luni, 26 decembrie 2016

IADUL VINE DINSPRE APUS ! NORI NEGRI - BLEUMAREN LA APUS ! DUHUL SFANT LA MARGINEA LOR !


DONATORI ! ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU ...

https://plus.google.com/.../HpBMMgRMXaZ

Translate this page
3 mins ago - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU 
AJUTORUL VOSTRU DE NEPRETUIT , VOR PUTEA AJUNGE LA EDITURA ,URMATOARELE ...

                                                             
                               

             Noapte de 25 -26 Decembrie 2016, ora 1,40 !

                                         Dragii mei, 

Vremuri tulburi si grele, se vor abate asupra omenirii.
Asta noapte in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor, brusc ,dispare orice obstacol din jurul meu, ,si astfel , vad Cerul liber spre Apus.
Ceea ce vedeam era cumplit! Vedeam un Cer ca de Apocalipsă; un CER negru -bleumaren, care-ti dădea fiori si te cutremura din toate mădularele.

                 Related image..
Închipuiţi-vă dragilor , că vedem un CER senin de ziuă, iar brusc apare un alt Cer negru -bleumaren, care vă lasa muţi de frică si de uimire.
La marginea acestui Cer cumplit care se oprise pana aproape de mine, la mica distanta de CERUL senin ce era deasupra mea,a apărut in mod tainic, DUHUL CEL PREA SFÂNT .
PORUMBELUL alb, adică DUHUL CEL PREA SFÂNT,avea Aripile-I întinse lateral, iar cu varful Aripei din stânga ,Îşi ia la revedere dinspre tot ce insemna APUS, pana la locul in care eram eu, adică,ROMÂNIA.

              Image result for DUHUL SFANT..
Dragii mei, DUHUL SFANT Îşi intoarce privirea Sa inspre Apus, iar cu vârful Aripei stângi ,pe care o îndoaie,precum îndoim noi palma noastra cand face PA,PA, cuiva drag, tot asa ,DUHUL CEL PREA SFÂNT, Îşi ia la revedere, sau mai cumplit, ADIO de la tot ce înseamnă Apus si Ţări apusene.
După care, rămâne în partea Cerului senin,care era deasupra mea.
Am simtit caldura,am trait Dragostea si IUBIREA DUHULUI SFÂNT ,pentru ROMÂNIA SA SFÂNTĂ. 
Să credeţi dragilor, să credeţi în România Celui de-al Doilea Viitor IERUSALIM.
Să încercam incă din acest moment dragilor,ca să ne schimbăm modul de viaţă, si sa devenim mai buni,mai milostivi, si neaparat sa postim de la URA faţă de APROAPELE nostru,de la vorbele dureroase si jignitoare, pe care i le adresam cu atâta usurinţă si fără nicun fel de regret. 
Daca vom face asa,cu siguranta vom dobândi un loc,în ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU.
                                           Cu dragoste,Maria.

46 de comentarii:

  1. Adika Romania este ferita de rele Dna Maria?

    RăspundețiȘtergere
  2. Totul pare sa fie legat de viziunile cu Carpatii si Aradul,o imvazie masiva de care nu e capabila decit Rusia care i-si va folosii slavofonii din Balcani,in primul rind sirbii dar si din nord cel putin Belarus si ' conservele' comuniste din fostele tari ale Tratatului de la Varsovia.Dar mai intii va mai icerca sa semene discordie in UE-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun mai sorosistule! invaziile pana in prezent au fost facute de soros si americanii lui!!! nu mai dezinforma lumea !

      Ștergere
    2. Nici vorba Unknown 26 decembrie 2016, 22:08. Esti pe o pista gresita. Come back!:)

      Ștergere
    3. Hai Craciun lasă-ne cu scenariile astea fantasmagorice.DS

      Ștergere
  3. va urmaresc cu mult interes si simt ca aveti viziuni reale din viitor !trist este ca nimeni nu este prooroc in tara lui !oricum dumneavoastra duceti misiunea pana la capat pt ca daca omul nu se schimba nimic nu se poate face !

