joi, 22 decembrie 2016

JOACA DE - A IOHANNIS !

                               Noapte de 21 -22 Decembrie 2016,ora 2,34 !

                                          Dragii mei, 

In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:
                      ``Anunt în ziar !
                  Joaca de-a Iohannis !"

Dragii mei, cine se va juca de-a Iohannis,sau ,se prea poate ca chiar Iohannis ,sa devina un PRESEDINTE jucator, mai ales acum cand trebuie sa desemneze un Premier,vom afla impreuna.
                                 Cu dragoste,Maria.

114 comentarii:

  1. Nu cred ca are tupeu sa se joace.
    Trebuie sa fie de acord cu premierul ,altfel trebuie sa isi dea demisia.
    Ori e de acord ori pleaca!
    Si cred ca va alege sa ramana presedinte,doar nu e prost sa plece singur de la cotroceni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu isi vede de treaba va pleca. El isi taie craca cu manutele lui. Se numeste lucru manual.

      Ștergere
    2. Da pai sa plece anonim!.
      Ca nu o sa ii ducem lipsa .
      Sa vina altu sa vedem ce o mai fi!

      Ștergere
    3. Nu pleacă ursul de la borcanul de miere! Așteaptă sa dezerteze PSDistii nemultumiți. Unii sunt atenți la artificii, iar altiistiu sa tragă bine sforile sa-i facă cadou un guvern.

      Ștergere
    4. Bine ar fi sa plece de bunavoie,sa nu se lase cumva cu varsare de singe,nervii romanilor sant intinsi la maxim.Maria H

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. N-are nici caracter nici bun simt, de fapt nu-i vezi nici o calitate umana la acest monstru...

      Ștergere
    2. Pentru ca nu e roman ortodox si dupa el potopul . Cine nu are copii , nu are cui sa lasa tara si nici nu-i intereseaza ce vor lasa dupa ei !

      Ștergere
    3. Anonim 19.07, si hotii care au devalizat Romania de la revolutie incoace aveau si au copii, chiar si nepoti. Crezi ca asta i-a oprit sa fure si sa tradeze tara??? Ce naiv esti si cum ii judeci tu pe cei care n-au copii!

      Ștergere
    4. Hotii vor plati in frunte cu Basescu. Pe el il asteapta inchisoarea de la anul.

      Ștergere
  3. Profesorul si inspectorul scolar traficant de copii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Priceput comerciant, nu stiu ce cauta pe la presedentie.

      Ștergere
  4. Saptamina asta prima doamna a fost pe la spitale cu copii,oare cu ce scop.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scopul este acela de aș spăla imaginea,dar falsitatea se vede de la o poștă.Ea nu și-a iubit nici mama,dar cum să iubească copii altora?Să nu uităm că a doua zi după ce si-a înmormîntat mama ,ea a plecat cu Klaus la munte și rîdea cu gura pînă la urechi în toate fotografiile,apoi le-a postat pe facebook.DS

      Ștergere
  5. Da Maria! Se pare ca lui Iohannis ii place sa se joace cu amanarile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai da, a amanat pana dupa Craciun alegerea premierului . Asta nu e joaca ?!

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.romaniatv.net/mobi/ponta-despre-decizia-lui-iohannis-presedintele-joaca-sah-pe-spinarea-romanilor_332228.html

    Ponta, despre decizia lui Iohannis: Preşedintele joacă şah pe spinarea românilor

     Victor Ponta
    Previous
    Next
     0 0 Google +0

    Fostul premier Victor Ponta consideră că preşedintele joacă şah pe spinarea românilor prin decizia de amânare a desemnării viitorului premier.

    "Dl Iohannis joaca "sah" ( sau mai corect "septica") pe spinarea oamenilor din aceasta tara!

