Daniela Dr sa nu i publici comentariul, de ce i ai încălcat dorința si voința, plus rugămintea?

      Ștergere
  5. Daca imi confirmati ca sa va trimit cartea va scriu ce am retinut de pe coletul in care mi ati trimis cartea Adevarul Duhului Sfant ca adresa a dumneavoastra: OP 1 CP 12 Tecuci juD GALATI MARIA GHIORGHIU. Va rog sa mi confirmati daca am retinut bine si daca o pot folosi? Multumesc pentru toate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DANIELA ,in primul rand iti cer scuze pentru ca nu am observat ca m-ai rugat sa nu public Comentariul tau.Dar nu e nimic rau,daca au citit si malti cititori.
      DA ! Aceasta este adresa mea, si-ti multumesc din suflet. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  6. Cred marea explozie va exploada scaunul lui iohanis a acestui intrus tradator de tara si neam care si acum pune bete in roate PSD-ului pentru a ruina tara si a o baga in colaps. Dar vor plati amarnic el cu basescu al carui continuator a fost pus de fortele ostile Romaniei si romanilor. Doamne Dumnezeule vino odata la ei !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le vine vremea Anonim 13 decembrie 2016, 12:35! Caci Dumnezeu nu se lasa batjocorit. Isi vor primi partea de la Bunul Dumnezeu!

      Ștergere
    2. Tare imi e teamă că se pregătește un al doilea Colectiv.În această seară Christian Schuster și USR-ul au spus că nu recunosc aceste alegeri și vor să iasă în stradă și să instige lumea împotriva PSD-ului.Vor organiza mișcări de stradă pentru ca nu-l vor pe Dragnea Premier.Așa că mare grijă să nu cădem în capcana lor cum au căzut tinerii frumoși și liberi.DS

      Ștergere
    3. https://www.antena3.ro/actualitate/usr-avertisment-pentru-psd-vor-fi-miscari-de-strada-390959.html

      Ștergere
  7. Da si Palmira este iar in mâinile teroriștilor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu e nimic am copiat o deja maine o trimit. Va sarut cu drag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru daniela sau dna Maria, Va rog,
      Cum pot intra si alte persoane in posesia cartii? eu o doresc < contra unei sume, cel putin xeroxat si transport, sau pe mail scanata. puteti pune pe mail. Neluta
      Multumesc
      Neluta

      Ștergere
  9. Doamna Maria,ce v-am spus ca urmeaza Apocalipsa dupa PSD,deja au inceput sa dea inapoi de la multele lor promisiuni.Au amanat tva si eliminarea de taxe pentru 2018.Ce va spune toate acestea,va mai incredeti in psd?Dragnea se pare ca ii vrea pe romani in groapa de tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, au amânat TVA 19 % din 2017 pt TVA 18 % din 2018.

      Ștergere
    2. Anonim 13 dec 18:12 Dragnea nu îi vrea pe români in groapă și acela este chiar Iohannis,care le tot pune bețe în roată.DS

      Ștergere
  10. În flăcări de foc ,numai chipul diavolului a aparut .
    Nu am auzit pana acum ca chipul lui IISUS sa apara în flăcări de foc ,si cu siguranta nu va aparea în foc nicidecum inainte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Întradevăr in această seară o clădire din Dubai a luat foc.DS

      Ștergere
  11. Anonim 18:45
    ailalti ii vor la deal pe romani ,asa-i ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Maria,se va instala noul guvern pana la Craciun?Cine va fi premierul?Daca nu ma insel,se pare ca ai avut mesaje in acest sens,imi pare rau,eu nu le gasesc acum.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu aștept acest raspuns,poate i se arată ceva D-nei Maria.DS

      Ștergere
  13. Răspunsuri
    1. esti in urma cu stirile prietene, explozia din bulgaria a fost inainte sa apara profetia, ca asa poate oricine sa prevada, asteapta un eveniment sa se produca apoi baga repede o predictie despre el; oricat de incredibil ti s-ar parea, o sa mai fie o explozie

      Ștergere
  14. Cata rautate aveti in voi, psd-istilor! Ati uitat ca la revolutie au murit oameni ca sa scapam de comunisti? Si acum voi i-ati votat exact pe hotii cei mai priceputi, bravo voua, popor masochist... L-ati demonizat pe Ciolos si grele pacate v-ati facut, omul asta e un om de bun simt, superior si educat. Daca a gresit a recunoscut, nu ca altii! A fost cel mai curat si cinstit premier de dupa revolutie.A fost ca o gura de aer proaspat! PSD-ul v-a spalat creiere cu Soros. Daca nu mai e Basescu, e Soros!Cine nu e cu voi e sorosist, sunteti gata sa va intoareceti impotriva fratelui vostru de dragul PSD-ului.Sunteti plini de ura, rusine voua ca ati instalat iar hotii si comunistii la putere, inrobind un popor intreg. O sa va muscati pumnii de ciuda ca ati votat PSD-ul!!! Cine instiga la ura, de ura va avea parte! Maria, dreptatea ta nu e si dreptatea tuturor. Nu mai tot sustine ca tu esti de partea dreptatii daca tii cu Ponta si cu PSD.Mesaje ca acesta nu publici dar pe cei de- o parere cu tine ii lasi sa-i jigneasca pe ceilalti fara nicio problema.Asta nu te mai deranjeaza, nu? Unde-i dreptatea ta, te intreb?