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna maria ceea ce a spus parintele arsene boca se va intimpla eu il vad in vis si porumbel alb la fel dar asa este orinduit de la bunul dumnzeu sfirsitul cind va veni numai el stie dumnezeu si maicata domnului sa ne pazeasca sa ne ocroteasca de toate relele amin

    RăspundețiȘtergere
  5. Romania nu e ferita de rele, va trece prin ff multa durere si moarte, abia apoi va deveni Ierusalem 2. Tarile de la apus...vai de sufletul lor, tare greu va fi de ei! Stie El Dumnezeu de ce se intampla toate astea.. Vis a vis de cer negru, inchis la culoare, am avut 4 sau 5 vise despre asa ceva acum ceva timp! Nu intelegeam ce inseamna ca pamantul sa fie acoperit de intuneric si toti oamenii sa nu sesizeze de parca erau orbi. Doar eu vedeam asta si incercam sa le spun celor din jur si nimeni nu ma asculta, nu ma credea, nici macar ai mei. Vom trai si vom vedea..

    RăspundețiȘtergere
  6. La gradul de degradare morala a romanilor mi se pare normal ca-si atrage mania lui Dumnezeu (altii ar spune "raspunsul karmic").

    Atacurile din est si din vest ar putea sa fie implinirea profetiei Parintelui Arsenie Boca.

    Nu inainte de umilirea bisericilor ortodoxe de a se ruga pentru conducatorii Romaniei, adica pentru musulmanca.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai degrabă cred și eu,ca e vorba de chinezi,o batrinica acum de vreo 10-15 ani îmi vorbea de invazia galbena,n-o băgam de seama, ei vor invada prima data Europa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusii o vor invada prima-data, cand vor ajunge sa invadeze chinezi, rusia nu va mai exista ca stat.

      Ștergere
  8. Se pare că o ia la trap calul călărit de pieile roşii.numai ei puteau îmblânzi calul ăla.dar au fost decimați.băgați la țarc ca pe nişte animale.

    RăspundețiȘtergere
  9. 22.38 eu am facut propaganda pe blog si am spus ca am votat pentru Marian Munteanu,care a refuzat scolile luiSoros,voi ati adus pe SeRvil a lui Dragnea asa ca luativa dictionare arabe,ca dupa rusii vostri au venit din Siria musulmani si or sa mai vina foarte multi-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Na ca nu o sa mai invatam araba!!😉😉😉😉😉

      Ștergere
    2. Păi Crăciun un securist nu putea să voteze decît cu un alt securist turnător.Așa de mult îl iubește lumea pe Marian Munteanu că s-a văzut în procente pe 11 decembrie.DS

      Ștergere
  10. Rusii nu au nici armamentul ,nici poporul rus nu i pregatit pt ca sa lupte . Sunt niste amarâti ca si noi romanii. " TOATE VIZIUNILE" ASTEA PRO RUSOFONE,IMPLICAREA IN POLITICA, CU SIMPATII PT PARTIDE CARE AU FACUT DOAR RAU OAMENIILOR HARNICI SI BINE ASISTATIOR VOTANI, SUNT SMINTEALA POPORULUI,FACUTĂ DE FALSII PROFETI.