    Angajatii Complexului Energetic Oltenia pleaca acasa de Craciu fara salariile cuvenite conform muncii lor pentru ca Guvernul "Ciolos" nu a avut timp sa aprobe Bugetul CEO - iar guvernul "Sevil Shhaideh" nu poate fi investit ca nu are chef Dl Iohanis! Asa iresponsabilitate nu am vazut nici la Basescu!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

    Citeşte şi: Klaus Iohannis: Desemnarea premierului va avea loc după Crăciun

    Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că desemnarea premierului va avea loc după Crăciun. Klaus Iohannis a amânat, joi, desemnarea viitorului premier al României, după ultimele consultări pe care le-a avut cu PMP şi reprezentanţii Grupului Minorităţilor. Coaliţia majoritară din parlament formată din PSD şi ALDE a propus-o pentru preluarea şefiei Palatului Victoria pe Sevil Shhaideh, iar PMP, pe deputatul Eugen Tomac.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu mor caii cind vor ciinii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da,e posibil sa devina juctor asa cum se lauda Basescu candva!?trebuie sa fim atenti miscarile-manevrele lui.Oricum,ce ii e scris se va intampla.Jucator la indicatiile lui Basescu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a intalnit cu satana de basescu si amandoi au facut ce era pentru "binele Romaniei" Dar bunul Dumnezeu sa-l rasplateasca pe base dupa faptele lui care cu buna stiinta a facut rau tari. Sa nu mai vorbim de slugoiul iohanverner care vadit nici nu ascunde ca face totul la indicatiile strainilor. Sa-i dea Dumnezeu plata pe care si-o merita si sa nu intarzie prea mult. JOS iohanis!!! si nu uita ca Romania nu-i a ta , este a romanilor!

      Ștergere
    2. Exact, acum știți cine este jucătorul din umbra. Daca ieșeau romanii la vot nu aveau in veci de ce sa între in parlament PMPistii. Tara asta e sat fara caini.

      Ștergere
    3. Dumnezeu are grija,sa avem incredere in EL.Maria H

      Ștergere
    4. Până la El ne mănâncă sfinții si politicienii.

      Ștergere
  10. Exact tocmai jucatorul a aminat numirea finei lui Dragnea.Surpraiz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca cine rade la urma rade mai bine. Se joaca Iohannis, dar pe pielea lui de presedinte o face.

      Ștergere
    2. Se vede ca base face opoziție. A preluat presdentia si el face jocurile. Presedintele e la mana lui. E normal?

      Ștergere
    3. Nu este normal. Dar va merge la parnaie si Basescu in 2017. Ii vine si la asta vremea sa plateasca.

      Ștergere
  11. nu stiu cine este aceasta doamna care a fost propusa premierul romaniei si in general nu imi place politica dar... hai sa ne gandim putin: intr-o tara crestina in saptamana in care noi sarbatorim nasterea DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS punem primier o doamana de religie musulmana si numele ei este sevil ( s evil ) nu este in regula.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ce-i daca-i musulmana nu-i OM? puneti-o pe udrea si pe anastasia ca sa-si vanture tatele, posetele, pantofii , diamantele si aurul prin parlament ca ele sunt ortodoxe, udrea si-a facut si un masterat in ortodoxie. iohan ce religie are?

      Ștergere
    2. Pai nu e in regula. Nu se încadrează la tonul naționalist din campanie. S-au văzut cu sacii in căruța, dar au uitat ca de la agonie la extaz nu e decat un pas.

      Ștergere
    3. Dar Iohannis e crestin ortodox?Maria H

      Ștergere
    4. Iohannis nu e nici macar catolic,e luteran,un fel de l..a calului in farfu dealului