    RăspundețiȘtergere
  15. 2,01 soroismul a fost inventia electorala pentru a speria si a face propaganda neocomunista nationalista,MARCA PUTIN ,ultima zvicnire a comunismului similara sloganului de dupa 1990 impotriva celor ce ;N-AU MINCAT SALAM CU SOIA',dar a fost si un raspuns la bilbaelile Iohanis-PNL cu 4 candidati la primaria capitalei care alegere a fost un imbold pentru acest vot anti-Iohannis care a fost mai mult in vacante luxoase decit acolo unde sint probleme prin tara,iar electoratul s-a rasculat impotriva lui si a tras in jos PNL-ul. Dar asta e nimic fata de linistea prielnica de aici incolo somnului de la Cotroceni,o sa vedeti ce nu au mai vazut decit sibienii HA-HA-HA;

    RăspundețiȘtergere
  16. Apropo stiti de ce i-a placut si a numit-o Iohanis pe Gorghiu la conducerea PNL-ului,pentruca era adormita ca si el,pe Orban care a muncit o viata in PNL[ chiar impotriva tartarului Basescu]nu l-a vrut deoarece era prea activ,pentru el chiar scandalagiu si-l TREZEA din somn. HA-HA-HA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate hahaha,eu intotdeauna l-am apreciat pe Orban,un om cu coloana vertebrala!!

      Ștergere
    2. Are coloana rezistenta la câte accidente rutiere a făcut.atat îi pasă de viata ta exact cât i-a păsat şi de victime.

      Ștergere
    3. Si totusi nu a obtinut permisul in Arges,tu vorbesti?!

      Ștergere
    4. Lucrez la Dacia dragă dar nu am permis nici eu nici soția.un om deştept are şoferul lui.decât să dau bani pe o maşină mai bine înfiez un copil.şi chiar asta o să fac când copiii mei vor creşte.

      Ștergere
    5. Tu poti sa spui orice,ramane sa mai fi si crezut!

      Ștergere
    6. Uita-te mai bine la poza de la avatarul meu.e aceeasi pe care a postat-o Maria doar ca este sucita si are trasat conturul chipului lui Isus Cristos.am facut-o special pt cei ca tine care tre să le desenezi ca să înteleagă ceva.

      Ștergere
    7. Aaa si încă ceva:Argeşul este BINECUVÂNTAT.

      Ștergere
  17. Anonim 08;34, fiindca tot vorbesti de adormita Gorghiu,pot spune si eu ca suntem in aceasta mare mocirla fiindca nu reusim sa vedem malul plin de verdeata unde ne-am putea ridica, tocmai din cauza acestei ADORMIRI a CONSTIINTEI POPORULUI ROMAN.

    Eu strig de pe mal si intind mana sa ajut la ridicarea semenilor mei,dar ei nu vad nu aud fiindca dorm somnul cel de veci.

    Nu conteaza cine este la putere fiindca acestia vor fi oglinda constiintei colective.

    Pana cand poporul roman nu se va inalta din gunoi va fi condus doar de gunoaie.Asta-i legea divina a cauzei si efectului. Daca semeni ciulini nu are cum sa rasara lalele.Uitati-va ce semanam noi aici pe acest blog;ura,dezbinare razbunare,judecata cat mai multa!
    Nu realizati ca toate aceste partide aduc discordia intre oameni ca si religiile dealtfel!
    Asa cum religiile au acelas fondator asa si politica.Toate sistemele sunt facute doar pentru a ne tine in competitie crezand ca unii sunt mai buni decat ceilalti.
    OAMENI BUNI IESITI DIN JOCUL LOR,NU LE MAI DATI PUTEREA VOASTRA SUSTINANDU-LE SISTEMELE.VOI SUNTETI PUTEREA DE SCHIMBARE DAR NUMAI UNITI!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  18. IIsus Hristos nu poate apărea îtr-un astfel de foc,El apare în lumină nu foc Maria luminează-i, tu lai văzut in flăcări de foc pămîntesc? A colo e înselarea cea rea ce ați văzut voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Isus Cristos apare în toate.urăsti focul pt că te arde dar fără foc mănânci carnea cruda iar legumele ne fierte.fara foc omenirea era la stadiu primatelor.focul a contribuit la evolutia oamenilor si culmea este că focul v-a fost dăruit de CREATORUL PĂMÂNT dar voi mulțumiții în continuare creatorului din întunericul spațiului cosmic.sunteți în război pe termen nelimitat cu creatorul vostru CREATORUL PĂMÂNT.ARGEŞUL ESTE BINECUVÂNTAT.