    RăspundețiȘtergere
  11. sint eschatolog amator cu aaces la o seama de taine si revelatii si desi se pot spune f multe rezumatul acestei revelatii tine de o anumita diferenta intre lumea ortodoxa si cea catolica dar si la cea dintre crestinatate si lumea occidentala in general si noua lumina care va veni de la rasarit sub forma unei noi religii creste de Duhul Sfint intrupat inca necanonic desi biblic la o analiza mai atenta a vechilor versiuni si a tainelor secretizate conf. Canon 85 Apostolic.
    Astfel ca odata cu urgia cataclismica noua religie si Duhul.Sfint vizibil impreuna cu anonimul Iisus revenit vir obtine majoritatea iar la un moment ulterior si unanimitatea deplina.
    O noua cultura o noua civilizatie o noua oranduire de tip meritocrat religios si centralizat...o noua speranta si incredere concretizate asa incit fostele rele si lacrimi vor fi uitate .
    Asta nu insramna ca toti catilicii vor muri sau toti crestinii ci doar unii care se vor opune orbeste cu fanatism hulitor chiar si cind nu va mai fi cazul.
    Asta inseamna ca vor exista scindari in toate fostele religii.
    Noua religie nu provine din China.
    Anonimitatea lui Iisus se va incheia cu o prezentare anuntata si organizata in Romania pe o scena in P. Universitatii cind ne va fi prezentat chiar de catre Duhul Sfint insusi ca Mama a noastra si ca revenire a Fecioarei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce scrii aici omule ? Cum adica Iisus e anonimul ? Si ce sa ne prezinte Duhul sfant in piata Universitatii ??!!

      ,,Duhul.Sfint Savaot Domnul Cineva batran de zile.'' cine este ?.
      ,,si vor muri fie vor muri cu ocazia secerarii a doua prin morti subite esalinate ''



      Oooooo Doamne , tu m-ai lipseai Mihai 44 , ca in rest aici s-a adunat tot ghiveciul calugaresc !

      Ștergere
    2. Subscriu cele spuse de mihai44...mai ales ultima fraza:"Anonimitatea lui Iisus se va incheia cu o prezentare anuntata si organizata in Romania pe o scena in P. Universitatii cind ne va fi prezentat chiar de catre Duhul Sfint insusi ca Mama a noastra si ca revenire a Fecioarei." Eu te inteleg.

      Ștergere
    3. Da, mihai 44, este venita, asa se aude "prin targ"...oricum, am impresia ca va fi ceva surprinzator si bine-venit.

      Ștergere
    4. Unde este scris in Biblie asa ceva ? Unde?

      Ștergere
    5. eshatologíe s. f. Concepție existentă în unele religii despre sfârșitul universului, despre distrugerea lumii și despre destinul omului după moarte.
      ♦ (În creștinism) Învățătură despre evenimente legate de sfârșitul vieții omului pe pământ și de mântuirea lui (eshatologie particulară), precum și despre realitățile ultime ale sfârșitului lumii (a doua venire a Domnului, învierea morților, judecata universală, cer nou și pământ nou, viața veșnică și chinurile veșnice), când lumea începe din nou având ca scop nu sfârșitul, ci eternitatea .

      Ștergere
  12. Dumnezeu Duhul Sfunt teofanic si dedublat va fi confundata cu profetul mincinos si in conseci.ta demonizata.
    Iar BC se va scinda in trei din care doua cu cite un papa iar unul dintre ei va fi un fost papa care s-a prefacut a fi mort care se va pretinde Iisus revenit anticipat profitind de un context biblic care de fapt vb. nu de Iisus inainte de urgie ci de Duhul.Sfint Savaot Domnul Cineva batran de zile..
    Al doilea papa va fi Francisc care. isi va da demisia pt Femeia Cineva iar Domnia Sa dupa cinci minute ca papa va desfiinta institutia papala.
    Falsul Iisus principal va muri incit nu va supravietui urgiei cataclismice.
    Astfel va fi dat in vileag fata de proprii adepti care or mai supravietui.
    Restul fiarelor principale in nr de 6 au si trecut deja la ora asta dintre care cea cu profet fals a fost in zona iskamuca extremista lasind in urma ordine de inarmare pt viitorul jihad masiv de care noi vom fi feriti inclusiv minoritatra etnica musulmana care se va converti direct la noua religie.
    Retragerea harului factiunilor care vor demoniza pe Duhul.Sfint va avea atit efecte personale nu numai institutionale istorice.. care vor supravietui urgiei. fie se vor imbolnavi si vor muri fie vor muri cu ocazia secerarii a doua prin morti subite esalinate fie extrem de putini se vor converti asa incit treptat factiunile contra se vor topi integral.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Factiunile care vor demoniza pe Duhul.Sfint"? Asta nu e pe inteles, dar deloc. Explica-ne ce vrei sa spui mihai44? E ciudat ce ai scris.