      Ștergere
  12. După cum observăm Iohannis se joacă cu destinele acestei țări.Oare ce motiv a avut acum să amîne numirea D-nei Seval,abia după Crăciun?După cum se știe această doamnă nu are dosar penal și nu exista motiv să amîne această numire.Putea să spună clar că e de acord sau nu.Această amînare nu duce la nimic bun pentru că nu se poate vota bugetul și Guvernul nu-și poate desemna miniștrii.E clar că nu dorește binele acestei țări și pune bețe în roate,ca de obicei.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa-l pedepseasca pe aceasta satana de iohan traficant de copiii Romaniei si pe care romanii ca niste chiori l-au votat presedinte. Este vandut dusmanilor ostili ai Romaniei care acum ai dicteaza ce sa faca.Jos cu tine nemernicule tradator de tara si de neam. Ai sa fi judecat! nu uita ca tara aceasta nu este a ta este a romanilor!! Este posibil ca noi cea mai bogata tara din europa sa fim obligati sa mergem in lumea larga sa-i slugarim pe altii iar "alti" sa ne ia bogatiile si fraele puterii din tara noastra? Intr-un an cu ciolos Romania a pierdut miliarde de euro a spus-o Dragnea azi, desigur ca serviciile l-au informat pe tradatorul iohan care n-a luat nici o masura. Cum se numeste asta? SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE ? vei raspunde in fata poporului pentru asta tradator ce esti ! crezi ca te vor apara la nesfarsit pruna si stanciu? sau kòvesi? se vor spala pe maini de tine precum pilat. Doamne Dumnezeule, Isuse Hristoase, Maica Domnului, Arhangheli si ingeri si toti sfintii din ceruri VA ROG DE URGENTA VENITI SI SALVATI ROMANIA DIN MAINILE DEMONILOR !!!!

      Ștergere
    2. DS nici mie nu imi vine sa cred ca a amanat!!
      Cred ca nu e de acord dar stie ca va fi demis daca da raspuns "nu" .
      Sunt curioasa sa vad dupa Craciun ce raspuns va da!!
      A zis ca trebuie sa se gandeasca intre PSD si PMP .pai ce sa gandeasca ca e clar ca Psd este majoritatea in parlament ..doar nu o sa numeasca premier propunerea lui PMP😅

      Ștergere
    3. Adyna poti sa te atepti la orice de la doi tradatori de neam: Iohannis si Basescu. Nu te mira.

      Ștergere
    4. Asa a facut si de ziua Romaniei,a spus ca cei cu dosare nu au ce cauta in loja prezidentiala dar,Firea nu are nici un dosar si nu a fost invitata ,Base a fost invitat cu atatea dosare .Asa ca....dupa mine e cat se poate de clar.Maria H

      Ștergere
    5. Ioannis e influentat de Basescu,e clar!

      Ștergere
    6. Doi nemernici isi bat joc de tara.

      Ștergere
    7. Ăl mai bătrân îl santajeaza pe ăl cu multe case. Demisia!

      Ștergere
    8. DS, sa vezi ce-o sa se joace Dragnea cu destinele tarii, deja a inceput prin alegerea unui musulman care sa ne conduca guvernul! Vai de noi, unde o sa ajungem, cu o tara plina de imigranti, o sa ne trezim si noi cu bombe si camioane prin multime.

      Ștergere
    9. Anonim24 decembrie 2016, 01:07, Dragnea va aduce bine Romaniei. Va face ceea ce trebuie sa ridice aceasta tara din paragina.

      Ștergere
  13. Akram Shhaideh - soțul lui Sevil Shhaideh, premierul propus de PSD - este susținător al dictatorului sirian Bashar al-Assad, acuzat de comunitatea internațională de crime de război război în conflictul civil izbucnit la Damasc în martie 2011.

    Pe conturile sale de socializare, Akram Shhaideh, de origine siriană, transmite mesaje pro-Assad, folosește simbolurile loialității față de regimul de la Damasc și critică atât rebelii, cât și liderii arabi și vestici care susțin revoluția siriană.
    El a distribuit un articol în care se susține că liderul Hezbollah, grupare considerată teroristă de UE și SUA, duce „războiul sfânt”.

    Intentiile sunt ARUNCAREA ROMANIEI IN RAZBOIUL SIRIA-ISIS-TURCIA-RUSIA ? Ca altfel nu-mi explic provocarea de a alege in loc de un roman ortodox , o persoana din randurile minoritatilor , si mai ales a celor musulmane .
    Nu intra in discutie faptul ca respectiva doamna este o persoana curata si serioasa , ci faptul ca intr-un context de conflict mondial , aici este propusa ca o provocare , o femeie casatorita cu un sirian pro Assad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine ti-o fi spalat creierul? Presedintele siriei este ales de popor si s-au gasit americani cotropitori sa cotropeasca asa cum au facut si cu alte tari din zona. Nu este adevarat daca ar fi s-ar spune la TV abia ar astepta dusmanii sa aiba ce zice.