      Ștergere
  19. Anonim 14 dec 02:01 nu este răutatea PSD-iștilor,este răutatea lui Iohannis,care nu ține cont de votul poporului și nu lasă lucrurile să intre pe făgașul normal.Dacă oamenii au votat în nr mare cu PSD-ul, este clar că au avut motive temeinice și s-au săturat de minciunile altora.Iohannis se comportă mizerabil și nu respectă legea să desemneze Premierul din rîndul celor care au cîștigat cu majoritate de voturi.El trage de timp in mod special pentru a nu lăsa PSD-ul să-și respecte promisiunile.Nu am vazut în viața mea un om mai parșiv și mai egoist ca el.Dacă ar fi un Președinte corect,ar desemna Premierul,iar lăsa să guverneze și abia atunci cind nu si-ar respecta promisiunile,vor fi trași la răspundere de electorat.Nimeni nu este pus acolo pe viață și atunci cind lucrurile nu merg,avem posibilitatea sa le cerem demisia,dacă nu-și fac treaba.Iohannis este ultima persoană,care trebuie să vorbească de penali,cind el și soția lui sunt penalii șefi,dar sunt acoperiți de Justiție.Dar sa-l ferească Dumnezeu cind Justiția il va lăsa de izbeliște și faptele lui vor ieși la iveală.Să nu credeți că faptele lui penale sunt doar cele cu privire la case sau la traficul de copii.Dosarul lui e foarte stufos și se va cutremura o țară întreagă cind va afla ce alte fapte a săvîrșit.Trebuie doar să aveți răbdare că Dumnezeu nu va lăsa pe nimeni nepedepsit.Mormanul de cadavre de la Colectiv pe care stă Iohanis,nu este singurul,dar toate le veți afla in timp.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DS,DS,DS m-ai uns la inima,bravo,bravo.bravo...la infinit...te iubesc pt.toate postarile tale clare si la obiect,o sibianca

      Ștergere
    2. Serios DS? Oare totul se reduce la vinovatia lui Iohannis? Cu ceilalti penali ce faci, i-ai taiat de pe lista? PDS=Alba ca zapada?

      Ștergere
    3. DS are dreptate,Anonim 14 decembrie 2016, 22:53. Da, vinovatia lui Iohannis. Vorba aceea: "De la CAP se'mpute pestele". Este cel mai vinovat, el, Iohannis.

      Ștergere
  20. DS,esti atat de suparata pe aceasta conducere, si-ti doresti atat de mult judecata si pedeapsa incat nu realizezi ca te scufunzi odata cu acesti "penali" cum le spui tu.
    Asculta-ma te rog!Iesi din mrejele intunecate pline de ura si razbunare fiindca nu vei face decat sa accentuezi si mai mult negativitatea cu care te inconjori!
    Nu mai permite nimanui sa te supere caci vei deveni o sursa de hrana negativa pentru cei care se hranesc cu aceste energii.Poti sa-ti spui parerea dar incearca sa te detasezi de aceste situatii,fiindca implici foarte mult corpul mental si emotional si la un moment dat te vei trezi cu vreun accident sau o boala teribila asa,in plina sanatate!

    Si inca ceva foarte important! Dumnezeul CEL REAL,nu pedepseste ci ne ajuta sa ne vindecam prin scoaterea gunoiului emotional la suprafata pentru a fi recunoscut si transformat.Deci pot sa te asigur ca nimic nu va mai ramane ascuns din ceea ce fac oamenii, indiferent cine sunt acestia,datorita energiilor de inalta frecventa care vin pe Pamant direct din inima Creatorului.Planeta refuza sa mai acumuleze energiile negative ale umanitatii,si ca atare tot ce emite omenirea ii va fi pus in fata sa se confrunte cu ceea ce creaza.

    Daca ati fi un pic atenti, ati observa ca va confruntati destul de repede cu ceea ce emiteti.Distanta bumerangului se scurteaza de la zi la zi.Deci suntem inconjurati de CEEA CE SUNTEM,si primim ceea ce daruim.

    Fiti in lume, dar nu fiti a ei!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă D nu cred că e cazul sa-mi analizezi tu energia,dacă e pozitivă sau negativă.Eu cred că mai bine ți-ai îndrepta atenția asupra celor care au făcut rău țării și nu asupra mea. Dacă spui adevărul și îți exprimi nemulțumirea despre clasa politică,nu inseamnă că ești pe o frecvență joasă.Dacă ești așa bun samaritean,poate treci pe la Cotroceni să le cureți puțin aura celor ce acolo,unde se află energiile negative.DS

      Ștergere
  21. Adeverită.explozie puternică într-o piață de artificii din Mexic.oare ce o însemna Mexic

    RăspundețiȘtergere