      Ștergere
    2. Mai sunt si oameni care au probleme de sanatate!

      Ștergere
    3. Mai sunt si oameni care au probleme de sanatate!

      Ștergere
    4. E vb .de o teofanie a lui Dumnezeu insusi venit cu misiunea de a manifesta caracterul si misiunile Duhului Sfint care nu ar trebui hulit.
      Teofania e promisa mai ales in 2Macabei 2.4-11 dar in realitate numarul total al contextelor biblice care se refera la ea cu diferite apelative este de minim 70.
      In plus aceasta teofanie va fi o dedublare a unui trup deja mort cu care a mai trait o viata de om ca intrupare suprema recunoscuta doar de o minoritate care in general formeaza noua Sa religie cresta in orient.
      Exemple de apelative biblice:
      Cel Preainalt
      Domnul inclusiv care va sparge capetele multora prin judecatile Sale pt a pune pe dusmani la picioarele lui Iisus revenit. pe cind El sta deoparte pina cind are loc aceasta .
      Savaot
      Cineva
      Femeia cea cu identitatea Fecioarei
      tronul, izvorul de apa vie ( har)
      Cel vechi de zile
      Mangaietorul promis in versiunea nemodificata a NT modificare prin inversare de fraze incit sa nu mai sugereze si o venire vizibila vorbitoare.
      Ps. In cele doua scrisori canonice ale lui Clement ( Canon 85 Apostolic ) Fecioara este o venire a Duhului Sfint.
      Acesta e doar unul din secretele care trebuie studiate crezute si jurate de orice candidat atunci cind trebuie numit episcop.

      Ștergere
    5. Adevarat ai scris mihai35, dar pentru omul de rand e inca o Mare Taina. Noi traim acum, in prezent ceea ce ai scris tu.

      Ștergere
    6. Da, este o EA si este prezenta, deja, pe planeta Terra.

      Ștergere
    7. Este biblia Cornilescu , stimate Mihai ?

      Ștergere
    8. CANONUL 85 apostolic (DESPRE CANONUL CĂRŢILOR SFINTEI SCRIPTURI)

      Vouă, tuturor clericilor şi laicilor, să vă fie cărţi cinstite şi sfinte adică ale Vechiului Testament: Cinci ale lui Moise – Facerea, Ieşirea, Leviticul, Nu-merii, Deuteronomul; a lui lsus Navi – una; a Judecătorilor – una; a lui Rut – una; patru ale împăraţilor; două Paralipomene ale cărţii zilelor; douăEzdra; una Estera; trei ale Macabeilor; una a lui Iov; una a Psaltirii; trei ale lui Solomon — Pildele; Ecclesiastul; Cântarea Cântărilor; ale Proorocilor -douăsprezece; a lui Isaia – una; a lui Ieremia – una; a lui Iezechiel – una; a lui Daniel — una. Pe deasupra, să vă mai fie aminte (să vi se mai adauge vouă) spre a învăţa pe tinerii voştri: înţelepciunea mult învăţatului Sirah. Iar ale noastre (adică ale Noului Testament) patru Evanghelii: a lui Matei, a lui Marcu, a lui Luca şi a lui Ioan; patrusprezece epistole ale lui Pavel, două epistole ale lui Petru; trei ale lui Ioan; una a lui lacob; una a lui Iuda; două epistole ale lui Clement şi „orânduirile” (aşezămintele, constituţiile) făcute cunoscute vouă episcopilor în opt cărţi, prin mine Climent, care nu trebu­iesc a fi date în vileag între toţi, din pricina lucrurilor tainice dintr-însele; şi Faptele Apostolilor noştri.

      (60 ap.; 2 Trul.; 60 Lood.; 24, Cartag.; Atanasie cel Mare: Despre săr­bători; Grigorie Teologul: Despre Cărţile Sfintei Scripturi; Amfilohie: Despre cărţile Sfintei Scripturi)

      Ștergere
  13. Doamna Maria, spuneti-ne va rog ce inseamna "tarile de la apus" ?