      Ștergere
    2. 16.59

      din 12 milioane de romani cati am mai ramas , nu gasim unul sa ne reprezinte ? Toti suntem patati, penali, hoti, spalati pe creier ?

      Ștergere
    3. Nu mai sunt romani? Doar minorități? Oare Ștefan cel Mare si sfânt ce zice din mormânt de faptul ca tătarii ne conduc tara? România este a romanilor! Punct!

      Ștergere
    4. Bravo bre ! anonim 15:59.

      Ștergere
    5. Hai lasa-ne Anonim 22 decembrie 2016, 20:19. Stefan cel Mare si Sfant cred ca ii condamna de urgenta pe unul ca Iohannis sau Ciolos sau alde Basescu. Erau demult pedepsiti asemenea specimene de tradatori de neam.

      Ștergere
    6. Si Dragul de presedinte PSD. Nici cu el nu mi-e rusine. E politician sadea fara drag de țară. Altfel nu si-ar fi permis să facă o nominalizare în batjocură. E lup bătrân cu blană de oaie.

      Ștergere
    7. Nu mai credeți tot ce se vehiculează că ăștia sunt in stare sa-i fabrice un dosar in două zile.Soțul ei a lucrat peste 20 de ani la Ministerul Agriculturii din Damasc și normal că se cunoaștea cu Basar al Assad,dacă a lucrat în aparatul de stat.Americanii sa-și vadă de rețelele lor teroriste,care sunt finanțate chiar de ei și de Casa Regală din Qatar.DS

      Ștergere
    8. Anonim 22 decembrie 2016, 23:12, nu-l cunosti pe Dragnea. Abtine-te sa faci pacate vorbind astfel. Omul asta este pentru tara. Da, este periculos pentru Iohanis, Basescu si gasca lor. Dar poporul roman are nevoie de Dragnea. Foarte mare nevoie. Cineva trebuie sa fie si cu poporul.

      Ștergere
    9. Anonim 23.12 dar tu il cunosti pe Dragnea personal? Ai trait cu el in casa sa vezi de ce e in stare? O sa ai mari surprize, crede-ma! Ce-a fost Basescu dar ce-o sa fie Dragnea!

      Ștergere
    10. Dragnea este un om serios si de cunvant. Va face totul pentru ca Romania sa isi revina din starea actuala dezatruoasa in care se afla.

      Ștergere
  14. Nu e greu de intuit. Deja incepe sa se joace ..uite premierul i-al de unde nu-i . Il anunta sau inca nu si tot asa. Intre timp, dehh, cauta motive de a nu o nominaliza pe Doamna Saidehh. Sa speram ca nu o sa o vedem pe PRIMA FEMEIE PRIMMINISTRU SI PRIMUL PRIMMINISTRU MUSULMAN DIN ROMANIA, cu mistria-n mana la costrucția MEGAMOSCHEII DIN BURICUL BUCUREȘIULUI .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu-si faca iluzii Iohannis, Romania nu este terenul lui de joc.

      Ștergere
    2. Sa construiasca cate moschei vrea dar poporul roman s-o duca bine iar tara sa prospere, sa intre in randul tarilor civilizate. Exista un singur Dumnezeu! iti place in ce saracie traeste omul de rand? rusii scumpesc gazul de la 01.01.2017 cu 60 la suta. Pensia nu-mi ajunge nici pe utilitati darmi-te sa-mi mai cumpar mancare! pe ciolos si iohan nu i-au interesat aceste lucruri, el sa aiba 7 case obtinute doar el stie cum...a da, desigur din meditati... trebuie sa ne mearga copiii din tara sa-i slugareasca pe altii ca sa poata trai si sa mai trimita ceva si la parinti?

      Ștergere
    3. Mai bine Tomac decat devil!

      Ștergere
    4. Nici vorba. Tomac este a lui Basescu. Nu ne trebuie caini de la PMP.

      Ștergere
    5. Si ce, e român si un om bun. Mai bine decât o păpușă.

      Ștergere
    6. da tomac condus de basescu...nu v-ati saturat de basescu 10 ani?

      Ștergere
    7. Tomac este o sluga a lui Basescu si un penal. Tot ce vine de la Basescu este otravit. Stim prea bine cine-i Basescu. El trebuie sa mearga la inchisoare.

      Ștergere
  15. Eu cred ca Romania este pazita de Tatal Ceresc si de Domnul Iisus si Dihul Sfant si cine va fi harazit sa fie premier nu are nevoie de nazurila presedintelui. Asa ca este bine sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului sa aseze lucrurile asa cum trbuie in tara asta frumoasa si pentru binele poporului asta greu incercat dar care crestin. Ajuta Doamne Romania. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu va fii de acord după Crăciun, număr de aceea nu a spus decizia acum sa nu irite oamenii înainte de sărbători! Apoi apropo de doamna propusa,nu sunt de acord nici eu,sunt atiti de origine romana,de ce tocmai aceea musulmana?Sincer va spun,e sint de naționalitate maghiara,dar nu as vrea unul maghiar ca prim ministru!În plus,nu știu, daca a mai fost femeie pana acuma,în România ca prim ministru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim dar Sevil este romanca s.a nascut in Constanta !
      Si referitor la Iohanis cred si eu ca nu e de acord ,dar se mai gandeste ce sa faca ,isi taie craca singur (cum zicea cineva pe aici)sau spune Da si ramane la cotroceni!!

      Ștergere
    2. Pai si englezii au tot un musulman ca primar al Londrei , va incepe si la noi moda , pentru ca s-a terminat resursa umana din tara .

      Ștergere
    3. E tătăroaică! Vrem un premier Roman cu sânge românesc in sânge! Dragnea auzi? Un roman nemulțumit de propunerea PSD.

      Ștergere
    4. Iohannis face ca ardeleanul care,se urca in copac si taie craca pe care tocmai statea,dupa ce pica se ridica si spune:NO ASA Maria H

      Ștergere
    5. Anonim 22 dec 18:02 dacă tot spuneți că sunteți de etnie maghiară ar trebui să înțelegeți că în țara asta mai sunt și alți etnici ca sașii,tătarii,machidonii,armenii,etc.Aceștia sunt de diferite confesiuni reformați,luterani,catolici, musulmani,așa că și ei au aceleași drepturi.Curios este că cei din etnia dvs(UDMR) și-au dorit întotdeauna să vină la guvernare,dar ceilalți nu au avut aceste pretenții.Să nu uităm că UDMR-ul cind a fost la guvernare și a avut pe mînă ministere importante,au închis spitalele și au făcut un real dezastru.Acum cind e propusă o femeie musulmană,toată lumea a luat foc,inclusiv dvs.De Angela Merkel de ce nu vă dați cu părerea că și ea e femeie și e cancelarul Germaniei?Și încă ceva,oare maghiarii și sașii au mai multe drepturi?DS

      Ștergere
    6. este foarte OK aceasta doamna o spun chiar dusmanii PSD-ului chiar si basascu alcolicul si nemernicul care a facut praf din Romania 10 ani iar acum dicteaza din nou prin slugoiul iohanvernerklaus.

      Ștergere
    7. Nu-i gresit ca e femeie, chiar ar fi bine sa avem un prim ministru femeie, gresit e ca e de o religie contrara principiilor religiei noastre majoritare. Nu cred ca asta e vointa lui Dumnezeu!Cum adica sa construiasca cate moschei vrea? Pai ce facem, il vindem pe Dumnezu pentru cativa banuti in plus? Atunci cu ce suntem mai presus de Iuda, anonim 17.09?