    RăspundețiȘtergere
  14. DS , Dasvidania ziceai ca am votat ba cu stinga ,ba cu dreapta Sorosista,acum crezi ca toti sint ca tine cu nomenclaturistii bolsevici sau mai exact KGB-istii tai gazduiti de vechii securisti care l-au batut pe Marian Munteanu,degeaba ca tot in UE am ajuns si voi o sa ajugeti sa fi-ti judecati cit de curind-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. DS , Dasvidania ziceai ca am votat ba cu stinga ,ba cu dreapta Sorosista,acum crezi ca toti sint ca tine cu nomenclaturistii bolsevici sau mai exact KGB-istii tai gazduiti de vechii securisti care l-au batut pe Marian Munteanu,degeaba ca tot in UE am ajuns si voi cu ai vostri, o sa ajugeti sa fi-ti judecati cit de curind-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun nu încerca să o dai pe rusă cu mine că nu ține vrăjala. Eu nu am treabă cu bolșevicii sau KGB-iștii de care ești tu atît de obsedat.Marian Munteanu a fost colaborator al securițății și a recunoscut asta chiar el.Nu mă interesează dacă ai votat cu el sau cu Băsescu că oricum s-a văzut cit de mult îi iubește lumea prin procentele obtinute intre 2-5%.Nu am înțeles care e realizarea că suntem în UE pentru mine a fi în UE sau în NATO este egal cu a fi în IAD.Cînd vom fi și noi tratați de la egal la egal cu cei din toată Europa,atunci vom fi mîndri că suntem în UE,dar pînă atunci e cale lungă.Cît despre cei care spui că vor fi judecați,eu abia aștept acest lucru și sper să înceapă cu Iliescu pînă nu dă și el colțul ca Brucan,Dan Iosif,Stănculescu.Văd că tu nu ai înțeles nici pînă azi că lovitura de stat a fost finanțată de Soroș cu un milion de dolari.El s-a întîlnit în secret cu Brucan ,Andrei Plesu,Alin Teodorescu(informator al securității) și s-au folosit de uneltele lor din TVR ca Stelian Tănase,Alina Mungiu Pippidi,Gabriel Liiceanu,Horia Patapievici,Liviu Mihaiu etc.Așa că eu abia aștept judecarea lor,dar pentru asta trebuie schimbată Justiția,care i-a acoperit atîția ani.Îti trimit mai jos și linkul cu unele dovezi.DS

      Ștergere
    2. https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/10/dovada-ca-soros-a-finantat-lovitura-de-stat-din-decembrie-1989/ ÎȚI VOI TRIMITE SI LISTA CU PERSOANELE CARE SUNT FINANȚATE DE SOROȘ PRIN FUNDAȚIILE ȘI ONG-URILE DE AICI ȘI SUMELE DE BANI.DS

      Ștergere
    3. http://www.activenews.ro/stiri-politic/Reteaua-Soros-care-conduce-Romania.-Cine-sunt-inaltii-demnitari-ai-regimului-Iohannis-Ciolos-platiti-de-George-Soros.-Prim-ministrul-Dacian-Ciolos-este-pe-lista-137987 Vor urma și alții.DS

      Ștergere
    4. http://www.alternativenews.ro/2016/09/lista-aici-colaborationistii-lui-george-soros-care-au-tradat-romania.html Sper să aveți răbdare să citiți toate numele si funcțiile.DS

      Ștergere
  16. In seara aceasta erau niste nori negrii la Apusul soarelui negrii taciune.Nu stiu de ce erau asa negrii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca erau nori cind apune la apus acoperind deci Soarele e semn ca a doua zi vor fi precipitatii chiar si locale in zona.

      Ștergere
  17. Iliescu a furat/Revolutia din Banat/Iliescu de cistiga /V-om minca iar mamaliga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe Iliescu nu l-aș băga la închisoare,l-aș condamna direct la moarte,de aceea imi doresc reintroducerea acestei pedepse.DS

      Ștergere