      Ștergere
    8. Anonim 24 decembrie 2016, 01:16, de unde o mai scoti cu moscheile. Mai omule tu nu o cunoasti pe aceasta Doamna. Stai linistit ca nu are treaba religia aici. Iar te impiedici in religii? Dumnezeu este unul. EL nu are religie. Noi suntem intoxicati de curente religioase. Lui Dumnezeu nu-i place asta cum nu ii plac nici certurile si razboaiele religioase. Lui Dumnezeu ii place iubirea si buna intelegere intre toti oamenii de pe acesta pamant.

      Ștergere
  17. Ce la mai place romanilor sa isi bata joc de Romania. Ne meritam soarta!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu vedeti oameni buni ca acest presedinte isi bate joc de români. il doare la bască acum isi trage tablete .calculatoare de 100 000 de euro .rămâi mut .niculina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. niculina dar dragnea nu-si bate joc de noi cu musulmanca lui?

      Ștergere
    2. Nu aceasta doamnă ne-a tăiat pădurile. Nu a tăiat salarii si pensii.Nu dansa a cumparat combinate.fabrici.uzine si le-a dus la fier vechi.Nu dânsa a cumparat pământul romanesc .Nu dansa a sărăcit tara asta.despre ce vorbim .haideți Sa fim înțelepți sa o lăsăm sa guverneze chiar cu Dragnea mana in mână. Si daca vedem ca nu face nimic atunci sa sărim la gâtul dansei. In tara asta sunt multe naționalități. când a fost maghiarii la guvernare si ne-a tăiat pădurile nu a mai zis nimeni ce cauta in fruntea țării. când ungurul ne-a inchis spitalele nu a sărit nimeni de c..r in sus.Si multe.multe multe.Nu a facut nimic din aceste lucruri si noi suntem in stare sa o ardem pe rug.ce sa mai zic.acum suntem buni toti la politica.niculina

      Ștergere
    3. Nu-si bate nimeni joc. De unde o mai scoti Anonim23 decembrie 2016, 12:48? Judeci aiurea un om care este cat se poate de corect, cinstit si cu bun simt. Ce ai tu cu dna Selim? Este un om cu verticalitate. Nu te supara dar esti penibil.

      Ștergere
    4. Dna. Sevil nu a jignit pe nimeni, nu a furat pe nimeni, nu a batjocorit pe nimeni. Este O DOAMNA in adevaratul sens. Insa Iohannis, Ciolos si Basescu au batjocorit acest popor si aceasta tara. Deci fara jigniri la adresa acestei doamne pentru ca NU aveti nici un motiv.

      Ștergere
  19. Idraznim sa credem in Romania,ca suntem mandri ca suntem romani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,atat ne-a mai ramas mandria si prostia,Anonim 22:20.

      Ștergere
  20. Sevil nu poarta burka, ea e ca Raed Arafat ,om deosebit ar trebui sa o sustinem !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pare-se ca s-au terminat romanii aici , suntem varza , zero , nadajdea ne e la imigranti , si aia musulmani pe deasupra .!
      sa traiti bine !

      Ștergere
    2. Anonim 23 decembrie 2016, 10:43, nu umbla cu manipulari.

      Ștergere
  21. Si musulmanii sint oamenii lui Dumnezeu, se duc la moschee si se roaga totdeauna inainte de a face un atentat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extraordinar comentariu.
      Tu esti , Bula ?

      Ștergere
    2. "Extraordinara" afirmatie ai facut Anonim 24 decembrie 2016, 00:55. Tu esti Nesimtitu' mai Anonim24 decembrie 2016, 00:55?

      Ștergere
    3. Daca m-ai cunoaste,anonim1354ai sti ca te am laudat la modul cel mai serios! Totusi nu te iert pt cum mi ai scris, aveam pretentii mari de la tine.Ai facut o greseala nereparabila.

      Ștergere
    4. Anonim 24 decembrie 2016, 15:47, este problema ta. Pe de alta parte invata sa te exprimi altfel ca sa poti fi pe inteles. Deocamdata mesajul tau de la ora 00:55, 24 decembrie pare unul jignitor. De ce ai folosit numele de Bula? Explica.

      Ștergere
    5. Spune tu comentariile catorva prieteni de ai tai sau unor necunoscuti chiar, s-o gasi unul sa te lamureasca;
      separat de asta sa stii ca sant oameni ale caror probleme se pot raspandi, cazul meu; de aceea eu nu mi pot sau nu mi se ,,permite'' a avea probleme. Totusi am depasit deja momentul impreuna cu gustul amar lasat de ,,urechierea'' primita dupa un acord complet fata de comentariul tau.
      Pacat de mintea pe care o ai ! Nu e problema mea, ar trebui sa plangi tu pt ce mi-ai scris si sa nu mai sari ca ars(a) complet aiurea cu alta ocazie.

      Ștergere
    6. Anonim 25 decembrie 2016, 07:15, asculta: nu te tot amari atat pentru orice lucru. Linisteste-te. De ce te afecteaza atat orice? Nu fi victima mintii tale. Nu asa trebuie sa fie un om puternic in divin. Exteriorul nu are putere asupra interiorului, asa ar trebui sa fie, acolo trebuie sa ajungem. Interiorul omului conteaza. Acolo este Imparatia. Dar spune ce probleme ai, poate te pot ajuta.

      Ștergere
    7. Pai iertarea, este o chestiune individuala. Incercam sa-ti explic tie ca problema este la tine, de aceea ti-am scris ca "este problema ta". Neiertarea afecteaza individul inlauntrul sau. Daca un semnal extern tie iti produce "valuri" in interiorul tau, sa zicem ca te ravaseste, cine este perdantul? Cine va suporta consecinta? Tu. Ideea este ca Iisus spunea si nu la intamplare: "Sa nu apuna soarele peste mania voastra". Stia El ce inseamna aceasta si unde duce prezenta maniei/supararii/neiertarii mentinuta o lunga perioada de timp. Iti spun ca mania/supararea/neiertarea in timp aduc blocaj si boala. De aceea orgoliul este un defect, fiind de multe ori radacina unor rele. La fel se intampla si cu fricile sau alte stari dizgratioase. Deci schimba-te, nu lasa mintea sa te inlantuiasca. Pe de alta parte: nimic nu este la intamplare. Orice se intampla este un semn de unde sa recunoastem pe unde suntem noi. Ce mai trebuie sa indreptam in constiinta noastra. De fapt omul primeste semne tot timpul doar ca nu are timp sa le observe.
      Societatea are nevoie de o schimbare majora. Altfel ne vom pierde cu totul (in haturile mintii). Mintea creaza si mentine iluzia, iar omul pica victima ei toata vremea. Adevarul nu il vei putea cunoaste daca nu iesi din iluzie. (Iar tot ce este in jurul nostru este iluzie, se mai numeste "lume" sau "lucrurile lumii").

      Ștergere
  22. PSD-ul in campania electorala a apasat pedala nationalista contra soroismelor iar acum i-si arata adevarata fata,ne-a dus cu muclava si halvale.Aferim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, sorosistii sug tara de bogatii impreuna cu sefu' lor soros iar aceasta doamna este laudata de toti cei care au lucrat cu e , o profesionista, cinstita si de caracter.

      Ștergere
    2. Anonim 23 decembrie 2016, 09:11, te inseli. Sa nu uitam ca Dragnea a vrut sa fie premier dar Iohannis este cel care a facut pe caposul. Aceasta propunere a dnei. Sevil venit din cauza incapatanarii tampe a neamtului si a smecheriilor legislative cu care umbla acest Iohannis. Sa-i fie rusine lui Iohannis caci isi bate joc de Romania si de poporul roman.

      Ștergere
  23. Ar putea fi chiar jocul cu suspendarea si un breking news in ziare.

    RăspundețiȘtergere
  24. Servil, e un OM ca si noi...muncitor si serios...dorește sa lupte alaturi de Dragnea, sa ne fie noua mai bine....ea, va merge la Palatul Victoria, nu la Catedrala Mântuirii...ea, ne va ajuta sa avem mai multi bani in buzunare...iar daca il căutați pe Dumnezeu, mergeți la biserica...avem destule si nimeni nu ne opreste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este EU, dar cineva cauta sa faca agitatie aiurea cu buna stiinta aici pe blog sperand sa manipuleze vorbind urat de doamna Sevil care este si ea cetatean roman ca si noi toti.

      Ștergere
  25. Parlamentarii ar trebui sa faca un contract de consultanta cu citiva academicieni(din acei pe bune)si sa voteze ce propun acei oameni destepti. Citeva idei le dau si eu:
    -raportul intre salarii sa fie maxim 3(nimeni nu poate spune ca el munceste cit trei, ar trebui sa fie fericiti unii ca cistiga de trei ori cit truditorul obisnuit)
    -salariatii sa primeasca 30% din profit(s-ar munci mai bine, nu s-ar fura, nu evaziune;patronul sa fie fericit ca ia 30% si 40% poate investi)
    -eliminarea pensiilor speciale
    -interzicerea cumularii de pensie cu salariu(acum se dau pensii speciale la 48 de ani si beneficiarii muncesc in continuare, iau painea de la gura altora)
    -salariu minim de 2000 lei, cu conditia ca firma sa poata plati(plateste cit vrea, dar la sfirsit de an da diferenta, daca are de unde.
    Mai sint si altele, dar ma opresc aici, oricum nu se vrea egalitate pe lumea asta, totul e, pentru cei ajunsi in o situatie cit de cit privilegiata, sa se conserve aceasta stare de lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu numai ca se duc la moscheie si se roaga inainte de atentat ,dar musulmanii sint si instruiti la moscheie si de obicei in tarile lor de origine i-si si tin si iau armele de la moscheie.Deci lucreaza cu arme sfintite de imami.

    RăspundețiȘtergere
  27. 13,12 ai dreptate sint prea mari diferentele de venituri cu atit mai mult cu cit ele nu vin din domeniul privat ci dintr-un sistem neo-comunist de privilegii nemeritate si chiar criminale.O stiu prea bine Iliescu, Basescu si Oprea cu saci lor de grade acordate criminalilor poporului roman.Din cauza asta nu avem coeziune , solidaritate si incredere in clasa politica neocomunista vopsita,care trebue aruncata la groapa de gunoi a istoriei ,iar unii judecati.S-a vazut cel mai clar la donatiile pentru statuia lui Brincusi,Asta e cauza si semificatia esecului national, un capitalism falsificat cu privilegii acordate unor criminali comunisti vopsiti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Si acum colac peste pupaza;IO-ha-hanis,Dragnea,SeRvil a lor, musulmani si Moscheie.

    RăspundețiȘtergere
  29. Wanted-cautati alti conducatori 00.23 ca astia orgoliosi sint niste rebuturi proaste,care vor aduce dezastre.

    RăspundețiȘtergere
  30. 13,55 iar tu mai informeaza-te inainte sa scri,dor si la noi craioveanul arestat la 18 ani era instruit de un imam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu generaliza draga. Daca sunt unii pe la spitalul 9 nu ineamna ca toata lumea trebuie sa ajunga acolo.

      Ștergere
  31. 16,49 E destul o bita la un car de oale'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca nu e car de oale Anonim 27 decembrie 2016, 21:31, sa nu te inseli cumva...

      Ștergere
  32. Sotia presedintelui sau Basescu i-a trimis SMS noului premier,mai mult stilul lui Base, e amuzant ...pe nemteste...oare cum se traduce???

    RăspundețiȘtergere
  33. Daca era mesaj...Succesuri!!! Era cu subinteles, prin excursii, poate e si asta o forma de disperare, ca guvernul nu raspunde de ce face presedintele. Iar presedintele prea putin raspunde de ce face guvernul, poporul ar putea intelege care e fisa postului de presedinte, ca e mai mult o titulatura,ca guvernul si premierul e piesa daca nu exista o buna colaborare, presedintele ar putea sa colaboreze cu ei de dragul intereselor cetatenilor

    RăspundețiȘtergere